Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
Benel kartárs érdeme.
Látványosként melózik a való életben, és hát jól összerakta ezt is.

<#worship><#worship>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Juteszembe: Megragadom a lehetõséget, hogy elmondjam, hogy ez a klipp régóta nagy kedvencem <#worship>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
903 mb tegnap tettem fel nincs még se replay se semmi csak hi-res pack meg egykét dolog
mackosajt
2,3 giga, csak hi-res pack volt még asszem Y-hoz, és nincs is sok replay xD

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

r4f1
Az szép😊 Nekem is csak replayek meg skinek vannak zenék nincsenek.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

hezi
Norbi1990 >
Én konkrétan az Audacity nevû programot használtam a konvertáláshoz.

r4f1 >
Jelenleg 2,5 gigánál tartok (11902 fájl), és ebben nincsenek is zenék, csak majdnem egy gigányi replay 😄

mackosajt
ja. Nem is rossz ötlet!

aztán arra megy majd bari, és megkérdezem tõle, Bari, kell ló?

kb. ennyire nyerné meg a tetszését, mint az a videó, amiben ez van.

bardocz
Tanítod a gyereket,hogy versenyzõ lehessen😄
"és így megy apu egy versenyt" ;D
mackosajt
ja, asszony meg el is hiszi. xD

Norbi1990
Oké köszi 😉
Csabesz6
Mp3-akat át kell konvertálni .ogg formátumba, és csak be kell másolni a megfelelõ mappába😊.
Én a CD-DA extractort ,-vagy mi a rák a neve- ajánlanám konvertáláshoz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Hát a gyerekek kapják,csak te is használod;D
mackosajt
Én szívesen kipróbálnám, csak jelenleg a valódi jármûre is kell locsolni némi összeget. Így szerintem, mivel utána karácsony jön, és 3 fiam van, nem magamnak fogok venni 50-ért ajándékot, hanem nekik. 😊

r4f1
Nekem van G25öm és Momo-m is ( régebben pedig Formula Forceom is volt)
ég és föld a g25höz képest a többinek a hangja. Próbáld ki!
És igen is a G25 halk!

mackosajt
Formula force ex, ha be van dugva a trafó, ha nincs, akkor ha tekerem is visít, hát még ha dobál az út.
Én erre gondoltam, lehet rosszul fogalmaztam.

mackosajt
Majd gurulhatunk.
Csak ma, meg holnap még éjjeles vagyok, szal limites vagyok, meg hát kis csapatunk, a HKV tagjaival is nyomogatjuk a GTA-t, a BF2-t, a FEAR-t meg még mittomén mit.
Ja, és persze az LFS hozott össze minket, és azóta igen sokan S2-zõdtünk.
(taglista az oldalunkon 😊 )

pointer4
G25 FFB nek nincs hangja, csak amikor mûködik 😄
De ez a FormulaEX el is így lehet. 😄
r4f1
igen 😊
Elõbb én is néztem a nevedet<#wow1> ,hogy nagyon ismerõs 😊
Majd gurulhatunk valamikor pár kört<#worship>

r4f1
én 1,85gigánál tartok 😊
a 132 megát a full alapra értettem

mackosajt
billentyûzet és "chase" (bár custom) nézet stimmel. A vadbarom nem. <#banplz>
Van kormányom (Logitech Formula Force EX), de asszony kihajít a hangja miatt (kéne egy G25, annak tudtommal nincs FFB hangja), ezért fõként bill-el tolom. Egeret próbáltam még a kezdetek kezdetén, de nem jött be.
Amúgy ha azt élménynek lehet nevezni, ami CTRA-n néha zajlik, akkor vagy én vagyok más, vagy csak rosszul fogom fel.
Mondjuk HKV-sok közül én vagyok a békefenntartó. MÉg Redbull barátomat is sikerült vissza csábítani CTRA-ra, pedig kapott egy 500 pontos büntit, amiért egy kressert meglökött, miközben épp vezette a versenyt, az meg nem akarta elengedni.
Na, lényeg, ha jó versenyt fogsz ki, jó társaságot, akkor tényleg élmény.
Ger1. Húúú, anno tõled kaptam az elsõ set-jeimet.<#worship>

Norbi1990
Hogy lehet berakni MP3-at a játékba?
hezi
Van, akinél ez egy fontos mérõszám. Nekem is mondták már, hogy milyen gagyi ez a játék, hogy csak 100 mega, hisz a mai játékok 7-8 gigásak.
Azt azonban érdemes tudni, hogy ez csak 7z-vel tömörítve ennyi, kicsomagolva alapból ~350 mega, de másfél-két év használat után 1,6 giga fölött jár az lfs mappám (fõként a sok letöltött skinek miatt), meg beletettem a music addont, meg az nfs:5 zenéit, az is dobott rajta 3-400 megát, meg még a high resolution texturákkal is lehet párszáz megát dobni rája.

r4f1
nemtom nektek hogy jött ki a 4,6 😄<#nezze>

r4f1
132.46 mármint megában 😊

Pepsi Twist
4,6

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
4,6

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

az eredeti game hány giga?

kifli
ahhoz elég a demo is minek kell neked s2? Azon kívûl hogy csak 1 pálya van demóban<#idiota>
Tomsteel
Olyat amit Whiterat mondott ? Ha igen, akkor szerintem nem ugyanarról a szerverrõl beszélünk. 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

R0zs0máK
Mondom, én elég sokat vagyok ott és sosem tapasztalok ilyesmit 😊)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

hezi
Csatlakozáskor az elsõ futamot leszámítva ott vagyok az elején, mer ugye a belépés óta megfutott legjobb idõ alapján rakja a start gridet a host, de ha verseny közben joinolok, akkor valszeg nem lesz lehetõségem jó dõt futni, mert elõttem vannak versenyben, és hiában én vagyok a gyorsabb, akkor is lekörözöttnek számítok.
+ hiába rajtolok az elején, ha 2-3 körrel késõbb belép a játékba valami vadbarom billentyûzettel, car chase nézetbõl, és rohadtul nem érdekli, hogy mi kéne tennie, ha befigyel a képernyõ közepén a BLUE FLAG felirat.

R0zs0máK
nemtom, én nem szoktam tapasztalni 😊

Tomsteel
Csatlakozok én is Whiterat barátomhoz, én is XFG fan vagyok, a játékban töltött idõm 90%-át XFG-vel töltöm.

Többi szerverhez viszonyítva CTRA-n lehet a legszínvonalasabb versenyeket nyomni, és nagyon jó élményeket szerezni.

Pepsi Twist
és? akkor meg az elsõ kanyarba lekamikazeznak...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

R0zs0máK
Ezért jó, ha gyors vagy, mindig az elejébõl rajtolsz 😊)

hezi
Ez így van, de tényleg csak 1 kicsit kib.szás a kezdõkkel. Ugyanannyira, mint amennyire kivazzás a Gold és Patinum licenszûekkel, akik a race 1-en akarnak versenyezni. Nekem a kedvenc autóm az a nyamvadt XFG, és mivel a race 1 van mindig biztosan tele, ezért megyek oda, és ezt tudja a többi nemkezdõ is, aki ott versenyzik. Nem azért járok oda, mer csak supern00b-ok ellen van esélyem nyerni, sõt leginkább azt szarom le, hogy nyerek-e vagy nem. Csupán tisztán akarok versenyezni. De néha tényleg félelmetes, hogy kik vannak ott. Mikor egy egyenesben 6 autó forog ki, akkor elég nehéz az okozókat kezdõ versenyzõként kezelni.

Kaszi46
nekem a kedvenc autóm az xfr, szóval ha meg lesz a következõ szint, lehet akkor is maradok ebben a kategóriában😊.

*Posse*T.W.D*

mackosajt
ezért lenne érdemesebb azokon nyomni, a race 1-en meg csak tolják a többiek.
Vannak olyanok, akik már Gold, vagy Platinum szintûek, és csak race 1-eznek. Kicsit kib.szás a kezdõkkel.

Tomsteel
Néha én is feltévedek "race 3"-ra röhögni magamon egy jót, silver licence-el csak az alsó kategóriában indulhatok, viszont ez is többszörösét adja a "race 1"-es pontjainak.

Egyébként a "race 1"-en nagyon jól elvagyok / elvagyunk, bár utóbbi idõben kezdenek felszállingózni az értelmi fogyatékosok, ilyen szempontból sokkal jobb a 2, vagy a 3, mert oda csak akkor enged fel, ha megvan bizonyos licence-d, ezáltal ha nem is teljesen, de nagyrészét kiszûri az elõbb említetteknek. <#vigyor2>

Kaszi46
race3-as szerverre szoktam mostanában járni.

*Posse*T.W.D*

mackosajt
hiszi a piszi

Ombika
REgebben toltam en is, de ismet nekilatok!

hezi
nem <#idiota>

mackosajt
Csak kérdeztem.

De téged valahogy sejtettelek. 😊

Minõ véletlen. 😊

Tomsteel
én, miért?

mackosajt
Tixteletem!

Dá jó, hogy itt is találtam egy LFS-es fórumot.
😊

CTRA-n ki szokta tolni?

Hecker007
lehet driftelni az XRR-el is csak nagyon nehéz
FZR-rel könnyebb egy kicsit, de annál is inkább setting kérdése

R0zs0máK
XRR-el egyáltalán nem lehet, az FZR-el is csak a 4kerékhajtás miatt lehet csúszkálni

kifli
de mindkettõn slik van akk ugyanannyira nem lehet egyikkel sem meg csak ezek vanna a videón látott autóhoz hasonló teljesítményben
R0zs0máK
igen, de slick gumival nem lehet driftelni 😊)