16062
  • mackosajt
    tűzfal, router stb?

Nekem upc-vel minden tökéletes, havernak Digivel, másiknak upc-al, harmadiknak tréhóm is jó.

Scirocco meg ha van pénzetek rá, akkor lesz pénteken.
  • Shifter
    nekem olyan lowpoly-nak tűnik
  • Csabesz6
    Scirocco.
  • Shifter
    linkt
  • Csabesz6
    :D
  • Loco
    Értelemmel nincs gond, csak sajátos a humora...
  • Tomsteel
    Én azért ennyi értelmet már kinézek belőle. (bocs, ha tévedtem XD )
  • Csabesz6
    :-] hehe, kíváncsi vagyok a múltkori után:DDDDDDDDDDDD...
  • Loco
    Januárban is eljátszotta, nem kell mindent elhinni...
  • Tomsteel
    arfhdskjhlfskhdgkh....komolyan mondod? :) Honnan tudod ?
  • R0zs0máK
    JEEE Pénteken Scirocco!!!!
  • kapoles
    Üdv.Nem tudjátok miért van az hogy digis nettel tökéletesen működik az lfs(demo), de upc-vel csatlakoznék egy serverhez és a várakozás vendég infora után nincs viszajelzés egy vendégtől felirat következik.Minden srvernél ezt csinálja.A poén hogy én tudok servert csinálni, és ott patentul megy minden.Előre is köszi.
  • Tomsteel
    az igen
  • hezi
    Ez egy insim program, LFS TV Director a neve. Tud automatikusan is váltogatni kamerát meg hogy kit mutasson, meg a feliratokat, de lehet manuálisan is kezelni. Ja és persze egyéni kameraállások vannak, amiket lehet szerkeszteni is :)) jópofa program
  • Tomsteel
    Aztán lehet, hogy ökörséget mondtam, és ez valamilyen kamera "hack", vagy ilyesmi.
  • Tomsteel
    ...arról nem is beszélve, hogy a kamerák pozíciói is egyediek...
  • Tomsteel
    Komoly nagyon, hogy nem a megszokott módon követik a pályán lévő kamerák az autókat, hanem manuálisan irányítják, és követik vele az eseményt. Így kisebb az esély, hogy lemaradjunk valamiről, és nem kell megkeresni azt a versenyzőt, akivel történt az eset, ahhoz, hogy meg tudjuk nézni, mi történt.

Köszi a linket!
  • Misi az ezredes
    D ezt csak úgy tudnák megoldani h gerinhálózaton lenne a rendes server és a stream is amin át közvetít valaki és annak a valakinek a gépe is ott legyen a gerinchálózaton persze alap 1 GB-os nettel és akkor szinte szaggatás mentesen tudna közvetíteni... Aztán külön minden közvetített játékhoz 2-3 ember aki közvetít rendesen nem csak makog..

Meg hát aztán elég nagy háttértároló kell ahoz hogy az élőt közvetítsék :)
  • hezi
    Vagy legalább rögzíteni tudnák az elő közvetítést :))
  • Prézli
    Kicsit későn szólok, de IGTC Élő Közvetítés
    Még két és fél óráig tart. Jó volna, ha a Simsport TV is eljuthatna egy ilyen minőségre.
  • R0zs0máK
    Hát igen, a Hunakamo :PPP
  • wakizashi
    Single player -> pályának AU1 (autocross) és ott betöltheted Z(z10 van nekem ,de ennyire csak nem inkompatibilis :D) verzió esetén.Ha már bennt vagy a pályán ,akkor a SHIFT+U billentyükkel hozol elő egy menüt(ha nem látszana space-re bökj) ,ahol jobb alul van elrendezés betőltése.A setupokat a setups mappába ,ahogy van a packban is ,de sztem neked nem Z van igy elsőre .

Loco: Thx a linket ,jó oldal!
  • ChuckyHUN
    :D Ja LX4 be belegyúrt, WR 2 wheeliet csinált 180 környékén XD
  • chicco
    Hogy lehet ezeket a layoutokat betölteni??
    Bettettem a settingsbe a beállításokat de nem igazán látom a te mentéseid.
    V vagy Z verzió?
  • Tomsteel
    A BF1-nek van olyan tulajdonsága, hogy nyolcvanhatszor akkora sebességgel megérkezik valami mögé, és még véletlenül se próbálja meg kikerülni, hanem inkább Föld körüli pályára állítja azt.
  • ChuckyHUN
    LOL, volt egy kis dolgom/2 óra/ és lfsben betettem az AIkat oválpályára, uf1 től kezdve mrtn át BF1ig minden autót betettem:DD 2órás versenybe... Visszakukkolok/10perc/ a kocsik fele már rottyon van, RAC a pályán kívül, stb:DDD
  • Loco
    Szerintem ezt nézd meg, itt le van írva az összes drift technika. Meglepő módon többségéhez nem szükséges tweakkal belenyúlni az autóba, kivéve talán ha XRG-vel akarsz power over driftelni. De az XRT default turbója/ereje bőven elég kell legyen még ahhoz is. Sőt, mivel az XRG gyengébb is, talán könnyebb visszahozni az autót. A hunakamo egyik videóján szépen látszik.
  • chicco
    thx mindenkinek
    gyakorlok még jó sokat
  • Prézli
    Talán ez segít picit, de szerintem azzal nem könnyíted meg a dolgod ha még plusz turbónyomást pakolsz az autóba.
    Én a Blackwood parkoló egyik sarkában csúszkáltam unalomból sokat, így előbb utóbb ráérez az ember. Talán még a Skid Pad is jó ilyen célra, ott megtanulhatod milyen megtartani a csúszó autót, de az se rossz, ha kinézel egy neked tetsző kanyart egy pályán és ott oda vissza driftelsz.

Ha kormánnyal tolod és kellően erős az FFB (és nem túl nagy az elfordulás)
    akkor ha megrántod a kocsit és elkezd csúszni, engedd el a kormányt, esetek nagy százalékában szépen visszaáll egyenesbe. Sokan ahogy megcsúszik a segge már ellenkormányoznak ezerrel, pedig tudja az magától is, hogy mi a dolga.
    (Persze kell kormányozni, ez csak ilyen rávezetés)

Tegnap drifteltem picit, és összejött egy elég közeli twin, lehet, hogy picit összeértünk, de fizikai hatással nem voltunk egymásra (ergo nem löktem ki)
    Kép1
    Kép2
  • wakizashi
    #10208 hsz ban linkeltem egy csomagot amiben van 3 netes setup is xrg,rb4,xrt kuksizd meg ,ha gondolod. Ez a video meg az egyik layouton készült.
  • ChuckyHUN
    Beszéltem 1-2 sráccal, mondták próbáljam ki az fxo-t. Hát igen, hiba volt eladni és RB4et venni helyettwe:)
    Sokkal jobbanmegy.. Menetteljesítményben nincs probléma:)
    próbálkozok-próbálkozok:)
    ksözi sézpen
  • Csabesz6
    Zárt diff azt kész.
  • chicco
    xrt bocs
  • chicco
    láma kérdés de valahogy el kell kezdeni.Hogyan lehet a driftet megtanulni.?Milyen beállítás szükséges hozzá?Az xrgt használom és a twekben adok rá 1 kis turbó nyomást.
    Kicsit le van ültetve és elöl hátul adtam neki terpeszt.kb ennyi.

De ha valaki leírná milyen beállítás a töké hozzá és hogyan kezdjem el a gyakorlást megköszönném.
  • Misi az ezredes
    Hát igen én ano sokat jártam a TC-serverre és RB4-el kb 30-40 percig üldöztek mert állandóan bementem a pit-be és sosem tudták merre megyek mert ugye ha kitolatok azt látják mintha előre mennék közben hátra ^^

Mindig kaptam ilyen 5.000 euró-t a TC-sektől és gratuláltak :D h milyen sokáig kibírtam :D
  • hezi
    Voltam ám fennt, és nekem tetszik. Nem CTRA, dehát nem is úgy kell rá tekinteni :) Viszont van autorestart, lehet reportolni is, meg ilyenek. De még nagyon sok a n00b, sokan esnek-kelnek a pályán, meg minden körben kilökik az ember elé a gumikat. Amúgy nekem tetszet :) majd biztos lesznek más próbálkozások is.
  • Ombika
    Akkor meg egyertelmu kikell a cseleket tanulnod! :) Gyakorolj tovabb!
  • ChuckyHUN
    Angol tudás van, !chase kintvan, picsogás... háááátőőő:D
    Nemtudok rb4-gyel mit kezdeni az a baj. Egy kis ideig tartok bárkit, de old pitsnél úgymegtudnak keverni, hogy azt se tudom mivan... Szóval nem igazán a vezetésse lvan a baj, hanem a cselekkel:(
  • Shifter
    ne vegyél FZ5-t az kaka... inkább gyűjts 1 kicsit XFR-re (vagy mire) aztán tanácsok, valamilyen billre legyenek kitéve bizonyos dolgok pl STOP POLICE meg bla bla bla ajánlatos a !chase-t is... röviden ennyi ja angol tudás sem árt...
  • R0zs0máK
    Ne picsogj pl.