Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Hamachi-val kapcsolatban kellene segítség!

Kaptam egy IP-t a progitól ( pl: 3.4.5.6 ) és ezután létrehoztam egy új hálózatot ( pl: elsõ hálózat ), és ehhez az új hálózathoz adtam egy jelszót is (pl: jelszó). /a példák csak kitalált dolgok/

A kérdésem az lenne, hogy hogy tud egy ismerõsöm ehhez a hálózathoz csatlakozni úgy hogy tudjunk játszani is ezen keresztül?

Ha lehetne, akkor írd már le, hogy neki vagy nekem mit kell beírni vagy a játékba vagy a hamachiba, hogy mûködjön.

Köszönöm! Mejik

Misi az ezredes
Engem TC-rõl bannoltak és semmi ok nélkül! És olya ír vissza nekem a csávó h 1 hét felfüggesztettet kaptam hát lol azt sme tudom mért a másik meg az h 30 nap ban-t kaptam... Úgy h ha mentem a serveren 400 KM-et sokat mondtam ... és nem nagyon érdekel csak dühít h bizonyítékuk nincs arra hogy vétkeztem nekem sincs arra hogy nem csak annyi h nem is voltam a asreveren amikor bannoltak! ... valaki tudna tenni az érdekemben valamit? én már lassan feladom! user nevem: nevano01 thx nah csá!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
eltörölték a banomat CTRA-n....jupiiiiiii !!! 😊😊😊😊😊

pontok elvesztek, de legalább versenyezhetek !!

belátták, hogy túl szigorú volt a rendszer.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Misi az ezredes
Én szivesen lennék házigazda de nekem 2 hete sem jött válasz ez ügyben 😞

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

R0zs0máK
Nem akarok házigazda lenni 😛

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Roger6
Na! Akkor ezt el kell intézni minél elõbb! Versenyt írunk ki a házigazda személyére. Helyszín: Blackwood. Fegyver típusa: XFG. Idõpont:??? <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomsteel
én voltam házigazda egyik másik topikban, és annyit tudtál csinálni ahogy mondtad, hogy bannercsere, meg törölhetted a kommenteket...ez bõven elég lenne itt is !

Kaszi46
Ez a házigazdiság már elõjött jópárszor, sajnos eredménytelenül. Többször írtam a megfelelõ helyre mailt, de semmi reakció, pedig itt is el lett fogadva a gazdi személye. Csak a banner és a linkek berakását tudtam elérni. Más is próbálkozott már rajtam kívül, neki sem válaszoltak.

Azért meg lehet próbálni megint, hátha most sikeres lesz az akció.

*Posse*T.W.D*

Tomsteel
házigazda jó ötlet<#taps>

Misi az ezredes
Ja

Tény, hogy nehéz, de, ha sokan reagálunk rá, akkor csak azért is csinálni fogják! 😊 Lassan kéne egy házigazda...

www.smart-bus.hu

ChuckyHUN
ezen nem lehet átsiklani D😄😄😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Egy ellenszerük van, egyszerûen észre sem kell venni õket...

www.smart-bus.hu

Tomsteel
<#nyes><#nyes>

tényleg egyre gyakrabban jönnek ilyen marhák, lassan kezdjük átvenni ezt a stílust...amúgy nem tudjátok, hogy melyik gombbal kell nitrózni ? <#banplz>

hezi
"cs vannak felniemim az lfs hez hova kell öket rakni mond el pls meg a hogy kell nitrózni?PLS MOND ELL THX!" ez a mondat még Héeder mondatain is túl tesz<#nevetes1>

Nézd meg a nevét jobban: gulya700. Nem tud vele szóba állni senki, amennyiben a számok unix jogokat jelölnek 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
ilyen fazont<#merges2>

veled egyáltalán szóba áll még valaki?

ChuckyHUN
Köszi, hogy megerõsítetted ezt a gondolatom!
Én is így gondoltam!
lol

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
<#wow3>
Prézli
Máté94 csak meg akart téged téveszteni, nem titok hogy van nitró a játékban
Az i betûvel lehet bekapcsolni, de elõfordul, hogy nem megy, ilyenkor alt+f4 gomkombinációt kell alkalmazni. A felniket meg format:C paranccsal kell felrakni.

hezi
VÁÁÁÁÁÁÁÁ!! FE Club rev 0:50.79 (WR-diff +0:00.470)

bardocz
jézusom,ez nem NFS hogy nitrózzál 😄
Máté94
Nincs nitro a játékba!Nem tudom hogy kell felnit rakni bele.
cs vannak felniemim az lfs hez hova kell öket rakni mond el pls meg a hogy kell nitrózni?PLS MOND ELL THX!
Tomsteel
<#violent><#hamm>

hezi
<#eplus2> Nyugi! Már csak 27 nap, és te is újra a ringbe szálhatsz!!!

Ombika
Durva a video,tok jo a fizikaja a busznak! 😊 Szerintem abba is belepiszkalt!

passatgt
31:28=30:28

passatgt
én meg xfg-vel blackwoodon mentem 1:34:11-et, részidõk: 31:28, 1:07:56

szóval a 3. szektor kicsit ott volt😊

Tomsteel
ne forgasd bennem a kéééééést !! <#falbav>

Máté12
Vagy modolni hogy lehet?

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Igen arra én is rájöttem hogy a XF torzítása mert látszik az elején és a hátulján. De ilyen progit nem tudtok?

Logitech G25 tulajos!!

hezi
Hát ezt el kell mondanom: az elõbb, CTRA Race 1-en, Town course-on XFG-vel mentem egy 1:41.37-es kört <#nezze>

passatgt
legelsõ lfs még moddolható volt😊

Tomsteel
ez, ha jobban megnézed az XF-nek egy eltorzított változata...és az is látszik, hogy AI-k ellen játszik, szóval valahogy megbabrálta az XF modelljét, de neten nem tudja tolni, mert eltér az autó geometriája a szerveren lévõhöz képest...

ergo szingli móka... volt régebben egy Mclaren F1 is, az baromi jól sikerült, de nem tudtam letölteni sehonnan.

Máté12
Hi! Ezt a linket nézzétek meg!

http://www.youtube.com/watch?v=Dv3Xhj2pCDA&NR=1

Milyen progival és honnan lehet letölteni azt a programot amit ezzel csináltak?

Elõre is köszi

Logitech G25 tulajos!!

Tomsteel
a már telepített patch elhelyez egy txt fájlt az LFS könyvtárba...abban részletesen le van írva, hogy miket javított/változtatott a patch.

kifli
jujj de nincs ennek értelme :S szal azt akartam megkérdezni hogy lehete valahol magyar oldalon az újításokrol olvasni? Mert én eddig nem nagyon találtam ilyen helyet 😞
kifli
De ez csak 17-óra után van elõtte a flopi csinálja...
Hol lehet arról olvasni magyarul(!), hogy mik kerülnek/mik fejlõdnek a patchekel vagy minek nevezzem
Tomsteel
biztos vagyok benne, hogy a dvd meghajtó csinálja....mikor nagyobb igénybevételnek van kitéve, lehet is hallani, hogy felpörög...például nagyobb kanyarokban <#banplz><#banplz><#banplz>

pointer4
És a szélnek az árnyékát mi számolja ? 😄 A proci vagy a VGA ? 😄 😛
Tomsteel
aha...én is ezért járok ide 😊😊😊
õt még sose láttam mondjuk 😛

hezi
<#vigyor>
Mostanában rohadt jó a fórum 😄 Minden héten jön valami barom, aki nekiáll erõsködni. Legalább van min (kin) röhögni<#idiota>

Tomsteel
köszi tesó...szegény eltévedt 😛

hezi
Hátte ki vagy.
Esetleg menj fel egy hostra tomsteel barátunkkal, és majd megtudod, kinek mennyi köze van az lfs-hez.<#violent>

Tomsteel
ajánlom figyelmedbe az általános iskola alsó tagozatát, ahol megtanulhatsz olvasni...pusszantalak !

Ezt esetleg egy fokkal kultúráltabban nem lehetne?

www.smart-bus.hu

Évek óta van benne szélárnyék.

Ja, hogy te azt képzelted, hogyha elõtted 100 méterre van valaki, akkor már rögtön hússzal gyorsabban megy az XRG-d? Nembazmeg, de ha tényleg szélárnyékba érsz akkor el kell venned a gázból, ha nem akarsz belecsattanni a másikba.

Ha ennyire semmi közöd a játékhoz, akkor ne postolj. Menj, játssz a prostreettel.
hezi
Hát igen, van még mit fejlõdni 😊 Kíváncsi vagyok, hogy legközelebb mit fejleszt scanwen. Ugye X-ben fejlõdött az insim, a netes kód + 32 player egy idõben. Y-ban AI, fizika, pályák, új autó, graf, mittomén. Most elvileg a grafikai megjelenítés optimalizálásán dolgozik.

hezi
Nálunk tegnap délután esett. Én speciel nem örültem neki 😛

kifli
Esõt akarok 😊 Az milyen jó lenne!!!