16062
-
#8564 Egy barátom most ladát akar venni télire, hiányzik neki a hátsókerékhajtás :DD -
#8563 100 Lovas 1.6-os volt 4 gangos! Kellett szilveszterre 1 auto amivel bevasarlunk es gajjra vagjuk , igy gyorsan kellett talalni 1et! :) -
#8562 :D "...hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen." Akkor az is drift, ha épp a homokágyból pörgök vissza a pályára? :D -
#8561 .cccc istenítsd csak őket... -
#8560 te beteg vagy. -
#8559 -
#8558 Most állj le vitázni bazdmeg...NEM drift :PPP -
#8557 de drift -
#8556 Nem maszka, nem drift... -
-
#8554 -
#8553 de pedig drift
hiába vitatkozol
olvasd el a fogalmát
http://www.drifter.hu/index2.php?m=1 -
#8552 Az nem drift,hanem ide-oda rángatózás.Egy hegyi úton az első kanyarban meghalnának.Esetleg a pikes peakon,igaz az murva,de aki tud driftelni,az fog tudni ott is menni,lehet nem véletlenül;) -
#8551 e21-ből legalább 6hengeres volt i betűvel a végén? -
#8550 mi lenne ha az arabok kapnának ilyen autót
akárki akármit mond a saudiak művelik a legkeményebben a drift műfajt -
#8549 -
#8548 én hamachira nem megyek, esetleg a HVDL tört szerverére de oda is ritkán, legtöbbet rendesen neten játszok, nekem ez a játék megérte azt a 7k-t -
#8547 oké, de ne hamacsis buziságra... -
#8546 -
#8545 Veszekedés helyett mennyünk inkább driftelni! -
#8544 egyre izgalmasabb ez a topic -
#8543 betegek ezek az arab olajmágnás gecik -
#8542 Köszi!
...jó hogy nem szúrta ki a szemem. -
#8541 '-' jelre böksz a nevük előtt -
#8540 Estét!
Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan lehet kivenni a AI versenyzőket a listából?Jó lenne egyedül menni újra, mert nem egy erőgép a PC-m.:DD
Köszönöm. -
#8539 Épp' meg akartalak rá kérni :DDDDDDDDD -
#8538 na ezt majd a phateonnal is bepróbálom :D -
#8537 erről beszélek nyuszómuszó -
#8536 Hát, izé..eddÍg fut a tudományuk: D -
#8535 ezek a gyerekes viszályok... -
#8534 Nem hatralok meg ,hanem a stilu... AHH mar megint reagalok!!! AMEN!!!!! -
#8533 De az nem egy kifejezett drift videó ám :)
nincs annál idegesítőbb amúgy, hogy valaki ír valami aztán én innentől nem reagálok semmit...
pl. Hülye fasz vagy!...VÉGE!!!!
De most nem? :DDD A "vitázásnak" a konszenzusra jutás a lényege, nem a beközlés utáni hirtelen úgymond meghátrálás :DD -
#8532 Koszonom a kioktatast , mivel tisztaban vagyok a drift , mint mufajjal ,mert alkalmazom eleg reg ota!! :) Attol ,h itt nem nagykepuskodom!! De, ha mar itt tartunk mikor 17 lettem es jogsim meglett mar megvolt elso e21 capam titokban! Remelem innentol visszaveszel!! OFF vege!!
-
#8531 Most erre azt is mondhatnám, hogy "oszt?" :DDD
De elmagyarázom, hogy miért "erőlködik" 2. és 3. sebességi fokozatokban. 2. fokozatban 96km/h-nál szabályoz az autó, 3. fokozatban valahol 140 környékén. Nos nem tudom mennyire vagy tisztában a hegyen való vezetéssel, de igencsak ijesztő tud lenni akár már 80-90 körül is egy szűk kanyargós úton az autókázás. Ő meg 100 felett meg jóval. Ebből azt akarom kihozni, hogy nem azért nem kapcsol fel 4. be mert nem bírna menni az autó, hanem mert nem lehet gyorsabban menni az adott szakaszon. És igen, neki nyugodtan elhiheted, hogy NEM lehet gyorsabban menni, nem véletlenül ő az aki :)) -
#8530 Aki rontja a topicot! :)
Reszemrol innen vege! -
#8529 Nem idegeskedik csak megmondta 20. alkalommal is azt amit már tudtunk :D
Bunkó, tahó, egoista, nagyképű, f** vagy :/
nah elég az off ból -
#8528 Azert mert van 4 hegneres vasad meg foldon kellene jarni ... ocskam!!! NEhol 3ikba erolkodik , de ha 2ikba akkor meg megugy cink! Teny gyenge auto, de temponal kell tudni! Olvasd el te is amit irtam aztan beszelj olyat,h ne irjak hulyesegeket!MEgfogadtam mar,h lexarom a ....ed,de felbosszantasz mindig! Innentol probalom szelektalni irasod!! Tudtommal nem csak en mondtam meg neked nemreg,h nagykepu vagy a kisgatyadban!! :) AMEN!!! -
#8527 Én raktam be a videót? Rólam volt szó? Gondolkozzál már mielőtt idegeskedsz miattam...^^ -
#8526 szerintem mindenki gondolja oda mit szeretne mondani... -
#8525 miközben? :D