16062
-
#7884 Ha szép akkor feltöltöm neked.
Cowek, de igen, le tudják, de ez viszonylag új dolog. -
#7883 De a demósok nem szedik le a skineket szerintem, tehát nincsen értelme... -
cumfu #7882 Helósztok! Azt szeretném kérni akinek van Lcens-e az feltöltené nekem a skinemet? Sajnos nekem csak a demo-ra futja. Sokat segítenétek!!! Előre is köszi -
#7881 Mert faszlámák:D -
#7880 akkor miért csítereznek mindenkit? :D -
#7879 nincsenek -
#7878 hmmm.. jó volt ez a mai baromkodás ^^ -
#7877 nekem 11kor vagy mikor a hősök végén mentem 1 hotlapot 1:35:29-es időt és le is akartak bannolni mert csíter vagyok... de aztán prdko haverom megvédett :D
amúgy milyen csítek vannak? mert ökörködés céljából megnénzém -
#7876 Jah nem 35,hanem 36.De lényegtelen,amikor mások 1:34-et futnak:D -
#7875 alap :)) -
#7874 Hát bazmeg,most mentem 100km-t,folyamatosan hotlaphotlap,ahogy bírtam,a rendőrök mellett ezerrel téptem el nem egyszer,még fbm mellett is,de ezek a szerencsétlenek egyszer sem köröztek,és egy 1:35.57-es időért le hackereztek:D
Jah meg hülyegyerek célegyenesben rámhúzza a kormányt,amikor belső íven vagyok,ráforgatja magát a falra,és én vagyok az idióta:D -
#7873 lehet befizetek erre a játékra ez a 7k nem sok most is van 20k az asztalon :D
(amiről fingom sincs hogy mire kéne vagy az nem is az enyém hanem az asszonyé nem tudom, ez már kb 1 hete itt van :D) -
#7872 meg ezek ilyen jött ment zsaruk :D bárki lehet aki levezet 2000km-rt :D -
#7871 32...Picit élvezetesebb,főleg redes rendőrökkel,nem olyanokkal,akiknek beesek a hátukba 170-el,és éppenhogy lelassítok,majd után huzatom magam:D -
#7870 jaja...
eredetin mennyien vannak? -
#7869 Jaja :\
Pedig ekkora pályán ha igazi fílinget akarnánk kéne vagy 50 ember. -
#7868 felőlem :D de az a baj hogy 14 limites aszeró... oda bejutni mikor 1dül akarok az is 20 perc... -
#7867 Néhány este páran összejöhetnénk egy ilyen szerveren,fuck cops rendszámmal,és gyorsulhatnánk a hosszú egyenesben,meg hasonló dolgok -
#7866 ja... -
#7865 Jaja,tudom:D 3-an hotlapolunk,és az ilyeneket baszogatják a faszlámák:D -
#7864 láttam :D én is ott voltam XD -
#7863 Én a szar demó szerverekre tennék be valami szűrőt...-.-
Show Demo servers : [OFF] -
#7862 jovanna, már fentvagyok :) -
#7861 Megtaláltam,nagyon jó móka:D Valakinek sír a rendőr,ő meg magyaráz,hogy de csak 129 volt az biztosúr,mi meg gyorsköröket megyünk:D -
#7860 ja, csak felkéne jönnöd msn -re ^^ -
#7859 most is megy, szürj ugy hogy uf1 piros, xfg meg xrg kék (hülyén hangzik tom, de magyarázza el máshogy valaki :)) és kidobja a demo szerokat. ott pedig a [LC]libertycruisedemo 1 vagy 2. [LC] szine zöld-fekete :) mindjárt megyünk smicyvel huzni a yardok agyát, bár a demo szeron nagyon-nagyon gányul nyomják. lefárasztod, aztán békénhagy.... :(
amugy hardcore lfs játékosok közeledését várom msn-en :D cim pm-ben :) -
#7858 Az a demos cruise szerver csak néha működik?Mert én ma még nem láttam egyszer sem a szerverek között,és kipróbálnám. -
cumfu #7857 És ebben nekem valaki tudna segíteni? (mármint h feltölti nekem a skinem) Nagyon megköszönném!!! -
#7856 a lényeg, hogy csak akkor tudsz skint feltölteni, ha megvetted a játékot!
egyébként nem értem a kérdést, ha már ikonokat látsz akkor hova akarsz még bejelentkezni ? -
cumfu #7855 Uhh köszi megvan félig. Be kellene jelentkeznem azt hol kell? Melyik ikonon? Előre is köszi -
#7854 www.lfsworld.net -
dashed_ #7853 orokke semmi se tart.
s2-hoz amugy persze.. s3/s4hez mar nemigen lesz jo -
#7852 Értem köszönöm.:) és ez ugye örökre jó ?:D -
cumfu #7851 Heló! valaki megadná a linket ahhopz ahova fel kell tölteni a Skint hogy mások is lássák? A www.lfs.net-en belül nem találom
Előre is köszi -
#7850 Nem találom a szervert o.O -
#7849 Te már nagyobb hülyegyerek vagy -
#7848 Jajj baszki,tényleg:-D -
GPx8 #7847 Nem az NFS volt a lényeg... -
#7846 Illene ismerni az ABC-t baszki XDDDD
X-Y-Z -
#7845 Hagyjuk már az NFS-t...én is szoktam NFS-ezni pedig nem vagyok 12 éves hülyegyerek...