16062
  • Pepsi Twist
    megvetted?
  • kucsi08
    sziasztok!
    valaki el tadja mondani hogy hogy kell a Z patch alatt online-on játszanimert én nem tudok azt irja ki hogy felhasználó nem található akkor ha csak a demó me akkor is ha fel van oldva?
    PLS valaki
  • Pepsi Twist
    igen mert itt nem hatnak rád az időjárás viszontagságai, a G erők, és sorolhatnám... meg nekem az sem tetszik hogy nincs eső sem ilyesmi..
  • Alexease
    "tudsz-e pl a sauberrel jobb időt menni,mint az igazi."
    Tudsz;) Meg ha 100%-os is lenne a fizika, szimulacio, akkor is jobbat lehetne menni.:)
  • bardocz
    Csak pálya kéne bele,autók jók így,de az,hogy egy rendes pálya sincsen benne,én pl ezért nem játszok vele.Meg valódi pályákkal kiderülne menyire is szimulátor,tudsz-e pl a sauberrel jobb időt menni,mint az igazi.
  • Pepsi Twist
    megint felteszem a kérdést:Mit értesz az alatt,hogy "Online Street Racing Simulator"?
  • Máté94
    megint felteszem a kérdést:Mit értesz az alatt,hogy "Online Racing Simulator"?
  • Pepsi Twist
    sztem 1 pálya kéne még bele...

City és ennyi... lámpákkal táblákkal AI val... bla bla bla...

(de semmiképpen nem NFS)
  • Máté94
    Nem értem miért akarjátok szét bombázni ezt a játékot ilyenekkel!
    Elrontaná a játékélményt mert így olyan közönséges lenne!Örüljetek ami van benne.Porsche már van!-.-
  • hezi
    Én Poschét akarok bele! Legalább 60-at, és lehessen őket rendesen tuningolni is!!

Inkább csinálnának pályákat bele, azt se bánnám, ha fiktívek lennének, de a létező pályák biztos nagyobb lenne az érdeklődés (pl. Laguna Seca, Valencia, Spa...)
    Kíváncsi vagyok, hogy a Westhill update csak grafikai tuning lesz-e, vagy 1-2 új útvonalat kipréselnek-e a helyszínből.
  • MaSzKa
    jó lenne már legalább 1 bmw e30 m3-ast belerakni
    :D
  • Alexease
    Sokminden lehet. De valszeg melegedes. Ha tudsz kolcson alkatreszeket szerezni, akkor erdemes egyenkent cserelgetni, tesztelni. Eloszor tapegyseg, aztan RAM, proci, alaplap;) Vagy ha a videokartya gyanus, azt tedd at egy masik gepbe.
  • Tomsteel
    lehet, hogy a táp kevés, de az is lehet, hogy a RAM-ok hibásak.
    van egy "memtest" nevezetű progi amivel le lehet tesztelni a ramot, nekem is hasonló dolgokat művelt, küldtem is vissza garanciára.
  • Marlboroman
    hűtöm ventillátorral,(ilyen asztalival), de akkor se jó :(
  • Tomsteel
    nem melegszik túl a videókártya ?
  • Pepsi Twist
    sztem VGA hiba de lehet alaplap is esetleg RAM
  • Marlboroman
    OFF

NÉhány hónapja elkezdett szarakodni a videókártyám, szétesett a kép, játékok lefagytak stb. le is cseréltem egy másikra, de ezzel is ez történt néha. Néhány hete fokozatosan romlott a helyzet, már játszani se tudok, mert amint elindítom a versenyt szétesik a kép, és lefagy a gép. Amikor vista volt fent, akkor kékhalálozott, most xp alatt "csak"lefagy, a monitor kikapcsol(narancssárgán világít), már netezés alatt is lefagy.

Szóval olyan szerencsétlen vagyok hogy két szar videókártyát fogok ki, amiknek ugyanaz a bajuk, vagy ez nem videókártya? Segítsetek
  • Pepsi Twist
    jaja
  • passatgt
    annyit kellene kocsikkal, hogy a valóságban legjobban hasonlító modellre átszerkeszteni az eddigi autókat:)
  • Alexease
    Max uj palyakat, autokat nem kellene eroltetni:)
  • Pepsi Twist
    LFS Tune fullosmár?
  • Pepsi Twist
    az biztos... az lenne a legjobb ha lehetne moddolni...
  • Máté94
    Inkább annak örülj,hogy lesz benne új kocsi:D
  • Pepsi Twist
    ez kaka... én a régi Scirocconak jobban örülnék...
  • Tomsteel
    Már az is nagy szám, hogy egy ilyen létező "átlagautót" beleraknak, a formula autókat nem látja az ember mikor kimegy az utcára, így azok az én szememben akár lehetnének valami kamu név alatt futó módosított karosszériás hasonmások is, nem sajnálnám, nem úgy mint az "ismert" autókat.
  • GPx8
    Reménykedjünk, hogy a VW megengedi a GT (pálya) változatot is a publikus Lfs verzióba.
  • Tomsteel
    jaja, én is erre akartam célozni
  • GPx8
    Szvsz. az utcai lesz benne...
    "It's a 200 bhp front wheel drive road car. We are very pleased to have the permission to include a production road car in LFS that we think looks nice and handles well."
  • Alexease
    320:)
  • Tomsteel
    hát ez nem 200 lovas
  • GPx8
    Scirocco GT Video 1 (nem game)
    Video2
  • Alexease
    A rendezvenyre gyorsan osszedobjak, aztan a publikust meg nehany honapig tesztelik:))))
  • Máté94
    GC-re kész lesz és nem tudják mikor lesz publikálva:)
  • GPx8
  • GPx8

A GT verzió nem néz ki rosszul...
  • GPx8
    200 LE a Scirocco.
  • R0zs0máK
    Megkapja kb. az FXO fizikáját :D
  • darkhmz
    jaja még tesztelni meg finomítgatni kell mielőtt publikus lesz, de a lényeg, hogy a hír tényleg igaz :)
  • Tomsteel
    ebből azt vettem ki, hogy benne lesz a publikus verzióban, de előtte még minden hibát javítani akarnak.
  • solo
    Nem, nemhalt meg, de azóta nemkóser a jobboldala...
    Ittene olvashatsz.