Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tud nekem vki 1 jó skin készítõ progit<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>. Aki tud az elõre is thx
r4f1
kivárhat, de mielõtt ézbekapnak ,hogy hiába vár addigra már otthon vagyok <#nevetes1>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Máté94
beSpoke?
Máté12
Sziasztok. Nem tudjátok hogy vagy milyen programmal lehet felnit szerkeszteni?

http://www.youtube.com/watch?v=xoSfG51novw&feature=related

Logitech G25 tulajos!!

Roger6
Nekem meg 1:36 alá... Hát ja, van még mit gyakorolni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

akkor belehúzok! 😊 egyelõre az a cél, hogy 1:34 alá kerüljek! 😊

www.smart-bus.hu

hezi
viszonylag 😊 jobb, mint az én pb-m, de a wr-tõl kb 1.25 másodpercre van

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Egyetértek!!! 😊)

A BL pályán XF GTI-vel az 1:34:45-ös idõ jónak számít? 😊

www.smart-bus.hu

hezi
S2-es GT-GTi bajnokságot a népnek !!! <#worship>

gviski
VSR LFS bajnokság :-) egy kis info a HSW oldalán
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10855

Virtual SimRacing

Ombika
Nekem full van! Ingyenes alatt azt ertettem,h nem havidijas full profi verseny!!!?? Ha letezik ilyen,mert szinte mind vagy drift vagy CT!! 😞

Tomsteel
ingyenes = demo??? ha igen, akkor tárgytalan.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
CTRA Race 1 szerintem ez az egyik legjobb és legkeresettebb szerver, ennek van 2. és 3. változata is, ott már komolyabb gépekkel lehet csapatni, de ahhoz, hogy azokon tudj versenyezni elõbb névleges versenyzõi liszenszet kell szerezned az 1. szerveren, ami annyit tesz, hogy a helyezéseid után pontokat kapsz, és ha összegyûlik egy adott pontszám akkor mész egy szinttel feljebb (bronze silver gold platinum stb..), de maradhatsz az 1-esen továbbra is(én például mehetnék 2.-re de be nem tettem még a lábamat, és meg fogod látni, hogy rengeteg platinumos versenyzõ is az 1-esen szórakozik.

Hezi: Whiterat banned permanently by an admin 😊

Ombika
Hi all!!

Tudtok olyan servert ami ingyenes es estenkent lehet jokat csapatni rajta?! Ami persze se nem drift se nem CT,mert szinte mindenhol csak ezt latok?! 😞

hezi
Jah, tényleg, én is megnéztem még éjjel 😄 kérdés, hogy suttyó európaiakat is be mernek-e engedni oda<#vigyor>
Tényleg jó a vid, bár csak jobban tetszene, ha én is ott figyelnék rajta, ahogy tömegbalesetet okozok <#idiota>

Tomsteel
White ez az a weboldal ....jó a videó egyébként (Street Stock Cup)

Tomsteel
én ezt halfarok módszernek ismertem 😛

hezi
A pit manõver nem kimondottan a boxba ugrást jelent<#idiota>
GTA:SA autósiskolájából is tudhatjuk, hogy ez egy olyan rendõri intézkedési eljárás, minek során a rendõrautóval jobbról v. balról megpöccintik az üldözött gépjármû hátsó fertáját, minek eredményeként az üldözött jármû 180fokos elfordulását remélik 😊

Tomsteel
pit manõver? én való életben ritkán találkozok shift+p gombokkal 😊

motoros üldözésrõl meg annyit, hogy a rendõrnek elég kivárnia 😛

kifli
ez demóval nem megy? vagy az a baja hogy y?
kifli
ezer kösz!!
Valaki esetleg lfs tweak y-hoz??
hezi
http://www.lfs-gear.com/BeSpoke.html

kifli
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudom beszerezni az lfs tweak és bspoke nevû progit?
r4f1
Hát nem a magyar rendõrségre gondolok. Amerikában divat ez az üldözés, meg a pit manöver <#nezze><#nevetes1> Magyarországon nem sokat látok ilyen üldözést xD Max motorral 😊😊😊 Az viszont itt divat 😊 Ha csak saját magamra, vagy a baráti körömre gondolok 😊😊 De ott esélye sincs a rendõrnek XD
(NEM, DEMOBAN NINCS. Csak S2)

Tomsteel
tudtommal nincs.

Tomsteel
elismerem, hogy el lehet szórakozni, de azért való élettõl elég távol áll... nem kezdek megint regélni a rendõri intézkedések szûkös korlátairól, meg az többirõl, kedvencem a "reportollak, ha megmozdulsz"

ennyi eszköz van a "hatóságok" kezében, és innentõl kezdve 20 ember önkéntes hadjárata néhány becsületes rendõr(köztük én is 😛 ) ellen.

egy-két csiszolnivaló lenne még rajta.

bardocz
ez van demoban is?
r4f1
Bocsi,hogy ilyen késõn válaszolok. Ez egy olyan host , ami a mindenapi (?) életünk közúti forgalmát szimulálja, (motorok,kamionok, stb nélkül) maradnak az lfsben megszokott autók. Rendõrségi skint aggatnak rájuk (aki rendõr) Nagyon jól megírt insim programja van.(Pénz,trafipax,sziréna,vészhelyzet jelzés,autókat megkell venni,pénzbírság fizetése stb stb.)
Bõvebb infó: itt

AKINEK NEM TETSZIK:

Nem az összes host ilyen!
Én is versenyzek. Mióta a demo bajnokság fizetõs így ütöm el az idõt. Jó szórakozás ez is. SÕT!
A versenyezni is jó, driftelni is, gyorsulni is , ÉS EZ IS JÓ!
Kinek mi tetszik! A felsoroltak közül én csak gyorsulni nem szoktam (olyan sûrûn)A többi ágazatot aktívan üzõm. Aki meg nem próbálta ki az ne alkosson véleményt! Amúgy meg nem elfér az a pár host a sok száz S2es host között? ( azt hiszem 5 TC host van). Nem tetszik nem kell rámenni... ennyi. Amúgy meg a népszerûségét ha megnézitek:
TC-Montana az elsõ 3 helyen szokott lenni játékosok száma alapján. Sokszor szinte lehetetlen feljutni a hostra , mert 32/32 vagy 30/30
Ez szerintem elárul valamit

Tomsteel
helyees 😊

hezi
Nem nézek TV-t. Az csak elveszi a drága idõt, amit LFS-ezésre fordít6nék 😄

Tomsteel
whiterat kollégámnak nincs kedve csapatni egyet gti-vel?
vagy netán fábry-t néz a drága? 😊

hezi
Nem a bal egérgombbal ? 😄

Javasolnám a "tört" helyett az "unlockolt" kifejezést, ez talán kevésbé warez szagú 😉

Prézli
o betû

Máté94
Tört van meg csak nemtudom melyik gombal rakja le?😄
Vedd meg, majd gamma közben shift+u és ott kiválasztod.Most nem toom melyik csoportban van felül, de ott van.

Máté94
Hogy kell lerakni a rámpát mert nem tom hogy kell?<#help><#help>
kifli
na hát én ilyennel nem találkoztam...
most adtam el az s2-et demóba ki tudom próbálni? mert látom megoszlanak a vélemények de azért csak kipróbálnám 😊
Csodálkoztam volna, ha ez a játék megmarad annak ami... <#szomoru1>

www.smart-bus.hu

Kaszi46
Amíg nem válaszol, vagy hogy ne is kelljen neki, egy kis olvasnivaló:😊
ascdvdf

*Posse*T.W.D*

Roger6
Akkor szabadna errôl egy kicsit többet is megtudni? (Mármint a rendôrjogról, meg ilyenekrôl...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli
mi az a rendõrjog?
Tomsteel
az a gond, hogy jó helyen jár<#szomoru1>

Roger6
Milyen rendôr jog? Vagy most ez mi?! Ezt ide akartad?

r4f1
Elvették TC-n a rendõr jogaimat 😊 pár hete.
Végre ma résztvettem egy tréningen. 3 órás volt. Azt hittem sohasem lesz vége. De sikerült visszaszereznem a jogokat xD xD<#taps><#pias><#nezze>

kifli
vettem kapitány 😊
zotya 90 nem tudok semmilyen crackrõl!!!
egyébként ez eddig aránylag tiszta warezmentes topik volt 😊
Tomsteel
lemaradt az elejérõl egy "nem akarok"

sorry 😊

Tomsteel
igazságosztónak tûnni, de elég nagy piros betûkkel ki van írva, hogy ezt a warez témát kerüljük. Ezeket az építõjellegû válaszokat privátban is el lehet küldeni, és az még bûntetõponttal se jár<#vigyor2>

(az esetleges bonyodalmak elkerülése végett)

torque12
de hamachival tud multizni 😊

Paypal nem jó esetleg?

Értem, kösszi a segítséget, a multis része érdekel engem. ÉS a bankártyás fizetésen kívül nincs más megoldás?

Lada VFTS