Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Amikor beállítom,hogy mutassa alul a kormányt miért nem mutat semmit?
kifli
de mindkettõn slik van
R0zs0máK
a slick gumik miatt van akkora különbség, inkább RB4-el és XRT-vel hasonlítgasd össze 😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli
láttam azért linkeltem ^^
solo
Nemolvastam, csak a vidit néztem.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kifli
solo
Valami nem kerek ezen az otó-n:S
Nem puha kicsit a felfüggesztés?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kifli
én most pórbáltam egérrel bl visszafele fxr-el elég könnyû volt pedig nincs is hozzá drift setem csak amit én dobtam össze hozzá
bardocz
Most baszódott el a pedálom,most nem tudom...Faszom kivan.
kifli
pl teszteld be fxr-t meg xrr-t fxr-nél folyamatosan nyoni kell a gézt meg néha kézifékezni xrr-el driftelni jóval bonyolultabb pedig ugyan olyan erõs mindkét autó
kifli
próbálj meg lfs-be egy 4 kerékmeghajtásúval meg egy hátsókerekessel driftelni. Az hogy az elsõ kerék is meg van hajtva elég sokat segít mert sokkal jobban irányítható az autó
Prézli
Keresztbe menni, és azt megtartani valóban nem olyan nehéz, ha 4WD a kocsi, de a videóban végrehajtott trükkök nagy része nem is lenne kivitelezhetõ hátsókerekes kocsival.

bardocz
Faszt nem nehéz.ÉS elég sok embert alázna hátsókerekessel is.
kifli
megnézném hogy mitcsinál egy hátsókerekessel rally pilótáknak ez nem olyan nehéz
Alexease
Gondoltam, hogy mar volt, de nem volt kedvem visszaolvasni😉 Nem kovetem a topicot, mert mostanaban mar csak a warez, a festes, a demo problemak mennek, neha drift es valami bohozkodas. Eleve vicc, amkikor valaki egerrel vagy billentyuvel megmagyarazza;D
Prézli

Tényleg brutális a csávó, én 2 napja próbálom FXR-el utánozni, már majdnem felépítettem az egész pályát 😄

passatgt
de béna, a körbe hogy lecsúszott már😄

Alexease
Nesztek, drift😉
Tomsteel
nyilván, de ha nem kerül erõforrásba, akkor miért szopatnád magad? 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

RoR zsozso
Engem annyira nem érdekel a grafika,a legszarabb graffal is tudok egy játékot élvezni,ha jó benne a fizika,valósághû stb.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Tomsteel
MIP torzításon akkor is állítanod kellene, vagy kapcsold be a textúra szûrést.

RoR zsozso
Mert a Fraps .bmp-be mentette le,és átkonvertáltam .jpg-be hogy kevesebb helyet foglaljon,és hamarabb feltoljam ezzel a szar nettel 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Misi az ezredes
Az a grafika xD tiszta pixel

apám kitépte "véletlenül" a régi kormányomból a kábelt most próbálom ide oda dugdosni a kis vezetékeket hátha sikerül megcsinálni :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

RoR zsozso
Köszönöm a tanácsot hogy egérrel menjek!
Kipróbálta este,akkor csak össze-vissza csúszkáltam,ma reggel ismét neki estem és viszonylag megy vele a drift 😊
Tudom hogy senkit nem érdekel de azét lõttem pár képet gyakorlás közben:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
Profitól még nagyon messze vagyok,de legalább lelkes amatõrnek nevezhetem magam 😄D

bardocz
Köszi,majd átnézem õket,meg rájövök hogyan kell betenni a játékba.
nincs mit. Amúgy ezen a linken van jó pár layout

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Misi az ezredes
😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
ötszáz lesz

Pepsi Twist
ja XD ok már multkor sem sikerült de akkor gondoltam mostmá rákérdezek hogy tényleg én vagyok a hülye 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
O - mint olivér

Pepsi Twist
és objektumot hogy kell lerakni? 😄 mert azt írja hogy a 0-val kell de nekem csak prüttyög...

Misi az ezredes
GG szép volt! Akár menyire is rühellem a pofád meg minden, el kell ismernem hogy jó voltál a kipörgések ellenére is 😊

bardocz
Ezaz,köszi!
sorry, shift+u

bardocz
Nálam az csak a beállítások.
shift+o ha jól emlékszem😉

bardocz
Mivel lehet azt elõhozni,hogy a pályára ojjektumokat rakok le?Összeraknék valami kis szlalomos rallyprológos micsodát.
Tomsteel
jó volt az, gratula !

R0zs0máK
Azért TOP16-ba szívesen bekerültem volna 😄D (száraz körülmények között kb. 99% hogy bejutok)

R0zs0máK
A futómû puha XDD

bardocz
Teljesen jó a 18. hely.Ha ríl emberek ellen versenyzek szimulátorban,akkor nekem is a részvétel a fontos,mg a jó szórakozás.
Pepsi Twist
én 5ös BMWvel driftelgetek (már 1x mondtam) azzal is lehet faszán, de 1x ültem 1 E30-ba ami szarrá volt tuningolva tényleg driftre volt csinálva és ég és föld a kettõ között a különbség, amúgy én a helyedbe már rég becsöveztem volna a verdát mert úgy csavarodik a kasznid mint az állat... és ezt sem megy annyira a drift... merev kasznival jobban menne

R0zs0máK
Kakucs Drift OB2 Október 4 😊

R0zs0máK
Nagyon nem éreztem az autót 😊 Ezért is lettem utána csak 18. a kvalifikáción (28-ból és mindegyik autó sokkal jobb volt az enyémnél, szóval azért büszke vagyok 😄D)

Ez fõleg azért van egyébként, mert LFS-ben csak száraz körülmények között van csúszkálás...viszont mióta volt ez a verseny azóta sokkal jobb vagyok LFS-ben is piros gumikkal 😊)) Imádom ezt, hogy akárhol fejlõdök az kihat a másikra 😄DD

bardocz
Ez valami versen volt,vagy csak fakultatívan aki akar megy?
Amúgy anyád!Telefonszáma?<#idiota>

Elsõ körben elsõ kanyarba hogyan kezdted el a csúszást?
Pepsi Twist
ez nagyon nem ment 😄 esõben én is így mennék 😄 én igazán szárazon tudok menni 😊 meg hóba a ventoval XD

R0zs0máK
ÁÁÁÁÁÁHÁ!

Prézli
Masszív 6fps-es felvételi sebességgel, és 100 megás videofájlokkal ma nincs már erõm felvenni a harcot, de ha lesz türelmem, akkor felpaszírozom youtube-ra a a balesetet.

RoR zsozso
Jobb lenne,mert én már a 4.-nél elvesztettem a fonalat 😄

Smicy2
errõl inkább videó kellene 😛

Charade GTti