16062
-
#7844 De faszom,fbm csak y patchtól van nem,akkor hogyan mehet a z patchel?:D -
GPx8 #7843 Nem 12 éves hülyegyerekeknek való ez!
Neked ott az NFS+TDU+GTA... -
dashed_ #7842 nem erre talaltak ki.. -
#7841 ebben a játékban biztos :D -
#7840 ilyen sose lesz... -
#7839 milyen szalon?:\ véletlenül SZLALOMra gondoltál? -
#7838 nah csak azért nem veszem meg ezt a fost mert elég kezdetleges... az FBMes police sose tud elkapni mert bezúzom mindig :D
aztán a város... VÁROS??? milyen város??? jaj... ha lesz benne rendes város lámpákkal meg utakkal akkor 100 hogy megveszem -
#7837 nem nekem ott is pepsi a nevem :D -
#7836 live for speedbe szoktál Szalon-ozni? :D -
#7835 z :P -
#7834 véletlenül nem Devi a neved vagy House? :D -
#7833 Ez csak x patchel működik,vagy y-al is?Mert akkor letőtöm -
#7832 jah amúgy elég fasza kb 15x üldöztek a zsaruk :D de a blafaszja bejön elém a kis FBM-el fékez én meg kifordítom a seggét XD mindig leráztam őket de mindig ujra üldöztek szóval 1 órája kb folyamatosan üldöznek :D -
#7831 Az egy szerveren unalmas lehet,amúgy nem olyan sok.Egy 5km-es pályán csak kétszáz kör. -
#7830 leautozol 1000km-t :]] -
#7829 jaja én is elég jó...
amúgy: hogy lehetek rendőr? :D -
#7828 Kipróbáéltam ezt a libertyt :OOO
Lehet h megveszem s2t -
#7827 túl sokszor sem kattinthatsz:) -
#7826 Kattingass hülyegyerek módjára a belépésre,nekem bevált -
#7825 új accot csináltam XD -
#7824 na most siker... de most semmit sem tudok csinálni a szerón... "a verseny megtelt" -
#7823 Akkor nem tudom De ha jól emlékszem,valakinek itt már cigánykodott azzal,hogy a játékban nem tudott belépni a saját jelszavával. -
#7822 igen...
reggeltem, beléptem, de nem tudok játékokat sem keresni mert ezzel az üzenettel jön: #7820 -
#7821 A játékban beléptél a jelszavaddal,meg nickedel amit regeltél?Akkor nem tudom mi a baj.Próbálkozz mindenfélével:D -
#7820 most az jön hogy a jaték jelszava nem egyezik meg :/ -
#7819 megtörtént miután a gameba bejelentkeztem ott ezt kéri... -
#7818 Kb 8 milliószor volt már ide leírva,regelsz lfsnet-en,és a játékba azzal jelentkezel be. -
#7817 mi az hogy be kell állítanod a játékjelszót? :O -
#7816 Tök jó,én ilyen szervert nem találtam még régebben,pedig érdekelt volna:D -
#7815 na most töltöm le a Z patch-t aztán megnézem mert ha fasza akkor megveszem aztán majd összekaparok valami pénzt és veszek 1 versenyverdát:D (elsőkerekest, és azt fogom csinálni mint a valóságba :D) -
#7814 iigen, a fullszerver annyival roszabb hogy muszály pénzt gyüjteni normáli kocsira, addig csak azokkal a mini szarokkal lehet közlekedni. nekem viszont már van xrt-m, és tökéletesen elvagyok vele. a pénz meg gyülik, kivéve mikor nem vagyok elég ügyes és elkap a rendőr :)
a demoban viszont a ..... fiestával kezdesz (nemtom a nevét fejböl :), és a hátsokerekesre tudsz gyüjteni (xrg?). ergo a demoszerveren jobb kocsival kezdesz, de csak egy másikat tudsz megvenni. a versenyautot azthiszem csak a rendörök tudják használni (fbm? :S). viszont kb uazok az opciok megvannak mint a fullban (bonus, pénz, bank, mást nem használtam ott csak szorakoztunk ismerössel). ugyhogy csak annak zavaro akinek nincs esze végiggondolni a különbséget a demo és a full között. hibás kép miért lenne? demoban kiprobálhatják, a fullban ott az összes kocsi és lehetöség, tessék megvenni :) ja és nagyobb poén is :) -
#7813 Nem voltam még a demo-s változaton, de az S2-esen UF-el kellett munkát végezni, ami ugye demoban nincs, ergo nem lehet ugyanaz a kettő, a pályáról nem is beszélve. Ezt csak azért írom, mert hibás kép fog kialakulni az emberekben, ha csak a demosat látják ! -
#7812 nézz be z demoval az [lc]libertycruise demo-ra és láss csodát ;) lfs.net-en csak egy logint kell hozzá regelni 3 perc alatt, azzal tudsz online menni. sima ügy -
#7811 Unalom -
#7810 Ezek ilyen cops and robbers jellegű serverek:D -
#7809 pedig már azon gondolkoztam hogy megveszem XD
amúgy egy ilyen szerón most komolyan mi megy? -
#7808 Igen:D -
#7807 most csak szopatsz a drogmeg a rendőrösdivel? :D -
#7806 hatalmas :) tesom megvette nemrég, most ismerkedek vele :) a demot láttam már régebben, de sok autoval a cruise szerverek zseniálisak :) pénz, pizzafuti, drogdilerkedés, rendőrfogocskák :) zseniális -
#7805 Az S2-ot kell megvenni (az S1+S2), 24 font, ~7000 Ft. Buy LFS S2 license.