16062
  • R0zs0máK
    Vegyenek egy G25 és játszanak...egy ilyenből már majdhogynem autó kijön...
  • Alexease
    De sokaknak nem adatik meg, hogy apucitol jogositvanyt es autot kapjanak tizenevesen;) Bar az a 3 monitoros cucc egy kicsit tulzas, de nagyon sokaknam meg autoja sincs, nem hogy olyan amilyet akarnak es meg szorakozzanak is vele. Vagyis penz, penz, penz...:)
  • pointer4
    Vigyázni kell ki ne fújja a levegőt ?
  • pointer4
    Nemtudom mennyi lehet az az alu öntvény szék, de a váz meg a mozgató rendszer nincs több 400k,+200k a PC+200k a moncsik+100k az ülés mondjuk+60k G25, még a milla se bizti hogy megvan :D
  • R0zs0máK
    Szerintem ez olyan, mint guminővel baszni...
  • Máté94
    Én a teljes rendszerre gondoltam mint gép kormány meg az a szék
  • pointer4
    Uggyan, 3 db LCD monitor az occsó, darabja pl 60k. Az egy dolog hogy lebarnulsz tőlük, és szar a képe, de az LCD már csak ilyen :D Cserébe kevés helyet foglal.
  • Máté94
    5 MILLIÓÉRT?:D
  • pointer4
    Most mindegy a méter, ha megnézem az autoból, meg felülnézetből, egyáltalán nem tűnik ilyen szélesnek a sáv.
    180° kéne feltolni a FOV-ot, és valami hasonló megoldás kéne:

• Alexease
    PhotoShop-ban mericskelve, 3,6 meter 1 sav es 19 meter szeles az utca;) A Hungaroring 14 meter szeles:D
  • pointer4
    Az autot mondtad 1,8m-re akkor a sáv kb 2,4m , és ugye 4 sávot látok. Ez persze az én szemmértékemmel. Na mond a valósat
  • Alexease
    Ja, persze, ennek ugy van ertelme, ha nem inditasz LFS-t, es nem nezelodsz a toppeles elott;)
  • Alexease
    A szelessegek erzete, a sebessegerzet a szimtol fugg, elvileg lehetettlen normalisan megoldani. Le se kell irni, hogy a monitor, a terlatas hianya miatt mennyire maceras:)

Pl. tippelo verseny:) Milyen szeles lehet a kepen 1 sav, es a teljes utca (a Formula BMW ~1800 mm)?:)
  • GPx8
    Nem, Lfs-ben nincs és nem is hiányzik, ha csak nem tol bele valaki iszonyú pénzt, hogy normálisan lemodellezzék...
    Szvsz. pont a szélességek nem stimmelnek (gondolom, ez a sebességérzet miatt is van sokszor(?)), nem beszélve a szintkülönbségekről, de ha ezek nem fontosak, akkor ugyanúgy odaírhatod a Blackwood-ra, hogy xyF1 pálya és már örülhetsz is. :)))
  • Alexease
    LFS-ben van Hungaroring?!:)

Melyik resze annyira rossz, hogy hasznalhatatlanna teszi a palyat, mint Hungaroring? A nyomvonnallal nem lehet olyan nagy gond, a szelesseget sem lehet nagyon elrontani, a szintkulonbsegek azok amelyek problemasak lehetnek, de szerintem nem befolyasoljak annyira az osszkepet.

Talan azokat zavarhatja egy kicsit, akik rendszeresen versneyeznek a HRing-en, de aki meg sose ment rajta, sot meg sosem versenyzet, annak teljesen mindegy:) De ha meg jo is lenne a palya, ugy sincs olyan szimulator, ami 100%-ban visszaadna az auto teljesitmenyet, kezeleset, a vezetes "elmenyet" stb.
  • GPx8
    Nekem csak a Hungaroringgel kapcsolatban van összehasonlítási alapom, de az ami a legújabb (Lfs, GTR2) az is siralmas. /Nem az objektumok érdekelnek/.
  • Alexease
    Szerintem a szimekben a valodi palyak legnagyobb resze boven megfelel az igenyeknek.:) Annyira minimalis az nyomvonalakban az elteres, hogy az mar abszolut nem szamit. A kornyezo objectek, texturak meg erosen masodlagosak, az eleg ha csak hasonlit;)
  • GPx8
    Alex láttál már normális pályát játékban, aminek köze van az eredetihez??? Szvsz. Jobb a kitalált pálya, mert az eredetiek "modellezése" nagyon béna. Nagyon sok pénzből lehetne csak megcsinálni. (Pontos adatok (GPS), nagyon sok felvétel, stb.)
  • Alexease
    Meg valaki regen barkacsolta at rF-be;)
    Ja, ja jok lettek, csak a privatokat mindig elnezem, akkor nezem meg, amikor epp' nem tudok irni, kesobb meg elfelejtem:))
  • MaSzKa
    láttam rfactor-ba lfs pályát asszem youtubeon videoba

a skinjeimre nem írtál semmit

jók lettek? :D
  • Alexease
    Ja az autok nem fontosak annyira, az alap ketagoriak, a stilusok megvannak, az szinte mindegy milyen logo van az elejen;) De palyak azok nagyon kellenenek. Nem is az, hogy keves az a 2x25 palya, vagy nem lennenek jok, de azert jo lenne a valtozattossag es valami ismert nyomvonal;)
  • lac coo
    Hát legalább a plussz pályákat endegdélyezhetnék végre !
  • Calogeero
    Sokkal inkább jó.. Ez a játék nem arra lett kitalálva, hogy szarrá moddolják, arra ott van az rFactor.
  • High end PC #7301
    ez rossz hír :(
  • passatgt
    új modellt nem tudsz belerakni az újabb verziókba
  • MaSzKa
    mindeggyiket lehet modolni

kinek melyik 1xűbb
  • passatgt
    a legelső verziót lehetett moddolni, az összes youtube videó arról a verzióról van
  • Máté94
    De nem lehet letölteni szóval nem:P
  • MaSzKa
    skoda

240z
  • MaSzKa
    mazda
  • MaSzKa
    F40
  • MaSzKa
    de belehet

1 Srác Ferrari Enzot rakott bele

az F1-es autókat is be lehet
  • Máté94
    Nem.
  • High end PC #7291
    sziasztok, nem lehet belerakni a játékba pár új verdát, amik a valóságban is vannak?
    üdv
  • Naxos
    talán ez segít.
  • R0zs0máK
    akarodmondani 900-on
  • Tomo15
    Ez így szörnyű:\ Hagyd csak 720°-on, szerintem sokkal élvezetesebb.
  • Windbreak
    Az nem vágom így hogy lehet driftelni? nekem már rég keresztbe állt volna a kocsi, de biztos kell egy kis tehetség is, ami nekem nincs :)

itt a video: http://www.youtube.com/watch?v=Qzk6c76wxp0
  • bardocz
    Kocsi erejétől függ,turbós géppel régebben nem mentem végig padlón,a turbó nélkülivel meg kénytelen vagyok...
  • Windbreak
    Mindíg padlógázzal?