16062
-
Kethamin #7524 Nekem sincs pénzem rá... hopp megjött an n95-ön. :) -
#7523 Igaz, hogy én is 6 éve nyomom a demot, de minek vegyem meg, mikor 2 havonta ha 1x megyek pár versenyt? -
#7522 Igazad van, de nincs kocsim, így benzinre sem költök. Szerintem teljesen rendben van így az LFS játékos-közösség, nem kell több ember! :-) -
#7521 Ha belegondolok, nem is olyan rossz dolog, hogy nem veszi meg mindenki emiatt az "elméleti határ" miatt. Így főként csak olyanok vannak a teljesben, akik komolyan gondolják, normálisan versenyeznek. Nem hiányzik a sok ellentétes irányban közlekedő idegbeteg kisgyerek. Szerintem ez a 7-8e nem pénz érte, főleg ha belegondolsz, hogy kb. fél tank benzin egy átlag kocsiba, és nem 2 napos "befektetés". -
#7520 Nos, szerintem meg kihalna az LFS közösség egy része. De mondok még valamit. Én pl. soknak tartom a 7-8 ezer forintot egy játékra. Félre ne érts, megveszem azt, ami tetszik, csak nem ilyen áron. Nálam van egy elméleti határ, ami kb. 4.000 Ft-nál húzódik, én ennyit adok ki egy játékért. Ahogy a TDU is lement 4.000-re, már rendeltem is meg, Counter Strike-nél ugyanez volt a helyzet. Ezzel talán nem vagyok egyedül, és szerintem ezért nem veszik meg sokkal többen ezt a játékot. Hiszen sokan azt várják, hogy lejjebb menjen az ára. De nem fog. Aki akarta, az így is megvette... -
#7519 Mondtam már, ha GTa4etmegunom, akkor megveszem:))) -
Kethamin #7518 Lehet hogy neki elég a demo, és ezért nem akarja megvenni. -
#7517 Mi lenne, ha idokorlatos lenne a demo, csak egyszer lehetne feltelepiteni par orara?!:) Belehalnanak az emberek?! 6 eve toljak a demot es keptelen megvenni?! Szerintem mar nevetseges... -
#7516 Már mérne lenne?
Live for speeden be kell regelni és a regelés után a profilod beállításánál meg kell adnod egy passwordot amit utána a játékba be kell írnod. -
#7515 Sziasztok!
S2X frissült, s azóta nincs nálam demo mód :(
Megszűnt a demo??? -
#7514 nem tom nekem mindehogy megy FFB nélkül furcsa 10 perc után már észre sem veszem ugyan ez megy visszafele is -
#7513 az is 1 alternatíva -
#7512 nem, akkor lehet jól forgatni, ha van FFB...én 85%-os FFB-vel nyomom, profilerben meg 100% -
#7511 Inkább nyomja ki a kuplungot hirtelen ;) -
Marlboroman #7510 1:00-nél olyan mintha lőnének a kocsira -
#7509 sztem túlélte ezeken olyan szerelés van amibe 1-2-3 percig bírja tűzbe... -
#7508 ha megindul nagyon a hátulja és menthetetlen akkor ne hirtelen vedd vissza a gázt mert az olyan mintha behúznád a kéziféket a motorfék miatt... szépen vedd vissza a gázt és akkor vissza áll a kocsi hátulja az első kerekek irányába -
Marlboroman #7507 nekem nincs bekapcsolva az ffb, de még kell gyakorolnom hogy goyrsan tekerjem :) meg időben :p -
Marlboroman #7506 nem halt meg -
#7505 900al akkor lehet gyorsan forgatni ha nincs FFB bekapcsolva amúgy meg eltöröd az egész ketyerét :D -
#7504 hihi -
Marlboroman #7503 OFF
mekkora crash :o
a piros kocsis meghalt? -
#7502 900°-al is lehet gyorsan kormányozni, nem arról lehet észrevenni...:) -
Marlboroman #7501 valahogy gondoltam hogy nem kormánnyal 900fokon játszanak :) -
#7500 Ezek szarfaszú demó drifterek egérrel XDDDD -
#7499 nem :) -
Marlboroman #7498 ezek biztos nem 900fokon játszanak :) nincs ilyen fürge kéz :D -
Marlboroman #7497 ezt hogy csinálja? ha én ennyire elfarolok, akkor már csúszik a hátulja, próbáltam már fékezni, ellenkormányozni(alap :D), felváltani, de mindíg kifarol a hátulja :( -
#7496 ja akk bocs nem olvastam vissz :/ -
#7495 De a srác azt írta,hogy megpördül.Akkor meg már nem segít semmi:D -
#7494 gondolom úgy érti hogy nem csúszna továbbmert elfogyott az erő -
#7493 De amikor már megprödül minek vált visza,hogy az is fogjon a hátsó gumin,és rátegyen egy lapáttal? -
#7492 na ma játszottam cruise szerveren (életembe másodjára) azt jött egy gyerek magyar volt és azt mondta fizet 2 ezret ha kilépek spectbe hogy ő beférjen mondom jóvan úgyis elmék inni. Kilépek fizet gondoltam nyomok egy shift+j-t és beengedett azonnal. Erre a gyerek jó akk fizess vissza 1000-et mondom a-a, erre ő jó akk elkaplak me rendőr vagyok és az sokkal több lesz (persze elkezdett kergetni a semmié de nem jött össze neki ) -
a feint asszem az hogy a ganén csúsztatod meg vagy valami patkán... -
#7490 Ha valamelyik nem jó javíts ki:
power over - simán erőből kitolod a hátulját
e brake - Kézifékkel indítod meg a hátulját
shift lock - Visszaváltasz, túlpörög a motor és a motorfék csúsztatja meg
feint - Erre már nem emlékszem :S
brake - Kis fékkel csusztatod meg
lift off - belengeted és ettől csúszik meg -
#7489 sztem az E-Brake én mindig azzal fordulok mindenhol vagy a Hintáztatással... -
Marlboroman #7488 és melyik fajtába mit kell csinálni? angolul nem tudok. -
Marlboroman #7487 majd elmegy paksra az, aki játszani akar vele :) -
#7486 Atomerőmű rendeld meg hozzá:P -
#7485 ezt felhasználhatnák lfsbe is sztem