Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Dobhatnál fel róla képet.
De én maradok a jó öreg gyárinál, legalábbis a G25-nél.
Mit lehet tuningolni egy kormányon? Vagy mi az egyedi tuning a tieden?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mikor 56-ért már zsír ujat kapok. 1év garival. Na asszem benevezek egy ujra😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Mennyibe adod?
Az ok, hogy folyton magyarokat bannolnak az a magyar menatalitás, de ez már más topik.
Ha tetszik ha nem, a TC egy csoport, egy közösség ahova azért járnak az emberek, hogy barátokat szerezenek vagy azokkal találkozzak.
Aki ebben benfentes az nemtud valamit arról, hogy lesz-e HDS vagy bármilyen magyar pubikus S2 driftszerver?
Mûködés:
- Verseny végén 90-100 másodperc múlva automatikus restart
- 10 verseny után új pálya töltõdik be (+napszak, szél). Demóban a BL1-XFG+XRG ; BL2-XFG+XRG ; BL1-FBM kombók jönnek egymás után.
- Rajt után bezárul a boxutca, tehát nem lehet joinolni a játékba (visszarak spectbe). Mikor az elsõ ember eléri a 2. körének 1. splitjét, akkor nyílik ki a box.
- automatikus sebváltó esetén kirak spectbe (ez admin által ki-be kapcsolható, mert korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy nem értik, mi a lényeg
- unnamed nevû birkák is spectben részesülnek 😄
- elvileg a PB adatok már mentõdnek
- a $menu $help, $result stb... parancsokkal érhetõ el a button-os menü, ott már lehet kattintgatni (de ne túl gyorsan és össze-vissza, mert lassú a net, és a progam nem fogja utol érni magát
- !stats, !spb parancsok - egyenlõre még csak gagyi kivitelben
A pontszámok még nem mentõdnek
Tulajdonképp az egész program még erõsen fejlesztés alatt áll, de tesztelni kéne, hogy ami eddig kész van, az tényleg jó mûködik-e, mert addig nincs értelme tovább lépni.
Ha vélemény, javaslat, hiba van lécci osszátok meg velem. thx
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Mondjuk ha levágom se megyek jobb idõt az 1 szektorban. De az lehet azért van mert én megpróbálom elkerülni a levágást és fékezek mint állat.
Bardocz:
azt szokták mondani h a jó pilóta mindig képes ezeket az ütközéseket megúszni...
Sokszor nekem is van olyan h. pl mögöttem lévõ késõn fékez, ezért a visszapillantóból figyelve féktávon fel kell engednem a féket félig v tovább, nehogy belémjöjjön - persze saját káromra - ezért az a kanyar már tuti rossz lesz, de legalább elkerültem a dolgot...
atenza >
1:33.14