Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Szerintem nyugodtan mehet mindenhol a 10 kör 😊 FE Club-on mehetne mondjuk 20 is az igaz...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

csige791
bemásoltam forumra

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

hezi
Kérdés: A versenynaptárban szereplõ pályákon más-más köridõk érhetõek el. Pl: xfg-vel FE1 ~50.50sec, AS1 ~1:04.00 sec, FE2 ~1:27.00 sec. Ha minden futam pl 10. körös lesz, akkor egy FE club-on futott futam jóval rövidebb lesz, mint egy FE2-n. Nem lenne-e jobb úgy belõni a körök számát helyszínenként, hogy nagyjából azonos futamidõt lehessen velük elérni, mint ahogy pl. a ctra-ban is volt (és igen, már megint a CTRA-hoz lyukadok ki. Látszik, hogy nem vagyok függõ 😄)
Ott ugye úgy volt, hogy FE club 14 kör, FE green 7 kör, monnyuk egy SO classic 10 kör.
Ha marad így, akkor én a 15 körös futamokra szavazok 😊
A másik, hogy a South City Sprint útvonalain max 16 versenyzõ lehet egyszerre a pályán (legalábbis a Sprint2-n így volt, gondolom akkor az 1-en is). Ez nem lesz gond?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

csige791
Mától lehet jelentkezni a teljesen ingyenes Live for Speed XF GTi/XR GT kupára.

A bajnokság alapelve, hogy a lehetõ legszorosabb, legizgalmasabb test-test elleni csatákat vívhassunk egymás ellen.
Az autók, a pályák, a futamok távja és rendszere mind-mind az izgalmas csatákat szolgálják. Az egyszerû pályák segítik másik alapelvünket, mégpedig, hogy ne kelljen nagyon sokat gyakorolni egy egy futamra, így ez a bajnokság a kevés szabadidõvel rendelkezõ embereknek is ideális választás lehet.

Nyeremények:
A bajnokság elsõ 3 helyezettje kupákat kap melyekbe a következõ felirat van gravírozva:
ASR Series I hely., ASR Series II. hely., ASR Series III. hely.
A következõ bajnokságokban is tervezzük kupák kiosztását, így lehet õket gyûjteni is.

A Bajnokságon a részvétel teljesen ingyenes, de szükséges hozzá S2 azaz eredeti megvásárolt software.

További részletek a bajnokság honlapján:
www.asr-series.net
A Prequal már fut.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Tomsteel
42D Backyard Karting....Gyertek gokartozni !! 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

atenza
Hát valaki beírta lfs fórumon h gyorsabb lett az lfs.net és az lfsworld betöltési ideje, ebbõl gondoltam, nameg tegnap is volt valami szünet....

Tomsteel
Volt tegnap valami ?

csige791
nekemsem muxik a foszerver.

atenza
Nem tegnap volt?

Alexease: én már láttam hasonlót valamelyik topikban, csak ott úgy volt megoldva, hogy ha valaki rákattintott a BEÍRÓMEZÕRE, akkor etûnt a felirat és normálisan lehetett írni. ( nem mintha ez így zavaró lenne )

Tomsteel
Azt hiszem az említett karbantartási mûvelet épp most zajlik, mert nem található a fõ szerver.

Alexease
Lehet, hogy "szabvanyositom" az osszes "hazigazda topicomban"😊))
Cowek
De jó ez a háttérfelirat a beviteli ablakban <#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Prézli
Angollal nincs gond (friss középfokúmat lobogtatom) csak akit nem ismernek azt itt is semmibe veszik, talán Tökit kéne megkérni, hogy írja be szépen, de ha nagyon nincs vállalkozó szellemû akkor leírhatom én is.

Én vmi olyanra képzelem mint amilyen a GTL, GTR és egyéb Simbin játékokban volt, de az is elég volna, ha lehetne könyvtárakat nyitni és én elnevezném magamnak.

hezi
Am tényleg ha felvennének valakit, és kicsit felpörgetnék a fejlesztést, biztos sokan fizetnének érte. S3 +24 fontért simán megéri (nekem legalábbis).
Gondolkoztam azon is, hogy a jelenlegi grafikus enginnel milyen szintûre lehetne megcsinálni a dinamikus napszakváltozást és idõjárás. Hát kb. olyan GTA 3 színvonalú lehetne.
Pedig ilyen real-time árnyékokat igen el tudnék képzelni, mint pl. gta4ben vagy gridben.
De ezt a setup osztályozó ötletet írja már meg valaki az lfsforum.net Improvement Suggestion részébe, aki értelmesen el tudja nyökögni angolul.

Alexease
En sem ertem miert ilyen:/ Raadasul ezer eve. Meg ha lenne elterjedt, hasznalhato pedal, vagy lehetne allitani, de hat semmi😊 Meg lehet szokni, de akkor is macera. De a kigyorsitas meg eppen forditva mukodik, beragadnak, lefulladnak az autok, hiaba a tobb szaz loero;D
Jacek
ok ok! de😊) ha nincs ilyen fekpedal akkor ne mukodjon igy!!! slusszkulcs sincs tehat akkor mert lehet beinditani az autot😄 lenyeg hogy ugy kene megcsinalni hogy ilyen pedalok vannak😊 attol fuggetlenul hogy en tudom hasznalni..

Prézli
Szerintem már sokszor leírtam, de egy setup osztályozó rendszer nagyon jól jönne, mert így mindig keresgélni kell ha vmit meg akar találni az ember.

Én még egy vetélytársat tudnék elképzelni a Sirocco-nak, de ha egy autó eddig készült, akkor bele se merek gondolni meddig tartana még egy.

Szokásos esõ, napszak, útviszony, ideális ív tapadás nálam is kívánságok, de egy új pálya is sokat dobhatna rajta.

Véleményem szerint egy kis vérfrissítés kéne a csapatba mert nagyon leültek, és ezt a vérfrissítést egy új tag formájában tudnám elképzelni, aki lendületével és ötleteivel motiválni tudná a többi fejlesztõt is.

Tomsteel
Szóval nem várok semmit. <#szomoru1>

Tomsteel
Autón kívül az árnyékokon módosítottak, illetve a kerekek forgásán.

R0zs0máK
Mondjuk reálisabb gumitapadás jöhetne 😊)

Tomsteel
<#eljen>

hezi
A következõ patchtõl ki mit vár? Lfsforumot nézve a legtöbb nyivákolás a sciroccoval kapcsolatos, hogy már régen itt kellene lennie. De biztos hogy a scirocco a lényeg? Jön egy új autó, mindenki rákattan, hú de szép a belseje, megjelenik majd 1-2 scirocco only public host. Többen mintha megváltóként várnák. És ha nem lesz olyan érdekes? Ez csak egy autó. Max 1 hónapot adok neki, azt' megunják. Az Y patch-el érkezõ FBM jóval nagyobb érdeklõdést váltott ki (kivéve az XRT-t gyászolók körében 😄), mivel az demós autó volt, a demósok körében pedig újdonságnak számított a single seater.
Remélem, ezek kívül kapunk még valami okosságot, ami megnöveli az lfs megkopni tûnõ élettartamát.

csige791
Az a loadcell-es dolog érdekelne, tud róla valaki valamit ?

pointer4
2 mod is létezik g25 höz, az egyik kamu bekeményedés (NIXIM mod), a másik loadcell elektronikát használ. Nesze neked nyomásérzékelés 😄
bardocz
A fanatec pedálja bekeményedik,elég jól lehet érezni,csak a clubsport változata kurvadrága:S Meg a gázpedál nem olyan jó rajta.De még mindig az egyik legolcsóbb megoldás erre a problémára.
csige791
Igen, sajna ezt a logitech nem csinálta meg a g25-höz pedig elvárható lett volna. Nézegettem külön megvásárolható pedálokat, de túl drágák, azt a pár tizedet körönként nem érik meg nekem.

Alexease
Vagy csak valami "igazibb" fekpedalt kellene gyartani hozza, ami nem a fekpedal utjaval aranyosan szamolja a fekerot, hanem nyomaserzekeny😉
Alexease
Ha a hagyomanyt kovetik, akkor majd nyar vegen jelenik meg...😄
Alexease
Igen, de akkor mar osztozni kell a penzen😉
Prézli
Ó, nem kell vidámpark, hogy hülyék kerüljenek a pályára.
Hungaroringen is egyszer próbáltam csak ki a gokartot. Kezdõdött ott, hogy a gokart egy minimális tempónál már leszabályzott (kb célegyenes felénél már bõven), így alig kellett féket használni, de ami nekem beütött, hogy egy 10 éves kisgyerek ment elõttem és minden áldott lassító vagy kanyar elõtt szépen kiment a belsõ ívre és lepadlózta a féket, majd mintha ott sem lennél vissza az ideális ívre. Akármennyire lassítottál le, mindig utolérted, és nem volt képes elengedni.
Persze izomállat kistrikós apuka büszkén figyelte tehetséges gyermekét a pálya szélérõl, így nem lett volna jó ötlet kiforgatni vagy nekimenni, de valahogy mégis elmentem mellette, de persze utána már nem tudtam jó kört menni.

ON

bardocz
Én még csak vidámparkos gokartot próbáltam,de ott mindenkit el tudtam verni,aki ugyan olyan kocsival ment.Szinte sírtam,milyen íveket használnak az emberek.Nameg hogy azokon a pályákon elveszik a gázt...
Prézli
<#eljen> Köszi, mindig is akartam látni egy ilyet. Az mondjuk kemény, hogy összesen 1db RAC létezik és pont van olyan aki tesztelte.

Ami érdekes, hogy ha összevetjük, az FBM az egyik legnépszerûbb autó (jó, jó értem, hogy demós, de azért így is eléggé sokan szeretik) ellenben a RAC konkrétan a legnépszerûtlenebb járgány az egész játékban.
A beszámolók alapján, aki FBM-et hajt a valóságban, az szerint eléggé máshogy viselkedik a kocsi fara és más a váltó is, aki viszont a RAC beszámolót írta, az lelkesedett, hogy mennyire hasonlít a játékbéli kocsi arra amit érzett.
Persze ez két személy két szubjektív véleménye és nem reprezentatív felmérés, de valamicske azért leszûrhetõ belõlük.

Amit én tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy életemben elõször ültem gokartban, az FBM-ezés után egész könnyen ment a valóságban is, de ha meglesz elsõ autóm nyilván nem fogom elkézizni a Mecsekben 90-nél, mert "LFS-ben meg tudtam fogni".

Ha tényleg így lesz, akkor nem lesz gond 😊

"...I think this year's focus will be physics, content and other things at the core of LFS which are important for all LFS racers"

Jacek
iRacing😊inkabb masnak mondanam , mert nem rossz de azert szanalmas hogy mindenfelevel trukkozni kell hogy fekezesnel ne blokkoljanak a kerekek! ilyen volt a Nr2003-is, mert ez biza nincs igy az eletben..

csige791
Szerintem vannak jobb szimek az LFS-nél. Leginkább iRacing. De ha mindent nézünk akkor LFS a legjobb, leginkább a közösség dob nagyot LFS-en.
Viszont ha nem csinálnak valamit, akkor probléma lehet, mert egyre többen unják meg. Persze az igazi fanok sosem fogják megunni. Én is max. 2 hétig bírom ki nélküle, viszont egyre többször kalandozok más szimek felé...

atenza
Elvileg jövõ héten jönnie kell, mivel 2009 Q1-re ígérték, amibõl 10 nap van hátra, és ha a hagyományt követik akkor pénteken adják ki, péntekbõl pedig ezen idõszak alatt már csak egy lesz...

Prézli
Na igen, egyik nagy lépfenéje az LFS-nek, a neve
Szerintem anno ötletesnek tûnt ez az elnevezés és akkoriban még név volt az NFS is, de manapság már lassan szégyenkategória (nem lesz flame, ugye?)

Kedvencem mikor megkérdezi vki, hogy ugyan mit tolok ha nem CSS-t és nem is WoW-ot, és mikor azt válaszolom, hogy Live For Speedet, akkor visszakérdez, hogy melyik részét, mert az neki is megvan...

Ami nekem kicsit hülye érzés, az az, hogy mind az ISI Engine mind az LFS szimulátornak van kikiáltva, de tapasztalataim szerint nagyon eltér a kocsi viselkedése a kettõ szimnél.
Volt egy interjú mostanában Michelisz Norbival (SimSport TV-n) és õ azt mondta, hogy mindig Race07-el is készülget a futamaira, erre ott van Kiss Norbi, aki ha jól tudom fõleg LFS-en tolja (de még hogy...) mégis mindketten szerepelnek a magyar Seat Leon kupában és, noha Kiss Norbi nyert és õ is a jobb, mindketten nagyon gyorsak.

És itt összehasonlítás alapjának nem a tükörsima utat, az esõt és a kockásra fékezett gumit vagy a törést, hanem a teljesen sima környezetek közti autók viselkedését gondoltam.

Addig is, amíg nincs itt valaki aki MRT-t, Rac-ot esetleg F1-es BMW-t vagy Formula BMW-t hajt és nem jön ki a Sirocco, addig nem lehet összehasonlítani a valósággal a játékot. Csak jönne már az a Sirocco...

kifli
de csak azért mert szeretem a vonatszimulátorokat, egyszerûen annyira élethû...
kifli
nekem a níd for szpíd jobban bejött mint ez...
Shifter
én is így vagyok...

&#3232;_&#3232;

Tomsteel
<#eljen>

csige791
Az a baj, hogy sok játékot kipróbáltam de összességében lfs a legjobb. Ha egy kicsit jobban rágyúrnának a fejlesztésre, akkor rá sem néznék másra...

R0zs0máK
Ja, csak senki nem kérte hogy egyedül fejlessze 😄DD

Alexease
Mas magyarazat lehet az is, hogy azert befolyt annyi penz, amibol kenyelmesen elvan, es a 6-7 ev alatt kicsit megunta, belefaradt😉
kifli
biztos s3-nak hívják majd? mert akkor a mostani állapot szerint az egy auto+pálya pack lenne, mert s1 meg s2 között a külömbség most(!) csak a pályák és autók számában tér el. Nem lehet hogy inkább a bétát csinálják?
csige791
Nagyon remélem, hogy azért haladnak ilyen lassan az updatekkel, mert a háttérben hegesztik az S3-at. Más értelmes magyarázatot nem tudok.

R0zs0máK
Errõl beszélek nyuszómuszó.... XDDDDDD

hezi
LFS S2 interjú még anno <#smile>

csige791
nekem elég lenne egy normális esõs idõjárás megvalósítása, vízátfolyásokkal, pocsolyákkal. Néhány új pálya, normális hangok, illetve nem tükör sima útfelületek de ez a pocsolyás részhez kell is.