Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
mit nem dobok be ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Cowek
Mondjuk belilult volna az én fejem is, de ha nem dobod be a fakeszt, nem lenne ilyen gondod :-)
Érthetõ egyébként, meg ugye nem is vagyunk egyformák :-)

http://www.f1-info.hu/

Tomsteel
Úgy gondolom, hogy az általános viselkedési formákba beletartozik az is, hogyha valakinek keresztbeteszek, akkor annyit ki tudok préselni magamból, hogy bocsesz, na én ezt nem kaptam meg, ami tudom nem jogosít fel a káromkodásra, mert ugye primitív módszerekre nem primitív módszerekkel válaszolunk, de ott abban a helyzetben (nagyon szoros, és izgalmas verseny közben) "kicsúszott a számon".

Ennyi történt, ezért én kaptam egy 30 napos bant, majd mikor száz levélben kérelmeztem a bûntetés mérséklését írták, hogy figyelni fognak, ha az elkövetkezendõ 3 hónapban akár 1 report is érkezik a nevemre azonnal minimum 6 hónap ban.

Cowek
Nálam elvi kérdés hogy nincsen káromkodás, és ezért érzem jól magam a külföldi ligákban, szervereken... Nem megmagyarázni kell hogy miért káromkodik az ember, hanem mellõzni...
Szóval ne vegyük figyelembe... mindenki azt mond amit akar, de ne írkálja be szerintem senki...

bardocz
ha kék zászló van a lekörözött takarodjon az ideális ívrõl,de leginkább mindenhonnan,ha engem köröznek,én hajlandó vagyok lemenni az útról akár(volt már hogy leparkoltam fél percre,hogy mindenki elmenyjen,aztán mentem utánuk,új pálya volt,és 2 kört ha gyakoroltam,utána rögötn verseny)
hezi
Azt azonban vegyük figyelembe, hogy a káromkodás a blue flag-bõl bekövetkezett baleset eredménye.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Cowek
Ez mennyire magyar vonás (sajnos), hogy a káromkodás pitiáner dolog, a kék zászló meg súlyos...
Látszik hogy máshol már túl vannak az alapvetõ viselkedési formák elsajátításán.
Akinek nem inge...

Köszi szépen! Hát vá<#idiota>runk akkor, megéri...<#idiota><#idiota>

ChuckyHUN
Lottó5ért én simán beülnék😄😄D
Mekkora fillinges lehet máér😄😄:
OSZAMA LADREDALABOMBALA!!!😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

MaSzKa
a kedvenceim

ezek nem szaroznak😛

lotto5-õsért se ülnék be hozzájuk

kilincsel elõre 200-al elõzni teherautót azért kicsit durva

ezek a japánokat is lenyomják

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hezi
Hát igen, ezt a bant magadnak köszönheted. Feltettek egy kérdést, és nem adtál helyes választ. Mer ugye a kérdésre a pontos válasz: Master Blaster 😄😄😄😄

Ombika
Hazamesz munkabol ,idegesseget jo letolteni 5 perc alatt ott! 😊))

Tomsteel
Na hát ahhoz a bagázshoz volt szerencsém nekem is (nekem alapból ez az arabdrift téma borzolja az idegeimet, 150nél pörgessük meg az autót tízszer, majd várjuk mikor halunk meg) mindenki össze-vissza pörög, száguld, anyázik...5 perc után "adioszszáncsez"

Prézli
Engem ez az effekt valamiért az új GTA-ra emlékeztet...

Más:
Gondoltam felmegyek a szaudaráb drift szerverre, lévén, hogy egyszer voltam és akkor kedvesek voltak. Következõ játszódott le

Én: Hi!
Admin: How old are you?
Én : Why is it the most important now?
Admin: How old are you?
Én : 69
Puff Bann

Én csak rögöni tudok rajta, de azért komoly hogy a koromból akrarják azonnal megállapítani, hogy milyen ember is vagyok.

hezi
vagy a 0.5-ból is lehet 0.51, vagy 0.6, vagy akármi 😊

Fölösleges ezen agyalni, majd meglássuk, a vak is azt mondta.

Ellenben: (aki nem hallott volna róla)
Azt már ismerjük, hogy van egy D3D8.dll hack lfs-hez, amivel amolyan motion blur-szerû effekt keletkezik. (sajna másik pálya betöltésénél elszaródik a kép, tehát bugos)
Ezt innen lehet letölteni

Aztán van egy Bloom Effect mod Vice City-hez, amivel vagy csináltak valamit vagy nem, mindenesetre mûkdik LFS alatt is, egészen pofás.

Mivel mindkét mod tulajdonképpen a d3d8.dll fájlnak a modifikációja, ezért értelemszerûen csak az egyik mehet egy idõben. Nem kell mást csinálni, mint a d3d8.dll-t meg a mellette levõ CFG állományt a lfs könyvtárába másolni (gy.k.: ahol az lfs.exe is van), aztán eme fájlok törlésével meg is lehet szabadulni a modtól 😊

Kaszi46
s2 ALPHA ami után jön a BÉTA, szal várhatunk nyugodtan még egy ABC-nyit...😊

*Posse*T.W.D*

passatgt
Tud valaki az S3 ról valamit?
Nincs

<#idiota>

Máté94
Nincs.
Szevasztok! A következõre lennék kíváncsi: Mivel az S2 elérte az Y "ptch"-et ebbõl arra következtetek, hogy lassacskán jönni kell az S3-nak is mivel már kezd elfogyni az ABC. Tud valaki az S3 ról valamit? Nekem valahogy ez az LFS nagyon bejön, ezt nagymértékben a fizikájának köszönheti, de ezzel gondolom nem csak én vagyok így és más is várja már a fojtatást.

hezi
dikmá hö <#vigyor>

Ombika
Az lfsdrifter.hu honlapon levo S2 drift servert ti latjatok?

Tomsteel
mondtad neki, hogy "csájéé, gyere másssszááá meg" ? <#eplus2>

Egy hangyányit eltértünk a topik témájától, de legalább jó a hangulat 😊

hezi
Roger6 >
Tomsteel >

Ejj, minden jó Jennifer-t ti dugtok? Nekem már csak a kis Kolompár Dzsennifer maradt a szomszédos utcasarokról <#idiota>

Roger6
Na várjá-vájá! Tegnap én is keféltem Jenneifer Lopezzel! Vagy az Anniston volt? Már nem emlékszem... <#hehe><#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hezi
Netán van valami kifogásod a fajtám ellen, he???<#hehe><#vigyor2><#idiota>

Tomsteel
ott kezdõdik a dolog, hogy jössz ide verni a melledet, hogy te a nagyszerû tudós rájöttél hogyan lehet fizetés nélkül neten S2-zni...

1.) bizonyára el tudod olvasni a NO WAREZ piros szöveget a bannerban
2.) senkit nem érdekel
3.) ilyet bárki be tud büfögni, én tegnap keféltem Jennifer Lopezzel...igen jó volt

picit tessék gondolkodni.

Ley Roland
nem vagyok paraszt kezdjük ott !
mivan félrenyomok egy két gombot akkor egybõk köcsögösködni kell??

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Tomsteel
én nemtom, ezek a fényre jönnek

R0zs0máK
Honnan jön ennyi paraszt bakker???

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Ley Roland
ja hát megéri hogy kifizessõk én is at mondom mert amugy nagyon ZSÍR játék

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Privátban intézzétek! Ez a játék megérdemli, hogy kifizessük, tehát NO WAREZ!!!!!!!!!

www.smart-bus.hu

Attila8805
Írd le hogy különben kamu!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ley Roland
Én nem is vettem meg az S2-t !😄
És ugy is tok S2-zni😄DD

Hát nem egy ISI engines rettenet, az biztos.
Roger6
Asszem az valami sakk-szimulátor program... <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

R0zs0máK
miért, az LFS mi? 😄

Itt nem játszunk scriptelt szimulátorutánzatokkal.
R0zs0máK
Ez nem LFS 😄

Roger6
Én is! Befizetem a zsetont, és kész! <#banplz>

R0zs0máK
kapsz cukrot

Ley Roland
Rájöttem hogy lehet S2-zni neten 😄DD

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

<#banplz>
R0zs0máK
Ergo jogos volt a ban baz

nyuny01
Wow azért ez kicsit erõs...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Tomsteel
Emailben írtam, hogy õ vétett, és nem én, hiszen kék zászlója volt, erre írták, hogy a kék zászló nem jelenti azt, hogy észvesztve kell a lekörözöttnek menekülnie, használhatja az ideális ívet, csak ha a lehetõségek adják akkor szabad utat kell biztosítania a mögötte érkezõnek. Jogos. Hibáztam, kétesélyes dolog volt, mert volt ott egy másik srác is aki miatt nem tudott félrehúzódni, én meg egyszerûen belerohantam.

R0zs0máK
fasznak idegeskedsz...

Tomsteel
Most ha lenne rá lehetõségem valószínûleg embert ölnék.

Törölték a bant, de kaptam egy szép "háziõrizetet"

Ezt figyeljétek:

The person you reported did not disrespect any blue flags. If you take the time to watch the replay, and if you read the CTRA rules that you have agreed to, you will see that your report was incorrect.

This report is separate and was raised by the admin who witnessed your behaviour in the server. You are building a long licence history of over-aggressive behaviour and I am very concerned that you will not meet the CTRA requirements.

I will lift the ban but place you on probation for 3 months. ANY substantiated reports that are filed against you in these 3 months will result in a strict MINIMUM 6 month ban from CTRA servers, non-negotiable.

MÉGHOGY NEM VOLT A SRÁCNAK KÉK ZÁSZLÓJA, NEVETSÉGES, KB % KÖRREL VOLT MÖGÖTTÜNK, KÉRDEZEM ÉN, HA UCSSÓ KÖRBEN 2. VAGYOK, KERGETEM AZ ELSÕT, ÉS FELTÛNIK VALAKI AZ ELSÕ ELÕTT, AKKOR Õ MI AZ ISTEN NYILA? SAFETY CAR VAGY MI A TÖKÖM ?

Tomsteel
én nem tudom basszus, de nagyon elegem van már, hogy pitiáner dolgok miatt kell írnom nekik. Nevetséges.

R0zs0máK
Mekkora egy állat vagy b+ engem miért nem bannolnak sose?? 😄😄