Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
kib*szott CTRA szerverrõl megint bannoltak...hogy miért, mert reportoltam valakit mert egy komoly meccs után kék zászlót magasról leszarta....erre ma kapok egy 30 napos mid term ban-t mert káromkodtam egyet mikor kilökött a retardált...
na most ehhez szóljatok hozzá, komolyan mondom ez már nevetséges !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Off vége...
www.smart-bus.hu
Arról nem is beszélve, hogy kimegy melózik 1-2 évet, és hazahozza és itthon elkölti azt a pénzt ami a büdös életbe nem kerülne ide és nem "gazdagítaná" az országunkat. Úgyhogy állon meg a menet.
Ha meg itthon dolgozna, persze minimálbérre lenne bejelntve. Az a pénz ami befolyna az adójából.... Még egy nyugdíjast se tartana el.
Off vége 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
thx!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Én egy voltam a demós (asszem) Crear Racing nevû host qualifikációs szerverén, ahogy fbm-mel kellett 1:18 alatti idõt futni. Há! gondoltam az 1 körbõl megvan. Jah! kb. 4x kellett újrakezdenem, mer valami gyakorlatlan feltartott, vagy belém szállt
Sokszor nekem is elszáll az agyam egy-egy gyökérkefe miatt, fõleg ha 1. vagy 2. pozíciót vesztem el emiatt, és nagy nevekkel vagyok versenyben. Mindenesetre ezután jobban figyelni kell, hogy ne szálljon el az ember agya, inkább spectbe lépni, rágyújtani, stb.
Van igazság a földön....aki reagált a fellebezésemre baromi lekezelõ volt, aki viszont az email-emre válaszolt nagyon rendes volt...írta, hogy azonnal törli a bant, de legközelebb használjam a report rendszerüket.<#pias>#pias>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
végleges bant kaptam egy nyomoronc miatt.
rá kell hagyni, ha megunja meg, ha nem válts szervert, majd késõbb visszatérsz😊
Egyik hülyegyerekkel volt egy kis nézeteltérésünk, lökdöstük egymást, õ reportolt, engem meg véglegesen bannoltak. Fellebbeztem, erre írják, hogy a fellebbezésemben azt vélték felfedezni, hogy ezt az önbíráskodást helyesnek találtam, és mivel nem azért üzemeltetik a szervert, hogy saját szabályaim szerint intézkedjek, ezért megmarad a ban...<#violent>#violent>
Elég sokat lógtam ott, és ezért szarul esett, ráadásul elég sok emberrel jóban voltam. Hezivel is sokat meccseztünk ott :S
Nem járok oda sokat, egyszer felmentem, 3. helyen toltam végig egy olyan pályán ahol még életemben soha nem is mentem, a legjobb idõ is enyém volt egy körben, majd elõttem egymásba mentek én pedig beléjük ami arra volt elég, hogy õk lendülettel mentek tovább énemg leamortizálódtam. Késõbb egy kedves ember a gumifalba orientált és leégett a kuplungom. Azóta tervezem, hogy járnom kell ide, mert könnyen meglett volna a 3. hely.
Walaki: Voltál Tökölön szombaton? Láttunk egy vörös hacsit a parkolóban majd a lelátó mögé állva és hasonlított a tiedre.
Nem tudjátok, lehet valahogy a BF1-t valahogy manipulálni? (tweak, mecanik stb.)
Valaki letudná ezt forditani nekem? kerestem lfs car editort és ha lehetne valahonan szerezni akor esetleg lehetne berakni más kocsit...
Opel Movano 2.8DTi