Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
én is ezen gondolkodtam a múltkor...

jó lenne, ha megcsinálnák normálisan ezt a szél dolgot...lehetnének széllökések, oldalsó szélárnyék (erõsebb oldalszélnél beérsz vki mellé, és éreznéd, hogy árnyékolja az oldalszelet, aztán mikor elhagyod finoman nyomná az autót tovább)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hezi
Van szélárnyék, viszont szembeszélben tapadva az elõttem levõre hosszú egyensben nem éreztem, hogy jobban "szívna" magához az elõttem levõ, pedig ha mögötte vagyok (a szélárnyékában), akkor nekem elvileg nem jut sok a szembe fújó 40km/h-s szélbõl. Nem így van? Vagy csak én vagyok hülye? <#conf>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Ombika
Isten ments,annal jobban nem gyulolok semmit ! 😊
Igaz eddig nemtul hosszu CRTA vagy servereken mentem! 😊

Tomsteel
ovális szerver?? öbölátúszás? nooormáális? <#banplz>

Kaszi46
Pedig teljesen jól érzékelhetõ ahogy meghúzza az autót. Nagyon jól ki lehet használni elõzésnél. Ha másból nem is, de az ellenfelekbõl is észre lehet venni, ahogy törekednek elõzés elõtt arra, hogy rádtapadjanak.

Talán a legegyszerûbb mód ennek megfigyelésére, kipróbálására, egy ovál szerver.

*Posse*T.W.D*

passatgt
mikor lesz mán esõ a játékban?:C

Ombika
Nemertem miert nem ereztem benne,bar gondoltam envagyok hulye,mert ilyen kategoriaju jateknal elengedhetetlen lenne! 😊

Kaszi46
rosszul bizony...😊

*Posse*T.W.D*

Ombika
MAr nyomom 1 joideje ,de nemigazan vettem volna eszre szelarnyekot?! Vagy csak rosszuzl erzekelem? <#conf>

Roger6
Tegnap este kocsikáztam egy kicsit, sikerült egy olyan szervert kifognom, ahol minimális mennyiségû volt a crasher (aki direkt csinálta a balhét, azt egybõl kitiltották), meg nem is voltak olyan erõsek az ellenfelek. Mindig sikerült dobogón végeznem. Aztán futottam egy PB-t 1:35:83-al (tudom, hogy ez nem nagy eredmény, de nekem ez az eddigi legjobb), mondom király, akkor átnézek egy másik szerverre. Irány Zion. Jujj... Kár volt. Mindenki 34-es idõket futott, és volt egy gyerek (D9 a neve asszem), aki folyamatosan 33.2-33.6 körül ment (XRG-vel). Az már azért versenyképes idõ, nem? Hát van még hova fejlõdnöm... De hol találok én még kb. 3 mp-t a pályán?!

Egyébként mennyi a WR Blackwood-on XFG-vel?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomsteel
pontosan ez volt, elmásztak a nevek, mire kattintottam volna.

köszi srácok a segítséget...írni fogok nekik egy levelet.

Roger6
Jaja, szeirntem is fogalmazz meg egy levelet nekik, talén tudnak segíteni neked.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hezi
Ez vmi új lehet a CTRA-ban, régebben bárki szórakozhatott azzal, hogy a többieket kilõtte END SCREEN-nél. Amúgy ez alapból hülyén van megoldva, mire odaviszed a nevedre az egeret, és kattintasz, addig simán elmászhat a neved máshova. Mér nem úgy van megoldva, hogy csak az admin jogosultságúak szedhetnek ki akárkit a listából, egy guest meg csak saját magát és az AI-jait.

R0zs0máK
írj nekik, hogy mi volt...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomsteel
"1507 points deducted from CTRA"

pffff bazeeeeeee ennyit a silver-emrõl :S:S:S:S rohadt jó...ez ám a programozás mesterfoka...véletlenül rákattintottam valaki neve mellett a minuszra az "end screen"-en...erre 30 napos ban...meg 1500 pont minusz....elmehetnek a búsba!

bardocz
akkor sohase jutnék a setup részhez😄
hezi
A RACE_S "gyárilag" van minden autóhoz, majdnem annyira versenyképtelen, mint a 😊 De szerintem amíg az alap settel nem tudsz legalább olyan idõt menni, mint az AI-k, addig fölösleges setekkel próbálkozni.

hezi
Micsináltáál????
Egyébként ha a hoston állítottál be jelszót, akkor a raceauthority.com-on a MYCTRA-aban a <report against me> részben el tudod olvasni az ítéletet. Szép piros lapot kaptál!

Tomsteel
ja megvan...tudom miért...véletlenül letöröltem valakit a rajtvonalról a verseny elõtt...magamat akartam...basszus....ezt írja az lfsforum CTRA-s topik....

fenébe :S

Tomsteel
"you have been given a mid-term ban:30 days"

Segítsetek !!!

Ezt az üzenetet kaptam mikor csatlakoztam CTRA 1-re...de mi az isten füléért ????

bardocz
az jó set?leszedtem egyet infernorol,de 3 körnél többet nem tudtam vele menni kipörgésgátlóval,elképzelem milyen anélkül...amúgy 1:02 kipörgésgátló nélkül ment,de 59 már nem,ahoz kellett
hezi
hajrá! most én is kiszenvedtem egy 0:59.13as idõt, egérrel, kipörgésgátlóval, meg RACE_S settel 😊

bardocz
ma sikerült egy 59-es idõt mennem😊
kifli
Csoki Ferrari ski kellene fbm-hez és f1-es verdáshoz!!! Ha valaki tud valami szépet az linkelje pls pls pls pls <#worship>
www.srtweb.extra.hu Az SRT honlapja
R0zs0máK
2006, ott van a nevében BMW Sauber F1.06

bardocz
nem a 2007-est csinálták meg?😮
R0zs0máK
Tavalytól 19000 a max, de a kocsi a tavaly elõtti az LFS-ben...

hezi
Hát tény és faló, én is szívesen tekernék néha egy-egy kört valóságban is létezõ pályán (pl. valencia, laguna seca, spa...stb), de ha már lennének pályák, akkor igény lenne a valáságban is létezõ autók belepakolására, és az már nem egy emberes meló + minden járgányt licenszelni kellene, és így rohadt drága lenne a játék, + elvesztené eddigi "LFS-es" egyéniségét.

legalább olyan zavaró mint az, ahogy fogalmazol és írsz...

www.smart-bus.hu

bardocz
az csak engem zavar,hogy digitális kijelzõ(amikro kcosjinak csak a kereke látszik,belseje nem) 20.000-et mutat a bmw-nek fordulatszámra,amikor hivatalosan is 19.000 max?<#banplz>
bardocz
ugye még mindig nem lehet a játékhoz pályát hozzáadni?mert jó lenne valami valós pályán menni,albert parkot nagyon kipróbálnám sauberel
bardocz
lehet kéne szereznem setupot hozzá,anyit csnáltam,hogy elültettem az autót 6-3 centire
hezi
Elsõre nem rossz, kormánnyal megközelíteni se tudom ezt az idõt, egérrel én is kb ennyit mentem. De még van benne kb 5 mp. AI-k is asszem ilyen 57-58 mp körüli idõket mennek

bardocz
elsõre black wood-bmw sauber 1:02 menyire szar idõ? miaz átlag?
kifli
Na akik regelve vannak vsr-re és van kedvük jöjjenek a demo 1 serverre egy ki versenyre!!!!!!! 😊
Ombika
LEgyszives olvass bannert! NO WAREZ,tudod mit jelent ez! Legalabb ne hireszteld b..ki!! Mellesleg tudsz demo-val is jatszani neten,pont a te szinvonaladnak megfelelo lesz ahogy erzem!! 😊

ok kösz

hezi
Indítsd el a 0.5X-et, Multiplayer (Demo), és amikor azzal jön, hogy le kell tölteni a frissítéseket, akkor válassz egyet a jobb oldali listából (tükörszerverek), és várj türelmesen. Másik lehetõség, hogy LFS.NET downloads részébõl letöltöd az 0.5Y-t.

akkor tudsz adni 1 olyan verziósat amelyikkel lehet multizni?

0.5x
0.5q

nekem több verziós lfs-em is van
van 05.x,05.q

nekem crackes van

Prézli
Valszeg nem Y verziód van, hagyd hogy letöltse, vagy passzold el és menj X verzióban. A feloldást megvételként érted, vagy találtál vmi cracket? mert crackes módszerrel nem tudsz S2-ben hivatalosan menni, csak hamachi-s megoldással bírsz majd multizni.

na csinátam 1 online versenyt

de mikor multizni akkarok kiírja hogy töltsek le egy fájlt

nekem már fel van oldva a játék

Prézli
Multiplayerezni demo-ban is tudsz, de ne számíts magas színvo...pont megfelelõ ott a színvonal
Sokaknak fel van oldva a játék, de mielõtt megvennéd te is gyõzõdj meg róla, hogy tetszik a játék.

Valakinek felvan oldva a game?

Megfogadom a tanácsokat.
Legközelebb figyelek és nem szólok vissza.
És majd ha segítséget kérek akkor legyetek szívesek nem ilyen linkeket beadni.
Multizni tudok valakivel?
Ássuk el a csata bárdot!!!