16062
-
#11893 én se a 12 éves Vér Istvánok közé tartozom mivel közelebb vagyok a 30hoz mint a 29hez de akkor is inkább vegyél 1 szar kormányt me' biztos jobb mint a joypad :DDDDDDDDDD (amondó vagyok hogy sztem egérrel jobban lehet vezetni, mint joypaddal)
szóval ne is próbálkozz joypaddal mert nincs értelme sztem :D
de am igazából leszarom hogy itt a fórumon ki hány éves itt nem számít -
#11892 Szia! Szedj le Xpadder-t és azzal próbáld meg. Annyi a lényeg, hogy analóg kell a gamepadra, ha van akkor arra állítsd be a kormányzást. Ha segítségre van szükséged, írj pm-et! -
#11891 Nyugi, csak pepszi néha fasz, hagyni kell.
-
#11890 Pedig de.
Én is gamepaddal játszok, és tökéletes.Analóg karokkal nagyon jól lehet terelni az autót. -
#11889 ezzel csak azt akarta mondani hogy controllerel nemnagyon vezethető :/
inkább kormány vagy egér+bill -
Gyuszopapa #11888 Köszi a segitőkészséget,de azért tudok olvasni.Az én gépemen még nem volt fenn soha NFS,még demo se róla.Tudom miröl szól ez a LFS.Nem 12 éves vérpistike vagyok,hanem már majdnem 40.Ki szerettem volna próbálni de látom mindenkit látatlanba leblamáltok.Köszönöm szépen. -
#11887 ez 1 szimulátor nem NFS -
Gyuszopapa #11886 Sziasztok,szeretném kipróbálni a demót de a joypadon nem tudom beállitani a kormányzást rendesen.Kis mozdulatra is körbefordul tejesen.Egyátalán müködik joypaddal?Köszi előre is. -
#11885 Nem működik. Még mindig ugyan azon a tengelyen van. -
#11884 Csak láttam h gyerekeknek van rajzolás :) -
#11883 ja elég szánalmas a demo -
#11882 Logitech prfilerben keress olyat h combined pedals, a pipát vedd ki és elvileg működni fog, persze játékban a tengelyeket utána állítsd be. -
#11881 Hy. Szeretném kettéosztani a féket és a gázt, de nem sikerül. Hiába van a funkció a játékban. Kiválasztom, gáz rákatt, megnyomom, rákattintok a tengelyre és itt jön a gond. Fék rákatt és mi történik? ...ugyanazon a tengelyen van mint a gáz. Valaki segítsen már! Ezt a kormányt használom. -
#11880 ??? Mit? -
Eskü gyerek vagyok. Ha csinálok egy élő képet valamelyik járműről mit nyerek? :D -
#11878 Bibiii ezt meg én szervezem...
-
#11877 -
wakizashi #11876 Nézelődtem külföldi szerókon pl HondaClubdemo ,ahol csak hemzsegtek a roncsderbisek/vérpistik ,de azt nem gondoltam volna ,hogy épp egy magyar szerveren a magyarok között találok ilyeneket. Az egyik gyerek ,mert kb 12 éves szavazgatta ki a népet ,hogy legyen neki hely a versenyben ,ami még nem fura ,csak az ,hogy képtelen rajtolni és a boxból kihajtani... Ráadásúl mikor említettük ,neki ,hogy nem igazán szép dolog amit művel ,elkezdett sértegetni akit ért. Aztán visszajött bannolás után egy új reggel és folytatta a szájkaratét+krashelte a népet. Mennyi elfolytott dűh honol szegény lelkében
(130+ db név eddig a feketelistán)
-
#11875 Pepsi! Ugye milyen jó volt a demó?
Képzeld, a petike utána még visszatért új néven. Egyből ott kezdte, ahol befejezte. Majd ismét távoznia kellett. -
tss #11874 na kösz mindenkinek...nem volt directx em faszom azé nem ment el is feledkeztem róla..:S:D -
wakizashi #11873 Most akkor megy már vagy nöm?
Mert gúgliban ezeket találtam hirtelen:
-a monitor driverét tedd fel vagy frissítsd
-a vga driver-t frissítsd -ez megvolt
-a hardveres gyorsítást kapcsold be a videokártya tulajdonságainál ,ha nem lenne bekapccsolva
-
tss #11872 kösz whiterat GTi -
tss #11871 nekem is ment semmi baja nem vot csak most az új xp telepítéssel nem megy:S valami ötlet? -
#11870 Nekem is Nvidia Gforce 7600GS-volt 256 MB -os és szaggatás nélkül tökéletesen ment. Sosem volt probléma vele. :/
Főleg. A mostani LFS versiok meg úgy gondolom jobban vannak megírva. Ugyanis a tavaly nyáron kikerült frissítés után nagyobb grafikán is akadás nélkül futott. Aztán new videokártya :) -
Bigdaddy1005 #11869 ohhh kössz szépen a segítséget -
#11868 A hivatalos fórumban olyat mondanak, h telepítsd újra/újabbra a direct-x-et, meg a legfrissebb vga drivert. Vga driver frissítés gondolom megtörtént, talán meg kéne próbálni egy régebbivel, mondjuk valami 2006 évben kiadottal. -
tss #11867 nvidia 7600 Gs -
#11866 Solo >
De. Settings a mappa neve. A setek fájlnevének előtagjai pedig az autók teljes neve, pl "XR GT Turbo uberfaszadriftszet.set"
Bigdaddy >
először is a data\engine könyvtárba kell másolni a .eng kiterjesztésű fájlokat. Aztán kigurusz a pályára. Shift+A, és az előügró menürengeteg tetején van egy bűvös LOAD gomb.
tss >
milyen videokártyád van? -
tss #11865 na ugyan az a gyári szűz demóval is a baj... -
tss #11864 most szedem az alpha demót majd ha azzal is ez lesz a helyzet akkor már segíthetnétek -
wakizashi #11863 Probáltad már a hivatalos verziót ,mármint LFSből?
lfs.net - sokkal tisztább és szárazabb érzés hidd el ;) -
#11862 Nyariszunet van basszus... -
tss #11861 császtok én már nyomtam az LFS-t, most újraraktama gépet és felraktam az LFS-t az elsők között, egy olyan verzíót ami iso. és választhatod miket szeretnél felrakni.ez mentis a gépen régebben...
most meg új telepítésel azt írja ki hogy could not detect any suitable screen modes
mit állítsak át? már a 3 driverrel kipróbáltam ugyanez a hiba
-
wakizashi #11860 Kukkansd meg a GYIK-om (gyakran ismételt kérdések ->itten fönnt a 4 autó alatti szöveg jobb szélén) :D
De télleg lehet átkéne írni pl lfs HELP/HILFE/sággiccség re (mert sokan
a rövídítést sem ismerik -ami nem baj persze) és ,ha azután is kérdése lenne valakinek ,akkor jól betámad minket vele ?!
Lapperben meg találtam egy hasznos utasítást/parancsot amivel a pálya adott részét lehet figyelni ,hogy ha áthalad rajta valaki mit kezdjen vele.kb ,mint a marshal s2 ben ,de ez teljesen személyre szabható! pl elhelyeztem a kényes szakaszokon ilyeneket(sikán vége,egyenesben stb) bl1 en ,amik 40 km/h vagy lassabb sebességű járművet nézőbe dobja.Ezzel is lehet szűrni a népet rendesen demóban és ráadásúl 2-3 sor az egész ;) -
Bigdaddy1005 #11859 valaki mondjon már egy oan verziót amibe meg lehet változtatni a verdák hangját és hogy mivel hogyan stb. ha valaki segítene akkor : [email protected]
előre is kössz -
Bigdaddy1005 #11858 okkés
és neked mien verziód van? -
#11857 Ha warez verziod van, akkor ebben a topic-ban erdeklodj: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1236582887 -
Bigdaddy1005 #11856 bocsesz de nem értem nem vagyok fórumos, most vok először, egy kicsit tisztábban leírnád hogy mit csináljak? :S -
#11855 A banner alatt talhato lfs off/warez topic linket kezd el masszivan latogatni... -