Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gondolom már kitéptétek az öszes hajatokat a hülyeségeimen csak forumokban rohadt kezdõ vook .
Néha ne figyejetek rám mert ma tök hülye vok de ebben az egybe segítsetek .
Elõre is kösz.
hát az van, amire gondoltam...:/ nem lehet eladni... szal csak gyûlik a szar a garázsban:/ használt autóknál barát lenne, ha csak 7 lenne 8 helyett.
hómméd megoldható?😊
De dijazom az evo 6osadat amugy!!! <#worship>#worship>
ez kicsit off volt
De mindtha ezt is hallottam volna már párszor itt leírva, nade mind1...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
#41032,#41033 Hsz mehetett volna egybe is.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
én nem roszat akartam csak balfasz voltam ...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Valaki megtenné, hogy ha elküldöm neki az át konvertálja nekem scx re? A másik. Zm el csináltam a modelt és amikor megnyitottam 3dstudioban hiányzott róla egy csõ. Amúgy volkswagen 1.8 gti motor szívósorát csináltam meg.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC