16062
-
#8524 Te meg vegyel vissza a n.kepusgedbol meg a verdadbol , ha mar itt tartunk!! Istenited magad es a vasad, mikozben.... -
#8523 zseniális!
Nyílván azt szűrted le, hogy nekem minden software eredeti, és soha semmit nem warezoltam.
Könyörgöm, legalább ne hencegjünk vele, mert feláll a szőr a hátamon. -
nyilván fost mondok ha te lekezelően beszélsz... -
#8521 "arra a fosra tuti nem fogok felmenni"
Bírom az ilyen hülyegyerekeket, akik még csak nem is látták azt amiről beszélnek, de már "fos" az a valami. SZÁNALOM ! (biztos haverod uncsijának sógoránál felmentél 5 percre, és szörnyen rossz élmények érhettek)
Jönnél te, csak nem tudsz, mert ugye olyan dologra nem ad pénzt a magyar amit el is tud lopni. Ezért jár itt ez az ország. -
#8520 nincs van már bankkártya is XD -
#8519 lényegében pénztárgépekre sincs szükség ezek szerint, ugye ? -
#8518 ja küldjé nekem 1 privátot aztán válaszolok -
Lacko86 #8517 akkor privátban leirnád? -
#8516 hát itt inkább nem mondom el mert kibasznak mint macskát szarni... ahogy téged kifognak :D -
Lacko86 #8515 hali!
Kicsit felvilágosítanál engem hogy hogyan lehet hamachival nyomni? mert mi is probáltuk spanokkal, de mindig azt irta ki hogy rossz helyi ipt adtál meg, de azt irtuk be amit kellett..:( Előre is thx -
#8514 online... lanon... elméletileg nem játszok online... de gyakorlatilag igen... és arra a fosra tuti nem fogok felmenni mivel biztos nem tudok... de te most min vagy leakadva? -
#8513 kihagynám az "EMBER, TANULJ MÁR MEG OLVASNI!" dumát, és rögtön a lényegnél kezdem:
Gyere fel CTRA-ra hamachival jóember oks?
Ott találkozunk....pfff
-
#8512 én sem értem hogy még miért nincs... valójában nincs szükség rá... mert (khm crack van :D) és online is lehet nyomni :D (hamachiva) én csak olyan játékot veszek meg amit csak ténylegesen eredetivel lehet nyomni online -
#8511 mondjuk hamachinak én is örülnék :) -
#8510 nincs eredetid? :O géped elnézve meg faterod kocsiját lehetne -
#8509 de akkor is jó nézni :) azt vágom hogy nem nehéz haver ladájával megtudom csinálni földúton :P csak kuplungfék és sarokkal gáz megpöccint -
#8508 ha megoldod hogy hamachi legyen akkor jövök :D -
#8507 Csak simán heel-toe-zott visszaváltásnál...nincs abban semmi ördöngősség :)) -
#8506 Te is hülye vagy :PPP -
#8505 Ez hány lóerős lol még a kuplungot nem is használta a drifthez :O szép -
#8504 1:12-nél amikor egyszerre nyomja a három pedált az azért szép :) -
#8503 ... -
#8502 nem rossz 5let -
#8501 Az a gáz hogy igaza van! De csak azért erölködik mert még itt nincs elég erős motorja a szép drifthez ezért én nem mondom h szar meg nem hordom le mert azért ha ma meg lesel róla 1-2 vidit már kicsit jobban nyomja :)
-
#8500 ték -
#8499 benne lennétek egy sg-s driftben? -
#8498 Legalább ne beszélj hülyeséget, ha nem tudod mit látsz XDD -
#8497 nagyon sokan még a drift fogalmával sincsenek tisztába -
#8496 szólt valaki arrólis hogy driftelnek? itt arról volt szó hogy phaetonnal ökörködni
lama -
#8495 ERolkodes 3-ikba inkabb! De tud a ficko teny, mert ugye nagytemponal kell tudni korrigalni! :) -
#8494 Pontosan :) -
#8493 Akkor a nagy urak visszafogottságával kölzekedik szépen módjával mint a pro-k, és qva gyorsan akar leérni :D -
#8492 ő A drift king :)) Keiichi Tsuchiya -
#8491 Ez igaz :D Ettől még nem vaok vak :D
Én annyit látok hogy amikor lett volna lehetősége akkor inkább egyenesen akart menni. Tehát vagy jó sofőr és csak azért driftelt néha mert úgy gyorsabb, vaagy épp ízlelgette a driftet csak. -
#8490 Hogy a lópinába ne akart volna XDDD Fogalmad nincs hogy ki ez a videón :DDD -
#8489 Legközelebb megyek dobogókőre csinálok énis :P:P -
#8488 jóó , de a srác nem akart driftelni, csak baromira sietett... bizti pisilnie kellett. -
#8487 Ebből indult az egész drift, úgyhogy drift az :P -
#8486 Ez úgy ránézésre inkább nagysebességű közlekedés, aminek a korrigációi driftesek minden 3. kanyarban.
Ez meg aranyos:
-
#8485 touge drift jeee