Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
ha egy tanácsot elfogadsz, akkor amikor PS-re szánod a fejed, az alap képhez igyekezz a legjobb minõséget beállítani. Élsimítás nem ártana ha lenne. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Boconadi
Egy utolsót, ha nem haragszotok 😊

Boconadi
Neem, ps eléggé látni is, de nemvolt kedvem vele jobban foglalkozni
A motorháztetõ morcosságára gondoltam, hogy valamilyen MOD miatt ilyen,mert akkor letöltöttem volna én is.<#szomoru1>
Boconadi
Milyen Modra gondolsz? 'Gyári' játék egy kis photoshoppal 😊
Hello Boconadi!
Honnan töltötted le azt a modot ami képen van?<#conf>
Vagy csak a Photoshop mûve?<#nemtudom>
Boconadi
chicco
erre leszek kiváncs

aerolive
Sajnos igen, de ahogy rozsomák mondja, a 80-90-es években még nem volt annyira sima a turbós motorok karakterisztikája. Most a reneszánszát éli ugye, szinte már alapjárattól ott a max nyomaték, fütyülés nincs, csak végig húz ... már egészen más világ, de sajnos nem mai kocsik vannak benne. Talán a Scirocco-ba majd jön a TSI 😄D

R0zs0máK
Ha beülsz egy 80-as évek közepérõl származó Starionba (de akármilyen turbós gépbe) meglepve fogod tapasztalni, hogy van turbólyuk. Nem is kicsi, de inkább bazinagy...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Beagie
Ebbõl is látszik, hogy nem mindig a nagy a jó, a kicsi de játékos néha jobb <#vigyor>

www.gtr-masters.hu

Beagie
RB4-nek nagyon fos a turbo lyuk miatt a motorkarakterisztikája.
Alul lenyomja az uf1, és 4 ezer fölött se az igazi.
Nem érezni azt a 240 lóerõt....
Azt a maximális nyomaték leadást le kéne vinni minden turbos kocsinál 2000-4000-ig tartsa meg.
Ez driftnél jó, meg cruise-nál, mert így egyszerûen addig kell csúsztatni a kuplungot,hogy ne fulladjon le, meg normálisan el lehessen indulni, míg 30-40!!normál!!elindulás után már vörös.
Pedig csak 50-et megy 1-esbe.
Inkább ezt a turbo lag-ot javítanák ki minden kocsinál.
Meg annyit késik a turbo, hogy ha utcai autó lenne, forgalomba se engednék.
Padlógáznál egybõl maxon kéne tölteni, de ezekbe nagyon lassan tölt.
Ha vezetsz egy golf-gti-t (nem a játékba), amibe szintén hasonló motor van, már 1500-2000 körül felépül a max turbónyomás nagy gázpedálállásnál, és izomból tol.
Ezeknél meg kb 4-5000 nél, de vszínû, vmi bazinagy lóbaszó turbo van bennük 😄

www.gtr-masters.hu

Hát azért megnézném, hogy driftelsz hard track vagy race settel. Aki komolyan tolja, annak az édeskevés. Zöldséges merci szint...

bardocz
Hangulattól függõen berakod a race vagy a hard track setupot, és tádááám😄
Csabesz6
drifthez aztán marha nagy setup kell LFSben 😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem csesztetésbõl, de jó nagy hülyeséget írtál. Az autó erejét kevesli itt pár ember, máig nem értem, miért, amit Te említettél, az pedig az FFB erõsségét állítja, tehát egészen mást.

Az erõt változtassátok meg!! Mert ha felrakod az LFSt, alapból 55%on van! a "," és "." gombokkal lehet csökkenteni, ill. növelni!!

Hecker007
én is így vagyok vele, nem tudom mi a hiba a beállításba, 0.5z34-ben jó de ahogy átrakom 0.6b-re valami megváltozik és nem úgy reagál a kocsi mint korábban

R0zs0máK
Én szerintem még régebb óta. Semmi változást nem észlelek, a hiba benned van.

már több mint 3 éve ugyan azzal a setuppal drifteltem sok autónál... de most valahogy nem jön össze. Sehogy nem tudom beállítani magamnak pedig régen ment ez is de most nem.

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

elõször úgyismertem meg eszt a játékot hoggy NFs helyet véletlenül letöltötem de tényleg job mint az ez.
azótó az összes ismerõsömnek elküldtem a linket és felmegyünk szerókra cracsholni meg gyorsulni.
jobb a hangullatt.

meghát ugye a bmwmelet az öszes ótó elbujhat na maxa maerci mert az elegáns azal is jól megy a drift!

én is tapasztaltam a motort mintha joban kelene túráztatni
De mmikor bmw modot teszek rá akor jobban megy lehet van valami módosítás a halytástengelyben

Nem tudom, azt hogy hozod össze. Vagy nagyon bénán van összetéve az autóid setupja, bár akkor is tudnál vele driftelni, csak nem olyan jól, meg sokkal nehezebben, vagy tûrhetõ a setup és vezetéstechnikailag vannak komoly gondok. El nem tudom képzelni mi az, hogy nincs erõ, fõleg hogy FZ5öket is lazán be szoktam elõzni drift közben XRT-vel. Igazából, ha nem jók a setupjaid azt egyrészt eddig is észre kellett volna venned szerintem, bár max feltöltöd valahova és megnézzük. Valamilyen szinten szubjektív dolog a setupkészítés, de azért megvan a recept, hogy mi az ami egy komoly driftautóhoz kell. Szerintem az új verzióban még könnyebb meg jobb a drift, lentebb írtak is pár dolgot, amit a fizikán ebben a verzióban módosítottak ebbõl a szempontból, de persze ez megint csak az én véleményem.

R0zs0máK
pfff...a hiba nálad van 😊))

már több mint 3 éve játszok vele kisebb nagyobb megszakításokkal és én is drifteltem... egészen addig amig ki nem jött ez a patch. hát komolyan még fz5-el sem tudok nyomulni. tweak-et nem használok és nem is akarok.

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Boconadi
Tegyél fel hozzá driver-t
sziasztok! az miért van hogy a logitech kormányomat, a kormányt és az azon lévõ gombokat tudom beállítani, de a gáz fék pedált nem látja?
chicco
ja ja ezt megtaláltam ,de vmiért nem tud a megfelelõ filokhoz hozzáférni.

Leszedtem .net x64-et de még mindig nem

Majd ránézek.

Nekem a turbo hiányzik

Nincs erõ az autókban??? Demoba tolod alap xrg-vel, vagy hogy csinálod, hogy nincs erõ?? Én csak driftelek lfsben, de se külföldit, se magyart nem hallottam még panaszkondi és én se tapasztaltam olyat, hogy nincs erõ.
chicco: Tweak van itt, ha az áttételek nem jók, akkor állítgass rajtuk.

chicco
És van már rá tweak.??
Nekem is gyökér 2 sok 3-as kevés.

Hali😊 Szeretnénk az érdeklõdõk figyelmébe ajánlani hogy új lfs drift csapatot alkotunk. szeretnénk minél több tagot. Az érdeklõdõket az alábbi msn címen szivesen tájékoztatom. Cím: [email protected]<#taps><#hawaii>
ja azt hozzáteszem hogy a csávó fel fogja tenni a kezét (narancssárga ruhás), amikor kezdheted rezegtetni, de arr afigyelj, hogy legyen meg a 210 es tempó, és a rezegtetés gyors legyen, akkor el fogod érni a medium intenzitást, ami mûködésbe hozza a latwket.

Ha sikerült szólj, ha nem akkor is hogy mit basztál el

hezi
Nein. Angel-nek céloztam, csak mellékattintottam 😉

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

fel gyorsul az neked is csak rezegtesd a gázpedált a patkás háznál ahol ál a csávó

aerolive
mivan ennyien nem olvastok leírást? 😄

hezi

komolyan most mi ez a 0.6B elbaszták az egész játékot... Eddig atomfullosan Drifteltem most meg nincs erõ az autókban akárhogy allítom be öket. Ma fentvoltam magyar szerveren mit látok BL egyenesben? Kocsi megy elöttem és úgy kb. 1 másodperc alatt 250re gyorsult. Most ez mi? eddig imádtam ezt a játékot...

aerolive
pályaválasztásnál lenyomva tartod a ctrl-t, és megjelenik az X ikon a layout mellett.

Hali hogy kell betenni a 0.6B-ben a pályát hogy full nyitott legyen szóval mint a képeken... elöre is köszi

Alexease
Megtalaltam, kiszedtem.
Beagie
Találtam egy elég hasznos progit LFS-hez, a 0.6B verzióval (is) mûködik, de a részleteket megtaláljátok az oldalon: 0.6B tweak
Csak offline mûködik, illetve ha jól tudom online csak akkor, ha a host engedélyezni.
Elég jó móka, lehet vele diesel tulajdonságú motort csinálni, aki ért hozzá minimálisan, meg pár autónál ami alacsony fordulaton halott, pl rb4, dinamikusabbá lehet tenni.

Ui: ez a jelszókérõs Board.com valami nagyon idegesítõ a HG kiszedhetné...

www.gtr-masters.hu

Beagie
Nem tudom meddig tudják még húzni ezekkel az apró fejlesztésekkel..
De az biztos, hogy nem sokáig, van még pár igényes bajnokság ami egyben tartja a játékot, az az egy szerencséjük van.

www.gtr-masters.hu

hezi
Az utóbbi idõben úgy vettem észre, inkább azért van a topik, hogy megállapításra kerülhessen, hogy a driftmods.net-en vagy az lfsmods.com-on vannak-e az igényesebb modok.

Beagie
Bizonyára már mindenki tudja, de azért megosztom, azért van a topik.
LFS 0.6B
Innentõl már csak pár lépés az új gumifizika, amit én nyár végére saccolok, az rfactor2-vel együtt.

www.gtr-masters.hu

Jah kijött, elég gagyi a scirocco benne.
Alig venni észre azt a 200 lóerõt.
Addig húzták, míg kiment a divatból

passatgt
senki nem ír, hogy kijött az új verzió?
van benne scirocco meg rockingham, új gumifizika stb😊

tuzfal3
Ja értem.Köszönöm!

Opel Movano 2.8DTi

aerolive
valamelyik linkhez/képhez kéri, meg kell várni míg a hsz átcsúszik a 2. oldalra ...

pointer4
jó kérdés...