Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érthetõ egyébként, meg ugye nem is vagyunk egyformák :-)
http://www.f1-info.hu/
Ennyi történt, ezért én kaptam egy 30 napos bant, majd mikor száz levélben kérelmeztem a bûntetés mérséklését írták, hogy figyelni fognak, ha az elkövetkezendõ 3 hónapban akár 1 report is érkezik a nevemre azonnal minimum 6 hónap ban.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Szóval ne vegyük figyelembe... mindenki azt mond amit akar, de ne írkálja be szerintem senki...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Látszik hogy máshol már túl vannak az alapvetõ viselkedési formák elsajátításán.
Akinek nem inge...
Mekkora fillinges lehet máér😄😄:
OSZAMA LADREDALABOMBALA!!!😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ezek nem szaroznak😛
lotto5-õsért se ülnék be hozzájuk
kilincsel elõre 200-al elõzni teherautót azért kicsit durva
ezek a japánokat is lenyomják
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Más:
Gondoltam felmegyek a szaudaráb drift szerverre, lévén, hogy egyszer voltam és akkor kedvesek voltak. Következõ játszódott le
Én: Hi!
Admin: How old are you?
Én : Why is it the most important now?
Admin: How old are you?
Én : 69
Puff Bann
Én csak rögöni tudok rajta, de azért komoly hogy a koromból akrarják azonnal megállapítani, hogy milyen ember is vagyok.
Fölösleges ezen agyalni, majd meglássuk, a vak is azt mondta.
Ellenben: (aki nem hallott volna róla)
Azt már ismerjük, hogy van egy D3D8.dll hack lfs-hez, amivel amolyan motion blur-szerû effekt keletkezik. (sajna másik pálya betöltésénél elszaródik a kép, tehát bugos)
Ezt innen lehet letölteni
Aztán van egy Bloom Effect mod Vice City-hez, amivel vagy csináltak valamit vagy nem, mindenesetre mûkdik LFS alatt is, egészen pofás.
Mivel mindkét mod tulajdonképpen a d3d8.dll fájlnak a modifikációja, ezért értelemszerûen csak az egyik mehet egy idõben. Nem kell mást csinálni, mint a d3d8.dll-t meg a mellette levõ CFG állományt a lfs könyvtárába másolni (gy.k.: ahol az lfs.exe is van), aztán eme fájlok törlésével meg is lehet szabadulni a modtól 😊
Egy hangyányit eltértünk a topik témájától, de legalább jó a hangulat 😊
Tomsteel >
Ejj, minden jó Jennifer-t ti dugtok? Nekem már csak a kis Kolompár Dzsennifer maradt a szomszédos utcasarokról <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1.) bizonyára el tudod olvasni a NO WAREZ piros szöveget a bannerban
2.) senkit nem érdekel
3.) ilyet bárki be tud büfögni, én tegnap keféltem Jennifer Lopezzel...igen jó volt
picit tessék gondolkodni.
mivan félrenyomok egy két gombot akkor egybõk köcsögösködni kell??
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
www.smart-bus.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
És ugy is tok S2-zni😄DD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Törölték a bant, de kaptam egy szép "háziõrizetet"
Ezt figyeljétek:
The person you reported did not disrespect any blue flags. If you take the time to watch the replay, and if you read the CTRA rules that you have agreed to, you will see that your report was incorrect.
This report is separate and was raised by the admin who witnessed your behaviour in the server. You are building a long licence history of over-aggressive behaviour and I am very concerned that you will not meet the CTRA requirements.
I will lift the ban but place you on probation for 3 months. ANY substantiated reports that are filed against you in these 3 months will result in a strict MINIMUM 6 month ban from CTRA servers, non-negotiable.
MÉGHOGY NEM VOLT A SRÁCNAK KÉK ZÁSZLÓJA, NEVETSÉGES, KB % KÖRREL VOLT MÖGÖTTÜNK, KÉRDEZEM ÉN, HA UCSSÓ KÖRBEN 2. VAGYOK, KERGETEM AZ ELSÕT, ÉS FELTÛNIK VALAKI AZ ELSÕ ELÕTT, AKKOR Õ MI AZ ISTEN NYILA? SAFETY CAR VAGY MI A TÖKÖM ?