Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látványosként melózik a való életben, és hát jól összerakta ezt is.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Én konkrétan az Audacity nevû programot használtam a konvertáláshoz.
r4f1 >
Jelenleg 2,5 gigánál tartok (11902 fájl), és ebben nincsenek is zenék, csak majdnem egy gigányi replay 😄
aztán arra megy majd bari, és megkérdezem tõle, Bari, kell ló?
kb. ennyire nyerné meg a tetszését, mint az a videó, amiben ez van.
Én a CD-DA extractort ,-vagy mi a rák a neve- ajánlanám konvertáláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ég és föld a g25höz képest a többinek a hangja. Próbáld ki!
És igen is a G25 halk!
Én erre gondoltam, lehet rosszul fogalmaztam.
Csak ma, meg holnap még éjjeles vagyok, szal limites vagyok, meg hát kis csapatunk, a HKV tagjaival is nyomogatjuk a GTA-t, a BF2-t, a FEAR-t meg még mittomén mit.
Ja, és persze az LFS hozott össze minket, és azóta igen sokan S2-zõdtünk.
(taglista az oldalunkon 😊 )
Elõbb én is néztem a nevedet<#wow1>#wow1> ,hogy nagyon ismerõs 😊
Majd gurulhatunk valamikor pár kört<#worship>#worship>
a 132 megát a full alapra értettem
Van kormányom (Logitech Formula Force EX), de asszony kihajít a hangja miatt (kéne egy G25, annak tudtommal nincs FFB hangja), ezért fõként bill-el tolom. Egeret próbáltam még a kezdetek kezdetén, de nem jött be.
Amúgy ha azt élménynek lehet nevezni, ami CTRA-n néha zajlik, akkor vagy én vagyok más, vagy csak rosszul fogom fel.
Mondjuk HKV-sok közül én vagyok a békefenntartó. MÉg Redbull barátomat is sikerült vissza csábítani CTRA-ra, pedig kapott egy 500 pontos büntit, amiért egy kressert meglökött, miközben épp vezette a versenyt, az meg nem akarta elengedni.
Na, lényeg, ha jó versenyt fogsz ki, jó társaságot, akkor tényleg élmény.
Ger1. Húúú, anno tõled kaptam az elsõ set-jeimet.<#worship>#worship>
Azt azonban érdemes tudni, hogy ez csak 7z-vel tömörítve ennyi, kicsomagolva alapból ~350 mega, de másfél-két év használat után 1,6 giga fölött jár az lfs mappám (fõként a sok letöltött skinek miatt), meg beletettem a music addont, meg az nfs:5 zenéit, az is dobott rajta 3-400 megát, meg még a high resolution texturákkal is lehet párszáz megát dobni rája.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
+ hiába rajtolok az elején, ha 2-3 körrel késõbb belép a játékba valami vadbarom billentyûzettel, car chase nézetbõl, és rohadtul nem érdekli, hogy mi kéne tennie, ha befigyel a képernyõ közepén a BLUE FLAG felirat.
Többi szerverhez viszonyítva CTRA-n lehet a legszínvonalasabb versenyeket nyomni, és nagyon jó élményeket szerezni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
*Posse*T.W.D*
Vannak olyanok, akik már Gold, vagy Platinum szintûek, és csak race 1-eznek. Kicsit kib.szás a kezdõkkel.
Egyébként a "race 1"-en nagyon jól elvagyok / elvagyunk, bár utóbbi idõben kezdenek felszállingózni az értelmi fogyatékosok, ilyen szempontból sokkal jobb a 2, vagy a 3, mert oda csak akkor enged fel, ha megvan bizonyos licence-d, ezáltal ha nem is teljesen, de nagyrészét kiszûri az elõbb említetteknek. <#vigyor2>#vigyor2>
De téged valahogy sejtettelek. 😊
Minõ véletlen. 😊
Dá jó, hogy itt is találtam egy LFS-es fórumot.
😊
CTRA-n ki szokta tolni?
FZR-rel könnyebb egy kicsit, de annál is inkább setting kérdése
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu