Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Honnan töltötted le azt a modot ami képen van?<#conf>#conf>
Vagy csak a Photoshop mûve?<#nemtudom>#nemtudom>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
www.gtr-masters.hu
Alul lenyomja az uf1, és 4 ezer fölött se az igazi.
Nem érezni azt a 240 lóerõt....
Azt a maximális nyomaték leadást le kéne vinni minden turbos kocsinál 2000-4000-ig tartsa meg.
Ez driftnél jó, meg cruise-nál, mert így egyszerûen addig kell csúsztatni a kuplungot,hogy ne fulladjon le, meg normálisan el lehessen indulni, míg 30-40!!normál!!elindulás után már vörös.
Pedig csak 50-et megy 1-esbe.
Inkább ezt a turbo lag-ot javítanák ki minden kocsinál.
Meg annyit késik a turbo, hogy ha utcai autó lenne, forgalomba se engednék.
Padlógáznál egybõl maxon kéne tölteni, de ezekbe nagyon lassan tölt.
Ha vezetsz egy golf-gti-t (nem a játékba), amibe szintén hasonló motor van, már 1500-2000 körül felépül a max turbónyomás nagy gázpedálállásnál, és izomból tol.
Ezeknél meg kb 4-5000 nél, de vszínû, vmi bazinagy lóbaszó turbo van bennük 😄
www.gtr-masters.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
azótó az összes ismerõsömnek elküldtem a linket és felmegyünk szerókra cracsholni meg gyorsulni.
jobb a hangullatt.
De mmikor bmw modot teszek rá akor jobban megy lehet van valami módosítás a halytástengelyben
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Leszedtem .net x64-et de még mindig nem
Majd ránézek.
Nekem a turbo hiányzik
chicco: Tweak van itt, ha az áttételek nem jók, akkor állítgass rajtuk.
Ha sikerült szólj, ha nem akkor is hogy mit basztál el
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Csak offline mûködik, illetve ha jól tudom online csak akkor, ha a host engedélyezni.
Elég jó móka, lehet vele diesel tulajdonságú motort csinálni, aki ért hozzá minimálisan, meg pár autónál ami alacsony fordulaton halott, pl rb4, dinamikusabbá lehet tenni.
Ui: ez a jelszókérõs Board.com valami nagyon idegesítõ a HG kiszedhetné...
www.gtr-masters.hu
De az biztos, hogy nem sokáig, van még pár igényes bajnokság ami egyben tartja a játékot, az az egy szerencséjük van.
www.gtr-masters.hu
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
LFS 0.6B
Innentõl már csak pár lépés az új gumifizika, amit én nyár végére saccolok, az rfactor2-vel együtt.
www.gtr-masters.hu
Alig venni észre azt a 200 lóerõt.
Addig húzták, míg kiment a divatból