16062
-
#11227 Hát ha driftelve kell menni,akkor biztosan,mivel sti négykerekes.De ilyen erővel meg a Radical tutira odaver neki Nordschleifen.Amúgy meg kétlem,hogy az összes sti-nek odaver,vannak japánok akik azzal driftelnek...Itt.De egy rallyszakaszon meg az STI ver oda a hacsinak,főleg,ha mindkettő fullgyári állapotban van. -
#11226 Az lehet, de a drift pályán bármikor odaver az összes subaru sti-nek. -
#11225 Oldtimer expoj azt írták,hogy a corolla volt a japánok ladája,az ae86 meg a vfts-ük :-) -
#11224 -
#11223 Lehet hogy öreg, viszont a drift autók ősistennője. Nem hiába van annyi AE86 a drift pályákon. -
#11222 hajjaj :D 25 éves simán megvan de 20 legalább sztem XD -
#11221 ae86 régi, már rohad a kaszni szal biztos könnyű :D -
#11220 Mindig mondtam, hogy az AE86-ra az LFS-ben leginkább az LX4 hasonlít viselkedésileg :DD -
#11219 ja nehéz ugyhogy inkább xrt-zek, lx-ek annyira nekem nem jöttek be bár nem is próbálgattam nagyon őket de majd nekiesek mégegyszer az lx6-nak mondjuk mostanában ritkán játszok :)
-
#11218 az pont lx4 :) -
#11217 MEg jo kis tolokerekessel is! :) -
#11216 Az FZ5-nek sztem elég nehéz a fara. De próbáld ki az LX6-ot mondjuk. kevés súly, sok ló. -
#11215 murván vagy vizen :D
de akk végülis, tök fölösleges hogy a japánok 400-500 lovas kocsikat használnak...
am egy szóval nemmondtam hogy nemlehet xrg-vel driftelni, csak azért sokkal jobbmondjuk xrt-vel vagy fz5-el, nemisértem mértnem látok soha senkint xrg-vel driftelni s2 szervereken -
#11214 azse rosz ötlet :)
végülis az erőt egykis minusz súllyal ki lehet váltani :) -
#11213 Nem erő kéne bele, hanem vagy 200kiló mínuszba :DDD -
#11212 Megnéztem,nálam xrg-re 140 lovat ír...Mások meg 60 lovas ladával driftelnek. -
#11211 nekünk 65 lóerős ladával sikerült vízbe virsligumival :D -
#11210 és most őszintén, téged kérdezett valaki?
csabesz6: igazi driftautó hmm, hát először is kell bele egy kis erő, ami xrg-be nemsok van -
#11209 Mitől lesz "igazi" driftautó egy autó? -
#11208 De most őszintén. Volt ilyen kérdés? -
#11207 lehet vele igen de nem igazi driftautó... -
#11206 XRG-vel is lehet:) -
#11205 Az,hogy te nem tudsz vele driftelni egyéni probléma. Elég sokan tudnak azzal is. -
#11204 Értem én, de hogy jön ez ide? :DD -
#11203 Azert sokszor azt sem neveznem driftelesnek (bar kinezetre az), hogy ha valaki 100 fokos kormenybeallitassal es/vagy kontrollerrel/egerrel rangatja ide-oda az autot;) Nem tudom mennyien, de lattam 1-2-ot, es vicces;) -
#11202 Az ok, hogy lehet vele driftelni, de az egy helyben pörgést azért nem nevezném drift-nek. -
#11201 Jaj de naív dolog amit mondasz :)) Lehet azzal driftelni, nekem elhiheted :DD -
czdane #11200 Nova ha a drift iránt érdeklődsz ajánlom a www.lfsdrifter.hu -t és hogy regisztrálj be a hvdl fórumba. Van tört szerver xrtvel és fz5el.... xrgvel csúszkálni lehet csak. driftelni nem.... -
#11199 sztem ez a drift elég érdekes téma :D mindenki máshogy csinálja :D meg sokan azt sem tudják mi az a drift... 5ös BMW-t forgatja 17 éves srác a tesco parkolóba az már szerinte drift :D -
#11198 Ááá, erőből nem lehet driftelni sztem. Azért nem mindegy se a belépési sebesség, se a belépési szög. Ha túlhúzod a kormányt, v túl gyorsan mész, akkor pápá aszfalt, helló kavicságy. :D -
#11197 Hat igen, de akinek koze sincs drifthez csak ugymond erobol tud, az temponal elszall, nah most ennel az autonal kell tempo es ilyenkor sokan felkapjak vizet ,nemhogy gyakorolnanak! :) -
#11196 Banner, 1. link. -
#11195 És azt meg tudnátok mondani, hogy hol lehet megvenni a játékot, illetve mennyibe kerül kb? -
#11194 Lehet vele driftelni, de a teljesben több autó áll rendelkezésedre a drifthez, amelyek erősebbek is, jobban lehet velük driftelni. Vannak különböző drift szerverek is a demóban, de a lényegük az h mindenki driftelget és pontot ad érte körönként. -
#11193 Mondjuk ezzel vitatkoznék. Ha gondolod, küldök, neked egy xrg drift setupot. Igz, soka mókoltam vele, de haver kipróbált licenszelt lfs-ben, és nem kicsit koppant az álla :D -
#11192 hát szerintem nemnagyon, mert demoba nincs igazi drift autó, xrg nemaz, xrt sokkal jobb -
#11191 Hi! Nem rég töltöttem le a demo-t és nagyon bejön. Főleg hogy lehet driftelni (nagy drift fun vagyok), és elég realisztikus. Kérdésem, hogy van-e olyan szerver, ahol drift battle van demo versenyzők számára. -
czdane #11190 Sziasztok. Demoba van egy új szerver. [HUNGARIAN LFS SERVER] néven. Ennek a tulaját keresem.Nagyon fontos lenne. Aki tudja ki csinálja ezt az egészetr kérem írjon. köszi. Dannyboy -
#11189 Ha az fps számlálót akarod eltüntetni, akkor azt megteheted a menüben, át is lehet állítani arra hogy a helyi időt mutassa. -
#11188 *10-13-an :)