Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Ezt már ki akartam próbálni 😄
Végén még igaza lesz Walaki-nek
"Bármilyen autóval bármilyen setuppal lehet driftelni 😊)"
(Persze, nyilván nem igaz, de bennem ez a mondat nagyon megmaradt)
Mindegy.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
-LFSTweakS2Z Version 2 (InSim)
Ez a progi InSim-en keresztül módosítja a kocsikat (még sosem sikerült beindítanom)
Readme
Maga a program
-LFSTweakS2Z Version 1
Ez pedig a klasszikus módon mûködik
Playa: "2) start tweak and lfs, pick the cartype you want to edit, change values and press apply (or enter on keyboard) - that's it"
Readme
Maga a program
"#8862 Meg kell venni az S2-t és legálban nyomni a dolgokat a Z-vel."
Pepsi Tweak-et kért, ami egy kis programocska amely a kocsik teljesítményének és egyéb adatainak módosítását teszi elérhetõvé. Azt nemtom, hogy Pepsi legálban nyomja-e, de ha csak tweak-et kér még nem menjetek neki azonnal 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bbtw melyik szerveven van ilyen XRR meg FZR twin drift?

De így lehetne csinálni Group B-s rally kocsikat is.