Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
FBM privjú
BF1
hátha vki ettõl jön lázba 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

hezi
jah, van FBM-re is

hezi

BF1 Braw GP skin
Rakd át fbm-re 😄

Lol...

Tomsteel
<#idiota><#idiota> Fesd át fehérre, viszonlátás 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hello mindenkinek nem tudna valaki fbmre Brawn Gp skint?😊 elõre is köszi
kifli
szerintem uf1-el kelleni ilyen layoutokon 1-1 ellen menni 😊
nem csak az lenne hogy menny végig hanem mondjuk tolatások beállni valahova stb...
Egy S2 szerverünk állandóan fut és nyitott bárki számára ,ha kell átállítom amire kérítek vagy índíthatok én is külön jelszavast,de leírtuk már sokszor mackóval.
Most zárt funfutamok lesznek nálunk ,de utánna ismét lesz nyilt -ki lesz írva!
thx Csige a reklámot <#smile>

ChuckyHUN
Bármelyikben bennelennék😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Prézli
Csige jelezte, hogy teret biztosítana a lebonyolításhoz, azzal, hogy szervert bocsát a rendelkezésünkre, neki ezúton is köszönöm a felajánlást!

Én igyekszem összeszedni pár ötletet, de ti is nyugodtan mondjátok, ha bármi jó az eszetekbe jut, eddig három lehetõség van
-SS pályás futam 1-1 ellen, kicsit ROC jellegû ilyesmi
-Szlalomfutam, ami mondjuk nem túl interaktív, abból a szempontból, hogy egyszerre egy autó van a pályán, és eléggé rövid is, de ha van rá igény megszervezhetõ eléggé könnyen
-Kötött setupos futamok, ami fõleg motorfojtást jelent, szerintem épített pályás XFG futam egész jól menne, csak a barrierre felkenegetést kéne hanyagolni mert az módfelett bugos.

Ilyen autófoci meg driftverseny dolgokat picit hanyagoljuk mert azt már szervezni is nehéz meg eléggé távol is áll a versengéstõl.

Alexease
Mar nehany honapja megjelent (persze fizetos): VW Scirocco!
atenza
Szlalomverseny jó ötlet, illetve SS futamok lehetnének különbözõ autókkal, épített pályákon, hasonló lebonyolításban, mint pl. a Race Of Champions.

R0zs0máK
Már kiadták, mirõl beszélsz??

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

papi08
Nem pénteken kellett volna kiadni a Siroccot? Vagy nem?

13 éve itt. Szép idő.

Prézli
Kicsit mintha már sok volna a bajnokság.
Én pl sokkal értelmesebbnek tartanám ha funfutamok lennének és nem "normális" szabályok meg "normális" ,de egy idõ után nyûg és unalmas kényszerré váló bajnokságok.

Miért nem jut vkinek eszébe mondjuk épített pályán fojtott XFG-vel versenyezni, vagy szlalomversenyeket rendezni, esetleg kötött setupos futamokat rendezni? (ezek mind csak példák, csak példák!) Mert ilyen nem nagyon van online, mert a birkanép úgyis borogatná a bójákat meg szálldosna a barriertõl, de egy szervezett kis funfutamon normális emberekkel simán lehetne ilyen és hasonló dolgokat csinálni.

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kifli
tipikus demo mentalitás (tisztelet a kivételnek)
a blacwood xfg xrg szerveren ha jolemlékszem jó ksi versenyek voltak meg volt egy német valami ferplay demo szerver is
Hát nem tudom, egy bajnokságba lehet hogy merész lenne nevezni a 3 hetes szimulátoros és a 2 napos LFS-es múltammal. 😊
Valami bõvebb infót tudnál róla írni, mert a honlapon nem nagyon találtam róla a kezdés dátumán kívül mást.(Vagy vak vagyok?) XF GTI auto? Csak a Blackwood GP pálya vagy esetleg a Rally is? Milyen idõpontban lennének futamok? Hány futam? Stb..

csige791
Hamarossan indul egy Demo bajnokság. Itt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

passatgt
nem

Ifás
Valaki Privátban megtudná mondani hogy új kocsikat lehet-e betenni a játékba és ha igen hol találok hozzá.
Elõre is köszöm!!!

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Üdv!
Próbálgatom a szimulátor játékokat, most épp az LFS demóját ízlelgetem. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg egy állandó, normális, ingyenes magyar szerver, ahol lehet játszani a demóval is? (És az S2-höz?)
Mert felnéztem több publikus külföldi szerverre, de eléggé káosz van a pályán, pedig én se vagyok egy pro. 😊Szembejövõ autók, célegyenesben folyamatosan tolató autó, szándékos kilökések, stb... 😊

atenza
atenza
LFS

Cserélhetõ a hátsó féklámpa 😄

csige791
Úgy néz ki a bajnokság zárófutam élõben lesz SimSport TV-n. De még csak 99%. Úgyhogy lehet integetni anyunak 😊

Jacek
AX-re biztos nem gondoltam volna de nem is stimmel se meretben meg szerintem semmiben😄

Jacek
de kiprobalhatjuk hogy en vezetek e sirocot elobb mint te a tobbibol barmelyiket😄

Tomsteel
😛😛

Én meg a régi GTI swiftre! 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
En meg Fiat Puntora😉)
R0zs0máK
én valamelyik kicsi Rover-re gondoltam 😊)

Ombika
Akkor mar jelentkezem is! 😊

mackosajt
gondoltam, de valahogy nem gondoltam egyáltalán AX-re. Inkább valami japóra.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Elképzelhetõ 😊
Versenynaptár
és módosítása

Ombika
A datumokrol lehet vmi tudni vagy en voltam vak?

R0zs0máK
a general design az nem a külsõt jelenti, hanem az autó általános jellegét...😉)

mackosajt
XF GTi - Citroen AX GTi (general design, size), Fiat Punto Mk1 (interiors and taillights)

A belsejét volt szerencsém egybõl felismerni, kívülrõl meg nem gondoltam, hogy AX

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Ez jó, ezt eddig nem ismertem.

Tomsteel

<#idiota>

r4f1
ehh 😊 megelõztél 😄
de akkor mutatok jobbat :
LFSben lévõ "igazi és nem igazi" autók listája... és hogy mit mirõl másoltak.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
http://www.raceabout.fi/index2.php

mackosajt

mackosajt
Sciroccot se sokan vezetnek, még. Valszeg az ára miatt nem is fognak sokan, max. tesztvezetni.

r4f1
rosszul tudod , van belõle több is

ChuckyHUN
RACból ha jól tudom kerek egész 1 azaz EGY darab van😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

atenza
Igaz, de Rac-ból ha jól tudom nincsen túl sok, FBM-et pedig nem mindeki vezethet, arra azért több esély van h egy scirocco-t próbálj ki.

mackosajt
<#ejnye1>
RAC + FBM, meg még ha nem is van nevén nevezve, de van még benne pár ótóka, ami valós.

Jacek
biztos fosnak😊 ez az elso auto amit tenyleg lehetne hasonlitgatni az igazihoz.

csige791
Pedig azt hittem ma lesz új verda, de eddig semmi jele...