Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Tudna valaki segíteni?Kaptam ismerösõstöl skinet beraktam a skin mapába de a játékba nem találom a kocsit mi is van ilyenkor?
demoval versenyek gyertek minnél többen!!
ingyenes
<#buck>#buck>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Az utolsó métereken sem volt eldöntött, hogy ki nyeri meg majd és végül a második elõzni tudott szélárnyékban.
Nekem is hatalmas befutóm volt, még megpróbáltam megelõzni az elõttem levõt, de végül éppen hogy, de nem jött össze, így 9. lettem. Aki nem látta sztem feltétlen nézze meg mert mind a versenyzõk mind a SimSport nézõk szerint hatalmas volt.
Egy kis kép az én befutómról

ಠ_ಠ
Ha hiszed, ha nem, hazánkban adtak el ilyet.
Éa talán nálunk adták el belõle a legtöbb 1.6-ost. Meg a C vectrából is....
Pedig 1,5 tonnás autókról beszélünk.
Jöhetne már a SCI.
De betehetnének OPC-t is. <#banplz>#banplz>
Mondjuk Insignia OPC.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lényegében Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott, így önhibáján kívül esett ki ennyi idõ. A jó az, hogy életjelet adott, a rossz, hogy nem azért húzódik a patch mert telepakolják über újításokkal.
Rosszul fogalmaztad meg😊
Ahogy írtad, úgy az jött le, hogy nem tiszteltétek az autót, hajtottátok, ezért kakukk...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Talán egy próbát megér, kár volna érte, ha pont az LFS közvetítés lenne szar.
Whiterat: Pedig meggyõzõdésem volt, hogy mindig élõben nézed a futamot <#idiota>#idiota>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
19:50-tõl a SimSport TV-n látható majd a 9. futam, FOX - Ky National 50 kör
(Elméletileg új programmal megy majd, amely sokkal megbízhatóbb mint az eddigi, reméljük, hogy valóban így lesz)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Én már szeretnék egy lassú szedánt!😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Van ez a bespoke nevezetû progi.
Ezt tényleg csak megvásárolt Példánnyal lehet használni vagy van valami megoldás hogy pl a feltört verzióhoz is mûködjön?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT