Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne, ha megcsinálnák normálisan ezt a szél dolgot...lehetnének széllökések, oldalsó szélárnyék (erõsebb oldalszélnél beérsz vki mellé, és éreznéd, hogy árnyékolja az oldalszelet, aztán mikor elhagyod finoman nyomná az autót tovább)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Igaz eddig nemtul hosszu CRTA vagy servereken mentem! 😊
Talán a legegyszerûbb mód ennek megfigyelésére, kipróbálására, egy ovál szerver.
*Posse*T.W.D*
Egyébként mennyi a WR Blackwood-on XFG-vel?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
köszi srácok a segítséget...írni fogok nekik egy levelet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pffff bazeeeeeee ennyit a silver-emrõl :S:S:S:S rohadt jó...ez ám a programozás mesterfoka...véletlenül rákattintottam valaki neve mellett a minuszra az "end screen"-en...erre 30 napos ban...meg 1500 pont minusz....elmehetnek a búsba!
Egyébként ha a hoston állítottál be jelszót, akkor a raceauthority.com-on a MYCTRA-aban a <report against me> részben el tudod olvasni az ítéletet. Szép piros lapot kaptál!
fenébe :S
Segítsetek !!!
Ezt az üzenetet kaptam mikor csatlakoztam CTRA 1-re...de mi az isten füléért ????
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
www.smart-bus.hu
0.5q
van 05.x,05.q
Sokaknak fel van oldva a játék, de mielõtt megvennéd te is gyõzõdj meg róla, hogy tetszik a játék.
Legközelebb figyelek és nem szólok vissza.
És majd ha segítséget kérek akkor legyetek szívesek nem ilyen linkeket beadni.
Multizni tudok valakivel?
Ássuk el a csata bárdot!!!