Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A para az, hogy kellemes hangú megbízható küllemû ember, aki felettébb barátságos, és mivel nem velem, hanem szülémmel seftel, bármit bármennyiért hajlamosak "vagyunk" megvenni, így történt ez az eredeti "hõmérõ gombákkal" és a teljes elsõ futómûvel is.
Amúgy nagyon szépen lefestette az autót (ez volt az elsõ megbízás), csak ez a legutóbbi motorprobléma fajult ide.
Túl sokat tenni nem tudunk, az autó darabokban, vontatni lehet maximum, a másik szerelõ akit ismerünk pedig a szemem láttára foltozott be egy Opel motorháztetõvel egy Kia kipufogót <#idiota>#idiota>
Pénzügyileg már 200 ezer fölött van csak most az egész, jóóónagy ráb@szás, de legalább fingom sincs hogyan lehet jól kijönni belõle...
Nekem 160 ezerbõl megvolt.
mercedes E320 CDI owner
Én azzal kezdtem, komplett motorgenerál.
Fúrás, hónolás, vadiúj dugattyúk, gyûrûk, új szelepek, fõtengely köszörülés.
Gondoltam hogyha már szét van szedve legyen erõsebb, így hát meg lett polírozva a dugattyú teteje, a szívócsöveket kipolíroztuk, kibõvítettük, saválló 4-2-1 leömlõ szintén saválló 50 es proex kipufogórendszerrel katalizátor nélkül.
A motort hétig az autóba szerelve alapjáraton járattuk alacsony hõértékû gyertyákkal, csak utána próbáltam ki terhelésen is (persze 500 km-t járattam még, ami nálam annyit jelentett hogy 3000 körül elváltottam.) Már akkor is nagyon ment.
Persze a szelepfedél aranyszínre le lett fújva a blokk meg ezüstre.
Ja és ami a lényeg, hogy 3 hét alatt készült el a teljes motor 😊😊
mercedes E320 CDI owner
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Az egy dolog, hogy ez baromi sok idõ, mert iskolába járhatok busszal, biciklivel, nem szükséglet az autó hanem öröm, de amennyi pénzt ez elvitt abból már egy nagyobb új motort vehettem volna (mindamellett, hogy a motorszerelést teljes elsõ felfüggesztés cserével kezdték)
Úgyhogy se Scirocco se valódi autó, nem értek sem autószereléshez sem programozáshoz, de mindkét esetben az az érzésem, hogy jó magasról tesznek az egészre
Bele kell nyúlni a hangokba de nagyon, az ffb is elég vicces már így 2011-ben stb...
Ok, hogy most elvileg új gumifizikát ír, de ha az elõbbieket nem javítja szerintem ba**hatja, még talán az rf2 is jobb lesz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
>Announcing VW Scirocco"
2.5 éve...nem történik semmi...2 és fél év alatt mások komplett játékokat megírnak, nemhogy egy kibaszott update-et...
A tökéletes az lenne ha az elsõ pont az ügyfélközpontúság lenne a szabályzatukban...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nem hiszem, hogy változott volna a hozzáállásuk a dolgokhoz...
Csak kell 1-1 ilyen hír, hogy legyen bevétel.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nemrég felraktuk a demót, és szeretnénk privát futamokat indítani haverokkal, viszont a kliensbe valamiért nem sikerül hosztolni. Akik kapcsolódnának, mindig timed out-ba ütköznek. Sajnos dedikált szerót nem tudunk összehozni, így maradna a hamachi, viszont ahoz ha jól láttam valahol kell valami peccs, hogy mûködjön. Meg lehet valahogy osztani a kliensbõl hosztolást, vagy keressek rá a hamachi-s megoldásra?

A drift battle szeróknak jót fog tenni, mint a cruise szervereknek is. A krúzoláshoz az open track is jó lesz 😊
Mondjuk aztmondják nemsokára jön, úgyhogy majd egy év múlva megkapjuk 😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Gondolom valaki közületek játszott/játszik az LFS Drift Edition 2011-el.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e Hamachi-n játszani vele, és hogy kell beállítani?
Köszi.
Ide a készítõk teszik fel, nem mindenfél forumról lopkodják össze, és ezek nem kerülnek ki lfsmods-ra 😊
nemrosz vidi, egy most elkészült kocsiról 😊
esse rosz 😊
És még elég sok jó vidije van a srácnak 😊
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Csinálsz egy .bat-ot amiben ez van:
start /high lfs.exe
Ezt bemásolod oda ahol az lfs.exe-d van és ezt indítod. Remélem segít. 😊
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
Tippek? DNF orhosszal (1 év) veri 2018-ban.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Viszont amikor a kormányt mereven, egy szögben tartom, és a kezem semmit nem mozog, a képernyõn akkor is picit mozog a kormány, mintha valami beépített segítség lenne. Ez tutira nem a kormány hibája, mivel sehol máshol nem csinálja ezt. És így egypár fokot simán forog a kormány a képernyõn, az meg sok.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Szóval egyetlen normális magyar cikk sincs róla?
Szeretnék elmélyedni a kocsi beállítások világában (LfS szinten). Mit ajánlotok, hol kezdjem? Angolul sajna nem tudok jól. Setupfield-en láttam, de az csak tüneti kezelés, én meg is szeretném érteni.
Elõre is köszi: Zagyvala
Rövid drift versenyeken, vagy FZ5 ellen érdemes a Supert feltenni, de amúgy csak pár kanyarig tart a tapadása, utána a Bütykös szintjére süllyed.