Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A netKar pro-ban is marhajó, hogy manuálisan kell új gumit felrakatni, megtankolni és javíttatni a kocsi. A kockásra fékezett gumik hatása a kormányra pedig fantasztikus 😊
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ಠ_ಠ
Ez nagyon szomorú, tudom, hogy naiv gondolkodás, de érdemes lenne bevenni új embereket a fejlesztõ gárdába, mert ezt így rossz nézni. Valami radikális változtatás kell, mert ez így édes kevés. És most nem a "nem ezért adtam ki ennyi pénzt" szól belõlem, mert én még így is elégedett vagyok, csupán az õ érdekükben beszélek.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Egyébként sokan azt mondják h valamelyik pénteken fog kijönni, mert eddig az összes update-t pénteken adták ki...
Azóta hanyagolom a dolgot, próbálgatom helyette az iRacing-et.
versenynaptár
A kupáról ami eddig eszünkbe jutott.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Aztán ha megjelenik, majd élénkül a dolog.
Aki hétfõn nem tud multizni:
"Hello all LFS racers,
This is a notification of scheduled LFS server maintenance which will take place on Monday 23 March, between 11:00 UTC and 16:00 UTC.
During this time it is not possible to use LFS multiplayer, or to unlock LFS.
Also the websites www.lfs.net, www.lfsworld.net, www.lfsmanual.net will be unavailable during that time.
The forum will still work, but no first-time logins can occur.
If things go smoothly, the downtime will be less than planned so let's hope that will be the case.
Thanks in advance for your understanding,
Victor van Vlaardingen"
Ergo hétfõn déltõl este 5-ig karbantartás a mi idõnk szerint.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Demók közül még az FRSP Ranking systemen van kultúrált versenyzés, meg talán Redline racing-en. A többin a szokásos mocskos kressher népek.
A roncsderbis szerver kb 1 percig élvezetes: Ötletes layoutok, síkhülye versenyzõk. Dehát gondolom itt pont a crashelés a lényeg, így a pofám befogom.
Ezek után már nem csodálkozok az lfsforumon az 'LFS haldoklik?' típusú topikokon.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Pl egy led-el is müxik ,de infra led legjobb ,mert a simával csak écaka "garantált" a helyes mozgás.
Egy webcam kell és 1-3 led a fejre/sapira vagy headsetre + az ingyenes progi(pici türelem is szükséges).
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha már wide-nál tarunk, az lfs kezeli a 3 monitoros rendszert ?
Neked mik a tapasztalataid ?
Meg a mostani banner is jó sztem cakk und pakk.
Ezt meg érdekességnek <#zavart1>#zavart1> .
Bár nem értem mi a bánatnak animál. Az álló kép miért nem jó.
lassab:
gyorsabb:
igyekeztem nem szemetszúró pirossal csinálni merthát nemcsak azért van a topik hogy a warezosokat elküldjük a picsába...
www.smart-bus.hu
Mellesleg én tõlem villoghat, max privátot írok mindenkinek! 😄
www.smart-bus.hu
Illetve foghatja arra, hogy amíg õ írt mint a villám, csak az jelent meg, hogy "TOPIKBAN" meg "!!!" 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu