16062
-
#15462 FBM-nek amúgy elég alacsony szárnyállások kellenek. 6-9 között kell mozogni vele... -
komorszabi #15461 igen erre már játék közben rájöttem:) -
#15460 még egy adalék információ ... a leszorító erő csökkentése egyenesben előny, de kanyarodni nehezebb lesz. Egy jó beállítással simán gyorsabbat mész a kanyarokba, mintha 20-szal több lenne a sebességed az egyenesbe. -
komorszabi #15459 Oké köszi -
#15458 váltó átételek változtatásával, és a leszorítóerő csökkentésével.
Ha azért nem gyorsul tovább a kocsi, mert a fordulatszám majdnem a maximumon van, akkor a váltón állíts, ha pedig még tudna hopva forogni a motor, akkor az aerodinamikát piszkáld. -
komorszabi #15457 Hello!
Kéne egy kis segítség:Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet növelni az fbm végsebességét?Előre is köszi a válaszokat! -
#15456 Nah, hogy annyira ne álljon a topic beszúrok pár képet.. Mert ma nagyon unatkozok :/
-
#15455 az is lehet :)
nem szoktam odanézni, mert a kormány alatt van valahol a bill, csak nyomkodom arrafele valahol :) -
komorszabi #15454 Köszi hát akkor úgy látszik nem mentettem el -
DRPCDoki #15453 Lehet, csak elgépelés, de az egyértelműség kedvéért "N" billentyűn van alapból. -
#15452 ha nem mentetted el akkor sehol nincs :)
m betűnvan aszem alapból, hogy mutassa a játékosok listáját, meg ezzel lehet kikapcsolni, hogy a kocsi felett mutassa a a nevet. Ha valaki elküldi a beállítását, egy zöld ss felirat lesz a enve melett, erre kell rányomni, és beírni neki egy nevet, ezekután ott les a lista elején. -
komorszabi #15451 Helo!
Online játszottam amikor az eggyik srác elküldte nekem a beállításait de nem találom sehol valki nem tudja hogy hol lehet ez a beállítás? -
komorszabi #15450 Köszi -
#15449 nem -
komorszabi #15448 Hello
Azt szeretném megkérdezni hogy online kötelező használni kormányt? -
#15447 Futam alatt tudod az F12-vel állítani.
A menüben a kurzornyilakkal [fel,le]navigálsz, az értéket pedig a [jobbra,balra]-val tudod módosítani.
-
Lacko86 #15446 F12 -
#15445 Hol lehet azt beállítani,hogy mikor kimegyek a boxba ne javítsa a sérüléseket? -
#15444 én csak féktáv végénél tekintek rá néha, de akkor is csak annyira, hogy fel sem tudnám fogni mennyit ír a digitális, csak látom nagyjából hol áll a mutató és az pont elég is :)
-
#15443 Köszönöm szépen, azthiszem használni is fogom. ;)) -
#15442 Próbáltam rá megoldást találni. Néhányan szánalmasnak tartják a használatát, nekem azért megfelel. -
#15441 Rákényszerülök, ha nincs digit. Saját ótóba nem is kellene sose, de itt az lfs-ben jólesne, vagy inkább projector? Azon tuti látszik. :))) -
#15440 Egyáltalán nem kell, inkább a féktávra koncentrálj :)) Egyébként egy idő után rááll a szemed az analógra is. GTR-eknek meg digitális. -
#15439 Muszáj, érzem, hogy kell! :) Bár inkább kanyarban, drfitnél töknyóc. :P -
#15438 Marha egyszerű, ne nézd :))) Nem is szabad :)))) -
#15437 Sziasztok!
Így jópár év után megint elkezdtem "versenyezgetni" igaz, csak a demo-val és lehet én vagyok a béna, vagy tényleg nincs digitális speedo'? Ha nincs, akkor ti hogyan oldjátok meg, hogy lássátok mennyi az annyi? Én csak belső nézetben szeretem és csak az "igazi" műszerfalat nézném, nem az eléhányt plusz kijelzőt. -
#15436 át kell nevezni egy kicsit, nézd meg a default setupokat és annak mintájára :) -
#15435 Ezt mar kerdezes elott megtettem,de hiaba masoltam be oda regi LFS-bol, nem ismerte fel! :( -
k roy96 #15434 És ugyan azok, mert a z28 setupjait használom 0.6b-ben :D -
#15433 Meg fogsz lepődni: Setup könyvtárban :))) -
#15432 a legujabb LFS-ben hol vannak es milyen kiterjesztessel a setup fajlok, mert a regibe vhogy maskepp voltak?! -
#15431 LFS győztesek Suzuki tesztnapjáról egy összefoglaló videó:
-
#15430 Múltkor kaptam, pedig azt hittem már hogy csak ilyen gagyi kis figurák, meg baromságok vannak már benne. Úgy megörültem, igaz nem a kis lendkerekes, hanem ilyen egyszerűbb tologatós volt csak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinder tojás -
#15429 állítólag csak a rockingem-es pályán lehet majd vele menni -
#15428 Hogy az se fog soha megjelenni. -
#15427 a meglepetés autóról tudtok vmit? :) -
#15426 rfactor 4 utánni kis kedden... :) -
#15425 Diablo 3 és a Duke Nukem Forever 2 között jön ki :D -
#15424 nem mer kedd -
#15423 péntek