Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
http://www.youtube.com/watch?v=xoSfG51novw&feature=related
Logitech G25 tulajos!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A BL pályán XF GTI-vel az 1:34:45-ös idõ jónak számít? 😊
www.smart-bus.hu
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10855
Virtual SimRacing
Hezi: Whiterat banned permanently by an admin 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Tudtok olyan servert ami ingyenes es estenkent lehet jokat csapatni rajta?! Ami persze se nem drift se nem CT,mert szinte mindenhol csak ezt latok?! 😞
Tényleg jó a vid, bár csak jobban tetszene, ha én is ott figyelnék rajta, ahogy tömegbalesetet okozok <#idiota>#idiota>
GTA:SA autósiskolájából is tudhatjuk, hogy ez egy olyan rendõri intézkedési eljárás, minek során a rendõrautóval jobbról v. balról megpöccintik az üldözött gépjármû hátsó fertáját, minek eredményeként az üldözött jármû 180fokos elfordulását remélik 😊
motoros üldözésrõl meg annyit, hogy a rendõrnek elég kivárnia 😛
(NEM, DEMOBAN NINCS. Csak S2)
ennyi eszköz van a "hatóságok" kezében, és innentõl kezdve 20 ember önkéntes hadjárata néhány becsületes rendõr(köztük én is 😛 ) ellen.
egy-két csiszolnivaló lenne még rajta.
Bõvebb infó: itt
AKINEK NEM TETSZIK:
Nem az összes host ilyen!
Én is versenyzek. Mióta a demo bajnokság fizetõs így ütöm el az idõt. Jó szórakozás ez is. SÕT!
A versenyezni is jó, driftelni is, gyorsulni is , ÉS EZ IS JÓ!
Kinek mi tetszik! A felsoroltak közül én csak gyorsulni nem szoktam (olyan sûrûn)A többi ágazatot aktívan üzõm. Aki meg nem próbálta ki az ne alkosson véleményt! Amúgy meg nem elfér az a pár host a sok száz S2es host között? ( azt hiszem 5 TC host van). Nem tetszik nem kell rámenni... ennyi. Amúgy meg a népszerûségét ha megnézitek:
TC-Montana az elsõ 3 helyen szokott lenni játékosok száma alapján. Sokszor szinte lehetetlen feljutni a hostra , mert 32/32 vagy 30/30
Ez szerintem elárul valamit
vagy netán fábry-t néz a drága? 😊
Javasolnám a "tört" helyett az "unlockolt" kifejezést, ez talán kevésbé warez szagú 😉
most adtam el az s2-et demóba ki tudom próbálni? mert látom megoszlanak a vélemények de azért csak kipróbálnám 😊
www.smart-bus.hu
ascdvdf
*Posse*T.W.D*
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Végre ma résztvettem egy tréningen. 3 órás volt. Azt hittem sohasem lesz vége. De sikerült visszaszereznem a jogokat xD xD<#taps>#taps><#pias>#pias><#nezze>#nezze>
zotya 90 nem tudok semmilyen crackrõl!!!
egyébként ez eddig aránylag tiszta warezmentes topik volt 😊
(az esetleges bonyodalmak elkerülése végett)
Lada VFTS