16062
  • darkhmz
    ezt azért olvasd el...
  • raczger
    LOL pedig néhány b2r-essel szoktam játszani, főleg anthoop-al meg concept-x-el ugye :) na velük sosem volt baj :) velocity-t is láttam párszor gamelni, nem tűnt parasztnak, ha van visszajátszásod megnézném :)
  • wakizashi
    Lol, most bannoltak egy egész jó demó szerórol(még d9 is fennt volt a PINKről őt is kiakarták szavazni ) ,mert beszabadult pár B2R jelzésű életforma. Egy másik szerón az egyik delikvens B2R velocity krasselgette ki a népet és mondtam neki ,hogy nem igazán kifejlett emberi lény - más szavakkal :D . Erre utánnam jött az egész bagázs a másik szeróra és kiszavaztak csak úgy...
    A legnagyobb gond ,hogy nincs admin egysem aki szelektálná ezeket mikor kéne -az tuti ,ha én hostolok egy ilyen B2R is belép már kapja az egyéves banánt kapásból :D
    honlapjuk is van ,elnézve még azthinném kulturháltak ,de nöm
  • kifli
    az nagyon unfair hogyha egy kanyarban tudom hogy nem tud megelőzni ezéert lassaban megyek mint amennyivel be lehet venni?
  • yamaha26
    Hát persze ez így korrekt.Én csak nyáron játszok.Szeptemberben kezdődik a szezon aztán nem nagyon lesz időm játszani.
  • kifli
    én mikor demoztam és kezdő voltam inkább elvettem a gázt hogy elmennyen mellettem a gyorsabb, mostmár nemigazán engedek el senkit csak úgy, bár mostanában nem is jut időm játszani :/
  • yamaha26
    Van olyan aki csak azért lép be,hogy a többieket kiüsse,mert nem tud menni egy normális kört. Sajnos én is találkoztam már egy jó párral pedig még nem régóta játszok az LFS-el. Azért vannak jó versenyek is ahol mindenki korrekt, még aki 1:41-es időt megy az is nyomja a gázt nem pedig azt figyeli, hogy kinek menjen neki.
  • passatgt
    füzetet a papír-írószer boltban találsz
  • kifli
    valahogy éreztem hogy nem lesz s1-es :)
  • Pummis
    Huh az jó na regelek is

Szükségem lenne egy PROFI drift visszajátszásra. Köszi
  • kifli
    a demo nem
  • Pummis
    de ez fűzetös ?
  • passatgt
    szóval ezért nem csinálnak vele semmit:)
  • Alexease
    Laza fel milliard forint:)
  • kifli
    350z-hez meg egész fasza kis hangot csináltak :)
  • kifli
    na ez kurvajó :D

ITT lehet letölteni
  • attila2323
    Szerintem jövőhónapba megveszem. Ha így hozzájárulhatok a további fejlesztéshez akkor én megteszem az első lépést, mert ez a játék megérdemelné. ...mondjuk nem hiszem, hogy elkallódna anélkül is. Na de nem fényezem tovább, majd megteszik amodderek.
  • kifli
    persze azt tudom, rosszul fogalmaztam, a haszonra gondoltam :)
    szal a haszon egy nagyobb fejlesztőgárdánál többefél oszlik
  • raczger
    Mint minden cégnél vannak egyéb költségek, amire elég sok pénz elmegy, plusz az adó, stb...
  • kifli
    jaja és csak 3 felé oszlik
  • Smicy2
    60000 eladott s2

egész nagy bevétel :)
  • kifli
    csináljunk bannerba szavazást ki s2-zik ki demozik :)
    a szavazást megcsinálom csak a hg-nak be kell raknia
  • hezi
    Az LFS.NET-en rákattintasz a Create Account feliratocskára. Aztán kitöltöd az űrlapot. Utána az itt létrehozott felhasználónévvel, és megadott game passworddel tudsz online menni, mikor belépsz a többjátékos módba.
  • raczger
    LFSWorld alapján az online versenyzők aránya fele demos, fele pedig s1 vagy s2 licenszes. Egyébként jelenleg 60000 eladott s2-nél járnak (ehhez jön még az s1, abból nem tudom mennyit).
  • Alexease
    Itt most nem az volt a lenyeg, hogy jon-e a Sci vagy nem, megkapjak-e a demosok vagy nem, mert tokmindegy, auto van boven, amugy is jellegtelen, csak a marka es a tipus a vonzo.

A lenyeg az, hogy vannak emberek, akik evek ota demoznak, megvenni nem akarjak (mindenfele indokkal), de elvarjak, zsinnyegnek, lazadnak hogy legyen mar valami fejlesztes, ujdonsag, plusz tartalom stb.

De tok mindegy, ez mar ki lett targyalva:)

Ezta demo-s dolgot mar az elejen elbaltaztak, szigorubban kellett volna venni. Lenne alap S1 meg S2 demo, minimal tartalommal, korlatozott online-nal, semmi frissites, fejlesztes, ujdonsag, csak esetleges hibajavitas. Ennyi.

Kivancsi lennek, hogy az rendszeres, aktiv felhasznaloknak hany szazaleka demos (valahoil biztos van statisztika, csak annyira mar nem erdekel:P)? Es mi tortenne, ha azoknak a nagyresze megvenne a programot? Lenne akkora mennyiseg, hogy motivalna a keszitot, hogy csinaljon is valamit? Valtozna valami a fejlesztes tempojaban?
  • Pummis
    ez a demos dolog hogy müködik ?
  • raczger
    Meg lett írva, hogy az S1-be fog belekerülni a Sci.

Egyébként pedig simán lehet hogy napi 8 órában dolgozik rajta Scawen, gondoljatok bele, ő egyedül programozza a játékot, máshol egy egész gárda van erre.
  • kifli
    fbm kijött demosok is megkapták egyből, bár ha vw bekerül demoba akkor max lecserélik az xfg-t, de nemhiszem hogy bekerülne, mert demoban van egy kezdő pálya, egy kezdő fronthajtásos, egy kezdő hátsókerekes, és egy kezdő formaautó, örüljenek hogy fronthajtásosnak nem az uf1-et rakták be, formaautónak meg nem az mrt-t, amiket beraktak autót arra jók hogy ráérezzen az ember a játékra és megtanulja kezelni nagyából
  • GPx8
    Igazad van, de a Scirocco egy reklám autó, tehát elvileg a demósok is megkaphatják (ingyen).
  • Alexease
    Szerintem nyar vegeig semmit ne varjatok:) Ez neki hobby elfoglaltsag, nem gondoljatok, hogy majd izzadni fog ilyenkor;)
    Talan majd osszel, a nyaralas es a teli udules kozott lesz meg valami teszt patch:)

Persze, ez csak poen, lehet hogy napi 8-10 oraban dolgozik rajta, hogy a 6-7 eve demosok vegre megkapjak es hasznalhassak ingyen a Scirocco-t:)
  • attila2323
    De jó hideg legyen, mert k**va meleg van kint!
  • tuzfal3
    HA ma megjelenik akkor fizetek mindenkinek egy sört...
  • attila2323
    Na van Scirocco a Demo-ban? Tud valaki valamit?
  • Kisláma
    Nagyon fain:)
  • mackosajt
    Ilyenkor jönne jól egy flesbeng, és kiégne a sok kresser monitorja. :)
  • hezi
    Nice vid Még jöhet sok ilyen
  • wakizashi
    Miért izgalmas demó szervereken játszani?
  • attila2323
    Én is szeretnék versenyezni neten és azt akarom megtudni, hogy mi kell hozzá. Jelenleg nem eredeti a játék, de ha az kell hozzá beszerzem. Nagyon tetszett a belinkelt futam. Belekukkantottam és mint az élő. Mindenki precízen, odafigyelve, fegyelmezetten araszolgat. Később végignézem. ...ja és ha valami kulcshoz vagy ilyesmihez hozzá lehetne jutni olcsón, érdekel. THX.
  • csige791
    nagy hiba ez. :)