Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
amúgy most ezzel az új Demo-val nem tudok multizni 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

R0zs0máK
Asszem már 3 éve bevezették 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomsteel
Láttam, csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat is vele.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Misi az ezredes
jaja már írtam neki én is

"A valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erõs kanyarba..." 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
Elsõ nekifutásra (mondjuk valamelyik arcade kaki után) furcsa lehet, hogy miért csúszik meg a háta az elsõkerekesnek, de ha odanézel a kilóméterórára, akkor meglepõdsz, hogy basszus 100 fölött mész. Én is beleestem ebbe a hibába, de hamar rájöttem, hogy mi a helyzet.

Misi az ezredes
Kíváncsi vagyok hogy a töréseket mikor fogják bevezetni lfs-ben! Remélem nem várnak az s3-ig vele!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Ha zavar a helyesírásom reklamáld meg privátban vagy más formátumban! Mert amit te meg engedsz magadnak az szánalmas.

Engem szekálsz a helyesírásommal amikor a topic nem errõl szól! Inkább írnál valami normális HSZ-t ebbe a topic-ba te tapló!

pointer4
Ezzel a 5 szóval mondjál egy mondatot 😄
Alexease
Nem nyelvtan topic, de azert van 1-2 gyongyszem😊 Csak a vicc kedveert😉
kijavítyák, lyavit, állítgazsd, segícsed, tölle😊))
Prézli
Nem megy az egyik percrõl a másikra, de szerintem jeletõsen javult a helyesírása a kommentek elõrehaladásával.

Mikor beléptem és ez:

"Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idõvel... 😊

Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! 😊"

...a komment volt felül hirtelen azthittem valami egészen más témával foglalkozó topikba keveredtem <#gonosz1>

R0zs0máK
tanulj már meg helyesen írni...

Misi az ezredes
Jah ez a hiba ma nekem is kiszúrta a szemem csak nekem TC serveren! Persze mindenki más vígan játszik csak boxba nem tudnak menni! Se onnan kijönni se írni stb.. de biztos kijavítyák egy frissítésben!

R0zs0máK
na akkor még pont idõben léptem le az elõbb 😄D

hezi
Hoppá-oppá! Van valami hibácska lfs-ben. CTRA-n end race volt, betöltõdött a következõ pálya, azt azóta csak nézünk ki a fejünkbõl ott az "end screen-nél". MInden mûveletre azt írja ki, hogy ".... - Egy játékos kapcsolódik" szal nem lehet garázsba se lépni, kilépni/belépni, lelépni a szerverrõl...elég mókás :/

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

MaSzKa
iePro 2.0 kieészítésbe abba van de vannak benne hibák 😞

pointer4
Szerinttem nekem az explolelben is van hejesirás ellenõrzö, és lyavit ís 😄
Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idõvel... 😊

Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! 😊

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
Helyesírásom nem érdekel amennyiben tudtam segíteni valakinek! Amm.. meg elég nagy fájdalmaim vannak így nem igen tudok oda figyelni hogy értelmesen kerek egész mondatokban írjam a HSZ-im bocs... (PRIVIBEN MENT AZ OK)

Roger6
Ezzel 100%-osan egyetértek! Szörnyû a helyesírásod!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem szeretnélek megbántani, de a helyesírásod vérlázító! 😊) Használj firefox-ot, abban van helyesírás ellenõrzõ...

www.smart-bus.hu

Misi az ezredes
Nah akkor a kerékösszetartás vagy a dõlésfokot állítgazsd azzal jó eredményeket lehet elérni!

Amúgy ha a játékban valamivel gondod van akkor lfsforum.com és segícsed a munkát hogy jobb legyen!

A kuplungal egyet értenék ha használnám 😊 Csak driftnél használom hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem.

Misi az ezredes
meik rész nem érthetõ?

R0zs0máK
nem bántó, vagy sértõ voltál, hanem KURVA ÉRTHETETLEN 😄DDD Próbáld meg most ugyanezt magyarul is légyszi 😄D

Misi az ezredes
A kerékcsúszást próbáld ki úgy is hogy a kerekeknek a szögét XY szögben állítgatod meglepõen jó eredmények lesznek tölle! (DRIFTERK IS AZZAL SZÓRAKOZNAK LEGINKÁBB JAPÁNOKNÁL LÁTTAM) Megy a valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erõs kanyarba...

Azt hiszem a játék azért is ilyen jó mert nem egy összedobott NFS hanem egy aprólékos LFS 😊 Szal ne fikázd ha valami rossz benne hanem ott az lfsforum.com és ott reklamáld meg a dolgaid és segíccsed a munkáikat!

A uplungal egyet értenék ha használnám 😊 Csak driftnél használóm hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem 😊 enyi bocs ha bántó vagy sértõ soraim voltak..

MaSzKa
nem

csak nagyon rossz dolgok történtek velem 😞

Ombika
Maradhatna meg vagy 55 evig! 😊)))

pointer4
Sziaaa, szabin vótá ? 😄
R0zs0máK
Pont, hogy most SOKKAL sokkal élethûbb lett az LFS, mint eddig bármikor...

Az a baj szerintem, hogy kezd a játék elmenni a valóságtól egy kicsit, az elsõkerekes gép hátulja röhejesen csúszik a kanyarokban midnen beállítással, a hátsókerekes is, aki szokot vezetni az tudja, hogy ennyire nem megy keresztbe egy autó, valamint ami még nem tetszik nekem az a kuplungos dolog, az hogy leég az egy jó ötlet, csak a megvalósítás nem. Túl hamar és túl hírtelen. De ezeken kívül még mindig a világ legjopbb játéka szerintem

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

MaSzKa
Live For Speed S2 Alpha 0.5Z

Misi az ezredes
thx, bízok benne h lesz majd valamid neked is 😊

bardocz
Hát,bízok benne,neked meg majd jó jáccást,meg gyógyulást😉
Misi az ezredes
Nekem nincs de most dolgozni sem tudok újjam bezúsztam szal munka sincs 😄 de apám beigérte szeptemberre meg a vidikarit meg egy pc-t zsír 😊 remélem akinek nincs és szeretne annak is összejönne így 😊

bardocz
Bárcsak lenne rá pénzem<#rinya>
MerlinW
Ha valakit érdekel, ipon.hu-n most 54 bruttoért (45.144 Ft+fa) árulják a G25-öt.

[merlinw.org]

Prézli
Igen, csak meg kell nyomni a Tab -ot és akkor free cam-el be tudsz nézni a kocsiba.

JoinR: Noha nem jeleztem irányodba, engem is idegesített amit itt elõadtál szerintem egészen jogos az ellentábor felháborodása, így kérlek szokjad meg, hogy az SG-n általában komolyabban veszik azt, hogy nincs warez. (és abba a hamachi is beletartozik)

Tomsteel
"Arra kérlek"

szerintem ez kérésnek hangzott, de te tudod min sértõdsz meg.

Tomsteel
<#integet2>

Értem én, csak azt nem értem ki vagy te, aki bármire utasíthat - mivel a megfogalmazás már számomra nem kérés volt. Ha nem kötsz belém, már rég itt sem lennék. De ezután már tényleg nem fogok írni a többiek érdekében (kivéve ha normális kérdésem van, vagy belém nem kötsz még jobban)
Naxos
interiort is meg lehet sasolni?

Misi az ezredes
LFS-bõl ha kihal a drift akkor lfs-nek megfelezõdne a jtékos listálya.... de sose lehet tudni am.. drift nem nehéz így sem! Bár én most egérrel nyomom mert lábam szar...

dragon11
értem, köszönöm.

Prézli
Nekem nagyon tetszik, fõleg az új belsõterek tetszenek nagyon.
Sajnos kedvenc kocsimon, az XRT-n eszközöltek kettõ változást mely nem tetszik, az egyik a szerintem csúnya kerék, a másik a lejjebb vitt súlypont, de ezt már sikerült megszoknom.
Hallottam, hogy a driftelés halálát jósolgatják, de én kötve hiszem, hogy ennyire nehéz lenne így driftelni, max kereket kell többet cserélni.

Ha letöltöd a Viewer újabb verzióját, ott minden autót megszemlélhetsz, hogy mit változott.

Misi az ezredes
Regisztrálni kell magad az lfs.net-en és azzal az accal tudsz gamelni! Gondolom hogy így banolni lehet az embereket és így nem ip-t hanem accot bannol... bár s2-ben jobb

dragon11
Már nem lehet demo-val neten játszani?..

Naxos
és egyébként kinek hogy teccik az uj patch? (ha már témánál vagyunk.) az xrg és xfg gépeknek iszonyatos szép lett a belseje. többi autón lett változtatva? mert a FBM-en nem láttam változást és demo-s vagyok.

Tomsteel
de most is ahelyett, hogy még jobban felhívod magadra a figyelmet, inkább húznád meg magad !

Tomsteel
ANNYIT MONDTAM, HOGY NE AKARD MEGMAGYARÁZNI AMIT NEM LEHET !!!

nem ítélkeztem, még csak véleményt se formáltam, csak megkértelek valamire, ahogy mindenki mást is !

Hosszabbnak kell lennie 8 karakternél, sztem az lesz a probléma.
off
Mert szerinted mi más okom lenne, hogy nem veszem meg eredetiben? Persze, biztos én vagyok a megtestesült gonosz, aki tönkre akarja tenni az összes játékkészítõ csapatot...
Képzeld vannak eredeti játékaim, CS, Starcraft, Diablo II, stb klasszikusok, amik jobban megérik azt a 2-3000-et, de ennyi pénzt már sajnálok egy játékra. De ha te jobban tudod, hogy miért nem veszem meg, akkor szívesen meghallgatlak.
/off