Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ott ugye úgy volt, hogy FE club 14 kör, FE green 7 kör, monnyuk egy SO classic 10 kör.
Ha marad így, akkor én a 15 körös futamokra szavazok 😊
A másik, hogy a South City Sprint útvonalain max 16 versenyzõ lehet egyszerre a pályán (legalábbis a Sprint2-n így volt, gondolom akkor az 1-en is). Ez nem lesz gond?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A bajnokság alapelve, hogy a lehetõ legszorosabb, legizgalmasabb test-test elleni csatákat vívhassunk egymás ellen.
Az autók, a pályák, a futamok távja és rendszere mind-mind az izgalmas csatákat szolgálják. Az egyszerû pályák segítik másik alapelvünket, mégpedig, hogy ne kelljen nagyon sokat gyakorolni egy egy futamra, így ez a bajnokság a kevés szabadidõvel rendelkezõ embereknek is ideális választás lehet.
Nyeremények:
A bajnokság elsõ 3 helyezettje kupákat kap melyekbe a következõ felirat van gravírozva:
ASR Series I hely., ASR Series II. hely., ASR Series III. hely.
A következõ bajnokságokban is tervezzük kupák kiosztását, így lehet õket gyûjteni is.
A Bajnokságon a részvétel teljesen ingyenes, de szükséges hozzá S2 azaz eredeti megvásárolt software.
További részletek a bajnokság honlapján:
www.asr-series.net
A Prequal már fut.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Alexease: én már láttam hasonlót valamelyik topikban, csak ott úgy volt megoldva, hogy ha valaki rákattintott a BEÍRÓMEZÕRE, akkor etûnt a felirat és normálisan lehetett írni. ( nem mintha ez így zavaró lenne )
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Én vmi olyanra képzelem mint amilyen a GTL, GTR és egyéb Simbin játékokban volt, de az is elég volna, ha lehetne könyvtárakat nyitni és én elnevezném magamnak.
Gondolkoztam azon is, hogy a jelenlegi grafikus enginnel milyen szintûre lehetne megcsinálni a dinamikus napszakváltozást és idõjárás. Hát kb. olyan GTA 3 színvonalú lehetne.
Pedig ilyen real-time árnyékokat igen el tudnék képzelni, mint pl. gta4ben vagy gridben.
De ezt a setup osztályozó ötletet írja már meg valaki az lfsforum.net Improvement Suggestion részébe, aki értelmesen el tudja nyökögni angolul.
Én még egy vetélytársat tudnék elképzelni a Sirocco-nak, de ha egy autó eddig készült, akkor bele se merek gondolni meddig tartana még egy.
Szokásos esõ, napszak, útviszony, ideális ív tapadás nálam is kívánságok, de egy új pálya is sokat dobhatna rajta.
Véleményem szerint egy kis vérfrissítés kéne a csapatba mert nagyon leültek, és ezt a vérfrissítést egy új tag formájában tudnám elképzelni, aki lendületével és ötleteivel motiválni tudná a többi fejlesztõt is.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Remélem, ezek kívül kapunk még valami okosságot, ami megnöveli az lfs megkopni tûnõ élettartamát.
Hungaroringen is egyszer próbáltam csak ki a gokartot. Kezdõdött ott, hogy a gokart egy minimális tempónál már leszabályzott (kb célegyenes felénél már bõven), így alig kellett féket használni, de ami nekem beütött, hogy egy 10 éves kisgyerek ment elõttem és minden áldott lassító vagy kanyar elõtt szépen kiment a belsõ ívre és lepadlózta a féket, majd mintha ott sem lennél vissza az ideális ívre. Akármennyire lassítottál le, mindig utolérted, és nem volt képes elengedni.
Persze izomállat kistrikós apuka büszkén figyelte tehetséges gyermekét a pálya szélérõl, így nem lett volna jó ötlet kiforgatni vagy nekimenni, de valahogy mégis elmentem mellette, de persze utána már nem tudtam jó kört menni.
ON
Ami érdekes, hogy ha összevetjük, az FBM az egyik legnépszerûbb autó (jó, jó értem, hogy demós, de azért így is eléggé sokan szeretik) ellenben a RAC konkrétan a legnépszerûtlenebb járgány az egész játékban.
A beszámolók alapján, aki FBM-et hajt a valóságban, az szerint eléggé máshogy viselkedik a kocsi fara és más a váltó is, aki viszont a RAC beszámolót írta, az lelkesedett, hogy mennyire hasonlít a játékbéli kocsi arra amit érzett.
Persze ez két személy két szubjektív véleménye és nem reprezentatív felmérés, de valamicske azért leszûrhetõ belõlük.
Amit én tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy életemben elõször ültem gokartban, az FBM-ezés után egész könnyen ment a valóságban is, de ha meglesz elsõ autóm nyilván nem fogom elkézizni a Mecsekben 90-nél, mert "LFS-ben meg tudtam fogni".
"...I think this year's focus will be physics, content and other things at the core of LFS which are important for all LFS racers"
Viszont ha nem csinálnak valamit, akkor probléma lehet, mert egyre többen unják meg. Persze az igazi fanok sosem fogják megunni. Én is max. 2 hétig bírom ki nélküle, viszont egyre többször kalandozok más szimek felé...
Szerintem anno ötletesnek tûnt ez az elnevezés és akkoriban még név volt az NFS is, de manapság már lassan szégyenkategória (nem lesz flame, ugye?)
Kedvencem mikor megkérdezi vki, hogy ugyan mit tolok ha nem CSS-t és nem is WoW-ot, és mikor azt válaszolom, hogy Live For Speedet, akkor visszakérdez, hogy melyik részét, mert az neki is megvan...
Ami nekem kicsit hülye érzés, az az, hogy mind az ISI Engine mind az LFS szimulátornak van kikiáltva, de tapasztalataim szerint nagyon eltér a kocsi viselkedése a kettõ szimnél.
Volt egy interjú mostanában Michelisz Norbival (SimSport TV-n) és õ azt mondta, hogy mindig Race07-el is készülget a futamaira, erre ott van Kiss Norbi, aki ha jól tudom fõleg LFS-en tolja (de még hogy...) mégis mindketten szerepelnek a magyar Seat Leon kupában és, noha Kiss Norbi nyert és õ is a jobb, mindketten nagyon gyorsak.
És itt összehasonlítás alapjának nem a tükörsima utat, az esõt és a kockásra fékezett gumit vagy a törést, hanem a teljesen sima környezetek közti autók viselkedését gondoltam.
Addig is, amíg nincs itt valaki aki MRT-t, Rac-ot esetleg F1-es BMW-t vagy Formula BMW-t hajt és nem jön ki a Sirocco, addig nem lehet összehasonlítani a valósággal a játékot. Csak jönne már az a Sirocco...