Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyet mi is toltunk cone dodgers-en ahol csak oval van 😄 3an haverokkal felmentünk és mindenkit aláztunk 😄
ಠ_ಠ
Kerékpáros csapatverseny :-) Ez elég gyilkos a többiekre nézve ha nem tartanak össze :-))
http://www.f1-info.hu/
na, ma ovalon valami ilyesmit csináltunk pár arcal😊 szerintem rohadtjó
Kötött setup lesz, ami nyilván nem a legjobb beállítás lesz majd a pályára, de így mindenki egyenlõ esélyekkel indul.
Ha kész lesz a pálya szerintem be lesz téve szerverre és gyakorolhat majd mindenki kedve és ideje szerint.
Ha kész lesz a pálya szerintem be lesz téve szerverre és gyakorolhat majd mindenki kedve és ideje szerint.
meg egyen setup is kéne nem? vagy egy alap amiböl ki lehet indulni mert ilyenhez setet nemnagyon csináltam még 😄
Majd egy kezdeti layoutot pmben küldenéL? kipróbálnám😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A pálya elsõ akadálya, nem kell tõle megijedni, a kellõ mértékig kormányozható marad az autó, de a legkisebb hiba is végzetes. (Szerencsére az LFS nem értékeli hibapontként a gumikon való mászkálást.)
A második akadály kicsit összetettebb, nagyon kell figyelni a fékezésnél és a tolatásnál. Emiatt a szakasz miatt át kell majd alakítani a váltót, hogy hátra fele is jól gyorsuljon a kocsi.
A többi rész még nem végleges, ezért azokról még nem rakok fotót. Viszonylag egyszerû pályát akartam amit könnyû megjegyezni, de azért kihívás végigmenni rajta. (A pálya azért nyilván hosszabb lesz.)
A második akadály kicsit összetettebb, nagyon kell figyelni a fékezésnél és a tolatásnál. Emiatt a szakasz miatt át kell majd alakítani a váltót, hogy hátra fele is jól gyorsuljon a kocsi.
A többi rész még nem végleges, ezért azokról még nem rakok fotót. Viszonylag egyszerû pályát akartam amit könnyû megjegyezni, de azért kihívás végigmenni rajta. (A pálya azért nyilván hosszabb lesz.)
Pillanatnyilag csapattársat fûzöm, hogy jöjjön tesztelgetni, de még a pálya sincs teljesen kész. (elnézést is kérek érte, de az elmúlt napokban nem sikerült egyszer sem 21:00 elõtt hazaérni, így ezalatt nem is fejlõdött semmit a project.)
A pálya egész érdekes lesz, nem nevezném SS-nek, inkább egyfajta drag strip dolog lesz, két teljesen megegyezõ pálya lesz egymás mellett és így pontosan látszik majd, hogy ki van elõrébb, egyedül a befutó (azaz a célvonal) lesz közös, de igyekszem úgy, hogy ütközni ott se kelljen. Fontolgatom azt is, hogy több kört kelljen menni, mert így nagyon rövidek volnának a futamok de Insim tudásom nem lévén, ennek a rendszernek a betartása már rátok lesz bízva.
Sanchezboy, Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igyekszem "méltóvá" kovácsolni ezt a kis futamot ha már ekkora lelkesedést vált ki az emberekbõl.
A pálya egész érdekes lesz, nem nevezném SS-nek, inkább egyfajta drag strip dolog lesz, két teljesen megegyezõ pálya lesz egymás mellett és így pontosan látszik majd, hogy ki van elõrébb, egyedül a befutó (azaz a célvonal) lesz közös, de igyekszem úgy, hogy ütközni ott se kelljen. Fontolgatom azt is, hogy több kört kelljen menni, mert így nagyon rövidek volnának a futamok de Insim tudásom nem lévén, ennek a rendszernek a betartása már rátok lesz bízva.
Sanchezboy, Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igyekszem "méltóvá" kovácsolni ezt a kis futamot ha már ekkora lelkesedést vált ki az emberekbõl.
Prazelee: En szivesen segitek neked ebbe a "funfutam" dologban. Pl. plakatok, hirek, stb. Jo kis moka lesz 😊
nekem is csinálta...
Érdekes, már nem csinálja. Csak itt csinálta, és csak akkor, ha beléptem egy topikba.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Fájlnév: http://ads.sg.hu/mediacenter/sgforum/
Vírus neve: HTML:Iframe-inf
Vírus típus: Vírus/Féreg
Vírus neve: HTML:Iframe-inf
Vírus típus: Vírus/Féreg
Bocsánat, hogy ide írom, de nektek nem jelez vírust a vírusírtó, ha beléptek valamelyik topikba itt az SG-n ?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
hmm érdekes elkezdtem játszani, nem töltöttem fel a skint, de nem írta hogy a skin nem található az lfsworldön....
valaki feljön és megnézi hogy mit lát skinnek?
valaki feljön és megnézi hogy mit lát skinnek?
na már megvan a skin dds-be de nem tudom úgy átkonvertálni jpg-be hogy átlátszó maradjon, dds-t viszont nemtudok feltölteni :S
Üdv.
Kb. egy hónapja próbálgatom a különbözõ szimulátorokat, és minden szempontot figyelembe véve, összességében az LFS nyerte el leginkább a tetszésem, úgyhogy erre a játékra fogok ráfeküdni a jövõben, a többit hanyagolom.
Már meg is vásároltam az S2-es licenszt is. 😊
Egy kérdés:
Tudja valaki, hogy miért nem tudok regisztrálni a liveforspeed.hu-n? Nem kapok érvényesítõ emailt. Pedig két felhasználónévvel is próbálkoztam, hátha elsõre elírtam az emailcímem, de nem jó sehogyse.
Kb. egy hónapja próbálgatom a különbözõ szimulátorokat, és minden szempontot figyelembe véve, összességében az LFS nyerte el leginkább a tetszésem, úgyhogy erre a játékra fogok ráfeküdni a jövõben, a többit hanyagolom.
Már meg is vásároltam az S2-es licenszt is. 😊
Egy kérdés:
Tudja valaki, hogy miért nem tudok regisztrálni a liveforspeed.hu-n? Nem kapok érvényesítõ emailt. Pedig két felhasználónévvel is próbálkoztam, hátha elsõre elírtam az emailcímem, de nem jó sehogyse.
az a baj, hogy LFS world-re nem tudod feltölteni...én most ezzel szívok...sikerült nekem is, csak nem engedi feltölteni.
ühüm 😊
én is akartam ilyen full átlátszó skint csinálni csak én még a kormányt+ülést is ilenre akartam csaknem tudok .dds-be menteni mert kifagy ps-em :S
én is akartam ilyen full átlátszó skint csinálni csak én még a kormányt+ülést is ilenre akartam csaknem tudok .dds-be menteni mert kifagy ps-em :S
de attól még a többieknek nem lenne szabad látniuk, mert ezzel csak a saját játékodat módosítod, többiek pedig a saját, eredeti szerint látják.
skin 😊 nekem is olyan skinem van hogy átlátszik de az csak egy napfénytetõ (lfs databaserõl tölthetõ) photoshopal lehet megcsinálni, csak a beállításnál az alphát kell egyszerûen levenni hogy átlátszó legyen
XD
Nekem néha a hátsólámpa textúráit nem rajzolja ki, és olyankor elég élénken világítanak.
Nekem néha a hátsólámpa textúráit nem rajzolja ki, és olyankor elég élénken világítanak.
Gondolom egy bug, nem tûnt cheatnek ( pl könnyebb autó ), nem volt gyorsabb az átlagnál... Olyan is volt már nekem h az ég tiszta fekete volt, és teljesen úgy nézett ki mint egy éjszakai futam 😊Nagyon beleéltem magam, én már tudom hogy mennyire jó lesz ha lesz benne éjszakai verseny.
bár meglehet csinálni...
ITT egy videó is róla
ITT egy videó is róla
2 lehetõség lenne jó ilyen szimetrikus pálya, ahol a 2 pálya ugyanaz lenne csak tükrözve egymás mellett, vagy egy crossover pálya, bár azt nehezebb kivitelezni :/
Épített pályán is lehet idõt mérni. Ha parkolás is kell akkor pl a parkolóba tenni a finisht és csak tolatva ér célba érni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
köszi szépen 😊
Elõre figyelmeztetnék mindenkit, hogy a holnap április 1, így elkerülhetetlenül lesz pár magasröptû poén a Sirocco-val kapcsolatban (pedig még legpesszimistább gondolataimban sem szerepelt anno, hogy ilyenkor még nem lesz kint a VW)
Gondolkoztam a Funfutamon és úgy döntöttem, hogy UF1000 kötött setupos ügyességi futam lesz, parkolással, tolatással. Ennek még az érdekessége, hogy viszonylag egyenes lesz a pálya és így elfér majd kettõ egymást mellett, egyszóval fej-fej melletti véres párharcok is létrejöhetnek. Van még pár nagy kérdés amit majd meg kell oldani, többek között a nyeremény és az idõ mérése (ezzel pl több gond is van) de majd remélem összejön a megoldás.
Gondolkoztam a Funfutamon és úgy döntöttem, hogy UF1000 kötött setupos ügyességi futam lesz, parkolással, tolatással. Ennek még az érdekessége, hogy viszonylag egyenes lesz a pálya és így elfér majd kettõ egymást mellett, egyszóval fej-fej melletti véres párharcok is létrejöhetnek. Van még pár nagy kérdés amit majd meg kell oldani, többek között a nyeremény és az idõ mérése (ezzel pl több gond is van) de majd remélem összejön a megoldás.
szerintem nem tudják, hogy kell, majd írok róla egy hírt is mert úgy látszik a szabályzat nem elég. 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .