16062
-
#7644 -
#7643 Pedig az sokkal reálisabb :DD -
#7642 felfogás kérdése, szerintem meg épp így lesz realisztikus a játék, hogy mindent aprólékosan tudsz állítani, és nem az van mint NFS-ekben, hogy upgrade3, és máris sinautó lett belőle, meg izomautó. -
#7641 Én az összes többi nem GTR autón is megszüntetném a setupolást...vagy maximum minden értéket lehet állítani 3-4 fokozatban és ennyi...nade hogy tized Nm-eket lehessen a gátlókon meg a stabrudakon állítani...nem túl reális...:/ -
#7640 Azért mert kaptak licenszt!:D -
#7639 a hangjára leszek kíváncsi :) -
#7638 flash]http://www.youtube.com/v/PmP0GIAjcP8[/flash] -
csak azt nem értem, hogy ha ezt az autót ilyen részletesen meg tudták csinálni, akkor miért lenne olyan nagy meló kipofozni a jelenlegi autók belsejét, ilyesmit? (már annak is örültünk, hogy annak az egy-két autónak megváltozott a belseje nemrég) -
#7636 azt én is néztem... lehet hogy elmegyek :D (bár ahhoz szabadság kéne meg sok sok pénz hogy oda kimenjek) -
#7635 Tudjuk:D -
#7634 assztakurva, ha a legjobb időt futod vele valamelyik pályát lipcsében hazavihetsz egy igazit lool -
#7633 Lehet,hogy a GC-s játékba még nem lehet de ha majd lesz Update akkora biztos:) -
#7632 csk ugyebár a VW nem biztos hogy engedi.... Suabernél más...az F1es... meg az FBM is.... de ez utcai... xal nem biztos mind1 majd meglátjuk -
#7631 De gondolom lehet majd állítani a felfüggesztést lengéscsillapítókkat mert ez mindegyik kocsinál fenn áll:D -
#7630 Mert gondolom utcai valtozat;) Allithatsz guminyomast es esetleg beallithatod a visszapillantotukroket;) -
#7629 Ne beszéljetek már zöldségeket!Miért ne lehetne majd setupolni?:D -
#7628 fogalmam sincs.
De remélem setupolni sem lehet majd... -
#7627 ne már :S Fox beállítottságú lessz az egész váltó? -
#7626 Nem lesz gyorsabb, nincs benne sperr. -
#7625 az lenne nagyon csúnya ha az XFG vagy UF1 letolná :D de remélem nem lessz gyorsabb mint az FXO :S -
#7624 Tetszik :D de szerintem átlessz nevezve az LFS hivatalos Sirocco törésteszt szimulátornak XD -
#7623 Mondtam már,hogy örüljünk annak amivan azt kész:) -
#7622 ez is olyan... ...mint a többi :D -
#7621 Nekem nagyon tetszik:D
N majd lesz miért visszatérnem a játékhoz:) -
#7620 ritkaronda :D -
#7619 Miért?:D -
#7618 Vicces lenne melléállni egy RB4-el mondjuk...:DDDD -
#7617 Gyönyörű!:D -
#7616 http://www.lfs.net/
-
#7615 tsáá :) multkor integettem az ablakon befele az arénában, de ha nem te voltál akkor is okoztam a panasonic boltban kis örömet :DD
de igen, viszont most világos volt, és az in-car nézet qrva sötét lett volna, majd este. amugy általában két kerékkel nézem :) a gányolt kormánytarto asztalt meg sem mutatom, annyira szar, viszont kényelmes és jol müködik :D majd csináltatok egyet valahol.... -
#7614 Nahát, maga még él ? :) Neked nem hiányzik valami a 2 kerék közül ?:) -
#7613 Hehehe, majd csinálok rendeset is, most csak ennyi lett belőle :)
liberty cruise-on szoktatok játszani? -
#7612 :D -
wakizashi #7611 Nincs mit! Azért ezt ne hangoztasd ,persze én is kipróbáltam mielött megvettem ,hogy ne legyen zsákba macsek ,de mégsem kürtöltem szét! -
#7610 nem vettem meg hanem leszedtem hozzá egy unlockert -
#7609 köszi szépen mükszik!! -
#7608 Nem addon:D
De a videót jobb minőségben le lehet tölteni:D -
#7607 videót tölcsem le vagy az addont (ha ez addon :D)
vagy mi is ez? -
Ajánlom,hogy mindenki nézze meg és töltse le:D -
wakizashi #7605 A demosoknak is kell regisztrálni az lfs.net-en.Beállítasz 1 gamepassword-öt és azzal tudsz online játszani.