Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Köszi!Asszem n betüt kell majd cserélném 2 hetente anyi idióta van😄
R0zs0máK
N betût nyomkodod míg jobb alul megjelenik a lista, aztán KICK vagy BAN gomb

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Az a baj,hogy nem tudom melyik gombal kell kirugást kezdeményezni,pedig nagyon szivesen csinálnám.
kifli
És amíg demóval játszol ez addig így is marad...
bardocz
Naa,azért ma is megvolt az idióta adag😊 Csávó levágja a pályát,de épp eléérkeztem ki a kanyarból,és mivel láttam sehogy sem enegdtem el,erre az a szerencsétle fogta magát,és megpördült az egyenesben😄 valami MHl vagy ilyesmi neve volt,piros-fehér.Következõ versenyen totál rám hajtott,meg akart ölni kb,kilökve sikerült megelõznie,olyan féktávot vettem,mint még soha,hogy kipróbáljam milyen beleszálni valakibe oldalról,de nem volt szerencsém,mert megcsúsztam,mindkettõnket megelõzött egy vsávó,ez a szerencsétlen meg bekézizett elõttem a kanyarban,megprödült,mindenki kikerülte,és aztán kidobták😄D
Pepsi Twist
jaja 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
Ráraktál egy barkaszkormányt? 😮
Pepsi Twist
pontosan 😄 bár már nem az eredeti kormány van 😄

😛😛 Ez jó😄

Dobhatnál fel róla képet.

De én maradok a jó öreg gyárinál, legalábbis a G25-nél.
kifli
Ja bõr leszaggatva kábelek kívül elvezetve és az ffb se olyan erõs (egyáltalán nincs) 😛
Mit lehet tuningolni egy kormányon? Vagy mi az egyedi tuning a tieden?
Pepsi Twist
nem véletlenül mondtam 50et 😄 mert ez egyedileg tunningolt 😄

Hát fõleg ha 50-ért adja az 1 éves kormányt.

Mikor 56-ért már zsír ujat kapok. 1év garival. Na asszem benevezek egy ujra😄
R0zs0máK
Annyira tudtam, hogy egy hamvába holt ötlet lesz...november óta hirdetve volt mindenhol, aztán semmi sem lett...

Misi az ezredes
Tuning lekapcslta mert nincs keret az üzemeltetésre és a gépe sme bírja!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hezi
3 rekesz vörözs-borozs pepszikóláért viheted, ha mész érte 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Hello!

Mennyibe adod?
hezi
PB adatmentés probléma elvileg elhárítva. Rohadt karakterkódolás megszopatott rendesen. Lehet nyúzni 1000-rel a szervert

hezi
PB adatmentés visszavonva, valami gebasz van, majd javítódik 1xcsak 😊

Prézli
Nevano: Erõsen kötve hiszem, hogy csupán a magyarságodért rúgtak ki, ott van pl Fiat Tipo aki magyar és õ fordította le a szabálykönyvet, valamint énis gyakran járok TC-re és ott van a szolid magyar zászló a kocsimon mégsem bannoltak soha.

Az ok, hogy folyton magyarokat bannolnak az a magyar menatalitás, de ez már más topik.
Ha tetszik ha nem, a TC egy csoport, egy közösség ahova azért járnak az emberek, hogy barátokat szerezenek vagy azokkal találkozzak.

Aki ebben benfentes az nemtud valamit arról, hogy lesz-e HDS vagy bármilyen magyar pubikus S2 driftszerver?

ChuckyHUN
Menni fogok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bardocz
Amit mondtam játék közben,szerintem az lenne fontos,amúgy nagyon jó a szerver!Semmi laggot nem láttam.
hezi
Ráérõ szabadidõtökben majd keressétek a GTi Clubraces demó hosztot. Tesztelni kéne a hoszt mûködését, gyakorlatilag játszani kéne rajta, én nézni, hogy minden rendben zajlik-e. Ezzel egy kis képet kaphatnak a demósok a már sokszor emlegetett CTRA szerverrõl. Sajnos a szerver egy 256k-s kimenõ nettel bír (egyenlõre ez van), így eléggé laggolhat a cucc.
Mûködés:
- Verseny végén 90-100 másodperc múlva automatikus restart
- 10 verseny után új pálya töltõdik be (+napszak, szél). Demóban a BL1-XFG+XRG ; BL2-XFG+XRG ; BL1-FBM kombók jönnek egymás után.
- Rajt után bezárul a boxutca, tehát nem lehet joinolni a játékba (visszarak spectbe). Mikor az elsõ ember eléri a 2. körének 1. splitjét, akkor nyílik ki a box.
- automatikus sebváltó esetén kirak spectbe (ez admin által ki-be kapcsolható, mert korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy nem értik, mi a lényeg
- unnamed nevû birkák is spectben részesülnek 😄
- elvileg a PB adatok már mentõdnek
- a $menu $help, $result stb... parancsokkal érhetõ el a button-os menü, ott már lehet kattintgatni (de ne túl gyorsan és össze-vissza, mert lassú a net, és a progam nem fogja utol érni magát
- !stats, !spb parancsok - egyenlõre még csak gagyi kivitelben
A pontszámok még nem mentõdnek
Tulajdonképp az egész program még erõsen fejlesztés alatt áll, de tesztelni kéne, hogy ami eddig kész van, az tényleg jó mûködik-e, mert addig nincs értelme tovább lépni.

Ha vélemény, javaslat, hiba van lécci osszátok meg velem. thx

Misi az ezredes
Én sem! bár még nem voltam egyszer sem rajta 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

R0zs0máK
Én ott még soha nem tapasztaltam olyanokat, mint te 😄D

Tomsteel
személyben*

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

passatgt
10 éve?😊

Tomsteel
Persze, mert te végülis egyszeményben képviselsz mindenkit. Gratula !

R0zs0máK
Egyedül neked...

Tomsteel
Hasonló storykat tudnék mesélni én is CTRA-ról, sajnos rossz tapsztalataim/emlékeim vannak róla

kifli
Én csak akkor vágom le ha tényleg nem tudom már elfordítani a kocsit de az elég ritkán van...
Mondjuk ha levágom se megyek jobb idõt az 1 szektorban. De az lehet azért van mert én megpróbálom elkerülni a levágást és fékezek mint állat.
Misi az ezredes
És akkor jönne a szöveg h csaló noob stb..

bardocz
DE tényleg milyen szánalom már,hogy levágja a sikánt bal oldalt,a szallagkorlát mellett,és az egyenesben már utol is érem,volt egy ilyen szerencsétlen,5 körön keresztül mindig levágta,egyenesben már mögötte voltam,tehát vagy váltani nem tud,vagy padlógázt adni,és mire odaértünk már megint megelõztem,õ levágja,ezzel viszaelõz,és így ment öt körön keresztül.A tegnap esti kis majom is 5 körön 10 másodpercel tudott csak megverni,ha én azt ott levágnám 5 kör alatt rávágnék a hülyegyerekre 25-öt.
Misi az ezredes
Muhaha Ma bannoltak 15 napra TC-rõl mert megkérdeztem hány éves Mikee és mondta haverja szintén TC-s -.-" hogy 13 de lehet jobb döntéseket hoz mint te! mondtam h nem hiszem! Erre bann xD esküszöm fajgyûlölet! multkor egy nap ban-t kaptam mert mondtam ok angolul fogok beszélni kérdezte milyen nemzetiségü vagy én mondtam hogy magyar és hopsz egy nap ban!

Tomsteel
felmentem tegnap én is demora(visszaraktam a sima Y patchet YEAAHH 😊 ), 10 emberbõl 8 levágta a sikánt, én végig szabályosan mentem, és elsõ lettem, sõt 1 mp-el enyém volt a legjobb idõ. Ezt csak arra írom amit mondtál te is, hogy ezek a loserek még így se bírnak egy normális idõt/versenyt összehozni. Szánalmasan tudnak viselkedni. Komolyan mondom megváltás volt ezután a fél óra után a CTRA 1 😊)

atenza
Ezzel csak pár szerveren találkoztam, én általában egybõl ki is lépek onnan ahol nincs olyan játékos aki képes 1 34-es idõket menni...

Pepsi Twist
LFS-hez mióta van csít? OMFG

hezi
Az milyen undorító már, amikor valaki 3 mp-cel jobb idõket megy, mint az 1-2 nagyokos, amit nem bírnak elviselni, ezért benyögik, hogy cheater, és addig nem nyugszanak, ami ki nem szavazzák.

Misi az ezredes
S2 ben néha vannak olyan emberek driftelünk lazán egymás mellett és bekattan rámhúzza a kormányt és mint a veszett egér ír h miért nem vezetsz rendesen... szánalom

bardocz
Hogy ne egy ilyen szerencsétlen mondja már rám azt,hogy crasher,mert véletlen meglöktem.Fõleg,hogy ilyen meglökés van minden versenyen,olyan fasz meg picit ritkábban.De bizto büszke volt magára,hogy még a great 1st sectornál is fantasztikusabbat ment.De õ legalább levágva gyorsabb tudott lenni nálam,nem úgy mint néhány még ennél is szánalmasabb vérpistike.
passatgt
és minek kell pattogni, hogy levágta?

ott megy ahol akar, majd más szól neki

bardocz
Jó,és azt mond meg,hogy akkor mit csinálsz,amikor elõtted vannak 3-an?Beléjükmész?Meg amikor azt hiszi a hülyegyerek,hogy sínautó és úgy próbál fordulni,mint ha F1-es autó lenne?Elkerültem ma elég ütközést úgy érzem,és amit lehet folyton elkerülöm,de az ilyet nem lehet.
bardocz
Ez nem balfaszság,etz idiotizmus!És nekem ma sikerült megtalálnom a krémjüket,abban biztos vagyok!Volt ma minden,forgalomal szembe menõs,elsõ kanyart 200-al vevõs,egyenesben csakazértis kigurulok elé,befékezek elõtte,jólmegforgatom,minden amit el tudok képzelni!Miután megkérdeztem,hogy ha szar napja van muszály-e levágni a kanyart anyit mindott,hogy lol,yes.Enyit errõl.Ezek lehetnek 30 évesek is,vagy felõlem 60,ha nincsenek egy 10 éves szintjén.
atenza
Akkor már le is hagyta nilexet 😄 Emlékszem mikor még nekem panaszkodott h nagyon lassú hozzánk képest, és nem tudja hogy kell bevenni az elsõ kanyart, én meg mondtam neki h gyakorlás-gyakorlás 😊

Bardocz:
azt szokták mondani h a jó pilóta mindig képes ezeket az ütközéseket megúszni...
Sokszor nekem is van olyan h. pl mögöttem lévõ késõn fékez, ezért a visszapillantóból figyelve féktávon fel kell engednem a féket félig v tovább, nehogy belémjöjjön - persze saját káromra - ezért az a kanyar már tuti rossz lesz, de legalább elkerültem a dolgot...

R0zs0máK
Lehet, hogy öregebb, mint te, csak balfasz 😊

hezi
Kinek kell olyan szar? <#mf1>

atenza >
1:33.14

MaSzKa
hol lehet levágni a kanyart?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Fú a kurva isten basza meg,ma engem megtalál minden idióta!!!!Volt ma 3 versenyem,ami normális volt,most az utolsó bazmeg de kurvára felbaszottT!!Idióta fasz M4L a neve,lebaszom,hogy miért vágja le folyton a pályát.Erre következõ versenyen elsõ kanyar befékez,véletlenül kilököm,erre indítja a szavazást ellenem és kibasznak!Mert egy idióta fasz pöcs vérpistike csak úgy tud nyerni,ha levágja a pályát,és nem képes elviselni hogy vannaknála jobbak!A mai nap számámra 100% kudarc,minden idióta fasz megtaklált ma,minden versenyen gallyá törik a kocsim,és menyjek úgy,a kormányt már 45°-ban kell elforgatnom ahoz,hogy egyenesen menyjek.Hát a faszom televan komolyan mondom,a sok idióta kis köcsöggel.
Pepsi Twist
xD felõlem

R0zs0máK
mondjuk inkább túlkormányzottnak, az kevésbé hangzik bénán 😄DD

Pepsi Twist
csak vicceltem 😄 ott mondták hogy egérrel a legjobb idõ 😄