Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ugy volt h kapunk Scirocco-t :o)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A szervezés nem egy HC pro ,de stat és ponttáblázat is van jól.(ingyé)<#idiota>#idiota>
Valamelyik nap én is fennt voltam ctra1-en. Éppen a kedvenc kombóm volt: XFG+FE1R. Hát néztem nagyokat, mivel estem-keltem a pályán, egy értelmes kört nem tudtam összehozni 😊 Nagyon elszoktam az XFG viselkedésétõl és féktávjaitól 😊
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Hát ez már az a szerver ami volt.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Majd koccolunk valahol reméle.
Hol szoktál jáccani?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Hanem külön DRIFT gumi, és csak az színes, érzed...😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
http://www.f1-info.hu/
peace
Így mikor hosszabb idõ után elõveszek egy autót, alig tudom melyik setupot használtam, míg XFGnek simán csak rengeteg van a gyakori használat miatt.
CTRL + SHIFT = fps helyett idõ + playernév helyett username, amíg nyomva tartod
A pinget a Shift + F8 írja ki (hálózati hibakeresés mód)
Féklámpa-visszacsapószelep?? konkrétabban?
akkor a császtok helyett hellosztok
szövegértés egyes, ülj le, mi meg felállnuk és lefekszünk a röhögéstõl XD
1. Nem is kerested bótba ,mert eleve a kérdés is úgy hangzott ,hogy feloldott áláfes kõ ingyé'.
2. Ha komolyan érdekelne a megvétele ,akkor cimet sem kérnéd ,mert a topic fejlécében vannak linkek +ráadásúl a multihoz regisztrálni is kell..így elég nagy eséllyel jártál a játék honlapján ,ha toltad online a demót ;-)
Ha meg free kell valami ,akkor annyi lehetõség van ,csak leleményesnek kéne lenni és jó helyen keresni (pl .ru domainnal rendelkezõ oldalakon tucatszámra vannak dolgok ,dehát a nyúgen már nem találkozott ciril bötükkel az oskolában és megriad ,mint az irodista a számítógépházba szerelt pohártartó fiók csukódástól(cdrom))!
Amikor azt hinnéd, hogy lassan elfogynak, akkor megint jön egy...
Ha nincs bankartyad ,vkinek a kornyezetedben csak van.
2. Nem segitenek ,mert A WAREZ TILTOTT A TOPIKBAN!
A kerdesed alapjan te warezolni szerettel volna.
Na csá
1: sehol sem találom a boltokba
2: azt hittem hogy legalább kapok segítséged de mind1 nem csinálok veszekedést további szép napot