Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Úgy volt de most türelmesen kell várni 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

az új autó már elérhetõ?
ugy volt h kapunk Scirocco-t :o)

Shifter
igen azzal lehet szépen bûvészkedni 😛

ಠ_ಠ

Ombika
En hatsos mellett voksolok,azzal lehet elvezni normalisan 1 autot! 😛

atenza
Kíváncsi vagyok mennyire fog eltérni az irányítása az eddigi elsõ kerekes lfs car-októl...

Máté94
Én örülök neki!Utálom a hátsóst!😄
Ombika
1 baj van csak, elsos! 😞

atenza
200hp és 280Nm, 7,1 sec alatt 100-on...hmm

Tomsteel
Úristen....alapár 8,3 <#wow1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ombika
Mindig utaltam Siroccot, de ez jol nezett ki! 😊

Misi az ezredes

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

atenza
Aki nagyon nem bír várni a Scirocco-ra az nézze meg az AutóMániát, mert ma azt "tesztelik" 😊

R0zs0máK
na én most megyek CTRA

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

"Elszoktam" ,na fejsze igen hihetõ 😄 No ,de hétvégén ismét funfutam lesz és enyhén kemény kombót sorsoltam XRG-KY1 ,akinek kedve lenne hozzá bökjön erre a címre rá.
A szervezés nem egy HC pro ,de stat és ponttáblázat is van jól.(ingyé)<#idiota>

hezi
Pont ilyennek szántam a GTi Club Racing szervert 😊

Valamelyik nap én is fennt voltam ctra1-en. Éppen a kedvenc kombóm volt: XFG+FE1R. Hát néztem nagyokat, mivel estem-keltem a pályán, egy értelmes kört nem tudtam összehozni 😊 Nagyon elszoktam az XFG viselkedésétõl és féktávjaitól 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
Jó lenne egy CTRA szerver XFG+XRG autókkal, és mondjuk silver liszensz feltétellel.

Tomsteel
Na wazzzz....felmentem...de minek...:S

Hát ez már az a szerver ami volt.

R0zs0máK
amúgy meg ha rámkerestek: Walaki_DLair akkor megtaláltok 😊)

Shifter
engem is érdekelne... le akarom mosni a pályáról

<#banplz>

&#3232;_&#3232;

R0zs0máK
ctra1

ChuckyHUN
Helyes!!
Majd koccolunk valahol reméle.
Hol szoktál jáccani?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

R0zs0máK
Na végre vége a vizsgáimnak, így több, mint 1 hónap után mindjárt újra elindítom az LFS-t 😊)

ChuckyHUN
Nem így értettem😊
Hanem külön DRIFT gumi, és csak az színes, érzed...😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

mackosajt
Mi a baj a színes füsttel?

Élõben igen szépen mutat.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Cowek
Nem tudom hogy vagy vele, de ez egy egészséges fingásra emlékeztet ez engem... Biztos én vagyok a beteg és ez szép <#zavart1><#idiota><#wilting>

http://www.f1-info.hu/

hezi

Ez valóban jó ötlet!

hezi
Ja meg az is! Ha valaki meg tudja fogalmazni értelmesen, akkor az a hivatalos fórumon jelenzhetné. A set osztályozás szvsz nem is olyan bonyolult, a setek neve úgyis az XFG_BL1_blabla.set nevet követi. Elég lenne a track nevére szûrni. A lehetne egy lenyílólista (vagy valami más) a trackek neveivel, az adott pálya betöltése után automatice az current pálya lennek kiválasztva, és annak a setjeit lehetne látni kapcsiból.

létezik,nekem volt is a gaméba..talán még mindig itt hányódik a gépemen valahol.

ChuckyHUN
Lehetne benne drift gumi pl... Nekem bejön a sima gumi is, de mekkora fless lenne már a színes drift gumi😄

peace

Prézli
Én bõven beérném egy setup osztályozó rendszerrel, hogy kb úgy lehessen válogatni a setupok közt mint a Setupgriden, pályánkénti beosztással.
Így mikor hosszabb idõ után elõveszek egy autót, alig tudom melyik setupot használtam, míg XFGnek simán csak rengeteg van a gyakori használat miatt.

kifli
ideálisnak nem a legideálisabb max a botoknak de télleg hasznos megnézni egy-két wr-kötrt úgy hogy bekapcsolod mert akk van viszonyítási alapod hogy ahoz képest hogy mennek a nagyok 😊
Azt csak úgy írtam <#vigyor4>.Olyan pinginfóra gondoltam ,mint amit legtöbb játékban használnak ,de változtatható is idõjárás eléggé megdobná a variációkat.Vagy bármilyen apróság ,mint az Y ban a puklung és az ideális ív kirajzolás.

hezi
Ja nem. Az alt + shift az a billentyûzet nyelvét állítja át.
CTRL + SHIFT = fps helyett idõ + playernév helyett username, amíg nyomva tartod
A pinget a Shift + F8 írja ki (hálózati hibakeresés mód)

hezi
ALT + SHIFT

hezi
Én még egy Kedvenc hostok listát is szivesen látnék, ahol el lehet menteni a hozzájuk tartozó jelvaszakat is. Csak 4-5 hostot használok, és azok neveit direktbe be szoktam írni. Szinte nem is szoktam tallózni a hostokat.

Tomsteel
Ping-et meg lehet nézni, csak már nem emlékszem melyik billentyû kombinációval lehet elérni, hogy az autók felé kiírja a játékos ping-jét.

atenza
A ping info tényleg jó lenne, elég idegesítõ mikor 1 valaki miatt nem lehet normális versenyeket futni, mert laggol...
Féklámpa-visszacsapószelep?? konkrétabban?

Shifter
mai nevetés adag megvolt...

&#3232;_&#3232;

Féklámpa-visszacsapószelep kalibrálási lehetõség vagy tempomat ,de ha már ennyit szöszöl vele a dev ,akkor remélem nem csak ala natúr a vw lesz ,ami jó-jó de valami apróság is lehetne ráadásként! pl nem létszükséglet ,de hasznos lenne talán a ping infó is a játékosokról.

Misi az ezredes
huh remélem még s3 elött lesz törés vagy idõjárás változás...

atenza
Lehet már tudni hogy mi lesz az új patchben a scirocco-n kívül?

ChuckyHUN
Nem arról volt szó, hogy a "Császtok"-kal, "Hellosztok"-kal kezdõ fasszopók postjaira nem reagálunk?

akkor a császtok helyett hellosztok

szövegértés egyes, ülj le, mi meg felállnuk és lefekszünk a röhögéstõl XD

Üdv!
1. Nem is kerested bótba ,mert eleve a kérdés is úgy hangzott ,hogy feloldott áláfes kõ ingyé'.
2. Ha komolyan érdekelne a megvétele ,akkor cimet sem kérnéd ,mert a topic fejlécében vannak linkek +ráadásúl a multihoz regisztrálni is kell..így elég nagy eséllyel jártál a játék honlapján ,ha toltad online a demót ;-)
Ha meg free kell valami ,akkor annyi lehetõség van ,csak leleményesnek kéne lenni és jó helyen keresni (pl .ru domainnal rendelkezõ oldalakon tucatszámra vannak dolgok ,dehát a nyúgen már nem találkozott ciril bötükkel az oskolában és megriad ,mint az irodista a számítógépházba szerelt pohártartó fiók csukódástól(cdrom))!

Misi az ezredes
Már immúnis vagyok a baromságra de ezen jót kacagtam 😊

LOL.
Amikor azt hinnéd, hogy lassan elfogynak, akkor megint jön egy...

1. Mert nincs boltokban , csak online tudod megvenni, lfs.net
Ha nincs bankartyad ,vkinek a kornyezetedben csak van.
2. Nem segitenek ,mert A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!
A kerdesed alapjan te warezolni szerettel volna.

Na csá
nbi1513
akkor a császtok helyett hellosztok
1: sehol sem találom a boltokba
2: azt hittem hogy legalább kapok segítséged de mind1 nem csinálok veszekedést további szép napot

hezi
Nem arról volt szó, hogy a "Császtok"-kal, "Hellosztok"-kal kezdõ fasszopók postjaira nem reagálunk?

Shifter
vedd meg

&#3232;_&#3232;