Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
épp azért villog hogy felhívja a figyelmet😄

13 éve itt. Szép idő.

Biztos a korom miatt, de én irtózom ezektõl a villogó dolgoktól! A mostani jobb szerintem... 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Igen, ez mar erosen zavaro jellegu, foleg ha hasznalni is akarja valaki a beiromezot😊 Foleg az also reszen😄
papi08
Ez jött össze:

13 éve itt. Szép idő.

Alexease
606x144 px
papi08
pedig szivesen csináltam volna.
de ha megírod mekkora akkor megmutatom milyen lehetett volna, vagy ha tetszik akkor ki is lehet tenni.

13 éve itt. Szép idő.

<#wink>

www.smart-bus.hu

Alexease
Szerintem, az animalt kicsit sok lenne es zavaro😉 Azert ne "buntessuk" magunkat, masok miatt😊
papi08
basszus tényleg😄 pedig tudom fejbõl a rovás ABC-t de ezt most elbaszarintottam😄

13 éve itt. Szép idő.

Jó a logód, csak fordított! 😊 Jobbról balra, nem balról jobbra! 😉

www.smart-bus.hu

papi08
Ha megírod hogy mekkora a felbontása annak a képnek ami abban a mezõben van ahová írjuk a hozzászólást, akkor csinálok animált képet.

13 éve itt. Szép idő.

Alexease
- Beiromezo hatter: betettem (esetleg frissiteni kell, ha valakinek nem latszik), egyelore ez lesz. Ha ha lesznek otletek, hozzaszolasok (nem kell, zavaro, kisebb-nagyobb, szine stb., akkor modositom).

- Banner is bent van (a felhos, 4 autos). Ha valakinek van sajat, az kuldje nekem privatba, ha osszejon 3-4, akkor kilinkelem oket, es lehet szavazni nalam privatban😉
Tomsteel
Alexease!

Írd át légyszi a banner kiterjesztését .jpg-re, mert GIF-ben sokat ront a minõségén, és most, hogy nincs benne a villogó felirat, már nincs szükség gif kiterjesztésre.
Köszi!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
oks, helyreállt.

Máté94
Nekem van!^^
Tomsteel
Elszállt az UW-s oldal, ezért nincs banner 😞

Tomsteel
Igen, az.
A warezos szöveg a házigazda hiánya miatt került bele 😊

pointer4
4 szép ótó felhõs háttérrel ?

A mostani is a szavazás része kéne hogy legyen, ez is remek. Maxx a villogós warez részt kéne levenni.
Tomsteel
Én azért annyit kérnék mindenkitõl, hogy párszor frissítsen mindenki, mert sokan nem azt látják, ami a jelenlegi banner!

pointer4
Jól néz ki! De Alex azt teszi ki amit a többség akar. Szavaztass 😄
Meg kéne 3-4 lehetõség közül mazsolázni 😄
Redbull756
#10563<#vigyor2>

Tomsteel
Ez nagyon jó ötlet, nekem az XFG a mindenem, szóval nagyon örülök a kezdeményezésnek, viszont szerintem butaság az S2 bajnoksággal egyidejûleg futtatni, mert az elég sok embert beszippant, szóval meg kell várni annak a végét szerintem.

csige791
meg en melozom is. na de tenyleg alszom.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ombika
Hetvegen nozes stb, sose jo, plane nem jo idoben! 😊

csige791
Szerintem május közepén már lemehetne az elsõ futam. Viszont csak hétköznap esténként, hogy ne ütközzünk más nagyobb bajnokságokkal. PL szerda esténként jó lenne. meg hétvégén nem is annyira érünk rá.
De én most elmegyek aludni, majd délután leszek.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ombika
Mikortol lenne ez kb?

csige791
Igen. Ja és a weboldal amit újra kezdünk feléleszteni:
ASR Series Még sok infot nem találhattok, ami van az még a régi bajnokságból való.

Ombika
Ezek ingyenesen versenyek lennenek?

csige791
Szeretnénk létrehozni egy kupát aminek a lényeg az lenne, hogy valami lassú autóval, egyszerû pályákon mérhessük össze a tudásunkat illetve a tehetségünket egymással. Várjuk mindenkitõl az építõ jellegû ötleteket.

Ami eddig eszünkbe jutott:
Autó: vagy UF1 kupa, vagy XFG/XRG. Utóbbinál a bajnokság elején választott verdával kéne teljesíteni az összes futamot.
Pályák: Többnyire rövid egyszerû pályák, hogy ne keljen sokat gyakorolni a résztvevõknek illetve a könnyû megtanulhatóság miatt, szorosabb csaták bontakozhatnának ki. (ezt segítik a lassú autók is)
Versenytáv: Mi 3x10 kör környékére gondolunk, mert így több lehetõség adódik mindenkinek a bizonyításra. Akár meglehetne bolondítani a dolgot azzal ,hogy minden futam az elõzõ végeredmény fordítottjával rajtolna.
Idõmérõ: A prequal szerver szolgálhatna idõmérésre, így a futam elõtt ezzel nem kellene foglalkozni.
Nyeremények: Mivel egy idõben 3 bajnokság fog zajlani (LFS Demo, LFS S2, netKar PRO Demo, sõt lehet,hogy rFactor is) és csak 3 db kupánk van, ezért a következõt találtam ki: Annak a bajnokságnak az elsõ három helyezettje kapja meg a kupákat, amelyik bajnokságban az összes pilóta által szerzett pontok összege a legmagasabb. Tehát a végén összeadjuk mindenki pontjait és amelyik bajnokságban a legmagasabb érték jön ki annak az elsõ három helyezettje kapja a kupákat. Természetesen az S2 kupa pontjait elosztjuk hárommal, mivel itt három futam lesz egy verseny napon, de ez még nem végleges.

pointer4
Ez így elég, vagy valami más szöveget szeretnétek ? Legalább levehetõ a bannerbõl, és nem csúfítja el 😄

ChuckyHUN
Grat Alexease.
Ha bármi segítség kell, szólj és segítek, amennyire tudok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Tomsteel
<#eljen>

Alexease
OK, koszi!😊 De nem tervezem atrajzolni, szerkeszteni😉 De ha valaki csinal masik bannert, kiteszi a linket, a tobbieknek tetszik, megszavazzak, azt kilinkelem szivesen. De nekem nincs semmi bajom a bannerel, nekem megfelel, teljesen jo.
Tomsteel
Ha tudok segíteni a banner átrajzolásában, vagy módosítani szeretnéd, vagy bármilyen grafikai segítségre van szükséged, nyugodtan szólj!

kifli
köszi ^^
Tomsteel
Köszöntjük a házigazdánkat ! 😊

atenza
atenza
Ha jól tudom Photoshop-hoz kell egy plug-in amivel lehet...:S

kifli
.DDS skineket mivel tudok módosítani?
atenza
Ezt akkor jó eljátszani ha eladtad és rá a következõ nap vagy még aznap megjelenik az update 😊

Shifter
há ja

&#3232;_&#3232;

atenza
És ha kijön egy patch akkor megint megveszed? 😊

Shifter
én má annyira úntam hogy eladtam 😄

&#3232;_&#3232;

csige791
Holnap újra B szerveres leszek (Francia TBO bajnokság). Életemben másodszor. Utoljára akkor voltam amikor megvettem S2-õt és elsõ lfs.hu futamon még nem tudtam mi az ábra.

Látszik, hogy már kezdem unni a dolgokat, nem ártana a fejlesztõknek kicsit begyorsítaniuk a fejlesztést. Esetleg S3...

pointer4
Jeee, rend lesz végre, de most min fogok szórakozni? 😄
Alexease
Es meg valami, az zokkenomentes ugymenet erdekeben😊 Ha valaki megis bemereszkedik a kerulendo temak egyikevel, akkor csak PRIVATBAN kuldjetek el neki a banner alatt talalhato OFF TOPIC cimet. A hozzaszolasat majd torlom, ha idekeveredek😉 THX!

Termeszetesen, ha van/lenne egyutterzo warezes, az az OFF TPIC-ba irhat egy hosszabb hozzaszolast a teendokrol, korlatozasokrol, hasznalatrol stb. Csak hogy ne mondhassak azt, hogy %$@#%$# vagyunk😉
Alexease
Ja, es akkor mostantol hanyagolhato a spam/warez, mert mig az "elkovetonek" sok-sok gombnyomas (gepeles, nem beszelve az ilyenkor felmerulo altalanos fogalmazasi nehezsegekrol😄), addig nekem csak 1-1 kattintas (torles)😄
Alexease
Ha valakinek van kedve, ideje, tapasztalata es persze megfelelo ismeretanyaga (😛), akkor irhat egy "FAQ-szeruseget" (letoltes, vasarlas, hasznalat, online, tweaker, bajnoksagok, szerverek, kiegeszitesek, festesek stb.). Normal, egyszeru TXT-ben johet.

Es persze, johetnek aktualis, friss linkek is a banner ala.

THX!
papi08
ja és a skin az enyém, és akinek vanXFG-re Mini Cooper skinje az kérem adjon egy linket vagy küldje el. Köszi!!!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Mikor nagy az unalom:

( a köröket nézzétek)
ezzel:

(a tükröket ne nézzétek, már javítva)
Kiakadt:

13 éve itt. Szép idő.