16062
  • Bigdaddy1005
    Mér mien versió kell amivel megy akkor azt leszedem és kész
  • Bigdaddy1005
    Lfs s2
  • Alexease
    Milyen verzio? Lehet, hogy valami regi warez...
  • Bigdaddy1005
    szerinted nem tom???
    de semmi te gyerek még eccer megnézem és ha nem akkor mit tok még csinálni?
    Vmit nem kéne valahova másolni vagy vmi?
  • bardocz
    Ejj paszmekk.
    shift+a azt jelenti,hogy a shiftet,meg az "a"-t nyomod le egyszerre.
  • Bigdaddy1005
    öhöm vmi nem jó kimegyek pályára és shift+a de csak katt és semmi
  • Bigdaddy1005
    ohh köszi
  • Norbi1990
    Kimész pályára és ott.
  • Bigdaddy1005
    oks shift+ a de hol???
    bocs hogy nem tom de iet még nem csináltam
  • solo
    Nem.
  • solo
    Szerinted nem ezt csináltam?:]
  • attila2323
    amúgy csak meg kéne nézni a fájl kiterjesztést és megkeresni a vele megegyező nevű fájlt.
  • raczger
    data/settings *.set -re ha rákeresel megtalálod hol vannak az lfs mappában :)
  • Bigdaddy1005
    Köszike mindenkinek :D
  • tuzfal3
    shift+a
  • ChuckyHUN
    settings
  • Bigdaddy1005
    Kössz, és a verda hangokat hogy változtatom meg??
    Megköszönném segítségedet
  • solo
    Mint mondtam NINCSEN!És ha csinálok akk se jó.
  • attila2323
    http://www.lfs.net/, katt, fizet, regel, játszik.
  • attila2323
    Live For Speed\data\setups\
  • Bigdaddy1005
    Sziasztok, hogyan kell beállítani az lfs-t hogy multizni tudjak vele?
    Előre is köszi
  • solo
    Hali, LFS X0.5 ben hova a rákba kell tenni a setupokat?
    Mert az újabbakban ugye van a setup mappa.De ebben nincs-.-
  • csige791
    Ez legalább építő jellegű volt. :)
    Amúgy igaz... ezért is kezdtünk el egy másikat. Csak ez hosszú folyamat mivel nem fő állásban történik, ráadásul egy nagyon segítőkész hozzáértő versenyző ajánlotta fel a segítséget, mert mi nem vagyunk annyira otthon a php-ben.
  • R0zs0máK
    Legalább lesz új oldal, a mostani kurva szar volt...(átláthatatlan, almenük rengetege, több főoldalon más hírek...fos)
  • yamaha26
    Sajnálom.Kár az oldalért. Nem tudom, miért kell ilyet csinálni, szerintem normális ember nem tenné ezt.Akármilyen viszonyban vagytok.Tudhatná, hogy nemcsak veled tol ki, hanem mindenkivel aki az általatok indított versenyeken indulnak(indulnának).Meg ha csak a tiéd lenne az oldal akkor se lenne szép dolog másnak a munkáját pár perc alatt rombadönteni. Remélem az új oldal már atombiztos lesz.
  • csige791
    Sajnos közben kiderült, hogy összehangolt támadás érte csapatunk és az asr-series honlapját. Szerencsére az ember - továbbiakban véglény - nem volt elég hozzáértő (balfasz) ezért minimális kárt okozott. Tettére valószínűleg az a magyarázat, hogy túlságosan lassú ezért féltékenységből megpróbálta tönkretenni más munkáját, ha már ő képtelen valamit is létrehozni inkább rombol a nyomorékja.

A támadás Magyarországról érkezett.

Ha már így alakult, nem foglalkozunk a helyreállítással hisz, egy ideje már készül az új weboldalunk magja, ami elméletileg, mindenkiről vezetni fogja a statisztikákat LFS World név szerint, meg még lesz benne jó sok jóság.

Sajnos a támadás miatt a Summer Series elmarad. Szeptemberben indul a II. X-1 kupa, illetve az Endurance bajnokság.
  • attila2323
    Hy! Valaki nem tudná felrakni a múltheti 70 körös BL1 Layout-ot( Amiben vannak bóják az út szélén).THX
  • kifli
    hát nemtom EZ segít-e neked :/
  • T0NI
    Sziasztok!

Milyen porton keresztül megy ki internetre a játék? Koliból szeretnék felmenni szerverre, de nem tudok, mert portok vannak tiltva
  • attila2323
    Vagy jöhetnétek ide is
    név: automATIc
    jelszó: 00000000
  • attila2323
    Valaki nem tud egy jó driftes demó szerót?
  • yamaha26
    Köszi a választ.Remélem minél hamarabb megjavul.
  • Roger6
    Ez az, ez kell a népnek! Ez hasznos dolog!
  • wakizashi
    Tudom kicsit szigorú ,de megnéztem volna a reakcióját 2. crasher szürő
  • Alexease
    Warez? Esetleg nem a virusos verziot szedted le (amelyik korbe kuldi a passwordoket, leveleket, aztan torli a gepet)?

Ha nem, akkor a #11818-at probald.
  • wakizashi
    Próbáld meg a beállításoknál a többjátékos gyorsítását bekapcsolni ,ha már be van lőve ,akkor állítgasd pl ,hogy mennyi autót mutasson elötted stb.
  • Laaccoo
    helosztok letöltöttem már rég elkeztem jáccani onlineba és a grafika teljesen min.en van és rajtanál meg mindennél ha többen vagyunk akad. pl rajtnál gázt nyomok és ha zöld a lámpa felváltanék 1 be de full gázon csak áll a kocsi üresbe és mikor elmennek a többiek és egyedül vok akkor tökéletes és az eddigi verzióba (y,x) tökéletes volt bármit csináltam (többjátékos,minden)
  • Alexease
    Mar ezt is felesleges beirni, de azert beirom.
    Azert van a beiromezoben a warez tiltas, es segitsegnek, lehetosegnek a banner alatt a link, hogy ne legyen teleszemetelve a topic. Igy a szemetet torlom, senki ne sertodjon meg. A warez megmagyarazasa es az egyeni siras is szemetnek szamit!
  • CopyKing92
    cső ez milyen gém? kormány ajánlott? :D
  • wakizashi
    Pár hónapja meg van és azonkívűl ,hogy kicsit macera az asztalon tartása vezetés közben ,semmi hibát nem produkált még (kopp-kopp), bár az FF es tesója sokkal jobb lenne ,de hát erre futotta és nem bántam meg ;)
    Sztem csak kifogtál egy bibis példányt ,jómagam előtte egy régi tipusú kormányt használtam ill próbáltam ,azt inkább billel lámultam helyette ,na ahhoz képest ez g25 hidd el ;)