16062
  • Pepsi Twist
    nekem volt ilyenem G25 elött kb 1 hónapig 1 hétig faszán működött aztán a potméter a kormányba úgy elkúródott hogy középállásba folyamaotsan jobbra balra vibrált meg ugrált össze vissza szóval egyenesen nem lehetett menni...
  • wakizashi
    Nekem is ilyen van és nincs vele semmi gond ,még driftelni is lehet vele jó nem hardcoremegagigaultra módon ahogy a nagyok teszik ,de élvezhetően és ez a lényeg. Bíbelődj a setupokkal(vagy tölts le netről párat) és gyakorolj ,mert ha ráérzel tökmind1 ,hogy mikrokapcsolós botkormánnyal vagy táscógazdaságos gémbojjal tolod ;)
  • attila2323
    Hy! Driftelni szeretnék ezzel a kormánnyal, de nem tudom hogy érdemes-e vele foglalkozni, mert csak 180 fokot fordul és nem az az érzékeny eszköz. Már próbálkozom vele 1 hete de nem az igazi. A kormánnyal van a baj, vagy csak gyakoroljak még? Egy kis segítség jó lenne. Köszi!!!!!
  • hezi
    Lehet ám, hogy csak egy ürügyet keresett az admin. A pálya betöltésekor az első 2-3 versenyen elég köcsög voltam a mezőny hátulján. Vagy belém jöttek, vagy hibáztam, vagy mások hibáztak, ami miatt el kellett vennem a gázt. De már kezdtem feszültté válni, mikor eltelt 6 kör, és 24-es körök helyet csak 27-29-es időket tudtam menni, és mikor már a 7. körben is csak feltartott az előttem levő azzal, hogy megcsúszik a sikán bejáratánál, és csúszik le az ívről, de kaparja össze az autót, akkor már szarok bele alapon a gázra léptem, aminek kiszámítható a következménye: ő nekem jön oldalról és lepattan egyenesen sikán kijáratának palánkjába :) Vagy T1-nél lecsúszik az ívről, én bebújok mellé, és bár látom, hogy próbál visszaállni az ívre, csak tolom neki, és megint csak lepattan :)
  • wakizashi
    Véletlenszerűen fut ,mert nem csak lfszek ,de a hkv.hu-n ,ha online vok(LFS) ,akkor rámkattanva láthatod melyik szerveren vagyok ;)
    Tegnap körbejártam pár demó szervert és irogattam még pár nevet a listához (ezért ,ha nézőben vok "idegen" szerveren ,akkor lehet épp ezt teszem) . Miért nem flatoutoznak ezek a véristvánok inkább, az erről szól konykrétan ?!
  • atenza
    Egyértelműen a z30-as hibája, az a csapat elég béna lehet, megjegyeztem magamnak őket én is, mikor vagy 6× rámhúzta az autót a verseny alatt az egyikük... Szerintem is nyugodtan beírhatod lfs fórumba a topikjukba.
  • Pepsi Twist
    szervered privát? vagy milyen időközönként keressem? :D
  • csige791
    Sajnos nem tudjuk mi történt az oldallal. Az adatbázissal van valami probléma, vagy eltünt, vagy nem tud csatlakozni hozzá, próbáltam a tárhely admin felületéről is csatlakozni az adatbázisra, ott sem sikerült.
    Írtam a tárhelyszolgáltatónak, jelenleg a válaszra várok.
    Mindenestre sorry. Remélhetőleg pár nap mulva helyre áll a rend.
  • raczger
    De megrúgnám azt az admint, nem nézte vissza a replayt, vagy vak. Egyértelműen a melletted lévő tag volt a hibás, lfsforum.net-en a lr race center topikjába nyugodtan írjad be, nem először idióta az admin ott...
  • hezi
    Megnéznétek EZT a replayt? Az LR|Race Centeren történt, kicsit elbámészkodtam a rajtot, így a mellőlem induló lerajtolt, aztán jött az SO6-nak ama nagyon bonyolult célegyenes végi ívei, ahol összeértünk és kressh. Erre a Race center atyaúristene, a főcsicska VoiD azonnal ugrott, h visszanézze, majd megkaptam tőle a második figyelmeztetésemet, aszongya "- give some room next time, next warning!"
    Give room-ot én értelmezem rosszul? bele kellett volna taposnom a fékbe, hogy őkelme kényelmesen elférjen? tényleg my fault?
  • wakizashi
    hkv race szerver #1 a neve ,de nem állandó szerver. Rankedes lapperel fut, amit hozzá ügyködtem(nem atom stabil) és most még demó módban ,de lehet néha váltom s2 re is.

Concept: a régi lfsben volt ilyesmi singliben ,hogy bizonyos versenyek után vált elérhető a jobb kocsi. Hasonló nem lenne rossz ,hogy egyfajta rang rendszer pl megtett km után vagy pb-k alapján besorolja a játékost és a szervereken külön opcióként lehetne kiválasztani milyen rangtól léphetnek be valaki. Aki jó angolos akár felvethetné lfsforumon ;) (bár szerintem tuti megírta valaki már ott). Lapperrel vagy más insimes cuccal megoldható ,de ahhoz több szerver kellene ala CTRA.
  • atenza
    Olyan rendszer kellene mint pl az iracingben, hogy valami alapján pontozza az illetőt, és bizonyos szerverekre csak a megbízható versenyzők mehetnének fel...
  • yamaha26
    Mi lett az ASR-oldallal? nekem nem jön be csak egy fehér lap.
  • yamaha26
    Akkor majd add meg a szerver nevét
  • kifli
    nemtom melyik demo szerveren volt olyan régen hogy 6 után csak azok mehettek fel akiknek volt egy bizonyos limitnél jobb köridejük
  • wakizashi
    Ha indítok ,akkor már eleve szürve vannak ezek. A többit vagy a szigorított lapper vagy jómagam szelektálja ;)
    (bár nem lenne rossz ,ha ilyen lista minden lapperes/AIRIO szerveren lenne)
  • yamaha26
    És mit fogsz csinálni? Indítasz egy szervert,vagy elküldöd az admin-oknak a listát?
  • Alexease
    A bannerbol a szavazo reszt kiszedem, hogy ne legyen mar szet tolva a topic teteje.

A szavazatokat koszi mindenkinek, ha valamennyire valos adatokat tukrozi, akkor elmondhato, hogy az idejarok es szavazok 2/3 megvette a programot.
  • wakizashi
    Köszönöm! Szép lista ,nem semmi! Most nézelődtem körbe néhány szerveren és írkáltam össze a jómadarakat ,akik úgymond nem versenyezni járnak fel ;)
  • darkhmz
    Igen, regelnek másikat, de legalább kicsit lelassítja őket + előbb utóbb megunják
  • darkhmz
    Hamarosan küldök egy pm-et egy szép hosszú listával, hát nem ma kezdték a srácok. Ha esetleg tudod, küldd tovább olyanoknak akiknek van demo szerverük (s1 s2 nem számít, arra ezeknek nem telik)
  • wakizashi
    Babráltam a lapperrel és pár sorban írtam egy egyszerű crasher(egyéb izé) szűrőt(txt-t kiolvassa amiben a nevek vannak és az alapján kidobja azonnal).
    Összelehetne állítani egy listát és ebben kérném a segítséged (ezek az username -k kellenének) ,de bárki ,ha tud ilyeneket megköszönném! (addig is átfutom a wreckers baricad-ot meg egyéb lelőhelyeket)
    Akit érdekel, a lapperben (legfrissebb) a "Event OnConnect() # Player event" sor után biggyessze be ezt:

UserGroupFromFile( "crashers", "./crashers.txt" );
    IF( UserInGroup( "crashers",GetCurrentPlayerVar("UserName") ) == 1 )
    THEN
    cmdLFS( "/msg " . $UserName . " ^1is crasher!" );
    cmdLFS( "/kick " . $UserName);
    ENDIF

A crasher.txt -t meg létre kell hozni(ahol az admin.txt van) és a neveket vesszővel elválasztva beírni.
    Tudom fél megoldás ,mert regelnek másikat...
  • mackosajt
    hmmm... adatlapod megnézve nem is vagy messze... elvileg :)

Ami a neveket illeti, elég "trükkösek"... a fene a fejüket

• darkhmz
    mackosajt, igen én vagyok az :)
    Target78 semmi gond, tényleg nehéz csak név alapján észrevenni, hogy ki az "igazi", viszont ha azt látod, hogy crashel akkor garantálom, hogy nem csapattag. Azt csinálják, hogy az igazi tag usernevében ha van l betű akkor azt lecserélik I-re és ilyen accountot csinálnak, pl: smolar -> smoIar
    LFS-ben pedig nem látsz különbséget l és I között ezért megtévesztő.
    Itt van a tegnapi eset visszajátszása:
    1.mpr
    Ha rákeresel valamivel 'smoiar'-ra a fájlban akkor láthatod a másolat account nevét, míg ha 'smolar'-ra keresel akkor csak a játékon belüli nicknevet találod
  • GPx8
    Tudom, hogy nem "illik" moddolni az Lfs-t, de ez a Mustang tényleg nagyon jó! Kösz a linket!
  • attila2323
    Valaki nem tudna magyar feliratot a Drift Bible-hez?
  • wakizashi
    Tényleg sajnálom és ezer bocs Conceptx & Dark (B2R)!
  • ASR Godfather
    csige talán azért mert csalónak akarsz bemutatni pedig csak annyi történt hogy levágtam egy lassítót és be is vallottam a hibámat. Szerintem e miatt nem kéne csalónak bemutatnod a magyar szimulátorosok körében...
  • wakizashi
    Akkor elnézést köcsög voltam...pedig kerestem neten róluk ,de semmit nem találtam este és mit gondoljak elsőre ,ha ok nélkül kidobnak?
    A 2 magyart láttam a tagok listájában ,róluk tudtam ,hogy jófejek ,ezért furcsáltam ,de hirtelen..
    Esportosok honlapján meg nem tudok kiigazodni ,pedig szupi szeró ,mind1 akkor körözgetek saját hoszton.
    Maci : köszi, most legalább megerősítettél a döntésemben
  • atenza
    Én is B2R tag vagyok, biztosíthatlak h azok nem a csapattársaim voltak, hanem egy crasher banda, akik direkt beírják a nevünket és így törnek mindenhol, viszont könnyen ki lehet őket szúrni, mivel az lfs account-unkat ugye nem tudják felvenni... Néhány szerverrel már összefogtunk, pl a redline-osokkal, azaz ha nem a mi lfs account-unkkal használja valaki az adott nevet, akkor be se léphet a szerverre.
    Azért csinálják ezt mert a mi demo szerverünkön általában van admin és onnan mindig ban-t kapnak, és így akarnak visszavágni.
  • Alexease
    Mindig voltak ugyeskedesek, minden szimben. Hogy mennyi, nem tudom, azt sem, hogy a szimek kozott, a letszamok aranyaban hogyan oszlik el. Valszeg egy "csalas" fontossaga, sulyossaga fugg attol is, hogy eppen mennyire eros, nepszeru, "fontos" egy-egy csapat, bajnoksag, sorozat.
  • mackosajt
    nFinity eSports szerver-en történt, ha valaki ismeri őket, szólhatna, hogy a fake mókusokat tegyék banánra
  • mackosajt
    Target!

Az éjjel azok ál B2R-esek voltak.
    Darkhmz, ha jól sejtem te volnál Dark(HUN)?

Na, a lényeg, hogy ahogy Dark (ha ő az) is írta, valami vérpista csoport lejáratja a B2R-t.

Őt is kiszavazták a szerverről.
    Aztán amikor Targetet szavazták ki, akkor elsőnek épp a versenyben vezető srácot akarták kiszavazni(épp "harcoltunk erősen"), mert az egyik álB2R-es kikrassolt mindkettőnket a célvonalnál.
    Nem jött be a szavazás, nem volt elég szavazat. Aztán valaki kilépett, és Target-re nyomták, meg automatikusan a sok láma (köztük a 3-4 álB2R-es) az 1-est, én meg csak azt láttam, hogy szegényt kibannolták. Nyomkodták tovább a szavazásokat, megint nem jött össze... folyamatosan kattogtam az egyikük neve mellett... bejött... a láma haverjai fejezték be a szavazást... nyomtam a másikra... erre mind kilépett.

Target! esetleg, ha nem tudsz felmenni a szeróra, írj a csapatnak, akik üzemeltetik.

Mellesleg ezt nevezem igazi köcsögségnek, mert mint a példa is mutatja, aki nem olvas utána, vagy nincs információja, kapásból a csapatra haragszik meg, holott nem ők a bűnösök.
  • csige791
    Tegnap kicsit meglepődtem, ezért egy kérdés fogalmazódott meg bennem a Magyar LFS társadalommal kapcsolatban. Előbb leírom a történetet, aztán a kérdést.

A minap ugye volt itt egy kisebb adok-kapok köztem és volt csapattársam között, a történet ehhez kapcsolódik de nem erről szól. Az én értékrendem azt kívánta, hogy - ugyan rég nem versenyzek ott, sőt nem is kedvelnek - jelezzem a legnagyobb és egyben legrégebbi Magyar LFS bajnokság fórumán is, hogy figyeljenek oda a volt csapattársamra, mert nem mindig tisztességes. A célom nem az volt, hogy kitiltsák onnan is, vagy bármi ilyesmi, csak gondoltam - mivel ott elég nagy jelentősége van a prequalnak - nem árt ha tisztában vannak az emberke múltjával.

Természetesen nem vártam ettől semmit, mármint ,hogy megköszönjék vagy ilyesmi, hisz mint mondtam nem annyira kedvelnek engem a konkurens bajnokság miatt (ASR Series). Szóval írtam a fórumba egy nagyon rövid hozzászólást, melyben megemlítettem az illető LFS World nevét meg , hogy figyeljenek oda nehogy balról vegye a jobbos lassítót a prequalon amikor csak ő van fent. Ezzel lezártnak tekintettem a dolgot.

A reakció viszont "érdekes" volt.

Először nézzük rFactor közösségben ez hogy működik:
    Először is 10+ Magyar bajnokság van mégis aránylag békében élnek egymás mellet. Tudom , hogy ez nem tartozik ide ezért erről ennyit.
    Viszont ezen a linken található egy hír az első(?) Magyar rFactoros csalóról, a hírben pedig egy link ami a részletesebb bemutatóhoz vezet az emberről, valódi név stb... A hír több Magyar szimulátoros hír oldalon is megjelent, jól láthatóan elzárkóznak a vétkestől.

Nézzük LFS-ben:
    Legnagyobb meglepetésemre csak egy válasz üzenet tudott érkezni a hozzászólásra - ez sem volt semmi, mindjárt részletezem - ki lett moderálva, pedig nulla darab csúnya szót tartalmazott.
    A még nagyobb meglepetés az egy darab hozzászólás tartalma volt, igaz ezt is kitörölték. Sajnos pontosan nem emlékszem de valami ilyesmi volt:
    Senki nem kíváncsi a büdös számból jövő hangokra, illetve az összes az ASR Seriesben versenyző MB3-as szintű és nem kéne oda szivárogni megint. Ismétlem nem pontos az idézet, de a lényege az, hogy A mi bajnokságunk MB3-as az övüké MB1-esével szemben, én meg egy büdös szájú paraszt vagyok.
    Az ember(?) nevét nem írnám le de annyit fontos kiemelni hogy NEM az egyik szervező vagy ilyesmi írta hanem egy nagyon régóta ott versenyző sima user, aki egyébként az előkelő 45-48. hely környékén végzett az "NB1"-ben, és még minősíteni is próbál, olyan versenyzőket akik őt körönként kétszer köröznek le.

Na akkor a kérdésem (kérjük bekarikázni a helyes választ) :)

A; Az egész Magyar LFS társadalom ilyen ?
    B; Nem szabad általánosítani, ne egy ember alapján ítéljük(el) az egész közösséget.
    C; Egyéb.

A C; válasz megjelölésekor kérjük indokolja hozzászólását. :)

• Pummis
    akartam írni :és most kell nevetni ?
  • csige791
    Pedig van magyar tagjuk is, a honlapjuk szerint Dark[HUN].
  • Pummis
    És most kell nevezni ?:D
  • attila2323
    Patch Z15
  • kifli
    kinek van itt s1 license-e
  • darkhmz
    Vagy menj a B2R szerverre, oda nem jönnek és még d9 is ott szokott lenni a PINKről