16062
-
#7924 A Libertyrről,hogy mit kell csinálni,hogy kell meg ilyesmi? -
#7923 Melyikről?A 720-as valamire nem mentem még fel,megnéztem német drag szervert,ott minden megy,csak drag nem -.-" Liberty meg jó móka lenne,ha engem is követnének a rendőrök,de én mindent megteszek az ügyben:D -
#7922 Mesélj má r erről a serverről!Érdekel:D -
#7921 [720] valami,de én azt kihagyom,majd libertyn akarok csapatni:D -
#7920 Csak félre kattintottam:D -
#7919 Te magadhoz beszélsz ? -
#7918 Nevet vagy ip-t vagy akármit:D -
#7917 Akkor menjük oda és mindjárt többen leszünk mint 1:D -
#7916 Most találtam egyet,de azon csak egy ember van. -
#7915 Én egy cruise szerót se találok:D -
#7914 Értem:D
Tehát nincs server amint látom:) -
#7913 SG-n -
#7912 És hol vagytok most? -
#7911 Milyen féktávokat veszel?Jah,és az 'ideális ívet" kapcsold be mert tud az segíteni.4-essel lehet bekapcsolni.Igazából az csak egy irányvonal,nem mondanám ideálisnak,de azzal is lehet javulni. -
#7910 Demo.. :) -
#7909 Akkor én is csatlakOzok ha nem baj.Úgy sem voltam még cruise serveren:D -
#7908 Én Egyelőre a Demoval játszom, de biztos h meg fogom venni az S2-t.. de most lenne 1 kérdésem.
Max 1:17es kört tudok menni a Formula BMW-vel a demoba ugyebár azon az 1 mapon.. Többiek lazán 1:14, 1:13.. vlaki segítene?(Nekem küldtek setupot, nem default)
Köszi!:) -
#7907 Demóval:D -
#7906 Én is akarok jönni de ti S2-vel vagytok ugye vagy demóval?:D -
#7905 én is keresem azt a Liberty-t de semmi :S -
#7904 "Due to the large number of cheaters on servers demo, I proceeded to reset all the accounts.
Players will no longer have the opportunity to become Cadet after 2000Km. Only a member or officer will enable them to become Cadet.
Many players had fun creating many trash LFS accounts in order to cheat. The LFS account database is not a toy!!!
A refund will be refused. Thank all dishonest demo players."
Nemsoká lesz akkor. -
#7903 Aham, mert Én is úgy tudom hogy az S2 a legnagyobb cucc eddig.. -
#7902 Nálam se látszik a szerver. -
#7901 Mindjárt megnézem,ma még úgyis akartam rendőrt zúzni -
#7900 mert én nem találom, és mikor jáccottam eccercsak DC aztán már nem találtam őket...
sztem megszűntek... mert aki ott játszott átment másik szeróra és találkoztam vele -
#7899 és most találod a szerókat? -
#7898 Bekapcsoltam cruiset Előtte azért nem láttam -
#7897 nah te hogy találtad meg a szerókat? -
#7896 Le lehet szedni:) -
#7895 Sokat akar a szarka de nem bírja a farka!
Majd 10 év múlva! -
#7894 jaja sokat dobja a játékon mondjuk az éjszaka meg az eső esetleg a hó... de a hó azért kicsit tulzás de ki lehetne próbálni milyen az ha hóba versenyzünk :D -
#7893 Kiváncsi leszek milyen patchbe rakják be a Scirocco-t remélem hivatalosan az LFS S2-be csak az a gond hogy én úgy tudom alpha stádium után a béta jön :S tehát lessz még 1x egy ABC-s patch sorozatunk :) Mondjuk jópofa hogy új autó meg lisencelt stb..de mondjuk megoldhatnák már a kisebb problémákat,+ pár kis addont ami sokkal élvezetesebbé tenné a játékot és nem nagyon vonalú dolgokat rakosgatnának bele összevissza Scawenék... gondolok pl. teljes műszerfal működésre,és ezek visszajelző lámpáinak valóságos kinézetére (nem körök hanem nyilak pl.(index)) tiltás,index visszajelző hang.Barrierek bug-talalnítása(xal megcsinálnák úgy mint az autó törését csak átszakíthatóvá is tennék.Eső/Este. Szerintem ezek jobban feldobnák,és több embert is jobban érdekelne mint egy új autó :S -
#7892 semmit -
#7891 Lehet, hogy valami szûrőt bekapcsolva hagytál. -
#7890 bardocz te hol találtad meg a szerókat? illetve hogy? -
dashed_ #7889 semmi ,nincs, majd lesz egyszer.
ha megeljuk -
#7888 Aha, S3,S4-be mi van?:D -
#7887 lol
nem találom a demo szerókat (LC) jáccok és 1x-csak kirakott és azóta nem találom őket -
cumfu #7886 Jajj de jó! Mire küldhetem el? Egy Email címet dobj lécci. Itt nem szeretek küldözgetni :)
Előre is köszi -
#7885 Ohh, akkor én kérek elnézést :-)