Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hát amikor én próbáltam,a kisfaszom televolt vele,hogy nem tudok normálisan váltani:-) Azót persze lehet javítottak rajta,nem tudom,de akkor az borzasztó volt.
Miért lenne szar az automata kuplung?

bardocz
Eleve játék automata kuplungja egy szar,gombra állítva sokkal jobb:-)
kifli
Mér te nem láttál még egeres autót? <#idiota>
Az nem irreális, nem láttál még gamepados autót?! 😄 😄 😄

hezi
Természetesen a gamepad nem irreális, csak az egér 😄😄😄😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

ja egér + manual kuplung elég jó kombó 😊 (gyengébb autóknál) Nézd meg LFSWorld-ön pl a Blackwood+XFG kombót, elsõ néhány helyen egeresek vannak manuális kuplunggal (aki a 3. helyen van az sem kormányos, hanem gamepados )

1 jó egérrel jobban lehet menni sajnos (...mint egy rosszal... 😄 )

Az lehet hogy egy pontos egérrel jobban lehet menni mint egy gagyi kormánnyal, de mi ebben az irreális?

passatgt
teaminfernón a rekordokat szinte mindig egeresek tartják...

hezi
VÁÁÁÁÁ 😄😄😄😄 Ecsém, ha te nem lennél ki kéne találni 😄😄

Ne bannolják már, legalább szinesíti a topicot. <#nyes><#nyes>

Ombika
SOSE VOLT 100-as,de hagyd ra nemert a szobol,hiaba mondja neki vagy 2000 ember es bannoljak le#arja! 😊))) <#taps><#wilting><#guluszem1>

Pepsi Twist
<#eplus2><#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

te nem vagy realis ebben a vilagban<#beka3>
MaSzKa
1 jó egérrel jobban lehet menni sajnos

ez az 1 ami nem reális a játékba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kormánnyal mennyivel lehet jobban menni, mint egérrel?
kis kihagyás után új verzió és tanulhatom újra.... <#gonosz3>
Pepsi Twist
omg 😄 pedig most vért izzattam mondjuk végig volt ai és csomószor zavartak :S

hezi
A settel is be lehet menni 1:17 alá

Pepsi Twist
Sztetek jó idõ azzal a BMW-s gokartal menni a pályán (demo) 1.18.45-t?

hezi
Beszarás. Megint kifogtam valakit CTRA-n, akin átok ült. FE1R-en mindig mögülem indult, csak õ XRGvel én meg XFg-vel. Ugye mindig megelõzött, és hiába voltam átlagban fél másodperccel gyorsabb, mindig úgy közlekedett kanyarokban, hogy képtelenség volt megelõzni. 5 versenyt végigkínlódtam vele, aztán láttam, talált magának másik játszópajtit, az is mindig ott lihegett a seggében, de õ se tudta megelõzni 😄😄

Misi az ezredes
Évezhetetlenül szaggat!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
Bazz olyan szégyen emberek vannak :S
Rajt után elsõ kanyarban nagy tömeg hülyegyerek kiszorít fékezni se tudtam mert toltak hátulról szal nem maradt más vagy elrepülök azokon a piros szarokon vagy elmegyek mellettük az utobbit választottam erre az a gyerek aki leszorított már indította is a szavazást a kidobásra :S pedig elõrébb voltam mint õ szal elkelett volna engednie szerintem. Mert csak a kocsim hátulját basztatta. Szal a próbálkozok beljebbmenni kipördülök. Nem léptem elõrébb 1 helyet sem ugyan ugy jöttem vissza hogy a seggembe volt de má indította a szavazást a faszszopó. Nem szokásom levágni a pályát nem is szoktam csak ha nagyonmuszály.
r4f1
nekrek elmenti a hotlap visszajátszásának eredményeit?
asszem raf. formátumban egy raf mappába kellene elmentenie. De nekem nem sikerül... :@( Elmentem a visszajátszást, elkezdi lejátszani, rákattintok ,hogy kör adatainak mentése... elvileg elmenti de a gépen nem találom)

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Tomsteel
elég rendesen akadozik a srácnak...jóféle procihiányos akadás

egyébként egész jó !!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Prézli
Tegnap találtam egy kis létszámú Autocross-os driftszervert, és videózták a népet. Nem volt túl koordinálva, az vett részt aki betévedt, de egész jó kis körök jöttek össze. Ezt a videót mára dobta össze az egyik tag, ne várjatok profi videót, inkább alsóközéposztály ha értékelni kéne mint kívülálló.
Én a szürke, az oldalán (sokak álltal vulkánnak vélt) atomrobbanással díszelgõ autóval voltam, akit követek az pedig Gills. (a piros Sylvia)

kifli
Már megtaláltam és azért írtam hogy hogyhogy nem láttam 😊
Kaszi46
nyet, mostanában nem lfseztem😞

*Posse*T.W.D*

bardocz
Nem veled versenyeztem most egyik demo szerveren?Magyar FBM-es.intha lett volna valaki hasonló névvel😊
Kaszi46
pedig ott kellene lennie!😮

*Posse*T.W.D*

bardocz
Innen van:-) Az egy az elsõ kettõbõl,mitomén már,vagy fél órája volt😄 Jó setup meg minden,csak nem szabad vele hibázni,mert a gumi nagyon megbánja.
kifli
Milyn seted van? Szedj le valami jó setet INNEN
kifli
XD akkor most én tényleg ennyire hülye vagyok hogy kiböki a szemem és nem látom a menüben? pfff
bardocz
FBM-nék mit állítsak ahoz,hogy 5 kör alatt a jobb elsõ gumi ne melegedjen fel 100 fokosra?Igazából anyira nem zavaró ilyen rövid versenyeken,nade akkoris,a bal oldali csak 80 fokos😊 Amúgy sikerült egy 1:16-os idõt mennem,nem egy nagy szám...Még bõven van mit javítanom,fõleg ha nem egy-két kört tudnék megtenni igazánagreszívan,nagyonrövidet fékezve.
hezi
Persze, hogy van demóban replay.
mpr - multi player replay
spr - single player replay
ezek az lfskönyvtár\data\mpr és lfskönyvtár\data\spr könyvtárban találod.
De ahhoz, hogy megnézhesd, elõbb el kell mentened. Single player replayeknél beállítástól függõen, ha 1-est nyomsz, automatice menti a replayt, és elkezdi visszajátszani (de 1x már beléptél a boxba, onnantól fogva kiírja, hogy nincs felvétel folyamatban.)
Egyéb esetekben, tehát ha saját fájlnévvel akarod elmenteni, akár singleben, akár multiplayerben, a 2-es billentyû lenyomása után tudod megadni a replay fájlnevét, majd visszakullogsz a fõmenübe, és visszajátszás

Kaszi46
Replay analysers
RAF Files
LFS Replay Analysers work by reading a RAF file created by Live for Speed and displaying the data in their own way on graphs or map displays. To create a RAF file, record a single player replay and then watch the replay. At any time during the lap BEFORE the lap you wish to analyse, press ESC and click on "Output lap data" and type in a name for the RAF file. Output will start when the car crosses the finish line. The RAF will be stored in the "lfs\data\raf" folder.

replay megnézése: lfs elindít, visszajátszások menü....
demoban nemtom van-e replay

*Posse*T.W.D*

kifli
Értelek köszi 😊

A .raf file mire jó?
Ja meg hogy tudom megnézni a replayeket?
Ezek a kérdések továbbra is fennállnak úgyhogy pls helpnekem
Kaszi46
Lanba lehet(2 gép 1 liszensz).

*Posse*T.W.D*

bardocz
Csináltam FBM-Rallycross-t,de valamiért nem jöttek túl sokan😄 De volt egy blind Racer nevü játékos aki próbálkozott rendesen,a végén már tudott menni egy egész kört is:-) Nekem meg sikerült mennem egy 1:12.9x-es idõt,ez jobb,mint amit rendes kocsival tudok rallycrossban😄
Pepsi Twist
ZZZzzzZZZzzZZzzzZzzzzzZZZzzZZZzZZZZZzzzzzZzzZzzZZz...

kifli
:/
Pepsi Twist
talált 😄

kifli
akkor nehéz a kérdés és inkább alszotok ? 😛
Pepsi Twist
eltaláltad 😄

kifli
a kérdés nehéz vagy mindenki alszik?
kifli
A .raf file mire jó?
Ja meg hogy tudom megnézni a replayeket?
kifli
Csak azt hallottam hogyha megveszed akkor 2 gépen tudod használni hogy tudjatok egymás ellen játszani. Nemis tudom már hogy hol olvastam...
Ombika
Szerintem meg BUY feliratot hivatalos oldalon az segit sok mindenben! 😊)))))))))

hezi
Azt is vedd figyelembe, hogy a 600 ft-os kínai billentyûzet hamarabb elhasználódik, mint egy 1600 Ft-os, normál bótban vásárolt billentyûzet, így lehet, hogy hetente többször is cserére szorul az óccsóbb termék<#idiota>

Kifli >
Nem lehet felesbe venni, az tiszta hülyeség, ugyanis egy felhasználónéven osztoznátok, ami az online eredmények miatt is galibát okozhat + egyszerre két géprõl ugyanazzal a felhasználónévvel nem lehet belépni (legalábbis nem logikus)

kifli
De hányat? azt mondtad hetente cseréled 😛
Ja igen ha veszek egy s2-t akkor azt 2 gépen tudom egyszerre használni ugye? Nem akar venni velem felesbe valaki? 😊
bardocz
Sakkol olcsóbb venni 600ft-os billentyûzetet<#idiota>
kifli
ha megveszed a játékot akk nem kell új billentyûzetet venned és már is meg van oldva 😊