Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ja vannak errefele számtech boltok ahol lehet alkudni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Elég sok helyen lehet alkudni. Persze élelmiszerboltban pont nem. (legalább is nálunk)

És mint írták is sok országban gyakorlatilag kell is alkudni (nem csak a törököknél)

De ha használtan veszi meg az lfs-t ott is lehet alkudni szóval lehet kibúvó a 24font alól.
Pepsi Twist
én a lidlbe még a dízelbe 199Ftér vettem literét 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MaSzKa
hát 1éve 250ftvolt az étolaj

most meg 550ft Vénusz 😞(((((

Misi az ezredes
aZT HISZEM TÖRÖKÖKNÉL HA BENZINKÚTNÁL NEM ALKUDSZ A BENZIN ÁRÁBÓL KI SEM SZOLGÁLNAK!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
"Keresek kibúvót a 24 font alól, mert túl sok érte"

Ez milyen jópofa dolog lenne, ha a pénztárosnak mondanám, hogy ezért az étolajért én nem vagyok hajlandó ennyit kifizetni(mellesleg iszonyat drága), hanem elkezdenék vele alkudni...Elõbb utóbb biztos a securitysok kezében kötnék ki 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ombika
Ezt mar meg se akartam neki szolni! 😊)

Misi az ezredes
Korrekt emberhez méltóan rendeztem a dolgot...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Privátot nem látod az a baj ...

bardocz
Amit lenyomtál szavazó topikban,10 év múlva SE 😄
Attila8805
Te mindenütt HG akarsz lenni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

R0zs0máK
Helyesen írni sem tudsz, hogy lennél rá alkalmas? 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MaSzKa
amúgy lfs-re nincs warez mert online játék és ott nem müködik a crack

csak offline úgy meg sokra nem lehet menni vele

Nem vonom kétségbe, de itt más arcot mutattál... az álláspontom nem változott! Azért remélem nincs harag... 😊

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
A vélemények sosem egyeznek meg és sosem fognak! Ahogy világbéke sem lesz...

Ombika
Az lehet,h te magadat megfelelonek tartod,de masik 10 pedig mast gondol! 😊

Misi az ezredes
http://dc-team.exra.hu nézd meg! azt hiszem eléggé kultúrált vagyok a honlapon is meg gameban is ! A honlap az én képzeletem szüleménye a játék a Live For Speed ha nem szúrna szemet elsõre 😊

Örülök, ez is egy vélemény! 😊

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
Van benne valami!

Attól függetlenül elég éretnek tartom magamat erre a kiemelt posztra!

Nem a véleményed kifogásoltam, hanem azt, hogy hirtelen vagy! Hiába hozol korrekt döntést, ha nem tudod tálalni.

Erre gondolok: "Én nem azért írtam olyan szúrós HSZ-t mert meg akartam sérteni! Hanem mert nagyon pofátlannak tartom azt hogy fent van hogy NO WAREZ! És ha mégis ír egy HSZ-t ami közben kb 2-szer felvillan az hogy NO WAREZ"

Egy házigazdának példát kell (kéne) mutatnia, ergo nem ragadhatják el az indulatai, még akkor sem, ha igaza van. Valljuk be, a tizenévesekre nem éppen a higgadtság jellemzõ! 😄 Nincs ezzel gond, ez nem rossz tulajdonság, csupán arról van szó, hogy nem fér össze egy olyan poszttal, ahol mások fegyelmezése, és büntetése összpontosul egy kézben.

A warezrõl nekem is megvan a véleményem, fõleg réteg játékok esetén, de újabb rajongót, aki meg is veszi a játékot, csak úgy tudunk szerezni, ha a játék önmagában meggyõzõ, plusz mi érvekkel meggyõzzük az illetõt, hogy adott játékot miért is "illik" megvenni. Ha rárontasz, akkor csak az ellenkezõjét éred el...

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
Hát azzal hogy milyen távol állok én és mitõl azt azt hiszem nem minden tekintetben a kor dönti el! De bizonyos szinten igaz! Hogy minnél idõssebb valaki annál korrektebb döntéseket hoz és annál higgatabban visel el dolgokat! Én nem azért írtam olyan szúrós HSZ-t mert meg akartam sérteni! Hanem mert nagyon pofátlannak tartom azt hogy fent van hogy NO WAREZ! És ha mégis ír egy HSZ-t ami közben kb 2-szer felvillan az hogy NO WAREZ hát érdekes ha nem veszi észre! Nah nem érdekes...

Azt hiszem az hogy nem is akarja megvenni a játékot és tört versio-ban akar játszani az lopás vagy nem de? Nah nem tudom kinek mennyi tört játéka van nekem / pillanat egy sem még a GRID-et sem töltöm le hanem majd megvásárlom mert azt hiszem sokkal nagyobb az értéke mindenkinek a szemében egy játék ha megvásárolta!

Szal lehet korom nem anyi amennyit elvárna a töbség de azt hiszem korrekt döntéseket én is tudok hozni...

Ez az ezredes úrnak lett címezve...

www.smart-bus.hu

1.: A warez tiltott!

2.: Annak ellenére, hogy tiltott, még lehet normálisan figyelmeztetni (fõleg elsõre) azt, aki esetleg még a méretes kiírást sem veszi észre!

3.: A normális hangvétel, és az egymás iránti tisztelet épp annyira elvárt dolog, mint a warez mellõzés.

4.: Valóban elkelne egy házigazda!

5.: Ne sértõdj meg, de nem egy maximum 18 éves házigazdára van szükség! Korodból adódóan a higgadtság és a megfontoltság olyan távol áll tõled, mint az LFS az NFS-tõl! Ezek pedig elvárt tulajdonságok egy olyan valakitõl, akinek az a feladata, hogy másokat "kordában" tartson!

www.smart-bus.hu

r4f1
erre jelentkeztem már én is 😊... semmi válasz 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Pepsi Twist
nincs elõdöd...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
szivesen megyek Házigazdának ha az elõdöm felhatalmazna rá és a többiek beleegyezésüket adják...

Misi az ezredes
Akkor ne itt kérdezgess ilyeneket hanem ott ahol engedik! Hol van innen a házigazda basszus! Fölös HSZ-eket törölni kéne <#violent><#violent><#violent><#violent>

Remélem, neked se fog soha senki semmit kifizetni...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

24 font túl sok? Nézd meg az iRacing-et 😊

hezi
"Ne szólj szám, nem fáj fejem" - Mrs Lipton mindig ezt szokta mondani<#idiota>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

MaSzKa
waresz<#banplz>

Sanyix
Kakilok a bannerre, te szerencsétlen 😊 Ha beleolvasnál a topikba látnád, hogy eddig több oldalnyi warez hozzászólás gyûlt össze. Keresek kibúvót a 24 font alól, mert túl sok érte, és ha nem játszom online akkor fõleg nem fogom kifizetni...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Misi az ezredes
Te sznalom nézd már meg fent a banner! NO WAREZ nem elég nagy neked az? szal ne warezolj! thx... (ne keress kibúvót a 24 font alol)

Tessék, ez mûködik Vista alatt is: LFS S2 Y crack

Naxos
24 fontért sikerülni fog unlockolni hidd el.

Sanyix
Sikerült valakinek crackelnie az y verziót vista64 alatt? Mert nekem xp-n ment, de vistán semmit nem csinál.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Naxos
ideje volt már hogy mennyen.

hezi
Lehet nem mondok semmi újat, de ha mégis, akkor mondom, hogy ismét megy az lfs-database.com

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

fõ az egyetértés <#idiota>
Bocsánat.Tényleg.

R0zs0máK
Pacer

De multkor a Pimp My Ride ban volt egy 2 éves rész ismétlése amiben a Peacer volt, amiben ott élt egy egér, vagy patkány vagy mi a rák.<#idiota>

Pff.Ezt honnan veszed?

kifli
Ja azt meg hogy nem vált úgy értettem hogy 1-2-3 ba simán bemegy csak utána van a baj ugyhogy én manuálisra állítottam még aznap amikor kipróbáltam és nem is néztem hogy hogy vált meg hogy nem.
kifli
Tényleg ne játszottam vele sokt ^^
azt meg nemtom hogy az életben hogymûködik nekem annyi elég hogy manuális kuplungal megy a játékba. Mondjuk nem zavar mert keveset versenyzek vele.
Roger6
Te aztán jó sokat játszottál FBM-el...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

R0zs0máK
csattogós váltó van benne, az életben is így mûködik 😊)

kifli
akkor csak simán szar 😊 Nem próbálgattam sokat átraktam manuálisra és kész
Tomsteel
Nem! El kell venni a gázt felváltásnál, csak akkor mûködik az automata kuplung.(FBM)

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

kifli
FBM-nél nem is mûködik az autómata hiába van beállítva. Manuálisan kell kuplungolni különben nem vált :s