16062
-
Lacko86 #8644 shift+o ha jól emlékszem;) -
#8643 Mivel lehet azt előhozni,hogy a pályára ojjektumokat rakok le?Összeraknék valami kis szlalomos rallyprológos micsodát. -
#8642 jó volt az, gratula ! -
#8641 Azért TOP16-ba szívesen bekerültem volna :DD (száraz körülmények között kb. 99% hogy bejutok) -
#8640 A futómű puha XDD -
#8639 Teljesen jó a 18. hely.Ha ríl emberek ellen versenyzek szimulátorban,akkor nekem is a részvétel a fontos,mg a jó szórakozás. -
#8638 én 5ös BMWvel driftelgetek (már 1x mondtam) azzal is lehet faszán, de 1x ültem 1 E30-ba ami szarrá volt tuningolva tényleg driftre volt csinálva és ég és föld a kettő között a különbség, amúgy én a helyedbe már rég becsöveztem volna a verdát mert úgy csavarodik a kasznid mint az állat... és ezt sem megy annyira a drift... merev kasznival jobban menne -
#8637 Kakucs Drift OB2 Október 4 :) -
#8636 Nagyon nem éreztem az autót :) Ezért is lettem utána csak 18. a kvalifikáción (28-ból és mindegyik autó sokkal jobb volt az enyémnél, szóval azért büszke vagyok :DD)
Ez főleg azért van egyébként, mert LFS-ben csak száraz körülmények között van csúszkálás...viszont mióta volt ez a verseny azóta sokkal jobb vagyok LFS-ben is piros gumikkal :))) Imádom ezt, hogy akárhol fejlődök az kihat a másikra :DDD -
#8635 Ez valami versen volt,vagy csak fakultatívan aki akar megy?
Amúgy anyád!Telefonszáma?
Első körben első kanyarba hogyan kezdted el a csúszást? -
#8634 ez nagyon nem ment :D esőben én is így mennék :D én igazán szárazon tudok menni :) meg hóba a ventoval XD -
#8633 ÁÁÁÁÁÁHÁ!
-
#8632 Masszív 6fps-es felvételi sebességgel, és 100 megás videofájlokkal ma nincs már erőm felvenni a harcot, de ha lesz türelmem, akkor felpaszírozom youtube-ra a a balesetet. -
#8631 Jobb lenne,mert én már a 4.-nél elvesztettem a fonalat :D -
#8630 erről inkább videó kellene :P -
#8629 Ez jól sikerült :D -
#8628 Ha már képek, akkor berakom a legutóbbi LFS S2 Ligás tömegbalesetet, Fe-Black LX6, 1. szektor mérési pontja utáni sikán után.
Az egész úgy kezdődött, hogy Gab elnézte a sikán gumifalát, és a levegőbe repült majd a gumifalba ütközött, ahonnan visszapördült a pályára
Kép1
Ekkor a mögötte érkező Csoki, aki már nem tudta kikerülni belecsapódott
Kép2
és felborult, majd kirepült a pályáról
Kép3.
Ekkor a továbbra is a pályán lévő Gab roncsába belecsapódott Marki
Kép4, aki az ütközés hatására Boom elé pördült, aki el is találta
Kép5.
Marki a pálya széle felé sodródik az ütközéstől, ott pedig Arvee megy bele
Kép6. Arvee az ütközés hatására megforog és oldalba találja Valek-et
Kép7.
A mögöttük jövő KisGab pedig frontálisan nekimegy Arvee-nak
Kép7.1.
Arvee újra megforog és most Bark is nekimegy
Kép8
és a pálya menti füves részre sodródik, ahol nekimegy a nemrég kisodródott Boom autójának
Kép9
Boom pedig visszapördül a pályára és eltalálja Isti-t (aki már aztitte megúszta)
Kép11
Végül Gergő is majdnem kettejükbe száll, de sikerül elmennie
Kép12
Gab a baleset után Kép13
(Remélem nem csesztem el semmit a linkelésnél, ha mégis akkor sry) -
#8627 wr-ek nagyrésze is egérrel van -
#8626 Én csak szórakozásból játszogatok mikor unatkozok,vagy mikor nagyon ráérek,szóval nem kell nekem hogy világrekordokat állítsak fől :D -
#8625 Lőttem két képet :)
kép
kép 2 -
#8624 "Pont tegnap néztem,tud valamit a csávó :D"
Én meg pont elkezdtem nézni, mikor ránéztem az LFS topikra, erre itt is ez a videó köszön vissza.
FXR-el egész jól lehet utánozni, persze azért nem ugyanaz. -
#8623 Kicsit olyan ez mint mankóval szaladni... meg lehet szokni, de nem leszel olyan gyors sosem :-) Persze te tudod mire akarod használni :-) -
#8622 Hát értelmesebb,mint bill.-el... -
#8621 Megy a halál egérrel :D
Már hozzászoktam a bill-hez,a "Fast stering" meg a "Slow sterring"-el már elég jól megy,a driftet leszámítva. -
#8620 Vagy miért nem veszi meg az eladó momo-mat 10ért? -
#8619 miért nem egérrel vezetsz? úgy sokkal jobb időt lehet menni csak hozzá kell szokni kb 2 nap alatt hozzászoksz -
#8618 már megvan asszem régen nem lehetett kivenni azóta nem néztem ^^ így most 200 vagy kicsivel 200 fölött van -
#8617 Mondjuk összkerekessel néha összejön a drift elég jól,de az mégsem az igazi...
#8612: Pont tegnap néztem,tud valamit a csávó :D -
#8616 Amúgy sziasztok!
Nem nagyon irkáltam ebbe a topikba,csak néha olvasgattam.
Amúgy az LFS S2 alpha-val játszogatok egy ideje,sajnos csak billentyűzettel,így driftelni nem nagyon szoktam,pedig szeretnék,de billen lehetetlen :D -
#8615 Ezt a kanyart elb@sztam :D
-
#8614 Negyedszer nézem meg,de még mindig élvezem,nagyon királyul megy a csávó. -
#8613 Loll kiveszed a beallitas kozul,nekem 290-en korul mozog mindig! :) -
#8612 Hmmm igaz 4 kerék meghajtású de azért nemrossz -
#8611 hmm nekem ablakban régi gépen szaggatott teljes képernyőn viszont jó volt... -
GPx8 #8610 CPU függő az Lfs, mert sokat számol. Nekem AI-kal is stabilan 120 fölött van (minden maxon). -
#8609 há' kössz :D neked 1 mag több mint nekem összesen XD
nah majd az új gép év végén vagy januárban lesz meg :)
4 mag 2,8GHz
4 gb DDR2
4870 x2 :)
meg merem azt is kockáztatni h nekem lesz a legtöbb pfsem :) -
#8608 nekem meg átlag 30-40
1.7 celeron, geforce fx5700, 256 vagy 512 már nem is tudom SD ram...:DDD -
#8607 Laptop,azért produkál ennyit.De nem érdekel,amíg nem ltom,hogy szaggatna,így hogy atomstabil nem zavaró. -
#8606 kiveszed és kész... -
#8605 nekem soha nem megy 100fps-fölé magasabbra nem lehet rakni az fpslimitet menüben