16062
-
#11715 SG-n nem lehet!
FAIL! -
#11714 A neved elöl azért töröld már ki ,hogy ASR légyszíves. -
ASR Godfather #11713 felőlem is már tisztáztuk csigével a dolgot -
#11712 Felőlem törölheted, mindkettőt, nem én akartam ezt idehozni. :)
-
#11711 :))))
"Szar" volt a Hungaroring Fest, igy gyorsan hazaertem:) -
#11710 wazze:D haza ert:D -
#11709 Langszorokat begyujtani!!!:)) gyorsan mig Alex haza er:DDDD -
#11708 Igen, epp irni akartam, hogy ezt nem itt kellene folytatni;)
Meg volt az adok-kapok, nem toroltem, ezeket benthagyom, de a tobbit mashol. THX!
De torolhetem mindkettot, igy nincsenek esetleges felinformaciok, felreertesek a tobbiek fele. -
ASR Godfather #11707 az hogy a prequalon elhagyom a pályát még korántsem csalás pláne hogy én egyszer csináltam mint rajtam kívül még sokan mások a prequalon. Mikor a tweak nevű programról kérdeztem akkor még kezdő voltam nem tudtam mi az és azért kérdeztem meg csigétől ő hátha tudja de ha tudom ezzel viszaél akkor nem teszem.
Ebből a vitából én kiszálok, és szerintem ezt nem is itt kéne megbeszélni... -
#11706 Kedves mindenki, de leginkább Godfather. Jelenleg nem az ASR csapat nevében beszélek, bár én vagyok az egyik legrégebbi tagja.
Godfater dolgairól fogok írni ha már ide jött panaszkodni ez a mocskos csaló.
Amikor bevettük a csapatunkba nem tudtuk, hogy bármire képes. Először az volt furcs, hogy az LFS Tweak program online futamokon használhatóságáról kérdezősködött. Ekkor szépen elmagyaráztam neki, hogy az ASR-ben nincs helye csalóknak, és ha próbálkozni szeretne ilyesmivel akkor inkább menjen el a csapatból, mert ebben a csapatban rengeteg melóm van nekem és még sokan másoknak is, a rengeteget úgy kell értelmezni, hogy 2006 óta csináljuk. Ekkor azt mondta megértette, nem fog próbálkozni semmivel.
A második eset akkor történt amikor próbélkoztunk a csapatunk által szervezett bajnokságban Layoutos pályákon futamot rendezni. A pálya elkészült Kyoto National rev. A cél előtt volt egy lassító a bugos elrepítős falakból. Nálunk a prequal az időmérő is egyben azaz hivatalos időmérő edzésről beszélek. Tehát időmérőn, addig próbálkozott, hogy ugyszáljon bele a falba hogy az berepítse a célba. Kipróbáltam kb 10 ből egyszer sikerül pont ugy hogy a célba dobjon. Amikor kezdtek kialakulni a köridők feltunt hogy ign jó idővel áll az első helyen Godfather. Miután rákérdeztek emberek, hogy ugyan már , hogy sikerült, elismerte, hogy "véletlenül elfékezte, és pont ugy dobta be a fal" a célba. persze mint mondtam ez 10-bol egysz jon ossze.
ezek után is elmondtam neki, tök normálissan , hogy ne csinaljon ilyet még1x mert ezzel nem csak magát hanem a nagymultú csapatot is égeti, melynek 10+ tagja van stb.... Azt mondta megértette, és hulye volt meg igazam van stb... Megnyugodott mindneki a tegnapi ASR Summer Special Series futamig.
Történt ugyanis a következő:
A futam előtti délutánon ment a gyakás rendessen, mikor egy régi ASR tag (jelenleg máshol versenyzik) felhívta a figyelmemet valamire.
Kedves Godfather az első szektorban a WR alatt ment több mint 4 tizeddel, a többiben meg felette kicsivel többel mint 2 tized, így kijött neki egy igen jó de még hihető idő, így senki nem gyanakodott, de szerencsére ez a régi barátom megnézte a szektor időket és kiderült a turpisság. BL1-en elment a sikán melett balra ahol pont elfér egy autó. De ezt nem mondtuk neki, cak kerdezgetuk, hogy ugyan mar ezt hogy csinalta stb... nagyából 45 perc kérdezgetés (ekkor már célozgatás is ment) után nagynehezzen elismerte, hogy ott ment el, de eddig mondott mindent, hogy nem csalt ,meg nem érti ősem stb... Szóval próbálkozott leplezni, hogy egy mocskos csaló, és igen ha már itt tartunk én így beszélek az ilyen nulla emberekkel ahogy lentebb bemásolta, főleg, azok után hogy fél éve sincs a csapatban és azt mondja ő tette érte a legtöbbet.
Ha már a másolásnál tartunk, ilyet én is tudok:
]ASR Csige791 üzenete (19:16):
veled tobbet nem beszelek, az asrbol meg kilépek
sok sikert
Roland üzenete (19:16):
talán ez a legjobb döntés
asr nek most szüksége vanegy kis frissülésre
ASR Csige791 üzenete (19:17):
szerintem is., kinek adjam át a foadminisztratori jogot ?
szolj ah eldontottetek
Roland üzenete (19:17):
nekem
én értek az oldalakhoz a csapaton belül
ASR Csige791 üzenete (19:18):
a tarhely szolgaltaónál is adjam meg a hozzáféréseket ?
Illetve az ASR seriesét is neked adjam ?
Roland üzenete (19:19):
ha ezt te biztosra gondolod
akkor sztem egyértelmű
Hihetetlen milyen emberke vannak :)
-
#11705 Mibe,hogy holnap se jelenik meg,demóba:D -
ASR Godfather #11704 holnap scirocco :) -
ASR Godfather #11703 bio meg zsoltee ők rendesek. -
#11702 jeeeee jön a vw :) -
#11701 holnap péntek... -
#11700 mondjuk én csak asr zsoltival beszéltem eddig msn-en de ő rendes
meg biohardware-is fentvan, ő eddig szolt ha van valami futam, szal nekem nem volt velük bajom -
ASR Godfather #11699 jah fogjuk fel viccesen -
#11698 *regelhetsz
-.- -
#11697 akk most regelhet új néven? :D -
#11696 Nagyképűek és önteltek szerintem:) -
#11695 bemásolod a data/mpr mappába aztán a játékban kikeresed és már nézheted is.
Én most értem a végére jó verseny volt! -
ASR Godfather #11694 Sajnos nagyott kellett csalódnom AZ ASR csapatba nekem is.. ez nem volt szép tőletek.
Roland üzenete:
kis csapat voltatok mikor ide kerültem és sok mindent tettem az oldal fentmaradásáért mikor majdnem annyi lett neki msot meg el akarsz küldeni és lejáratni?
Roland üzenete:
ne csinálj ugy mintha nem tudnál róla
ASR Csige791 üzenete:
na takarodjal el most az asr bol
ASR Csige791 üzenete:
vagy en megyek
ASR Csige791 üzenete:
te mirol beszelsz?????,
ASR Csige791 üzenete:
buzigyerek
ASR Csige791 üzenete:
mondjal 1 valamit
ASR Csige791 üzenete:
amit a csapatert tettel azon kivul hogy egettel minket
ASR Csige791 üzenete:
az oldalal mit csinaltal
ASR Csige791 üzenete:
mi az anyadrol beszelsz te majom gyerek -
#11693 a fék segítség mire jó? -
#11692 Hogy kell ezt elindítani? Azt tudom, hogy az lfs-ben kell. -
#11691 köszi! -
#11690 Tegnapi futam: BL1 70 kör X1(XFG,XRG) X2(XRT,RB4)
Visszajátszás
Stat
Lap by lap -
#11689 Hello! írj már valami végeredményt a tegnapi futamról. Engem érdekelne. köszi -
#11688 Szivesen. Ahol tudok segítek. -
#11687 THX hasznos amit berakok kocsit müködik -
#11686 Egy kis drift piehenö percek -
#11685 Ha valakinek textúra hibája van "mert moddingolja az autókat. -
#11684 Ez kegyetlen nehéz, de haladok. -
#11683 Hogy megy a drifelés ? -
#11682 Köszönöm szépen -
#11681 Itt vannak layoutok. Találsz köztük driftre valót is. -
#11680 -
#11679 Valaki tudna segíteni, hogy honnan lehet drifthez való pályát letölteni? -
#11678 Last Minute Holnap este első futam. Kb 20-an leszünk. -
#11677 Igen. A Beállítások - játék menüben lehet beállítani a visszajátszás mentésének módját (alapértelmezetten 'Bekapcsolva-kézi mentés' van beállítva, ez jó is). A 2-es billentyű lenyomásával tudod elmenteni a replayt, csak adni kell neki egy nevet.
Single player módban ha lenyomod az 1-est, akkor automatice elmenti valamilyen néven, és azonnal elkezdi nyomatni a visszajátszást.
Amúgy meg a legutolsó verseny (tehát amiből éppen kiléptél) visszajátszása 'temp.mpr' néven szerepel a visszajátszások között mindaddig, amíg ki nem lépsz az LFS-ből. Ezt még itt át tudod nevezni magadnak, ha netán elfelejettél volna menteni a verseny (vagy ökörködés)végén. Single playerben a replay rögzítése csak addig tart, amíg be nem lépsz a boxba, utána ki fogja írni a bal felső sarokba, hogy 'felvétel nincs folyamatban'. A single player (gy.k.: egyjátékos) mentéseket az 'LFS könyvtár\data\spr' könyvtárban találhatod, a multiplayer (többjátékos) mentéseket az 'LFS könyvtár\data\mpr' könyvtárban találod. Értelemszerűen ha letöltesz valahonnan egy visszajátszást, és meg akarod tekinteni, akkor ezen könyvtárok valamelyikébe kell bemásolni attól függően, hogy spr vagy mpr a visszajátszás. Remélem, nem hagytam ki semmit se 8) -
#11676 a visszajátszást kilehet menteni ?