Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer próbáljátok ki ha unatkoztok.
Nemtudtam már mit csinálni benéztem oda (nem nemvagyok rendszeres látogató) és azon vitatkoztak hogy consolon melyik a legjobb szimulátor valami xbox vs ps3 csata volt beírtam hogy azok arcade játékok és az lfs az szimulátor erre a válsz:
"LFS? Mármint az a 2 srác által hobbitákolt kamu autókat felvonultató csoda? Csak, hogy tudjam már mi a ZIGAZI SZIMULÁTOR."
hát nevettem egy kicsit...
Közben a hivatalos fórumon is olvastam már errõl, hogy a jelenlegi verzióban problémás az ég textúrájának cseréje...
Szóval lehet hanyagolni kell ezt a kis grafikai tunningot.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ha a technika is a mi oldalunkon áll, akkor összejön a közvetítés, én is ott leszek, de valószínûleg majd csak lekõrözésnél látszom 😄
*Posse*T.W.D*
Az LFS jelenlegi verziójában lelehet cserélni az ég textúráját? Ha igen akkor, hogy?
Én már próbálkoztam felülírni a file-okat, de nem sikerült kicserélni azt... Reklámtáblák, pályaelemek textúráját már sikerült kicserélni, de az ég textúráját még nem.
ASR SERIES S2 teszt bajnokság 1. futam
Idõpont: 2008.11.26. 19:00
Pálya: Fern Bay Gold
Autó: LX4
Idõmérõ rajt: 19:00
Idõmérõ idõtartama: 15 perc
Versenytáv: 40 kör
Prequal zárás: 2008.11.25. 19:00
Szerverek:
Prequal: ASR Series S2 Jelszó😞tessék regelni a series.advancedsimracing.com oldalra, és a fórumban kikeresni. Mivel úgyis kell jelentkezni a honlapon a futamra is.)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nekem nem nagyon megy a pályaszerkesztés,nem tudom rendesen összeilleszteni a falakat,és mindenhol rések vannak.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy érdekes,hogy amerikában rallyra szinte csak Imprezát használnak,és abból is a 06-ost.Szinte nem is látni mást.
Ami pedig az egészet illeti, ez egy LFS fórum, mégis egy hét alatt 3. alkalommal postolják be a videót, tehát hatalmas sikert aratott és szerintem ez is volt a célja a készítõknek (hype, flash, stb)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
A driftelés része hibátlan, de aki ezt a videót elkövette letiltanám youtube-ról 😄DDD
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
VIDEO
egy kézzel valahogy így kell csinálni<#worship>#worship><#worship>#worship>
2:12,2:17,3:02,3:17,3:54,4:04 odab@sz 😄
És sry az offért 😊<#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
.: SUZUKI heart, GTi mind :.