16062
-
#11933 Igen az egyik legjobb videó ami készült lfs-ről...
1:22 körül van egy olyan jelenet amikor az autó oldalán kirajzolja pl a felniket meg az autó elemeit, az elég durva. Ilyet pl hogyan lehet csinálni? -
#11932 Jaja ez nagyon N1ce ! Én is csinálnék hasonlót a probléma az, hogy nagyon bonyolult. :) -
#11931 A legjobb és legszínvonalasabb videó!
-
#11930 Nagyon színvonalas videó!
-
#11929 a billentyű a legjobb -
#11928 "Szerintem egyértelműen nem jelenthető ki, hogy az egér,a kormány vagy a kontroller a legjobb az LFS-hez" -
#11927 -
wakizashi #11926 Írta ,hogy a kézifék be volt húzva ,de ez előfordul bárkivel és lehet azért csúszott ki ;)
-
#11925 Ilyen videókat nem szabad belinkelni, mert kiderül, hogy az Istenek is hibáznak ! -
wakizashi #11924 E jelenet miatt mentettem a replayt, mert olyan reflex próbás ;) -
#11923 legközelebb engedd ki, mert éreztem az égett szagot -
#11922 jaj bocs én is elfelejtettem mondani hogy a kézifék mindig behúzva marad... :S sose veszem észre -
#11921 Gondolom, de b@szik működni:] -
#11920 Hello!Nekem is olyan kontrollerem van, mint Csabesz6-nak. Én megvagyok elégedve, mert élvezhető vele a játék. Szerintem egyértelműen nem jelenthető ki, hogy az egér,a kormány vagy a kontroller a legjobb az LFS-hez. Mindenkinek más a kedvence én pl. egérrel nemtudok jó köröket menni, de van aki az egeret nem adná semmilyen fullos kormányért.
Nekem volt kormányom is, de nagyot csalódtam benne szóval megfogadtam, hogy vagy Logitec G25 vagy semmi. -
#11919 Na várjál, mert nem váltottunk fel 4estől, mert azt akartuk, hogy ezt le tudd ide írni.
Amúgy nekünk tényleg nem a pb a lényeg, hanem csak a kikapcs.
Ha pbzünk, az plussz öröm. :) -
#11918 Ennyi :) -
#11917 majd holnap -
High end PC #11916 Na, van má Scirocco, vagy csak pénteken jön? Remélem van már!!!!!44négy -
#11915 csicska geci motoros bocs :) -
#11914 FBM 0:24.060 0:53.810 1:14.100 WR-diff +0:02.020
nekem -.- -
#11913 jó hát aki csicska tweaker :D -
#11912 offlineba én megyek 1.09et ugy hogy 6-ba be se váltok -
#11911 online annyit sikerült :D de offlineba 1:13 vége am ha a vége felől rajtolsz könnyen első 3 között lehetsz a verseny végén (én se vagyok HC tag mindössze 4 napja FBMezek) -
wakizashi #11910 LFsworld szerint 14.730 a pb-d ,de télleg nehéz jó időket menni (admin n/lapper/airio nélküli demo hoston) ;)
Engem leelőzni nem nagy dolog ,mert nem vagyok HChájperpró gyors egyáltalán, viszont a versenyek 99% án célba is érek (megedzödtem) ;)
Sajtszagú barátom meg azé' nem olyan béna ,mint én ,de nem is ez a lényeg ki-milyen jó ,csak a megfelelő kikapcsolódást nyújtsa -legalábbis nekünk ez a fontos
Blacklista meg már 150 körüli (akit érdekel ill használná pl lapperes szeróján az privizzen) és egy krasher válogatást is tervezek videóban(nevekkel). -
#11909 Ezek szerint te egy kiváló pilóta vagy. Remélem nem baj, ha ezután téged tekintelek példaképnek. -
#11908 én driftes vagyok és FBM-el qrva jól lehet kenni :D am nem hiszik el hogy első lennék FBMel magyar szerókon szánalom időket mennek ilyen 1:16 a legjobb én meg belövöm az 1:13-1:14et (ami igazából közel sem a legjobb) mert mindig kilöknek az elején qrva sok a barom demo szerón :D "mackosajt"ot meg "target"-ot 1 kör alatt lazán megelőztem :DDD -
wakizashi #11907 Nálam így van beállítva, -
#11906 Na most már sikerült kettéválasztani a tengelyeket, de az most a baj, hogy ha nyomom a pedálokat akkor csak vagy padlózza vagy semmi. -
#11905 ok -
#11904 Azért nem adom fel, csak egy kicsit elkeseredtem, de azért próbálkozom.
Az online-ról meg csak annyit, hogy türelmes ember vagyok.
-
#11903 de mikkor beállitom hogy egy együtt legyen akkor is lasul ha fékezem :) igaz akkor másabb a dolog az tény -
wakizashi #11902 Ha együtt van ,akkor nehéz lenne gázt és féket nyomni 1xre ;) Olyan ,mint egy joy fel vagy le. -
#11901 na ha az nekem bevan pipálva akkor csak együtt müködik ha meg nincs akkor külön.de amugy miért jó külön? -
-
wakizashi #11899 Nekem nem is fut a profiler ,mert csak lfshez használom a kormányt ill egyféle beállítással.Csak egyszer belőttem ezt amit Conceptx is leírt és megy. A játékban a tengelyek újrakalibrálására katt és végig zongorázod a pedálokat ,majd tekergeted s látod melyik merre moccan a képernyőn ,azután értelemszerűen beállítod a gázt,féket kormányzást. Szöszölni kell vele ,de csak egyszer kell "végigszenvedni" ,de ha itt feladod ,akkor a késöbbi online élményektől kíméled meg magad:
-vérpistik: "a murva édesanyádér' jössz belém ,mikó a' ideális íven állok"
-crasherek: "én most kezdtem bocs ,hogy direkt kilökök mindenkit"
-setupgyüjtők: "grat az első helyért ,elkérhetem a seted?"
-restartolósok: "kicsúsztam, kezdjünk újat!"(nem baj ,hogy mindenki más versenyben van)
-drift & drag májerek : "fegyuzzámán miJet driftelek XFGvel" & "valaki drag?" (race közben) -
#11898 Nem jó gamepad nekem elöször az volt kiábráditó :S bár jobb mit a semmi
#11897 Szerintem kurva jól lehet menni gamepaddal:)
Már ha egyről beszélünk.
-
#11896 szia azt hiszem én tudok segiteni nekem egy logitech wigman formula gp kormányom van.És ahoz amit kaptam drive cd feraktam és ott tudom beálitani hogy külön tengelyen legyen vagy nem esetleg képet ha kell csinálok -
#11895 Nem működik úgy se, de mindegy már nem ér meg ennyi fáradtságot az egész. Azért köszi a segítséget!! -
#11894 Ha a profilerben nincs bepipálva a combined pedals, és a játék menüjében a beállítások/irányításban a gáz/fék beállításnál "külön"-re van állítva, akkor külön kell mozognia. A kormány beállításnál a tengelyeknél egérrel klikkelj a gázra, nyomd le a pedált h lásd melyik tengely, és klikkelj arra, így hozzárendeled ahhoz a tengelyhez a gázt. Tedd ezt a fékkel is és működnie kell.