Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
<#worship>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

r4f1
én akartam neked válaszolni elõször. De úgy látom megelõztek.
Te tényleg nem vagy százas. Ez a fórum pont azért van ,ha valakinek valami gondja van talán NORMÁLISAN,EMBER MÓDJÁN próbáljunk neki segíteni...
Neked nem biztos ,hogy itt a helyed ezen a fórumon ...<#banplz><#lama>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bardocz
Na,akkor meg is lett a probléma😊
Roger6
Én is így látom! (És mielôtt kötekednél Tomsteel: egyik haverom azt mondta, hogy ha 10-en mondják, hogy részeg vagy, feküdj le aludni...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

R0zs0máK
Na pont ezért bannolnak állandóan CTRA-ról is. Leírt valamit normálisan, te pedig elkezdesz trágárkodni. Idióta.

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Lambo fan
Na ide figyelj kisöreg! Persze bizonyára neked is má taknyos tizenéves korod óta van vezetõi tapasztalatod, amint leért a lábad a pedálig, bizonyára te is havonta 9-10 e km-t közelekedsz autóval-motorkerékpárral, és bizonyára neked is a garázsodban elsõ, hátsó és összkerék hajtású autók egyaránt állnak. Kis tiszteletlen taknyos... Normálisan is lehetett volna válaszolni, de látom az intelligenciával is gondok vannak, bizonyára az egyetemet sem sikerült elvégezni.

Más: a gondot a 6,5 éves kontoller pedálsorának meghibásodása okozta.

Üdv.

Ombika
Rengeteg mondja van en csak 1 vmit irtam,1 ertelmes keresztet pl elsokerekessel.... 😄 😛

bardocz
Azt félgázon is meg lehet csinálni,de nem kanyar közepén😄
Ombika
Dehogynem,jobbos kanyar elotte rant balra,majd jobbra.... es lam-lam... <#hehe><#eljen><#eplus2>

Tomsteel
( lehet jobb lett volna ha meg se veszed...neked is meg nekünk is! )

Tomsteel
te mi a makrancos lófaszról beszélsz? elnézést a stílusért, de, egy értelmes mondatot nem tudtál összehozni, és blõdségeket beszélsz. Fejtsd már ki bõvebben a problémádat, mert nem értjük, hogy mi az úristen bajod van!

"Az lehetséges, hogy ki van per pill kapcsolva a full szimulácios módom??" <----- ez mégis mi a francot akar jelenteni ?

R0zs0máK
Ott a vezetéstechnikával vannak problémák akkor 😊))

bardocz
Ebbõl a játékból csak a fizika legalapabb dolga nincs rendesen megcsinálva,a gravitáció<#nyes>
Amúgy meg milyen autóval próbálod?Mert elsõ kerekessel nem is fogod kilökni a seggét a kocsinak,de ha pl a saubernek nem tudot full gázon kilökni a seggét,akkot ott nálad súlyos bajok vannak😊
Lambo fan
sziasztok, ma megvettem a játékot!! Hát, vegyes érzéseim vannak... Az lehetséges, hogy ki van per pill kapcsolva a full szimulácios módom?? Ha pl azért gondolom, mert túl nagy a tapadás érzet, valahogy éles kanyarban full gázon sem sikerül kilöknöm az autó seggét... Vagy a fékezé sem olyan mintha fullra blokkolnának a kerekek. stb. valaki vélemény?

Kösszi az infot. De csak G25😊 Amugy tényleg jo árban van.
Ott van pl. Wéber Gabi és Kiss Norbi, akik szimulátorból ültek át igazi versenyautókba és az eredményeik magukért beszélnek.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

R0zs0máK
Igen 😊 Saját magamon látom az áldásos hatását 😊

Tomsteel
nyílván nem a szimulátorból ülnek át a versenyzõk az autóba, hogy lefussák életük elsõ versenyét, de rengeteget tud segíteni egy jól felépített szimulátor.

bardocz
Hát,inkább pályán tesztelnék,nincs olyan szimulátor,ami g erõket is szimulálja...
r4f1
a 2 BMW-t tudtam, de a másik kettõt nem 😊
Ha jól tudom a BMW kérte meg a szerkesztõket ,hogy rakják bele a kocsikat a játékba, mert ezen akarják tesztelni a jövõ forma autó versenyzõit.

passatgt
2 bmw

Alexease
A 2 formula BMW, az MRT5 es a Raceabout😉P

r4f1
melyik 4?

Alexease
Lehetnel, azzal nincs gond😉 A problema azzal van - ahogy mar irtak - hogy az eredeti autok komoly penzbe kerulnek. Ezek 10-100 millio dollaros tetelek.
Igy is van benne 4 eredeti/liszenszelt auto, annak is lehet orulni.
Ombika
Ha Ferrari stb ..lenne benne,akkor sok gyoker is jonne gamelni,van igy is eleg boven!! 😊)

R0zs0máK
Szerintem így tökéletes, legalább minden autó reálisan viselkedik...

Lambo fan
"Nem attól lesz szimulátor egy szimulátor, hogy valós autók vannak benne 😉"

ez világos, de miért ne lehetnék olyan, aki stílusosan szeretne száguldani egy autós szimulátorban? Pl egy Lamborghini Reventón-al..

bardocz
Legalább moddolható lenne enyire,hogy egy kasztnit bele lehessen rakni,de neeem.
R0zs0máK
Nem attól lesz szimulátor egy szimulátor, hogy valós autók vannak benne 😉

Máté94
Nincs pénzük licenszre ez az egyik.
Másik 5-nél kevesebben fejlesztik azt hiszem😊
Lambo fan
deLFS-ben miért nincs Ferrari Enzo meg Lamborghini Murciélago meg Porsche Carrera GT? Legalább jo lenne az autólista is 😞

Lambo fan
aham köszi, akkor megszerzem, amint ujracsináltattam a bankkarim me rigtig ebben a honapban járt le 2 év alatt 😄

r4f1
alphának alpha volt de ha figyelmes vagy a patcheket mindig betûvel jelzik 😊 most az Y-nál tartunk amikor te játszhattál akkor még az ABC egy elõrébb álló betûje szerepelhetett a játék nevében 😊

Lambo fan
figyu, ha jol látok még mindig S2 alpha verzioban áll a game? Csak mert vagy 2-3 éve is ez a verzió volt ha emlékezetem nem rozsdás 😄

r4f1
10 ezer
Szerintem ez reális ár. Már 1 éve áll a szobámban a gyári dobozában.( Már másikat használok)

r4f1
próbáld ki, és alkoss saját véleményt 😊 De szerintem jobb. Az összes eddigi játék fizikáját veri szvsz(Igen az rFactorét is <#mf1>)

kifli
engem lehet érdekel momo 😊 Mennyibe?
Lambo fan
sziasztok, szerintetek ez jobb fizikára mint a GTR2 vagy a Race 07?

r4f1
Momo nem érdekel?

Gondolom, át kéne írni a replay-file struktúráját, hogy indexelhetõ legyen - ha nem az - és az nem két perc, viszont szerintem azért meg kéne csinálnia...

Alexease
Szerintem, jobb mint a semmi, oruljunk hogy legalabb ezt megcsinalta (vegre)😊 Amugy valami ilyesmire szamitottam, tuti valami technikai csur-csavar van a dologban, mert ha nem lenne, mar regen osszehozta volna😉
Ez a visszajátszás nagyon gagyi! <#csodalk>
Nekem a legjobban az instant-replay hiányzik. Úgy is csak az utolsó 20 mp. érdekel, hogy mit b*sztam el...
Ez, hogy mindig elõrõl kezdi játszani a visszajátszást elsötétítve a képet amíg a jelöltöz nem ér... Hááát, mit is mondjak?! <#boxer><#levele>

Alexease
Az 10. evfordulora talan meg normalisabb hangok is lesznek😉
R0zs0máK
Így 6 év után lassan idõszerû volt 😄DDD

Jeeee! 😉

Alexease
PATCH TEST Y19
Vegre lehet "tekergetni" a visszajatszast😛
Tud valaki elado használt G25-öt?