Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Biztos sokat vezettél már 😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Akkorizs!!!
R0zs0máK
Kivéve, ha nincs benne szervó 😄D

bardocz
Mert túl erõs,egy igazi autónak olyan a ffb-je,mint amikor rallykocsi ugrat,és ellenálás nélkül lehet forgatni a kormányt minden irányba,ne mond,hogy nem tudtad😮
R0zs0máK
Mert?

pointer4
Nem, rátámaszkodtam.
MaSzKa
én fékezésnél a két kezemmel hajtottam lada kormányt masnira

ezt meg hogy?

vad vagy?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pointer4
Én voltam az akinek eltõrt, viszont én fékezésnél a két kezemmel hajtottam lada kormányt masnira. Úgyhogy hadjuk ezt 😄 Arrõl nem is beszélve, hogy egy jó kormánykerék 35k. Na most akkor 15k lenne az elektronika ,a pedálszett, a driver, a váltó ? 😛 Ne beszélj ostobaságokat.
MaSzKa
a kormány 1 szimpla lemezbõl van kivágva ami kb 3,5mm vastag

látszik rajt a vágás 😞

1 srác is irta az sg-n hogy kicsit rávágott azt kettétört

az igazi kormánynak megse ártott volna

azért 60-70eFt-ért többert vár az ember anyagminõség tekintetében

fõleg az indulóára 90EfT VOLT

pajti
hát persze hogy nem, mert kellene hozzá egy kis ügyesség is... <#idiota><#vigyor3>

Egyébként meg a fakezû játékosokak nem éri meg G25...

MaSzKa
másokat szólsz le közbe meg te is balfasz vagy nem beszélve arról hogy neked 1000éve van G25-õd

a srác meg úgy néz ki a logouton igazat írt a kormánnyal kapcsolatba
G25 nem ér 50eFt-ot az tutti

Ombika
Koszi az infokat kormanybeallitassal kapcsban!!

MAszkaba azert kotok bele,mert ekkora IDIOTA Gy..KEr tagot meg eletembe nem lattam es folyamatosan beszeli a faszsagait,amit mar nembirok elviselni! Neki 600 cm-es kormany kellene, meg olyan amivel 220-nal kiskormevel eltudja forditani,meg ami 250-nel szetrazza a kezet ! Jezusom annyi GYOKERSEGET tud beszelni,hogy nembirom elviselni!! Mikor felteszek 1 ertelmes kerdest,hogy milyen beallitassal jatszotok erre beugat,hogy nembirom beallitani! Az mas kerdes ,hogy ezer eve LFS-ezek meg van g25-on,neki meg most lett de gamepaddal dobalozik! Szerintetek ez normalsi dolog??? <#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Ennek inkabb galambokat kellene kergetnie vagy nem is tudom..

RESZEMROL innentol soha tobbet nem reagalok irasaira,meg ha fel is cseszi agyamat!! DE vki kibannolhatna mar vegre az egesz internetes tarsadalombol!! 😄 😛

OFF VEGE!! <#worship><#worship>

MaSzKa
nekem ez nem vált be 😞

R0zs0máK
100% force mindenhol + 900°elfordulás...

RiCSi1234
ez is pottyo mijat van, meg a glóbális felmelegedés iss!

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Erre nem tudok mit mondani..

GTA V (*.*)

hezi
Erre nem tudok rácáfolni.

Az én meglátásom szerint az autós játékok két csoportba sorolhatók: az egyikben van az LFS, a másikban a többi szar.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

bardocz
Már megszoktam,minden más játék árkád,csak az lfs létezik.
hezi
Ez így van <#eplus2> Látom, sikerült megragadnod a lényeget<#idiota>
(Megjegyezném, hogy nem nem ezt írtam 😛. Az rfactor, meg a szerteágazó - és nem mindig minõségi - modjai a gyagyik, nem pedig az, aki ezzel játszik. Az csak szimplán hülye <#mf1><#mf1>)

De továbbmegyek: nem is az rfactor a gagyi, hanem a gyagya és nyomorék ISI motor a szánalmas.

MaSzKa
amúgy Logitech Wingman Formulám régebb óta van mint Logitech Cordless Rumblepad 2

mégis annyira el van találva hogy jobban szeretem és vezetéknélküli is és kényelmesebb is

ha meg autókázni támad kedvem megyek az igazival

bardocz
Ezaz,aki nem lfs-ezik,hanem beéri a gagyi(amúgy szerintem sokkal élvezetesebb,és ugyan úgy realisztikus) rfactorral máris szánalmas<#zavart2>
hezi
Az tényleg úgy van, hogy gamepaddal kisebb mozdulatokat kell csak tenni, ami sokkal gyorsabb, mint egy kormány tekergetése, ami ráadásul még ellen is tart.
Ugyanígy sokkal gyorsabban lehet egérrel is kormányozni, én is szívesebben játszok egérrel, mint kormánnyal, mert így van sikerélményem legalább.
Viszont az én egeremben egy darab motor sincs (csak valami piros lámpa világít alul 😄), mégis jobban érzem LFS-ben az utat, mint a force feedbackes DFP-mel, pedig az aztán mocorog össze-vissza.

Pl. egérrel sokkal hamarabb észlelem a megcsúszást, és hamarabb is tudok rá reagálni, mint a kormánynál, pedig arra az a force-szal tényleg "jelez", hogy baj lesz, ahogy a termékismertetõkben is írva vagyon. Valójában béna vagyok 😄, egérrel szoktam meg az irányítást, azt ûzöm már több mint másfél éve.

Innentõl fogva pedig szvsz nem arról van szó, hogy melyik kormánnyal melyik játékban mennyire érzed az utat, hanem hogy Te egyénileg MELYIK IRÁNYÍTÓ ESZKÖZZEL VALÓ IRÁNYÍTÁST SZOKTAD MEG. Neked a gamepad jön be, gondolom ezzel gyaksz legrégebb óta, mint ahogy nekem a mouse.

És egy saját vélemény: ugyan nem volt 10 percnél hosszabb lélegzetû szerencsém az rFactorhoz, de szerintem ezt és a szánalmas modjait ebben a topicban nem kéne erõltetni.

bardocz
LÁL,most is te kezdted a hülyeséget😄
MaSzKa
ez az ombi gyerek köt mindig belém 😞

r4f1
öröm titeket hallgatni<#lama><#taps>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Tomsteel
"amugy legközelebb veszek inkább 1 mûszaki nélküli BMW-t ugyanennyi pénzbõl"

<#conf>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
Nem azért mondom,de az a mod kurva szar hozzá😊 GP79,V8,CTDP05,ezek mind nagyon jó modok,ezeket próbálgasd inkább,sajna rFactor rallyra nem túl jó.

Ez a rally masters meg,hogy menyire számít ma már élethûnek...normális rallyszimulátorként még csak az RBR-t hallotam(amit sok vérpistike azért szaroz le,mert nem tudja vezetni)
Kaszi46
minden szimulátor és kormány topikban meg kell vívnotok ezt a kurva unalmas "csatát"?

*Posse*T.W.D*

MaSzKa
rFactorba lehet menni Wardtburrgal is de mindegy

amugy legközelebb veszek inkább 1 mûszaki nélküli BMW-t ugyanennyi pénzbõl

bardocz
Nem,õ a g25-öt egy wartburghoz hasonlítja,aminek pont olyana futómûve,mint egy versenyautónak
MaSzKa
LFS-be és más játékokba ezzel a gamepaddal érzed az utat

ezt komolyan mondom ebbe is 2 motor van

G25-be meg ha egyenesen megyek akármit állítok nem rezeg akkor

igazi autó nagyon sok vissza jelzést ad

a G25-öt mweg minden játékhoz és autóhoz és modhot külön kell beállítani ami idõigényes 😞

rFactor RallyB Modba tök jól beállítottam de a IDT Champcar05-06.hoz az már használhatatlan volt

Prézli
Úgy érted az LFS jobb gamepaddel mint kormánnyal?
(ahogy elnézem neked is van G25, úgyhogy biztos van viszonyítási alapod)

MaSzKa
Rally Masters-be bármivel elverlek 😄

bardocz
Azt ne felejtsd el,hogy ebben a játékban rallypályán leginkább full kormánymozdulatok kellenek,és padlógáz,amit könyebben leht elõidézni gamepadal,nameg az,hogy én balfasz vagyok nem jelenti azt,hogy más nem fog lenyomni téged kormányal,ráadásul egy igazi autóban lófaszra nem mész gamepadal,és legalább játékban szoknád meg,hogy ha versenyezni akarsz,dirtelni,rallyzni stb.,akkor könyebben menyjen enyivel.
Amúgy meg,én meg elverlek téged RBr-ben ladával,úgyhogy kussgyé😄
MaSzKa
a rally pályán lenyomlak a szted szar gamepadommal 😄

bardocz
Jajj istenem,maszkán nem kell felhúznia senkinek se magát😄
MaSzKa
vegyél inkább Logitech CordlessRumblepad2

hezi
Ti régi jó cimbik vagytok, vagy Ombikát a múltkori véleménye miatt osztod? Áruld már el, annyira érdekel 😄😄😄😄

pointer4
Nekem minden alapon van, csak a reportot kapcsolom át meg a fokot le. Így elég élethû.
Ha jól emléxem 150% - 100% - 100% - 100% - 170°
MaSzKa
<#lama> te láma nem tudod beállítani a fasza kormányod milyen béna vagy

Ombika
TEGED SENKI SE KERDEZETT TE ANALFABETA ,menj jatsz a botoddal ,bar szerintem me ga kutyad is megijjed toled!! <#banplz><#lama>

MaSzKa
hihihi

nah mivan nem jó a kormány???????

Ombika
Akinek g25 kormanya van ,milyen beallitassal jatszik?! Nem driftre celzok most..

Roger6
A kuki az a rádiós csávó! <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Prézli
Na igen, a TC-hez acélidegek kellenek, mert az admin fele 12-15 éves a többi meg lealacsonyodott a szintjükre.
Sajnos magyaros bunkós történeteim nekem is vannak (ala HDS demo szerver ahol megy a beszólogatás minden egyes külföldinek) de sajnos TC-n is van egy eléggé csúnya történetem:
Jó magyar szokás, fõleg fiatalabbaknál, hogy egy büdös kukkot nem beszélnek angolul. Annyi baj legyen, megkértek, hogy fordítsak a TC rendõrtréningen, mert elvették a rendõrjogaikat és ott mikrofonon beszélnek hozzájuk amit õk nem értenek. Írásos tesztet kitötlöm mindkettõ magyarnak, estéket járnuk gyakorolni a tanpáylára, majd a ngay napon mindketõ le is teszi a vizsgát és visszapja a jogát.
Eltellik 10 perc és hallom, hogy Montanan zúz az egyik, majd mikor szóvá teszik, elkezd fuck-olni méghozzá az adminnak. A másik magyar (névszerint Nevano) nem viselkedett hülyén, de egy is elég.

Másik mókás történet mikor egy spanyol pasi a szerveren mgkérdezte, hog mi az a "kuki", mert a magyar barátnõje folyton ezt emlegeti <#gonosz1>

Tomsteel
igen, pontosan errõl van szó, összekeverte a szezont a fazonnal, leráztam szabályosan, 5 perc után megkérdezte, hogy csináljunk-e még1-et(mintha az elsõ szándékos lett volna 😊), én mondtam, hogy nem, erre kivágott valami légbõlkapott hülyeséggel. szegény biztos fogyatékkal élõ, úgyhogy nem bántom 😊

r4f1
Chuckyt én sem bírom.
Sokszor nem tudja megkülönböztetni a szabálytalanságot , amit a játékban lévõ rendõröknek kellene büntetni és a szabálytalanságot , amivel a szerver szabályzatot sérted meg.( ami esetleg bant ér)
Régen még nem ismertem a szabályzatot ( TC-Jamaica) végre rendõr lettem elkezdtem járórködni. 150-160-170km/h
erre Chucky benyögi "Nice top Speed" már nem is voltak rendõri jogaim 😊
( ekkor igaza volt)
De volt 1-2 dolog amit csináltam a pályán ,hogy üldözzenek a rendõrök és elkezdett fenyegetõzni ,hogy vagy normálisan vezetek vagy ban lesz...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

R0zs0máK
Van annyi csicska szerver, nem mindegy melyikre mentek be? 😄

MaSzKa
amúgy mielötte nekiállnátok játszani a Torrentot löjjétek ki

Spyware Doctor
Spyware Terminator
AVG Anti-Spyware

ezzekkel meg töröljétek le a kémprogikat

ha utána is lassú ás laggol akkor a netetek a szar

winxp sp reinstall új driverek és biosok

Tomsteel
hát elég szomorú, és az ilyenek el tudják venni az ember kedvét a közös programoktól, mert ha már 2 ember van rajtad kívül, ott biztos lesz valamilyen konfliktus, és mondjuk egy ilyen cruise serveren, ahol másodpercenként 2 üzenet érkezik, egy pillanat alatt el tud tûnni amit írsz, vagy amit írnak neked, így baromi könnyû félreérteni az egészet, és ezeket a dolgokat már csak fûszerezi a LAG, ami az egyik legnagyobb magja ezeknek a vitáknak, márpedig van belõle bõven 😞

ha például a másik félnek van 1-2 spanja fent, és nyílván a "sértett" haverjuk mellé állnak, na hát ettõl több nem kell egy hátrányos helyzetben nevelkedett adminnak, aki végre kiélheti, hogy mosti igenis õ a mindenható, akinek egy ember csak egy "darab", amit egy mozdulattal kipenderít, és büszkén dagad a mellkasa, hogy "jóvóóóótam"

az mellékes neki, hogy X percen belül az ominózus probléma újra felmerül, mert ugye a vírus még mindig a "rendszeben van"

Arra már ki sem térek, hogy mi történik, ha egy ilyen adminnak esetleg rossz napja volt, és mondjuk kapott egy rossz jegyet (általános, hogy az ilyen ítélõ képességgel rendelkezõk kiskorúak)