Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Lehet mer leér az auto alja 😄
Pepsi Twist
ez a tweak kamu 😄 kiszélesítem a gumit gecire azt úgyanúgy nem tapad 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Mert a másik sem mûködik rendesen😄
kifli
de miért akarod mindenáron az insim tweaket használni? <#zavart1>
bardocz
Nekem így sem jó.Na mindegy,max nem tweakelek😄
hezi
Jabocs. Van benne hiba: a T lenyomása után nem így kell írni: /insim=29999 , hanem így: /insim 29999

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

hezi
Pedig az insim-es cuccnak a readme-je egyértelmûen leírja, hogy mit kell csinálni, és annak így mûködnie kell

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Ombika
Igen lattam also verziot is, de masikat tobben toltottek , gondoltam az vmiben jobb! 😊 Thx amugy, akkor probalom a masikat!

Prézli

Ezt már ki akartam próbálni 😄
Végén még igaza lesz Walaki-nek
"Bármilyen autóval bármilyen setuppal lehet driftelni 😊)"
(Persze, nyilván nem igaz, de bennem ez a mondat nagyon megmaradt)

mackosajt
de lehet nincs meg neki.
Mindegy.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kifli
pedig már z-hez is van... szal ez sem biztos hogy azért y-ozik
bardocz
Amikor nem olt még G25 akkor is?<#ticking> Meg dfp se.
mackosajt
én nem mentem neki, csak ugye akik még Y-oznak, azok többnyire azok, akiknek még nincs meg az S2, csak az Y-hoz a krekk.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Prézli
Tweak Help:

-LFSTweakS2Z Version 2 (InSim)

Ez a progi InSim-en keresztül módosítja a kocsikat (még sosem sikerült beindítanom)
Readme
Maga a program

-LFSTweakS2Z Version 1

Ez pedig a klasszikus módon mûködik

Playa: "2) start tweak and lfs, pick the cartype you want to edit, change values and press apply (or enter on keyboard) - that's it"
Readme
Maga a program

Pepsi Twist
és a talán légyszíves is ott volt.... (plz)

Prézli
"#8848 Talan legyszives. Talan vedd meg. Talan Google."

"#8862 Meg kell venni az S2-t és legálban nyomni a dolgokat a Z-vel."

Pepsi Tweak-et kért, ami egy kis programocska amely a kocsik teljesítményének és egyéb adatainak módosítását teszi elérhetõvé. Azt nemtom, hogy Pepsi legálban nyomja-e, de ha csak tweak-et kér még nem menjetek neki azonnal 😄

Ombika
Insim port es passwordot ker ,de leirasban semmi ilyesmit nemtalaltam! Nektek hogyan muxik?

mackosajt
Meg kell venni az S2-t és legálban nyomni a dolgokat a Z-vel. <#violent>

Ombika
<#hehe><#eljen><#taps>

R0zs0máK
És egyébként fogalmam sincs, hogy milyen 360-al vagy 720-al nyomni, sosem próbáltam 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
Imádok havat lapátolni, mert az azt jelenti, hogy sok hó van és folyamatosan esik 😊)))))

bardocz
Hát bazmeg,6 év kockulás után ki is járna neked egy alapos hólapátolás,ha nem ezt mondanád😄
Pepsi Twist
én is 900 fokkal tolom és teljesen jó 😄

R0zs0máK
Iszonyatosan egyszerû 900°-al driftelni 😄DD

Ombika
Elejen ugykezdtem en is , de ha sokat nyomod rajossz, hogy nemtudod ugy finoman adogolni es 720 fok lesz a megfelelo! 😊

bardocz
Csak nem tudom belõni a kormányt 720fokra,mert sehogy sem megy...Hiába állítom be a játékba.Majd szenvedek vele még,remélem sikerül összehozni.
Misi az ezredes
720-fokkal is kényelmes! Haveromnál kipróbáltam g25-öt lfs-be 720 fokkal még nem volt túl sokszor a kezemben az a kormány de nagyon szépen lehet vele úgy fûzni!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

bardocz
Baszki de geciegyszerû driftelni 360 fokkal,900-al csak szenvedek,és pörgök össze-vissza,360-on meg tudok rendesen csúszkálni,és amíg jó a gumi nincsen szinte semmi pörgés.
Misi az ezredes
Én színezem rajzpaddal 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
Ezt a hatást Filter-ben ereszted rá, vagy saját magad színezed át?
Bbtw melyik szerveven van ilyen XRR meg FZR twin drift?

Misi az ezredes
Talán nem fizetõs lol

Alexease
Talan legyszives. Talan vedd meg. Talan Google.
Máté94
Nem rossz csak lenne ilyen az LFS😄
Misi az ezredes
Nah nah? 😊

Pepsi Twist
plz linket a Y TWEAK-hez köszi

bardocz
Baszus,én is azt használom,de ott ha a motort jobb oldalon állítom nem változik semmi,csak ha bal oldalt,de ott nyomaték,meg lóerõ is változik.De most csináltam egy jót,450 ló,és 590 körüli nyomaték asszem,minjárt ki is próbálom.
kifli
én nem az insimeset használom hanem a simát és ott van a wheels be
bardocz
Miért nem haználod a z-t?
Pepsi Twist
adjatok már linket az Y-hoz plz mert én nem találtam :S

Misi az ezredes
Elindítod , elindítod a játékot és beállítod a dolgokat TWEAK ban és utána boxba lépsz and rajt és má jó is 😊

Misi az ezredes
A kereket hogy növelted meg? Nekem nem ment :/

kifli
"autótuning" eszköz arra jó hogy módosítsd a autó tulajdonságait akár brutál mértékbe pl xfg-be v8-as 5000-es motor 2000lóerõvel vagy öszkerékhajtás vagy hátsó vagy kerékméret meg ilyenek
Pepsi Twist
valaki magyarázza már el hogy megy ez a tweak 😄 köszi

bardocz
Akkor valami mást buherálok majd😊 Köszi!
kifli
*20
kifli
azért 2 ló jött ki nekem mert a cartypot átállítottad
bardocz
Én egy négykerekes kocsit csinálnék,minden adatát a legközelebb állítva a 2006-os STI-hez,kivéve a motort,mert azt 400-500 ló körülire kéne húzni.
De így lehetne csinálni Group B-s rally kocsikat is.
kifli
én csináltam xrg-bõl monstertrackot 😊 asszem 2000 ló fölött volt meg hatalmas kerekei voltak kitoltam õket kasztni alol meg 4 kerékmeghajtás meg minden csak mindig hátsó kerékre állít és irányíthatatlan lett, ja és kanyarban sem lehetett használni mert mivel elég kemyényre állítottam a felfügesztést hogy minél magasabban legyen kanyarban az egyik hátsó kerék mindig elemelkedett 😄
bardocz
Amúgy meg mi az,hogy nem választhatok boxermotort a kocsiba<#idiota>
bardocz
Nekem a játékon belüli nem mûködik,a másikkal meg érdekes adatok jöttek ki,22 ló,2xxx nm.