Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
És mint írták is sok országban gyakorlatilag kell is alkudni (nem csak a törököknél)
De ha használtan veszi meg az lfs-t ott is lehet alkudni szóval lehet kibúvó a 24font alól.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
most meg 550ft Vénusz 😞(((((
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ez milyen jópofa dolog lenne, ha a pénztárosnak mondanám, hogy ezért az étolajért én nem vagyok hajlandó ennyit kifizetni(mellesleg iszonyat drága), hanem elkezdenék vele alkudni...Elõbb utóbb biztos a securitysok kezében kötnék ki 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak offline úgy meg sokra nem lehet menni vele
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Attól függetlenül elég éretnek tartom magamat erre a kiemelt posztra!
Erre gondolok: "Én nem azért írtam olyan szúrós HSZ-t mert meg akartam sérteni! Hanem mert nagyon pofátlannak tartom azt hogy fent van hogy NO WAREZ! És ha mégis ír egy HSZ-t ami közben kb 2-szer felvillan az hogy NO WAREZ"
Egy házigazdának példát kell (kéne) mutatnia, ergo nem ragadhatják el az indulatai, még akkor sem, ha igaza van. Valljuk be, a tizenévesekre nem éppen a higgadtság jellemzõ! 😄 Nincs ezzel gond, ez nem rossz tulajdonság, csupán arról van szó, hogy nem fér össze egy olyan poszttal, ahol mások fegyelmezése, és büntetése összpontosul egy kézben.
A warezrõl nekem is megvan a véleményem, fõleg réteg játékok esetén, de újabb rajongót, aki meg is veszi a játékot, csak úgy tudunk szerezni, ha a játék önmagában meggyõzõ, plusz mi érvekkel meggyõzzük az illetõt, hogy adott játékot miért is "illik" megvenni. Ha rárontasz, akkor csak az ellenkezõjét éred el...
www.smart-bus.hu
Azt hiszem az hogy nem is akarja megvenni a játékot és tört versio-ban akar játszani az lopás vagy nem de? Nah nem tudom kinek mennyi tört játéka van nekem / pillanat egy sem még a GRID-et sem töltöm le hanem majd megvásárlom mert azt hiszem sokkal nagyobb az értéke mindenkinek a szemében egy játék ha megvásárolta!
Szal lehet korom nem anyi amennyit elvárna a töbség de azt hiszem korrekt döntéseket én is tudok hozni...
www.smart-bus.hu
2.: Annak ellenére, hogy tiltott, még lehet normálisan figyelmeztetni (fõleg elsõre) azt, aki esetleg még a méretes kiírást sem veszi észre!
3.: A normális hangvétel, és az egymás iránti tisztelet épp annyira elvárt dolog, mint a warez mellõzés.
4.: Valóban elkelne egy házigazda!
5.: Ne sértõdj meg, de nem egy maximum 18 éves házigazdára van szükség! Korodból adódóan a higgadtság és a megfontoltság olyan távol áll tõled, mint az LFS az NFS-tõl! Ezek pedig elvárt tulajdonságok egy olyan valakitõl, akinek az a feladata, hogy másokat "kordában" tartson!
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
azt meg nemtom hogy az életben hogymûködik nekem annyi elég hogy manuális kuplungal megy a játékba. Mondjuk nem zavar mert keveset versenyzek vele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
.: SUZUKI heart, GTi mind :.