Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
legtöbbön még grafikus felület sincs, nem hogy dzsífórsz
max ha belerakod, de ha veszel több milliós szervert, alapból nem lesz benne videókártya
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Simán...
Azthiszem már van amelyik a CF et is támogatja.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
nekem is max 270-300 szokott lenni
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
nekem csak 180-230 szokott lenni a gagyi VGA miatt😞
persze fullon 1680*1050 ben.
Nekem még egy régi 2 gigás cerka leptop,256 rammal integrált intel videokarival amiben 2 feldolgozó egység és 1 texezõ egység volt, simán bírta a 15-25 fps-t.
Minek neked amúgy az?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Logitech G25 tulajos!!
És nincs LFS...
Na mind1...Addíg eltöltöm az idõt pályák készítésével...
Már egész jól megy...Van egy f@szályos drift pályám😊
Ha nem akkor az a baj.
Nyám vagyok emós ..<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
Jó, majd gyûjtök.
Szal szerintem apránként gyüjcsél rá! én is azt tettem! és lázsd most van s2-õm mint itt a topickban majd mindenkinek! Nah ennyi lett volna!
De ha emo-s vagy akkor ezt nem mondtam még a végén miattam mész a sarokba és sírod ki a festett szemeid és vágod fel az ereid Gilett pengét szopogatva!
Üdv! (az egyetlen leutánozhatatlan) Nevano
Tomstelnek: Bannoltak a TC-rõl minden ok nélkül és nem akarják feloldani -.-" a vicc benne h az nap nem is játszottam! szal xD de majd április 14.-étõl újra ott leszek mint irritáló szabálysértõ egyén! ^^
Sokkal jobban megyek mint a pro AI-k, default setuppal, de akárhányszor meg akarom õket elõzni kilöknek a francba....
Mi a rákot lehet ezellen tenni?
Letöltés: http://whiterat.extra.hu/
Azért köszi a segítséget és a tippet!
Motorola Defy
http://portforward.com/routers.htm
Ez az oldal segít elmagyarázni, hogy kell. Elõször válaszd ki a router típusát, utána pedig a játékot és szívleld meg az ott leírtakat. Ja és természetesen ZA-on is ki kell nyitni a portokat 😊
Most keveredtem ide a topicba, tehát új vagyok, s mindjárt egy kérdéssel kezdenék. Router mögül hogyan lehet új játékot (internet) indítani, hogy azt mások is lássák?
Air Live routerem és ZA tûzfalam van.
Motorola Defy
De egyébként így mûködik. Hamachi kioszt nekted egy-egy hamis IP címet (semmilyen netmaszk nem kell), a lényeg, hogy egy szobában legyetek a Hamachiban. Utána jobb katt azon, akivel játszani akarsz -> cím másolása. Elindítot a játékot, ott meg lan játékot keresel, ahova a kimásolt IP címet beilleszted. Tuti mûködni fog!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont maga a prombléma érdekes. Sosem próbáltam VPN-t csinálni se hamachi-val, se máshogy, ezért csak tippem van, hogy ez hogy mûködhet. Elvileg neked is meg a haverodnak is kell lennie egy virtuális helyi ip tartományba esõ ip címének, jobb esetben egy alhálózatban levõnek. (pl. te vagy a 192.168.1.1, a spanod pedig 192.168.1.2, netmask:255.255.255.0) innentõl ez már egy virtuális magánhálózat, a két gépnek így látniuk kéne egymást. A játékban pedig Te indítasz egy új multi játékot, a haver pedig a Joinra kattint, kiválasztja a Helyi hálózat lehetõségét, és bepötyögi a hostnévhez a te ip-címedet. Amúgy meg nemtom