Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
de ha megírod mekkora akkor megmutatom milyen lehetett volna, vagy ha tetszik akkor ki is lehet tenni.
13 éve itt. Szép idő.
www.smart-bus.hu
13 éve itt. Szép idő.
www.smart-bus.hu
13 éve itt. Szép idő.
- Banner is bent van (a felhos, 4 autos). Ha valakinek van sajat, az kuldje nekem privatba, ha osszejon 3-4, akkor kilinkelem oket, es lehet szavazni nalam privatban😉
Írd át légyszi a banner kiterjesztését .jpg-re, mert GIF-ben sokat ront a minõségén, és most, hogy nincs benne a villogó felirat, már nincs szükség gif kiterjesztésre.
Köszi!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A mostani is a szavazás része kéne hogy legyen, ez is remek. Maxx a villogós warez részt kéne levenni.
Meg kéne 3-4 lehetõség közül mazsolázni 😄
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De én most elmegyek aludni, majd délután leszek.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ASR Series Még sok infot nem találhattok, ami van az még a régi bajnokságból való.
Ami eddig eszünkbe jutott:
Autó: vagy UF1 kupa, vagy XFG/XRG. Utóbbinál a bajnokság elején választott verdával kéne teljesíteni az összes futamot.
Pályák: Többnyire rövid egyszerû pályák, hogy ne keljen sokat gyakorolni a résztvevõknek illetve a könnyû megtanulhatóság miatt, szorosabb csaták bontakozhatnának ki. (ezt segítik a lassú autók is)
Versenytáv: Mi 3x10 kör környékére gondolunk, mert így több lehetõség adódik mindenkinek a bizonyításra. Akár meglehetne bolondítani a dolgot azzal ,hogy minden futam az elõzõ végeredmény fordítottjával rajtolna.
Idõmérõ: A prequal szerver szolgálhatna idõmérésre, így a futam elõtt ezzel nem kellene foglalkozni.
Nyeremények: Mivel egy idõben 3 bajnokság fog zajlani (LFS Demo, LFS S2, netKar PRO Demo, sõt lehet,hogy rFactor is) és csak 3 db kupánk van, ezért a következõt találtam ki: Annak a bajnokságnak az elsõ három helyezettje kapja meg a kupákat, amelyik bajnokságban az összes pilóta által szerzett pontok összege a legmagasabb. Tehát a végén összeadjuk mindenki pontjait és amelyik bajnokságban a legmagasabb érték jön ki annak az elsõ három helyezettje kapja a kupákat. Természetesen az S2 kupa pontjait elosztjuk hárommal, mivel itt három futam lesz egy verseny napon, de ez még nem végleges.
Ha bármi segítség kell, szólj és segítek, amennyire tudok
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Látszik, hogy már kezdem unni a dolgokat, nem ártana a fejlesztõknek kicsit begyorsítaniuk a fejlesztést. Esetleg S3...
Termeszetesen, ha van/lenne egyutterzo warezes, az az OFF TPIC-ba irhat egy hosszabb hozzaszolast a teendokrol, korlatozasokrol, hasznalatrol stb. Csak hogy ne mondhassak azt, hogy %$@#%$# vagyunk😉
Es persze, johetnek aktualis, friss linkek is a banner ala.
THX!
13 éve itt. Szép idő.