Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"A valóságban nem 130 km/h-val mész be egy erõs kanyarba..." 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Engem szekálsz a helyesírásommal amikor a topic nem errõl szól! Inkább írnál valami normális HSZ-t ebbe a topic-ba te tapló!
kijavítyák, lyavit, állítgazsd, segícsed, tölle😊))
Mikor beléptem és ez:
"Ebben a korban engem sem érdekelt, ez majd úgy jön az idõvel... 😊
Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! 😊"
...a komment volt felül hirtelen azthittem valami egészen más témával foglalkozó topikba keveredtem <#gonosz1>#gonosz1>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ezért ajánlottam a firefoxot... szép csendben segít és tanít! 😊
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
Amúgy ha a játékban valamivel gondod van akkor lfsforum.com és segícsed a munkát hogy jobb legyen!
A kuplungal egyet értenék ha használnám 😊 Csak driftnél használom hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Azt hiszem a játék azért is ilyen jó mert nem egy összedobott NFS hanem egy aprólékos LFS 😊 Szal ne fikázd ha valami rossz benne hanem ott az lfsforum.com és ott reklamáld meg a dolgaid és segíccsed a munkáikat!
A uplungal egyet értenék ha használnám 😊 Csak driftnél használóm hogy nagyobb legyen a fordulatszám amúgy nem 😊 enyi bocs ha bántó vagy sértõ soraim voltak..
csak nagyon rossz dolgok történtek velem 😞
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
JoinR: Noha nem jeleztem irányodba, engem is idegesített amit itt elõadtál szerintem egészen jogos az ellentábor felháborodása, így kérlek szokjad meg, hogy az SG-n általában komolyabban veszik azt, hogy nincs warez. (és abba a hamachi is beletartozik)
szerintem ez kérésnek hangzott, de te tudod min sértõdsz meg.
Sajnos kedvenc kocsimon, az XRT-n eszközöltek kettõ változást mely nem tetszik, az egyik a szerintem csúnya kerék, a másik a lejjebb vitt súlypont, de ezt már sikerült megszoknom.
Hallottam, hogy a driftelés halálát jósolgatják, de én kötve hiszem, hogy ennyire nehéz lenne így driftelni, max kereket kell többet cserélni.
Ha letöltöd a Viewer újabb verzióját, ott minden autót megszemlélhetsz, hogy mit változott.
nem ítélkeztem, még csak véleményt se formáltam, csak megkértelek valamire, ahogy mindenki mást is !
Mert szerinted mi más okom lenne, hogy nem veszem meg eredetiben? Persze, biztos én vagyok a megtestesült gonosz, aki tönkre akarja tenni az összes játékkészítõ csapatot...
Képzeld vannak eredeti játékaim, CS, Starcraft, Diablo II, stb klasszikusok, amik jobban megérik azt a 2-3000-et, de ennyi pénzt már sajnálok egy játékra. De ha te jobban tudod, hogy miért nem veszem meg, akkor szívesen meghallgatlak.
/off