Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én csak vidámparkos gokartot próbáltam,de ott nagyon gagyi a pálya(mind2)és a gokartok közel sem ugyan olyanok.A pályákon bárki végig megy,full padlógázas mind2,egyiken egy törött kerekû gokartal mentem,és azzal sem kellett fékezni -.-" Még jó,hogy anyám észrevette,hogy érdekes a mozgása a keréknek,45° öszetartás elöl -30°os kerékdõléssel...
Prézli
Szép látvány lehetett 😄

Nekem a saját vezetési stílusomtól lett hányingerema gokartpályán (életében elõször volt ott) Csapattársal voltam kint, aki azért már volt gokartozni elõtte, aztán végén már 1mp-t kapott annyira belejöttem. A legjobb az volt, hogy a hányingert az okozta, hogy 48 kilómmal és sovány önmagammal összevissza csapódtam az ülésben és noha nem éreztem de "összevertem önmagam" Most, hogy a 2cm -es vízhólyag szívódik fel a kezemrõl és már nem kell ülve aludnom, komolyan fontolom, hogy meglepem magam még egy kiadós kínzással a héten.

Misi az ezredes
Othon töltök fel új képeket! Meg ha nagyon szeretnétek akkor video-t is 😊

Tegnap fincsi volt a Jäger meg a házi palesz haver bírt bírta "ezt állította" és kb reggel 5 felé kidobta a ... :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
Igen, ezért ajánlott szépen feltûntetni a nevet a kocsin, de külföldiek körében nem jellemzõ a lopkodás, inkább mindenki csinál magának.

Nevano: igen, nyár van, ilyenkor nagy a hõség 😄

atenza
Egyébként ha feltöltöd a skinedet, akkor azokat mások is használhatják? Vagy pedig lezárja a felhasználó nevére?

Misi az ezredes
meeg van 😮

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

atenza
Majd ha csinálok vmi normális skint akkor megkérlek rá, eddig még csak egyet csináltam, amilegalább 1éves és nem is fejeztem be anno.

Prézli
Felmentem vele egy japán szerverre és annyira kürülállták, hogy nem bírtam mozdulni 😄
Megkérdeztem tõlük, hogy jók-e a feliratok (egy olyan fordítógéppel kerestem ami magyarul is tudott és az 'ass' szerinte annyit tesz mint 'nõ', így jogos volt a félelmem, hogy vmi hülyeséget fordított nekem) persze jók voltak, teljesen belelkesedtek.

Prézli
Szerintem a játék felhasználó függetlenül keres LFSWorld-ön, szóval ha nagyon akarod akkor én feltöltöm a skined és akkor látják majd. Mások is így csinálhatják, hogy Schumaheres meg F1-es skineket használnak amik alapból fentvannak.

atenza
Csak úgy lehet vmi szép, ha egységében szép, mivel, gondolj csak bele, hiába raknád teli az autót szebbnél-szebb art-okkal, a végeredmény eléggé kiábrándító lehet, fõleg ha zsúfolásig pakoltad tele...
De ez csak egy észrevétel volt, egyébként tetszik hogy nincs teli cicomázva 😊

atenza
Gondolom neked megvan a licence, azért látják. Én is beraktam egy saját festést, de nem látta senki, és ki is írta a játék h nem találja az lfsworld-ön a festésem, oké mondom ez nem akadály, feltöltöm neki ha erre vágyik, azonban ott csak S1 v. S2 licence-el engedélyezi csak a feltöltést... Néhány egyedi fényezést már én is láttam másokon, de gondolom õk a full-al tolják.

Prézli
Valóban nem illik, de az autó nem egységében szép, hanem a kis részletekben. A vicc az egészben, hogy elõször egy kardos csávó volt a jobb oldalon, majd lett a bal oldal és nagyon nem illettek, úgyhogy jött a Zero. A háta meg a Japán hegyeket igyekezett ábrázolni, meg mivel nagyrészt hátsónézetben driftelek, szeretek látványosabb fart csinálni.

Én meg mostanában sokat járok Torespont 2 szerverre ami Demo és nekem nagyrészt letölti a skineket, meg mások is látják az enyém.

atenza
Ahogy elnézem továbbra is csak a licence -elt játékkal lehet a skineket mások számára láthatóvá tenni a játékban... Pedig már kezdtem örülni, hogy végre ezt is lehet...

Prézli: a skined eleje és bal oldala szép lett nagyon, de szerintem a jobb oldala és a hátulja nem illik hozzá.

Ombika
Jaja!! <#hehe>

Ha ez se jó feladom <#falbav>

MaSzKa
béka

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Pár föstésem a "régi" idõkbõl:

R0zs0máK
elég szar

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MaSzKa

MaSzKa
2éves skinem
van még pár csak nem tom hol :S

w77d
THX gyerekek 😄

R0zs0máK
nézd meg a controls-nál...(én se tudom 😄) De amúgy úgy is tudsz tekerni, mint a media playerben, hogy ráböksz a sávra...

Prézli
Bagoly!

Tekerni hátra nem lehet de ha leviszed az egered feltûnik egy idõsáv, ahova azon böksz oda tekeri neked a replayt.
Amúgy F2-vel lassítod F3-al gyorsítod a lejátszást.

w77d
sziasztok! Replay-nél, hogy lehet elõre meg hátra tekerni??

Erko HUN
Íme az én skinem (nem én készítettem hanem egy cimborám..köszönet érte)

az XRG skinem (ezt már én készítettem😊

passatgt
enyém sima fehér<#nemtudom>

Máté94
De elvan mindenki ezzel a driftel.Mért nem írjuk át a címet?
Live For Drift?😄
Prézli
Na, 1 napig jöttek a képek és ezelatt 15 skint láthattunk, tarmészetesen akinek még van rakjon be képet nyugodtan, de én ezennel kifogytam a szép skinekbõl, és most bemutatom a legújabb és legszebb autófestésem.

A neve Drift WarrioR (nem én neveztem el) olyan 2 napig tartott megfesteni, persze a nagy része a dolgok kiatlálása, nem a festéssel voltak a gondok.

Prézli
Tied lehet 😄

Máté94
A bordó tetszik!😄
Prézli
Na, ez az a kategória ami egyszerûen gyönyörû. Követi a meglévõ volnalat (szimmetria, szponzorok, fake lámpák meg hûtõrács) de a színösszeállítás és a formák nagyon el vannak találva.

Addig is pár régebbi és rondább skinem:

Egy csapatbéli tagnak csináltam, szerintem is ronda

Ez egy nagy ötletnek indult, de valahogy a megvalósításon elcsúszott a dolog 😄 (Egyszer sem hordtam)

Ez lett leggyorsabban kész, de ahhoz képest nem csúnya, hogy 5 perc volt.

Hát... nem is tudom, összeszórtam képeket mindenrõl meg kitaláltam 3 színt és ez lett. Szinte soha sem hordtam.

(bár sikerülne mindegyik linkelés)

Ombika
Jo film volt az csak elegge pihentagyunak kell lenni hozza! 😄 😛

Prézli
Ez itt az az autó, a filmben neve nincs, és nem is akkora kultusz, de adtam 20%-ot, hogy tudni fogod. Film: Grindhouse: Deathproof
(xar kritikát kapott, de az autós jelenetei ottvannak nagyon)

pajti
Az elsõ skinemen punis képek voltak összevágva! XD

R0zs0máK
miez?

Misi az ezredes
Bocs de csak ennyi kép van kéznél 😊 Remélem tetszenek.

bardocz
Ezt akartam írni😄
Prézli
És nem is 'The Dark One'

És ezt is kitalálod?

R0zs0máK
reméltem is, hogy nem M. Rockatansky van odaírva 😛P

hezi
Gyilkos autó <#idiota> Roncsderbi kupán ettõl mindenki összeszarná magát <#vigyor>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Prézli
Aztán csak semmi gyorshajtás! <#ravasz1>

(Ugye az evidens, hogy saját készítésû skineket mutogatunk)

Peck
Ezt csekkoljátok 😛 Saját skin 😛 Buy It,Tune It, Feel It! Abarth Racing 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Prézli
Gyere zúzzuk össze egymást <#idiota>

Erre a roncs XRG-re emlékszem még a ligából, meg a sárga XFG is sokszor ment el mellettem, de sose bírtam elolvasni mi van ráírva, most nagy kérdésre kaptam választ 😄

hezi
Kreativitásom kb. ebben ki is merül. Nagyjából itt abba is hagytam mûvészi tevékenységemet 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

pointer4
Tuti az IloveKresz 😄
Sztem japánszerverre se menjél vele 😊
Prézli
Akkor jöjjön életem elsõ skinje, már jó régen csináltam, de rengeteget mentem vele.

Egyszer felmentem vele egy arab driftszerverre és borzalmasan magyaráztak valamit, majd olyan 10 perc múlva szedtek valakit aki beszélt angolul és az elmondta, hogy kicsit erõs nekik a skinem és leszek szíves lecserélni. Természetesen elnézést kértem és azonnal lecseréltem 😄

Máté94
Szép lenne ilyen grafikával a játék😊
Prézli
<#eljen>

Nagyonszép, sosem tudnék ilyeneket festeni.

Kaszi46
én még mindíg ezt használom(másik a csapattársamé)😊

akcióban:

*Posse*T.W.D*