Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a saját vezetési stílusomtól lett hányingerema gokartpályán (életében elõször volt ott) Csapattársal voltam kint, aki azért már volt gokartozni elõtte, aztán végén már 1mp-t kapott annyira belejöttem. A legjobb az volt, hogy a hányingert az okozta, hogy 48 kilómmal és sovány önmagammal összevissza csapódtam az ülésben és noha nem éreztem de "összevertem önmagam" Most, hogy a 2cm -es vízhólyag szívódik fel a kezemrõl és már nem kell ülve aludnom, komolyan fontolom, hogy meglepem magam még egy kiadós kínzással a héten.
Tegnap fincsi volt a Jäger meg a házi palesz haver bírt bírta "ezt állította" és kb reggel 5 felé kidobta a ... :/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nevano: igen, nyár van, ilyenkor nagy a hõség 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Megkérdeztem tõlük, hogy jók-e a feliratok (egy olyan fordítógéppel kerestem ami magyarul is tudott és az 'ass' szerinte annyit tesz mint 'nõ', így jogos volt a félelmem, hogy vmi hülyeséget fordított nekem) persze jók voltak, teljesen belelkesedtek.
De ez csak egy észrevétel volt, egyébként tetszik hogy nincs teli cicomázva 😊
Én meg mostanában sokat járok Torespont 2 szerverre ami Demo és nekem nagyrészt letölti a skineket, meg mások is látják az enyém.
Prézli: a skined eleje és bal oldala szép lett nagyon, de szerintem a jobb oldala és a hátulja nem illik hozzá.
Ha ez se jó feladom <#falbav>#falbav>

van még pár csak nem tom hol :S
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Tekerni hátra nem lehet de ha leviszed az egered feltûnik egy idõsáv, ahova azon böksz oda tekeri neked a replayt.
Amúgy F2-vel lassítod F3-al gyorsítod a lejátszást.
az XRG skinem (ezt már én készítettem😊
A neve Drift WarrioR (nem én neveztem el) olyan 2 napig tartott megfesteni, persze a nagy része a dolgok kiatlálása, nem a festéssel voltak a gondok.
Addig is pár régebbi és rondább skinem:
Egy csapatbéli tagnak csináltam, szerintem is ronda
Ez egy nagy ötletnek indult, de valahogy a megvalósításon elcsúszott a dolog 😄 (Egyszer sem hordtam)
Ez lett leggyorsabban kész, de ahhoz képest nem csúnya, hogy 5 perc volt.
Hát... nem is tudom, összeszórtam képeket mindenrõl meg kitaláltam 3 színt és ez lett. Szinte soha sem hordtam.
(bár sikerülne mindegyik linkelés)
(xar kritikát kapott, de az autós jelenetei ottvannak nagyon)

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
(Ugye az evidens, hogy saját készítésû skineket mutogatunk)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Erre a roncs XRG-re emlékszem még a ligából, meg a sárga XFG is sokszor ment el mellettem, de sose bírtam elolvasni mi van ráírva, most nagy kérdésre kaptam választ 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Egyszer felmentem vele egy arab driftszerverre és borzalmasan magyaráztak valamit, majd olyan 10 perc múlva szedtek valakit aki beszélt angolul és az elmondta, hogy kicsit erõs nekik a skinem és leszek szíves lecserélni. Természetesen elnézést kértem és azonnal lecseréltem 😄