Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Az lehet hogy egy pontos egérrel jobban lehet menni mint egy gagyi kormánnyal, de mi ebben az irreális?
Ne bannolják már, legalább szinesíti a topicot. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ez az 1 ami nem reális a játékba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
kis kihagyás után új verzió és tanulhatom újra.... <#gonosz3>#gonosz3>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Rajt után elsõ kanyarban nagy tömeg hülyegyerek kiszorít fékezni se tudtam mert toltak hátulról szal nem maradt más vagy elrepülök azokon a piros szarokon vagy elmegyek mellettük az utobbit választottam erre az a gyerek aki leszorított már indította is a szavazást a kidobásra :S pedig elõrébb voltam mint õ szal elkelett volna engednie szerintem. Mert csak a kocsim hátulját basztatta. Szal a próbálkozok beljebbmenni kipördülök. Nem léptem elõrébb 1 helyet sem ugyan ugy jöttem vissza hogy a seggembe volt de má indította a szavazást a faszszopó. Nem szokásom levágni a pályát nem is szoktam csak ha nagyonmuszály.
asszem raf. formátumban egy raf mappába kellene elmentenie. De nekem nem sikerül... :@( Elmentem a visszajátszást, elkezdi lejátszani, rákattintok ,hogy kör adatainak mentése... elvileg elmenti de a gépen nem találom)
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
egyébként egész jó !!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Én a szürke, az oldalán (sokak álltal vulkánnak vélt) atomrobbanással díszelgõ autóval voltam, akit követek az pedig Gills. (a piros Sylvia)
mpr - multi player replay
spr - single player replay
ezek az lfskönyvtár\data\mpr és lfskönyvtár\data\spr könyvtárban találod.
De ahhoz, hogy megnézhesd, elõbb el kell mentened. Single player replayeknél beállítástól függõen, ha 1-est nyomsz, automatice menti a replayt, és elkezdi visszajátszani (de 1x már beléptél a boxba, onnantól fogva kiírja, hogy nincs felvétel folyamatban.)
Egyéb esetekben, tehát ha saját fájlnévvel akarod elmenteni, akár singleben, akár multiplayerben, a 2-es billentyû lenyomása után tudod megadni a replay fájlnevét, majd visszakullogsz a fõmenübe, és visszajátszás
RAF Files
LFS Replay Analysers work by reading a RAF file created by Live for Speed and displaying the data in their own way on graphs or map displays. To create a RAF file, record a single player replay and then watch the replay. At any time during the lap BEFORE the lap you wish to analyse, press ESC and click on "Output lap data" and type in a name for the RAF file. Output will start when the car crosses the finish line. The RAF will be stored in the "lfs\data\raf" folder.
replay megnézése: lfs elindít, visszajátszások menü....
demoban nemtom van-e replay
*Posse*T.W.D*
A .raf file mire jó?
Ja meg hogy tudom megnézni a replayeket?
Ezek a kérdések továbbra is fennállnak úgyhogy pls helpnekem
Kifli >
Nem lehet felesbe venni, az tiszta hülyeség, ugyanis egy felhasználónéven osztoznátok, ami az online eredmények miatt is galibát okozhat + egyszerre két géprõl ugyanazzal a felhasználónévvel nem lehet belépni (legalábbis nem logikus)
Ja igen ha veszek egy s2-t akkor azt 2 gépen tudom egyszerre használni ugye? Nem akar venni velem felesbe valaki? 😊