Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Inkább s2 versenyre mennék de erre jelentkeztem legalább ilyenen is részt veszek néha 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pummis
Sziasztok
Tudna valaki segíteni?Kaptam ismerösõstöl skinet beraktam a skin mapába de a játékba nem találom a kocsit mi is van ilyenkor?

http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=hungarylfsracing

demoval versenyek gyertek minnél többen!!
ingyenes
<#buck>

Misi az ezredes
Na ez már verseny! Ilyen szoros futam ritka.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prézli
Hát, nemtom néztétek-e a közvetítést, semmilyen panasz nem volt a minõségre (bár eleinte nem akart menni) viszont akkora futam volt mint a ház.
Az utolsó métereken sem volt eldöntött, hogy ki nyeri meg majd és végül a második elõzni tudott szélárnyékban.
Nekem is hatalmas befutóm volt, még megpróbáltam megelõzni az elõttem levõt, de végül éppen hogy, de nem jött össze, így 9. lettem. Aki nem látta sztem feltétlen nézze meg mert mind a versenyzõk mind a SimSport nézõk szerint hatalmas volt.

Egy kis kép az én befutómról

bardocz
Ha lenne pénzem egy legkisebb motoros ilyen kcosira,akkor se lenne pofám bemenni érte a kereskedésbe<#idiota> Inkább veszek használtat,vagy kisebbet nagyobb motorral.Ez kb olyan gáz,mint megkérdezni egy A8-as audi vásárlásánál,hogy mennyit eszik<#idiota>
Shifter
és ki az aki Skoda Octaviat vesz 1.4 75Le-s motorral? tehát az a 75 lóerõ ahhoz is kevés hogy a klímát üzemeltesse vazze 😄

&#3232;_&#3232;

mackosajt
Aki képes megvenni mondjuk egy b vectra caravant 1.6-os, 8 szelepes mocival, 1 légzsákkal, fordulatszámmérõ nélkül.

Ha hiszed, ha nem, hazánkban adtak el ilyet.
Éa talán nálunk adták el belõle a legtöbb 1.6-ost. Meg a C vectrából is....
Pedig 1,5 tonnás autókról beszélünk.

Jöhetne már a SCI.

De betehetnének OPC-t is. <#banplz>
Mondjuk Insignia OPC.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Magyarországon vagyunk... it még a 712i-t is el lehetne adni...

bardocz
Kiaza hülye,aki 7-es bömbit legkisebb motorral vesz?<#idiota>
Shifter
az enzo is 7 sec alatt van 200on mégsem biztos hogy jobb 😄 (bár ez nem biztos)

&#3232;_&#3232;

kifli
miért van mindenki fennakadva a vfts-en? csak megjegyeztem hogy az is 7mp alatt van 100-on attol még nembiztos hogy jobb mint a sirocco
Shifter
én fenn tudnék tartani de nincs idõm rá... ezért nem is tartom fenn 😄

&#3232;_&#3232;

kifli
jó de 7-es bmw nem sporkocsi sirocco meg valami olyasmi akar lenne
a gyárija 8 😊 amúgy Corsa A beletuningolva az astra gsi 16 szelepes mocija és kevesebb mint 7 mp 100ra és 1,5M-bõl tiptop 😊 egyébként hülyeség megítélni egy mai autót a 100as sprintje alapján.a 7es bmw 20 milla alapáron a legkisebb mocival ami azért elég gyengusz,és akkor az szar?szerintem egy 7es bömire sok mindent lehet mondani de azt nem h szar 😊 másik nézõpont:bármilyen ÚJ 0km-es autó 1.4es motorral sokkal MEGBÍZHATÓBB mint bármelyik pl vfts.és asszem az autóknál ez a fontos a megbízhatóság.vagy szóljon ha valaki itt olyan anyagi helyzetben van hogy fenn tud tartani egy vftst jáccósnak,akkor visszaszívom <#hawaii>

Ez scirocco illatú vagy aszfaltszagú? <#idiota>

Gaben17
nekem vw scirocco-s poháralátéteim vannak😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Shifter
amúgy:

&#3232;_&#3232;

Shifter
vonder barom karácsonyfa autóillatosító 😄

&#3232;_&#3232;

Kész regény.. rá is úszítottam egy online fordítót és számomra ez volt érdekes "Én leendõ tud feltölteni próba folt a közösség vagy kap a Scirocco befejezett a béta mérõmûszerrel." -a többi csak bla-bla ,kit érdekel ,hogy nem tud netezni adja fel postán vagy sms ben + meg ,hogy két kóbor macsekkal kell osztoznia a hajléktalanszállón ...áhh <#idiota><#zavart2> Majd feltesz egy patchet ,amiben karácsonyfa alakú illatosítót tehetünk a tükör alá himbi-limbizni.. azé türelmesen várom ám 😄

Szerintem is. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Kamuzik, biztos csak a Kanari-szigeten voltak nehany hetre pancsolni😄<#idiota><#zavart1>
Prézli
Aki esetleg még nem olvasta LFS Forums

Lényegében Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott, így önhibáján kívül esett ki ennyi idõ. A jó az, hogy életjelet adott, a rossz, hogy nem azért húzódik a patch mert telepakolják über újításokkal.

ChuckyHUN
xD
Rosszul fogalmaztad meg😊
Ahogy írtad, úgy az jött le, hogy nem tiszteltétek az autót, hajtottátok, ezért kakukk...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Prézli
Néha szoktam nézni élõben a közvetítést a verseny kezdete elõtt, és én még nem tapasztaltam olyan durva szaggatást (bár ez lehet, az alacsony számú pályán jelenlévõ versenyzõ miatt van), hogy nézhetetlen lett volna, ha meg meghal a közvetítés akkor azt tisztességesen teszi és nem mutat semmit.

Talán egy próbát megér, kár volna érte, ha pont az LFS közvetítés lenne szar.

Whiterat: Pedig meggyõzõdésem volt, hogy mindig élõben nézed a futamot <#idiota>

Ombika
Ki buszke ra pancser! Orulunk,h tuleltuk!

mackosajt
Sajnos nem olyan sok, amelyik ezt ténylegesen is tudja, nem csak ilyen stopper a kézben módszerrel.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ChuckyHUN
Büszkék lehettek magatokra :\

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ombika
MERt konnyu! 😊 Nalunk 3 hetig elt! 😊

Shifter
Astra GSI is 7 alatt van 100on 😊

&#3232;_&#3232;

hezi
Jah, én is inkább majd utólag letöltöm és úgy nézem meg 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Máté94
Én azért nem nézem mert szaggat és nézhetetlen😄
Prézli
Holnap, kisebb szünet után folytatódik az LFS Bajnokság közvetítés.
19:50-tõl a SimSport TV-n látható majd a 9. futam, FOX - Ky National 50 kör

(Elméletileg új programmal megy majd, amely sokkal megbízhatóbb mint az eddigi, reméljük, hogy valóban így lesz)

R0zs0máK
Igen, pl. ülés, klíma, utazási komfort...XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli
az biztos én csak a gyorsulásra írtam hogy ennyiért lehetne fürgébb is...
hezi
Ezt nem kéne folytatni. Ne az legyen má az összehasonlítási szempont, hogy hány sec alatt van 100-on. Ez olyan óvodás. Biztos akad benne olyan fícsörökkel meg extrákkal, amik nincsenek a ladában 😄

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
nem mondtam hogy szeretem amik olyan gyorsan 100on vannak csupán reagáltam arra a hsz-re amiben leírták hogy mennyibe kerüla kocsi meg az adatait és azt szerettem volna kifejezni hogy nagyon nem éri meg az árát
Máté94
Mert te csak azokat szereted amik 1 ms alatt százon vannak?
Én már szeretnék egy lassú szedánt!😄
kifli
jó de abba azért már van bukócsõ meg rendes ülés. am tudom hogy az egy leda én csak azért írtam be hogy a vfts is 7sec alatt van 100-on hogy érzékelni lehessen hogy annyira nem hûdenagyszám ez a kocsi
R0zs0máK
nem, de egy rendes jó VFTS is simán bennevan 4-5 mihályba, azt még mindig csak egy lada...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

kifli
Köszönöm a hibajavítást, így már sokkal jobban fogok aludni, remélem te is.
bardocz
Nem,mert az ma már felbecsülhetetlen,20 éve volt 1-2 millió.
bardocz
Az igazi igen,de az utángyártottak szerintem több versenyt is bírnak,és ugyan ezt hozzák.Beszéltem egy régi rallyssal,hogy õk hogyan versenyeztek,és mondta,hogy a fogaskerekeken a fogakat megfúrták,hogy gyorsabban tudjon forogni😄
Shifter
akarod mondani különbséget?

&#3232;_&#3232;

kifli
jó de azért lehet érzékelni a külömbséget 😊
ChuckyHUN
Igen, de az 1 verseny 1 motor😊

Hello mindenkinek

Van ez a bespoke nevezetû progi.
Ezt tényleg csak megvásárolt Példánnyal lehet használni vagy van valami megoldás hogy pl a feltört verzióhoz is mûködjön?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

kifli
lada vfts is 7sec alatt van százon mégsem kerül ennyibe 😛
😞