Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt meg hogy?
vad vagy?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
látszik rajt a vágás 😞
1 srác is irta az sg-n hogy kicsit rávágott azt kettétört
az igazi kormánynak megse ártott volna
azért 60-70eFt-ért többert vár az ember anyagminõség tekintetében
fõleg az indulóára 90EfT VOLT
Egyébként meg a fakezû játékosokak nem éri meg G25...
a srác meg úgy néz ki a logouton igazat írt a kormánnyal kapcsolatba
G25 nem ér 50eFt-ot az tutti
MAszkaba azert kotok bele,mert ekkora IDIOTA Gy..KEr tagot meg eletembe nem lattam es folyamatosan beszeli a faszsagait,amit mar nembirok elviselni! Neki 600 cm-es kormany kellene, meg olyan amivel 220-nal kiskormevel eltudja forditani,meg ami 250-nel szetrazza a kezet ! Jezusom annyi GYOKERSEGET tud beszelni,hogy nembirom elviselni!! Mikor felteszek 1 ertelmes kerdest,hogy milyen beallitassal jatszotok erre beugat,hogy nembirom beallitani! Az mas kerdes ,hogy ezer eve LFS-ezek meg van g25-on,neki meg most lett de gamepaddal dobalozik! Szerintetek ez normalsi dolog??? <#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Ennek inkabb galambokat kellene kergetnie vagy nem is tudom..
RESZEMROL innentol soha tobbet nem reagalok irasaira,meg ha fel is cseszi agyamat!! DE vki kibannolhatna mar vegre az egesz internetes tarsadalombol!! 😄 😛
OFF VEGE!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Az én meglátásom szerint az autós játékok két csoportba sorolhatók: az egyikben van az LFS, a másikban a többi szar.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
(Megjegyezném, hogy nem nem ezt írtam 😛. Az rfactor, meg a szerteágazó - és nem mindig minõségi - modjai a gyagyik, nem pedig az, aki ezzel játszik. Az csak szimplán hülye <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>)
De továbbmegyek: nem is az rfactor a gagyi, hanem a gyagya és nyomorék ISI motor a szánalmas.
mégis annyira el van találva hogy jobban szeretem és vezetéknélküli is és kényelmesebb is
ha meg autókázni támad kedvem megyek az igazival
Ugyanígy sokkal gyorsabban lehet egérrel is kormányozni, én is szívesebben játszok egérrel, mint kormánnyal, mert így van sikerélményem legalább.
Viszont az én egeremben egy darab motor sincs (csak valami piros lámpa világít alul 😄), mégis jobban érzem LFS-ben az utat, mint a force feedbackes DFP-mel, pedig az aztán mocorog össze-vissza.
Pl. egérrel sokkal hamarabb észlelem a megcsúszást, és hamarabb is tudok rá reagálni, mint a kormánynál, pedig arra az a force-szal tényleg "jelez", hogy baj lesz, ahogy a termékismertetõkben is írva vagyon. Valójában béna vagyok 😄, egérrel szoktam meg az irányítást, azt ûzöm már több mint másfél éve.
Innentõl fogva pedig szvsz nem arról van szó, hogy melyik kormánnyal melyik játékban mennyire érzed az utat, hanem hogy Te egyénileg MELYIK IRÁNYÍTÓ ESZKÖZZEL VALÓ IRÁNYÍTÁST SZOKTAD MEG. Neked a gamepad jön be, gondolom ezzel gyaksz legrégebb óta, mint ahogy nekem a mouse.
És egy saját vélemény: ugyan nem volt 10 percnél hosszabb lélegzetû szerencsém az rFactorhoz, de szerintem ezt és a szánalmas modjait ebben a topicban nem kéne erõltetni.
<#conf>#conf>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ez a rally masters meg,hogy menyire számít ma már élethûnek...normális rallyszimulátorként még csak az RBR-t hallotam(amit sok vérpistike azért szaroz le,mert nem tudja vezetni)
*Posse*T.W.D*
amugy legközelebb veszek inkább 1 mûszaki nélküli BMW-t ugyanennyi pénzbõl
ezt komolyan mondom ebbe is 2 motor van
G25-be meg ha egyenesen megyek akármit állítok nem rezeg akkor
igazi autó nagyon sok vissza jelzést ad
a G25-öt mweg minden játékhoz és autóhoz és modhot külön kell beállítani ami idõigényes 😞
rFactor RallyB Modba tök jól beállítottam de a IDT Champcar05-06.hoz az már használhatatlan volt
(ahogy elnézem neked is van G25, úgyhogy biztos van viszonyítási alapod)
Amúgy meg,én meg elverlek téged RBr-ben ladával,úgyhogy kussgyé😄
Ha jól emléxem 150% - 100% - 100% - 100% - 170°
nah mivan nem jó a kormány???????
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnos magyaros bunkós történeteim nekem is vannak (ala HDS demo szerver ahol megy a beszólogatás minden egyes külföldinek) de sajnos TC-n is van egy eléggé csúnya történetem:
Jó magyar szokás, fõleg fiatalabbaknál, hogy egy büdös kukkot nem beszélnek angolul. Annyi baj legyen, megkértek, hogy fordítsak a TC rendõrtréningen, mert elvették a rendõrjogaikat és ott mikrofonon beszélnek hozzájuk amit õk nem értenek. Írásos tesztet kitötlöm mindkettõ magyarnak, estéket járnuk gyakorolni a tanpáylára, majd a ngay napon mindketõ le is teszi a vizsgát és visszapja a jogát.
Eltellik 10 perc és hallom, hogy Montanan zúz az egyik, majd mikor szóvá teszik, elkezd fuck-olni méghozzá az adminnak. A másik magyar (névszerint Nevano) nem viselkedett hülyén, de egy is elég.
Másik mókás történet mikor egy spanyol pasi a
Sokszor nem tudja megkülönböztetni a szabálytalanságot , amit a játékban lévõ rendõröknek kellene büntetni és a szabálytalanságot , amivel a szerver szabályzatot sérted meg.( ami esetleg bant ér)
Régen még nem ismertem a szabályzatot ( TC-Jamaica) végre rendõr lettem elkezdtem járórködni. 150-160-170km/h
erre Chucky benyögi "Nice top Speed" már nem is voltak rendõri jogaim 😊
( ekkor igaza volt)
De volt 1-2 dolog amit csináltam a pályán ,hogy üldözzenek a rendõrök és elkezdett fenyegetõzni ,hogy vagy normálisan vezetek vagy ban lesz...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Spyware Doctor
Spyware Terminator
AVG Anti-Spyware
ezzekkel meg töröljétek le a kémprogikat
ha utána is lassú ás laggol akkor a netetek a szar
winxp sp reinstall új driverek és biosok
ha például a másik félnek van 1-2 spanja fent, és nyílván a "sértett" haverjuk mellé állnak, na hát ettõl több nem kell egy hátrányos helyzetben nevelkedett adminnak, aki végre kiélheti, hogy mosti igenis õ a mindenható, akinek egy ember csak egy "darab", amit egy mozdulattal kipenderít, és büszkén dagad a mellkasa, hogy "jóvóóóótam"
az mellékes neki, hogy X percen belül az ominózus probléma újra felmerül, mert ugye a vírus még mindig a "rendszeben van"
Arra már ki sem térek, hogy mi történik, ha egy ilyen adminnak esetleg rossz napja volt, és mondjuk kapott egy rossz jegyet (általános, hogy az ilyen ítélõ képességgel rendelkezõk kiskorúak)