Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lalikum
BLRenderes renderek nekem anyira nem tetszenek, valahogy nemanyira szépen adja vissza a cumót mint 3ds. De az tény , hogy igen egyszerü vele renderelni.
3DS max tutorial (HU) 5 perces direkt lfs-hez. by: töki
Ha nem tudjátok megnézni akkor kimásolom valahova, mert lehet azt a topicot csak a csapattagok látják.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Felvetõdött bennem ,hogy lehet lesz a sciroccóra is talán.. jó lenne sztem (bár ,ha megint valaki tehénmintással nevez befalcolok <#falbav>#falbav>)!
Van sok festés amit régen mázoltam ,de bármilyen elfogult is vagyok magammal kb 20-30 ból talán 5 ami nem túl gagyi+a mostani tím börkénk natúrista mivolta ellenére is.
(Asszem elnézést kell kérnem ,mert nem gondoltam volna ,hogy ennyire rátapadnak a ték re ,de nem sürün van ilyen elvégre és ha nem fér bele a sok eskettõingyékulcsgeneráló vagy azonnal linket kérõ hsz közt ,akkor jogosan jöhet a bünti vállalom! -úgysenem volt olyanom még)
-FAV<#levele>#levele>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ಠ_ಠ
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
www.smart-bus.hu
ezt 10000. nek akartam az elõzõ azthittem 9999 lesz 😊
de mindegy enyém a ték
ಠ_ಠ
www.smart-bus.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Egyszer már volt, berakta mindenki a képeit a kocsikról amelyeket õ festett, csak annyi a kikötés, hogy valóban saját legyen.
Így kiküszöbölhetnénk az értelmetlen floodot a tékért, és közben szépen megszületne a 10000. hsz is.
(Nyugodtan kezdheti bárki aki benne van)