Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
nem csak az lenne hogy menny végig hanem mondjuk tolatások beállni valahova stb...
Most zárt funfutamok lesznek nálunk ,de utánna ismét lesz nyilt -ki lesz írva!
thx Csige a reklámot <#smile>#smile>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én igyekszem összeszedni pár ötletet, de ti is nyugodtan mondjátok, ha bármi jó az eszetekbe jut, eddig három lehetõség van
-SS pályás futam 1-1 ellen, kicsit ROC jellegû ilyesmi
-Szlalomfutam, ami mondjuk nem túl interaktív, abból a szempontból, hogy egyszerre egy autó van a pályán, és eléggé rövid is, de ha van rá igény megszervezhetõ eléggé könnyen
-Kötött setupos futamok, ami fõleg motorfojtást jelent, szerintem épített pályás XFG futam egész jól menne, csak a barrierre felkenegetést kéne hanyagolni mert az módfelett bugos.
Ilyen autófoci meg driftverseny dolgokat picit hanyagoljuk mert azt már szervezni is nehéz meg eléggé távol is áll a versengéstõl.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Én pl sokkal értelmesebbnek tartanám ha funfutamok lennének és nem "normális" szabályok meg "normális" ,de egy idõ után nyûg és unalmas kényszerré váló bajnokságok.
Miért nem jut vkinek eszébe mondjuk épített pályán fojtott XFG-vel versenyezni, vagy szlalomversenyeket rendezni, esetleg kötött setupos futamokat rendezni? (ezek mind csak példák, csak példák!) Mert ilyen nem nagyon van online, mert a birkanép úgyis borogatná a bójákat meg szálldosna a barriertõl, de egy szervezett kis funfutamon normális emberekkel simán lehetne ilyen és hasonló dolgokat csinálni.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a blacwood xfg xrg szerveren ha jolemlékszem jó ksi versenyek voltak meg volt egy német valami ferplay demo szerver is
Valami bõvebb infót tudnál róla írni, mert a honlapon nem nagyon találtam róla a kezdés dátumán kívül mást.(Vagy vak vagyok?) XF GTI auto? Csak a Blackwood GP pálya vagy esetleg a Rally is? Milyen idõpontban lennének futamok? Hány futam? Stb..
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Elõre is köszöm!!!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Próbálgatom a szimulátor játékokat, most épp az LFS demóját ízlelgetem. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg egy állandó, normális, ingyenes magyar szerver, ahol lehet játszani a demóval is? (És az S2-höz?)
Mert felnéztem több publikus külföldi szerverre, de eléggé káosz van a pályán, pedig én se vagyok egy pro. 😊Szembejövõ autók, célegyenesben folyamatosan tolató autó, szándékos kilökések, stb... 😊
www.smart-bus.hu
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A belsejét volt szerencsém egybõl felismerni, kívülrõl meg nem gondoltam, hogy AX
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
de akkor mutatok jobbat :
LFSben lévõ "igazi és nem igazi" autók listája... és hogy mit mirõl másoltak.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
RAC + FBM, meg még ha nem is van nevén nevezve, de van még benne pár ótóka, ami valós.