Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
nekem Y hoz kéne Tweak de hogy kell használni? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
nekem az nem volt jó sikerült elindítanom de játékba nem tudtam állítani semmit v1 jobb azz a normál alt+tabolós megoldás 😊
Misi az ezredes
Nekem valami jelszót kér a 2v mi a f**?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Tomsteel
lfs database-en van

voila

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bardocz
Ott nem találtam,csak lfs fórumra volt,ott meg egy linket sem találtam.Na majd akkor szétnézek mégegyszer.
R0zs0máK
Z-hez van TWEAK???? 😛 linket de azonnal!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Misi az ezredes
shift + a

és igen van tweak (Google a barátod)

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
Z patchoz van valami tweak?Gyengébbik négykerekes kocsit meg akarom csinálni 400-500 lovasra,hogy azzal csúszkáljak,ha már a hátsókerekesekkel nem megy.Jah és a hangot mivel is tudom változtatni?
Misi az ezredes
Egérrel csináltam minden füst mozzanatot még ami lent van fehérrel azt is 😊

Misi az ezredes
Jövõhéten szerdán rendelem a rajzpadom fizuból és remélhetõleg akkor már szebb füstöt is tudok rajzolni 😊 addig szerintem bõven jó ez is! (Fõleg mert látványos)

kifli
am szerinte is szebb a tied fõleg a most linkeltnél (nem vagyok nagy ps betyár de van egy-két alap dolog amit tudok, de az tényleg csak nagyon alap 😄) csak szerintem a gumifüst hogy is mondjam nem esik szét ennyire vagy nemtom hogy mondjam 😊
Prézli
Tényleg szebb, látványosabb és kidolgozottabb, de engem vmiért a dohányfüstre emlékeztet. Gondolom van valamilyen tiptop módszer, hogy hogyan kell ilyet csinálni, de mivel nem vagyok nagy PS bûvész nem is próbálok ilyeneket.

Misi az ezredes
uh azt hiszem enyém szedd 😄 régen én is úgy csináltam de azóta részletesebben készítem a füstöt 😊 (ez látszik is rajta..)

Miért nem csinálsz magadnak? 😊 Ha meg S2 kell, akkor megveszed, más lehetõség nincs 😊

papi08
Hello!Valaki nemtudna egy lfs.net-en regelt nevet és jelszót adni?A választ köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Pepsi Twist
valaki adhatna valami drift setupot az FXO GTR-hez 😊

kifli
én ezt a technikát használom a füsthöz mondjuk ez épp ritka szar kép lett nem is az volt a célom hogy szép legyen csak az hogy a technikát mutassam
egyébként tetszenek a képeid
<#eljen>
Misi az ezredes
És ez? igaz ez nem lett olyan jó 😞

Misi az ezredes
Mégpedig? szerinted milyen megoldás ez? xD

kifli
nemrosz bár én füstre más megoldást használok de ez is tetszik <#eljen>
Misi az ezredes
20-30 perc

Prézli
<#eljen>
Kb mennyi idõ egy ilyet elkészíteni?

Misi az ezredes
Hogy tetszik? Rossz a net ezért egyjátékosban csináltam a képet 😊

Ombika
Hala istennek en nem nezek olyan barom topicokat ,mert sok a seggfej , de mikor nyiltan kijelentik a konzolrol ezeket , akkor felhaborodok! Nekem ps2 es ps3 is GT4/GT5 miatt volt/van es imadom, de mellette pc-n is nyomom a szimet, de siman megfer egymas mellett a ketto! Egyik helyen se anyazok, plane nem veszem filyelembe a sok balfasz irasat!! En csak erre akartam celozni !!! 2szer probaltam letenni pc-t, de fel ev utan az lett a vege mindig,h megvettem a legujabbat! Lehet , ha majd kesobb MAC-re valtok ,mikor majd nemakarok mar kinlodni pc-vel! Az teny,h pc-n a sok driver stb telepitgetes tenyleg tovabb tart! Mig ps3-on beteszed es jatszol, sok embernek nincs ideje telepitgetni stb.. PEACE!! Remelem ertheto voltam!

MaSzKa
én már akkor felfedeztem az lfs milyen jó mikor még 0.1-es ver volt

én nem szeretem a konzolokat

nagyon régen pedig konzolos voltam

most psp-m van de az hordozható és a pc-s tulajdonságoknak hála tud elég sok mindent

pl mp3 mp4 net stb

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Mennyi ostoba ember van😄

Ombika:lehet hogy úgy van,ahogy te mondotd,sõt tutira úgy van,de ha ismered azt a topikot,meg mi megy ott,akkor rájössz,hogy nem véletlenül vannak itt lenézve pc-s oldalról a konzolosok.
pointer4
Igen, ezen én is jót kuncogtam 😄
De ez inkább az, ahogy õ csinálná 😄
Misi az ezredes

Misi az ezredes
Meiket? 😊

Vérpisisek? vagy a kitalált fizikát?

bardocz
Ezt melyik írta?😄
pointer4
Megvólt <#miaz>

Mégis PC val csinálok minden mást <#vigyor1>
Misi az ezredes
Hát szerintem meg ahogy már más topicban elhangzott "Vérpisisek" és kész...

Mi nem a levegõbe beszélünk, egyik forumozó írja, hogy "kitalált autók fizikáját készítik el lfs-be" érdekes FBO is valós jármû... és videó is volt az adatmérésekrõl... vagy rosszul emlékszem? 😊

R0zs0máK
Én pl. Gran Turismo 5-ért képes lennék PS3-at venni XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Ombika
Nah ez az igazi ovodas felfogas! Rengeteget tolom pc-n szimmel, de mellette megfer PS3 is! DE egyiket se szidom, pedig lehet ! 😊 Tipikus pc kocka lehetsz, ha igy gondolkodsz!! :S

Tomsteel
kaptak egy kis oltást:

"PC FEELING": Állásinterview1: Nahát kedves Tamás, az önéletrajzában leírtak alapján Önnek komoly számítógépes ismeretei vannak, Informatikust keresünk, megtisztelne a munkájával.

"KONZOL GAMING": Állásinterview2: Kedves Tamás, köszönjük irántunk táplált érdeklõdését, jelenleg nem áll módunkban alkalmazni. Felvettük adatbázisunkba, amint üresedés történik értesijük.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
jaja... mondják hogy a konzol jobb a PC meg szar... most akkor melyik a jobb? a krumpli vagy az alma? -.-'

Nincs nekem bajom a konzollal! Egyszerûen más dimenzió mint a PC, ennek ellenére még õk degradálnak minket... csak ez bosszant...

www.smart-bus.hu

kifli
a konzol 5 éveseknek való akiknek az anyukája meg apukája vesz egy konzolt mert pistike nem tudja kezelni a számítógépet ebbe meg csak beteszed a lemezt oszt jáccó
Pepsi Twist
ügyes vagy 😊

én is útálom a konzolosokat... én nekem van 1 X360om de nem hõsködök vele meg baszogatom a PC-seket... én továbbra is PC-s maradtam csak van 1-2 játék ami miatt xbox kell

Eleve már az a tény, hogy van egy ilyen topik, már az szánalomra méltó! 😄 Úgy imádom amikor a palota pincsi akarja megtanítani a vizslát vadászni... egy valamit jobban tud a pincsi... feleslegesen UGATNI! 😄

Kicsit befûtöttem nekik! <#hehe>

www.smart-bus.hu

pointer4
LOL, 195.ezredik hozzászólás 😄
Amúgy ez a konzol most ilyen EMO trendi? nemértünk semmihez rakd be a lemezt és játsz, és fikázz le mindenkit akitõl tanulhatnál ??? 😄
Kíváncsi lennék ha nem lenne pcjük, mivel töltenék fel meg írnák meg a letöltött játékokat a konzoljaikhoz 😄
Misi az ezredes
mostanában sok idióta van sg-n

Pepsi Twist
mittudomén... mostanában divat a dual reg 😄

Misi az ezredes
nem! minek 2 reg? lol

Pepsi Twist
én azt hittem hogy tevagy 😄

Misi az ezredes
nem tudom de megütöm mert névlopó

bardocz
Jajj amire válaszolt,hogy de ostoba.Rfactorhoz magyar csapat úgy csinálja GP2-es modot,hogy megkérték valamelyik csapatot,hogy segítsenek a tesztelésben,beállításokban,telemetriákkal,és tádám,kijött már a liga verzió.Megane trophy modot szintén így csinálják,megkértek valódi pilótákat,meg elbeszélgettek csapatokkal.Az,hogy a kocsin nem valódi kasztni van nem jelent semmit,a fizikája attól még lehet valódi.
Misi az ezredes

Pepsi Twist
jaja

bardocz
Sír a szájuk,mert konzolon nincsen semmi szimulátor.