16062
-
#10244 Srácok, kis segítséget kérnék... Cadet lettem egy szerveren, és állandóan b*szkurálnak a playerek. De csak RB4em van, nem tudok senkit se elkapni:(((
Ha valakit végre megszorongatok kitalálják h balfasz vagyok. szarügy.
FZ5re gyúrok, holnap megvezsem majd, de pár jótanácsot adhatnátok.. köszi^^ -
#10243 Igen, értem én a heti rendszert, mégsem érzem olyannak mint a CTRA-t.
Igen, a 3 szerver közül 2 privát. -
#10242 Huhh, meg most vettem észre, hogy a Phoenix Racing Online nevű szerver valahogy public lett, ezen megfigyelhető a tavaly nyár elején készített insimes programom erőseb butított változata (má' ha valakit érdekel :D). -
#10241 NDR-ben hetente van nyertes vagy mi. Én még nem is voltam rajta. Most kitallóztam, és üres, viszont egész jó az insimes rendszer interfésze, 7 nyelvű, beállítások tömkelege, meg ilyenek :D
UKCT szerverek voltak régen is, gondolom ezek a UKCT team szerverek, de azok privátok voltak. -
#10240 ...UKCT Canadia... -
#10239 Érdekes, hogy írod, én pár nappal ezelőtt fedeztem fel, toltuk is rajta pár magyar sráccal. Nem rossz szerver, pontokat kapsz, de olyan nagyon nem értem, hogy mire valók a pontok, szóval nem találtam annyira "hosszútávú"-nak mint CTRA-t, viszont elég sokan szoktak lenni rajta, mivel olyan ~40 főt enged fel a szerver, és általában tele is van.
Viszont most nem látom a szerverlistában, ellenben van UKCT BUMPERZ, UKCT CANADA, és UKCT TEAM. Ha jól tudom, akkor a UKCT a CTRA üzemeltetője volt...na most hogy is van ez? :) -
#10238 Érdemes lesz figyelni az NDR|Public Racinget -
#10237 GTL-ben de jó versenyeket mentünk régebben:)
superchargerrel azon versenyzteünk,hogy monza junioron ki tud jobb időt menni,miután a megbeszélt időpontra ketten mentünk el:D Elkezdtük 8-kor,és 11-ig hotlapoztunk,majd mentünk egy versenyt:-D Meg is lett az eredménye,nogripen ő 3. volt én meg 4. asszem:) -
#10236 Emlékszem engem kb 2 évvel ezelőtt vezettél be az LFS világába pont a GTL-kapcsán :) -
#10235 Nekem még anno apám töltötte le, hogy ne unatkozzak, de akkor még a festhető kerekek meg a lökdöshető gumit nyűgöztek le, de azért cirkáltam is picit.
Aztán kb 2 éve GTL-eztünk sokat, és ott javasolták, hogy ha driftelni akarok akkor inkább LFS-el próbálkozzak. Onnantól egy évnyi masszív driftelés következett, voltam HDAT meg >MDT< csapattag is.
Valamikor eközben derült ki, hogy osztálytárs apja elég keményen Nascarozik meg GTR2-t is tol és régebben LFS-t is komolyabban űzte, ekkor osztálytárs (aki addig alig szimulátorozott) meg én alapítottuk a PP Racing Team-et és indultunk a demo ligában, ez évben pedig már az S2 ligában indulunk, ahol az apja is indul (aki nagyban segíti eredményes versenyzésünket mindenféle tippel és mással). -
wakizashi #10234 Szintén zenész csak hamar feladtam ,mert többet voltam a füvön ,mint a pályán +jó volt szerintem ez a gyüjtögetős dolog! Most is lehetne akár online (pl CTRA csak központilag & nuku unferi admin) és addig nem kapja meg a vér istván a nagyobb kocsit amig az előzővel nem ment ill nyert eleget :D. A PT lehetett volna ilyen ,de "kiégett,kifogyott a szusz" stb sajna /szerintem/. -
#10233 ah itt tartunk én marha rég kezdtem 1x láttam nővéremnél a gépén és ott játszottam egérrel de úgy aktívan kb 2 éve tolom abból másfél év demo -
#10232 Én 2002 augusztus óta LFS-ezek rendszeresen :DDDD -
#10231 Hehe, én valamelyik S2-nél kapcsolódtam a történetbe, rengeteg ideig demoztam, aztán tavaly év elején megvettem. -
#10230 Újszülöttnek minden vicc új :P
Anno még 2003 tavaszán napokon keresztül toltam ezt a verziót, próbáltam gyűjteni a pontokat, hogy unlockolhassam az XRT-t (amivel aztán egy kanyart se tudtam bevenni :D). Utána mikor netközelbe jutottam, ránéztem a weboldalukra (valamikor 2003 nyarán regisztráltam az lfs accountom ), meg le is töltöttem az akkor már megjelent S1 demóját. Hát az nem tetszett, sokkal lassabb köröket mentem vele, az AI meg sokkal combosabb lett, úgyhogy nagyjából 2006-ig jegeltem a témát (persze azér megnéztem az S2Q demóját is), amig nem lett otthon is netem :). -
Ez a sikán rész kimondottan tetszik így, hogy fák vannak középen. -
#10228 Háhá, kösz a tippet, felraktam én is(életemben először, mert akkoriban én még nem ismertem az LFS-t), és ez a BL pálya szerintem sokkal jobb volt úgy. Dúrva, hogy a kis XFG 10ezerig simán elpörög :) -
#10227 :)
Még anno én is verettem ezzel:)
Köszi, le is szedem:) -
#10226 Ha ennyire nincs mivel tolni, akkor töltsd le a legelső LFS-t (0.04Q) az archívumok közül.
Én poénból leszedtem, mert emlékeztem, hogy egyszer régen már toltam LFS-el, és nagyon jó nosztalgiázás volt.
Blackwood még teljesen máshogy nézett ki, akárcsak az XFG, de a fizika már nagyon jó volt, driftelni is tökéletesen lehetett.
Pár kép kedvcsinálónak:
-
#10225 Jöttem ma hazafelé, és azon filóztam, hogy
KIADHATNÁK MÁR A S C I R O C C O T!:D -
#10224 Nem nagyon ! A többi -
Me Ga #10223 Sajnálom a CTRA-t, szerettem ott menni, legalább tiszta volt a verseny.
Tudtok hasonlót ajánlani nekem?
Ahol rendezett körülmények között, idióta crasher-ek nélkül lehet versenyezni...
Egy komplett bajnokságot sajnos nem tudok bevállalni, mert össze-vissza van szabadidőm. Vagy rendesen csinálok valamit, vagy sehogy, így marad az ad-hoc bejelentkezés egy-egy "normális" szerverre.
Szóval, ha vannak ilyenek, szívesen fogadom a tipeket.
Köszi
-
#10222 lfsforum.net-en már valaki felvetette, hogy talán havi 5 font fejében folytatnák a ctra-t (halott ötlet, )link
Azé hiányzik az embereknek.
Target78: Insim legyen az én gondom, esetleg megmutatom az én hostomon/odaadom azt az insim progit, amit tavaly fabrikáltam.
Egyelőre jegelem a témát, mer még van vissza 2 futam a a bajnokságból, utána meg majd gondolkodok, hogy mit meg hogy kéne megoldani. -
wakizashi #10221 Láttam már pár csitert(LFSben is) ,de ahhoz nagyon ügyinek kéne lenni ,hogy ne lehessen észre venni.Ráadásúl aki csal az nem ügyes ,mert csalással próbálja pótolni hiányosságokat.A z és z10 között bármi előfordúlhat bibi ,mert nem totál kompatibilis sztem. Csige meg nem béna ,nem védem csak a véleményem irtam ;-).
Whiterat: Állandó hostunk van (meddig az jó kérdés) ,de max lapperrel lehet mókulni valamit ,mert insimben nem vagyok képben. -
#10220 lehet az lessz. csak nemszeretem ha le cheatereznek.
-
#10219 vagy inkább szarjál rá :D -
#10218 az miért van, hogy nem tölt be layoutokat?
szedtem le kb. 30at és abból csak 1-2t tölt be :\ -
#10217 Megneztem z10-el ott is ugyanugy jó nálam a replay. na asszme ezt bekuldom valami support mail cimre. -
#10216 Akkor jól sejtettem :( Már péntek vagy szombat óta az volt kinnt a raceauthority.com oldalán, hogy átalakítások miatt blablabla. Nagyon sajnálom, sokat tanultam ott, és nagyon sok jó versenyem volt. Most is úgy terveztem, hogy a Magyar bajnokság után majd ctra-t fogom nyomatni ezerrel.. hát nem :(
Azért remélem, hogy pár ügyes srác összefog, és írnak egy ctra-szerű insim programot, nem csak az idióta kruiz insimekkel kéne foglalkozni. (Tavaly nyár elején nekiálltam egy saját insim programnak, dehát egyedül kevés vagyok hozzá + normális netet se tudnék a host alá rakni.) -
#10215 Hát nagy gratula nekik! Régen sokat nyomultam ott. :(
Más:
BioHardware csapattársam kapott egy e-mailt amiben volt egy replay még az első UFR/XFR kupa futam qualjáról. ASR Cheater a replay címe a következő okok miatt: Szerinte én cheater vagyok mert a célegyenesben azt lehet látni, hogy nem nyomom a gazt egy rovid ideig, a kilometer úra meg 10esével ugrál felfele, ugy hogy nem is nyomom a gázt.
Megnéztem a replayemet nalam jó, semmi rendelleneség, átküldte bio azt amit az idegen küldött az is tök jó nálam. Átkültem bionak az enyémet ugyanazt csinalja mint az idegenében.
Ez hogy lehet ? Talán mert én még sima Z-vel tolom ők meg z10-el ? kuldjem be a készítőknek ?
Természetessen nem csítelek, legalabbis nem tudok róla. -
MaStR #10214 kb arról van szó mind2 cikkben hogy rohadt sok munka volt vele,és már nem tudták tartani a színvonalat,és amit elvártak volna saját maguktól is.31.000 versenyző fordult meg 2007 nyara óta a szeróikon!dúrva! -
MaStR #10213 énis már mondtam pár napja h nemlátok ctra szerót! :/ egyébként a szöveg felét nemértem,szerintem reggel van. -
#10212 Nagyon kár érte ! :( -
#10211 En mar jopar napja nemlattam a servereket, pedig a legjobbak voltak a rovid versenyekben! :( -
#10210 meg ez is -
#10209 A CTRA mióta zárt be? Tegnap?
"UKCT has suspended CompuTEAM Race Authority operations."
"UKCT (UK Compu-Team) have collectively decided to close the CTRA for the forseeable future.
The Compu-Team Race Authority servers have been a great success, and we thank all those who participated. We've really appreciated all the kind words of encouragement and enthusiasm we've received over the life of the project.
We have to shut down as there are no options that will keep the system true to the ethos we set out to follow. The reason CTRA has created a clean driving environment is through the fair and transparent driver education. As soon as we remove that we've got any other LFS server (albeit with a flashy website and bit of insim code), which anyone else can do.
Although we have ideas and X2 was being developed, we've talked things over and UKCT have decided that we face too hostile an environment for us to continue at the present.
I have talked with a few people who contacted me with a view to taking over/assisting or even further developing the system, but no-one has offered anything concrete. We would much prefer to get out of the saddle now, with the integrity of the system intact.
Again, on behalf of UKCT, we thank you all for your kind words, for the end-of-year awards successes, and we hope that the future holds bright things for all of us.
Chris."
Jól értelmezem, hogy elfáradtak a fejlesztésében? vagy mi is történt? Így hajnal 2 felé nem fog az agyam. -
wakizashi #10208 Köszi! Bezippeltem pár drift layout-ot +3 setupot -innentölthető! -
#10207 Jöhetnemár lassanként a Scirocco:D -
#10206 layoutot feltöltenéd vhova? :P -
#10205 kiraly. grat!