Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
Vagy karrier mód. Nevezési díjjal, helyezés szerinti pénznyereménnyel, és minden költségért fizetni kéne: benzin, gumik, javítások, autófejlesztések, stb.
A netKar pro-ban is marhajó, hogy manuálisan kell új gumit felrakatni, megtankolni és javíttatni a kocsi. A kockásra fékezett gumik hatása a kormányra pedig fantasztikus 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

R0zs0máK
Én inkább egyfajta manager részt tennék bele a bajnokságoknak...pénzzel, minden vacakkal, alapszintû autó fejlesztéssel etc etc...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

papi08
Ez nagyon jó lenne. Tudnék örülni egy ilyen szimulátornak😄

13 éve itt. Szép idő.

hezi
Há csak legyen aki megcsinálja. Ha mondjuk licenszelhetõvé tennék a motort, pl lehetne csinálni - az ötledeted továbbfejlesztve - egy MMO kresz szimulátort. Van egy nagyob terület, 1-2 várossal, néhány faluval, autóutakkal, autópályával. Minden júzernek lenne valami "küldetése". Pl. kismotoros pizzát szállít, valaki vezetni tanul, valaki teherautóval szállít ide-oda, taxizás, krujzolás, esetleg gyalogosan is lehetne menni pl. tejér meg kenyérér. És a fõ hangsúly kreszt betartásán lenne.

Shifter
elég sok minden van... pl fasza város szimulátort lehetne csinálni sõt bármit mivel ennek a fizikája hihetetlen 😄 én pl megcsinálnám a helyükbe ilyen kresz oktató szarra... aztán eladnám az iskoláknak jó pézé hogy elõször ezen tanuljanak meg vezetni az emberek...

ಠ_ಠ

Tökéletesen igazad van. Ebben a játékban ennél több van... ki kellene használni.

Tomsteel
Sajnos tényleg így van. 😞
Ez nagyon szomorú, tudom, hogy naiv gondolkodás, de érdemes lenne bevenni új embereket a fejlesztõ gárdába, mert ezt így rossz nézni. Valami radikális változtatás kell, mert ez így édes kevés. És most nem a "nem ezért adtam ki ennyi pénzt" szól belõlem, mert én még így is elégedett vagyok, csupán az õ érdekükben beszélek.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

R0zs0máK
Persze hogy haldoklik az LFS, gyakorlatilag 3 és fél éve csont ugyanaz a játék...én már jó ideje ráuntam, havonta kb. 1-2x elõveszem azt annyi...fõleg, hogy nincs CTRA már a faszombele....😄DD

atenza
Ez milyen vezetésbeli különbséget jelent?
Egyébként sokan azt mondják h valamelyik pénteken fog kijönni, mert eddig az összes update-t pénteken adták ki...

Sciroccora visszatérve kicsit, azért így, hogy ennyit késik valószinûleg már multilink felfüggesztéssel jön az új autó. Ugye decemberben úgy adták volna ki, hogy hátul a multilink helyett dupla lengõkaros van benne aztán késõbb lett volna lecserélve valamelyik javítással.

Elvileg csak egyszerû karbantartás, állítólag tavaly is volt ilyen. De majd meglátjuk 😊

atenza
Ennek lehet valami köze az update-hez?

Amióta nincs CTRA, kétszer, háromszor próbáltam felmenni valahová, de 1-2 perc után elegem lett belõle...
Azóta hanyagolom a dolgot, próbálgatom helyette az iRacing-et.

Ombika
Szinte mar csak drift serverekre jarok!

csige791
Készítettem egy elõzetes versenynaptárt a tervezett xfg/xrg kupához.
versenynaptár
A kupáról ami eddig eszünkbe jutott.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

mackosajt
Így egyre közelebb kerülve áprilishoz, vagyis lassan a 2009-es év elsõ negyedét elhagyva lehet, hogy kezdik elveszteni a fejlesztõkbe vetett hitet a userek a sciroccot illetõen, és így elveszti varázsát náluk az lfs.
Aztán ha megjelenik, majd élénkül a dolog.

Aki hétfõn nem tud multizni:
"Hello all LFS racers,

This is a notification of scheduled LFS server maintenance which will take place on Monday 23 March, between 11:00 UTC and 16:00 UTC.
During this time it is not possible to use LFS multiplayer, or to unlock LFS.
Also the websites www.lfs.net, www.lfsworld.net, www.lfsmanual.net will be unavailable during that time.
The forum will still work, but no first-time logins can occur.

If things go smoothly, the downtime will be less than planned so let's hope that will be the case.

Thanks in advance for your understanding,

Victor van Vlaardingen"

Ergo hétfõn déltõl este 5-ig karbantartás a mi idõnk szerint.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Nagyon csalódott vagyok a bajnokság után. Este 9 körül kb 90 public szerver aktív (cruise nélkül). Abból kb 10-15 demó szerver dugig van. Kapcsolatok alapján sorbarendezve ezt mindössze 3-4 s2 szerver elõzi meg: Conedodgers, oval junkies, Destruction derby, és az Fox racing. És ennyi.
Demók közül még az FRSP Ranking systemen van kultúrált versenyzés, meg talán Redline racing-en. A többin a szokásos mocskos kressher népek.
A roncsderbis szerver kb 1 percig élvezetes: Ötletes layoutok, síkhülye versenyzõk. Dehát gondolom itt pont a crashelés a lényeg, így a pofám befogom.
Fox racing megint nem a tiszta versenyzésérõl híres. Volt szerencsém akkor fent lenni, mikor rogyásig volt a szerver n00bokkal, we1r-en kb. 30 FOX típusú repülõgéppel a felszállópályán. 1. kanyarban kb az elsõ 10 tudott elfordulni, hátrébb mindig valaki hibázott, ezzel láncreakciót elindítva legalább 15 autót leamortizált, 5 meg szárnyra kapott. Késõbb is autók szanaszét a pálya szélén, nem figyelnek, mikor jönnek vissza. Nagyon hamar rá lehet unni.
Ezek után már nem csodálkozok az lfsforumon az 'LFS haldoklik?' típusú topikokon.

R0zs0máK
Mert nincs már CTRA...

Tomsteel
bizots azért, mert jön a Scirocco...végülis péntek van 😊))

Tomsteel
Miért van ilyen kevés szerver? Összesen van 230, abból kb 20-n vannak, abból pedig 15 privát....ehhh

Alexease
Koszi!
kifli
nemhiszem hogy zavar valakit csak mondta hogy van neki topikja is ahol magyar info is található 😊
Sorry ,ha zavar a dolog ,hogy ideírtam ,csak gondoltam picurkát kapcsolódik az LFS-hez és érdekelhet valakit ,de hát pörög a topic így is ,ezért elnézést kérek!<#zavart2>

kifli
Alexease boldog szülinapot 😊
Ombika
Freetrack topicba rengeteg hasznos HSZ talahato rola!

A free-track.com -on van pár kép ,hogy ki ,hogy hozta össze.
Pl egy led-el is müxik ,de infra led legjobb ,mert a simával csak écaka "garantált" a helyes mozgás.
Egy webcam kell és 1-3 led a fejre/sapira vagy headsetre + az ingyenes progi(pici türelem is szükséges).

kifli
jujj rájöttem 😄
ilyen nekem is kell csak a ledes dolgot hogy tudom összehozni?
Tomsteel
köszönöm! <#awink>

kifli
mi is ez pontosan? 😄
csige791
már látom, hogy igen.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
19 évig a 10.-en laktam 😊
Ha már wide-nál tarunk, az lfs kezeli a 3 monitoros rendszert ?

Nem vagyok rókás tipus (a fear combatól sem zacsitam eddig),de nem is teszteltem huzamosabb ideig. Szerintem teljesen beleélheti magát az ember a vezetésbe +wide a monitorom ,ezért van hova nézni 😊 + még nincs belõve az elmozdulás korrektûl ,de összeségében jó dolognak tartom a cuccot! (egyébként úgy kell elképzelni ,mintha egy ablakon kuksiznál ki ,attól sem szokott az ember rosszúl lenni ,max aki nem bírja pl a 8.emeletet 😄

R0zs0máK
lehetne pirossal is 😄D

én se tudnám megszokni 😊 amúgy most látom hogy a felirat (warez) a beírómezõben van...na ez így nagyon ötletes!!ha még ezek után is kérdeznek ?!

csige791
Én a trackIr-rõl azt hallottam, hogy nagyjából 20 perc játék után az ember elkezd szédülni, meg hányingere lesz. Mert ugye az agyad nem fogja fel amit lát 😊 Azaz elfordítod a fejed, a kép is elfordul de mégis a monitort kell nézned ami ugye szembe van.
Neked mik a tapasztalataid ?

Ötletes ,nekem bejön! +1
Meg a mostani banner is jó sztem cakk und pakk.
Ezt meg érdekességnek <#zavart1> .

Tomsteel
vagy így:

Tomsteel
Esetleg ez:

Tomsteel
Tényleg nem illik oda.

atenza
Nem lehetne ezt a mostani sárgás színt kiölni belõle?

pointer4
Mondjuk ehhez a fekete betû nem jó. De ha kell mondom hogy legyen fehér.
Bár nem értem mi a bánatnak animál. Az álló kép miért nem jó.
kifli
csináltam én is animált valamit ide (2 verzió van)
lassab:

gyorsabb:

igyekeztem nem szemetszúró pirossal csinálni merthát nemcsak azért van a topik hogy a warezosokat elküldjük a picsába...
Na attól tényleg epilepsziás rohamok határán voltam! 😄 Lehet tényleg velem van a baj! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Te szegény kisHofinak is leszedetted a logóját 😛
A szándékot díjazom! 😄

Mellesleg én tõlem villoghat, max privátot írok mindenkinek! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Mondjuk aki ezt nem veszi észre, annak már hótmindegy 😄

Illetve foghatja arra, hogy amíg õ írt mint a villám, csak az jelent meg, hogy "TOPIKBAN" meg "!!!" 😄
papi08
na mindegy. Ahogy Hofi mondaná:"Dukmátam, nem köllött." 😄

13 éve itt. Szép idő.

ahhh... evés = kevés <#idiota>

www.smart-bus.hu

Akinek a nem villogó kiírás evés, azt a villogó sem fogja eltántorítani... én viszont lehet, hogy agyérgörcsöt kapok mire beírom a litániám! 😄

www.smart-bus.hu

Ombika
Jah ugy talan eszre is vennek! 😊