46059
.
-
#42088 áá csak találnátok más mókát:D -
#42087 GT4 intro -
#42086 játék nélkül sok modder kuka lenne :D -
Vlala #42085 Azt meg lehet kérdezni offban, hogy milyen zene szól a videó alatt? -
#42084 modderek nélkül sok játék kuka lenne. -
#42083 csak hivatalos verdák stb?sztem mehetne bele minden,mert a modderek nélkül már kuka lenne régen. -
#42082 Nem, az Invictus MAGYAR játékát reklámozzuk, nem Raxatot -
#42081 nem 2.3.0?:) -
#42080 Egy közös Street Legal Racing videót készítünk és szükségünk van rátok is! A videó témája az eredeti 2.2.1-s 'végleges' SLRR minden érdekessége, járgánya, garázsa.
Nemszámít hogy géped milyen gyors mivel a szerkesztés alatt mi eljátszunk az FPS-ekkel :P.
Programok amik kellhetnek:
- Fraps (MSN-n csipogj érte ;)
- Photoshop
Egységes SL beállítások:
- 1024*768*32
- Textúra részletesség : High
- Árnyék : Medium
- Minden más csúszka: közepes
- Kocsi szín a garázsban, minden autó eredeti festése stock állapotban, tuningolton lehet saját skin
Videó szempontjai:
- legyen mindenféle versenyről legalább 10 másodperces videód
- lehet tört járgányos is :)
Videó alaptörténet:
Kezdő emberke, vesz egy kék Einvagent madj kigördül a városba elkezd versenyezgetni nappal. Közbe a kapott/nyert pénzekből néha néha kicsit tuningolja a járgányt. Zajlanak a versenyek még több pénz mégtöbb zsé. Majd az első éjszakai futamán leveri az első helyezett. Hőzünk nem adja fel, kellő pénz üti a markát abból, hogy eladja járgányát és így vesz narancssárga Duhen SunStrippet. Ezzel is addig versenyezget míg maxon nem lesz a kocsi + elkezti festegetni, s az egyik bika futamon leveri a club elsőt is...
Telnek múlnak az 'idők' :Ð. Hősünk má a pirosaknál áll a toppon, mikor az egyik éjszakai futam során követni kezdi ellenfelét, aki a verseny után nem áll meg (erről majd mi gondoskodunk :D). Majd másnap fényes nappal és egy teli tank benzinnel mi is elindulunk azon az úton, majd szerény áttűnéssel a ROC pályán lyukadunk ki. Gyorsan letáboruzunk miután információt kapunk a helyi versenyről...
A végkifejletet rátok bízzuk !
A kedvcsináló moviet innen letölhetitek !
A project fóruma pedig itt található !
(És tudjátok hogy mi a legjobb, az hogy a sok hüle külföldi nem tudja hogy mire készülünk :D) -
#42079 Sony Vegas 6 -
#42078 dobok majd fel én is,de versenyt ne várjatok drift agyig:D
van lementve pár g,késöbb vágok valamit -
#42077 mivel csináltad? -
#42076 sajt videóm :D
http://slmodders.extra.hu/SL4.avi -
#42075 megint ellátogattam ide, hogy mi újság, aztán csak fájt a szívem^^ túl igényesek ezek a bringák még mindig abba a retekbe. jó lenne má túl lenni az okj-n, aztán folytatni kéne a mester úrral a fleet-et. vagy ezeknek kéne az értésükre adni, hogy igazándiból ők az sl-be vagy crc-be akarnak autót csinálni/konvertálni, csak még nem tudják. or ví vill fákk júú. -
#42070 ja igaz bocs elirtam -
Vlala #42063 Lada rulez :) -
#42058 2.3.0 szerintem...
Dogtag: mi ebben a nehéz???
Game install, 2.2.1 install, copy 2.3.0! -
#42053 A képpel ellentétben az egy kockalada, de mindjárt átküldöm a zsigulit is ami a képen van. -
#42050 ugyan :D
Felraktam SLM-RE a 2.3.0-s Ninja-t és Slymaster LAdáját ! -
#42049 Mire feljövök.. megy a pangás :( -
Gibor #42048 Tanulj még egy kicsit..... -
#42047 őő.. asszem ez idevág. ha jó. -
Milán1986 #42046
Hát így néz ki a kocsim!Jól néz ki a matt fekete(azért fekete mert 3ds max-ben ez a szín van beállitva), de szeretném festeni -
Milán1986 #42045 Segítsetek nekem!Nem tudom festeni az autó elemeit!Következőt csináltam:Zmodellerrel átkonvertáltam az scx-et 3ds-re, ezt megnyitottam 3ds-max5-tel, megcsináltam az alkatrészeket és exportáltam scx-be, beraktam a játékba és nem tudom festeni!Mit csináljak és hogyan??? -
Vlala #42044 Akkor az volt a baj, most a 2.3.0-bna vannak 2.2.1-es autók, azt nem igazán kedveli a program. -
#42042 Szuz slr-re rakd de ha olvasdnal readme.txt,akkor lathatnad ,hogy abba is irjak vagyis javasoljak!! -
#42041 mondjuk még nem próbáltam a 2.3.0.-at, de sztem szűz sl nem árt, abból kiindulva, hogy a 2.2.1. bringák nem mennek az új peccsel.
szal sztem reinstall, azt jóvan. -
Dani1234 #42040 nem már tettem a 2.0.0.->2.2.1 javításba új kocsit és utánna tettem fel a 2.3.0-at. -
#42039 szedd ki belőle a kocsikat(ha vannak külön mint pl a lada) -
#42038 fákk. micsináltál? szűz sl-re 2.0.0.->2.2.1. peccs, és csak ez után hánytad rá a 2.3.0.-at ugye? -
Dani1234 #42037 Nálam nem indul el! Hibát észlel ezért le áll. -
Dani1234 #42036 © Vlala kösz szépen -
Vlala #42035 A 2.3.0. patch tulajdonképpen egy tömörített fájl, amit ki kell tömöríteni a Street Legal könyvtáradba. Semmi install, semmi setup, csak egyszerűen (Mondjuk Total commanderben) kivcsomagolod, aztán bemásolod a játék könyvtárába. -
Dani1234 #42034 Segítsetek nem tudom fel rakni. A G.O.M Team-ről szedtem le.
-
Dani1234 #42033 Hogy kell fel tenni a 2.3.0-at??????????????????, -
#42032 Felteszem en is szivesen neked de amugy pofon egyszeru csak a profilodnal a tarhelyre tedd ki es mar kesz is!! -
#42031 Már felvettelek msn-en csak vagy nem fogadtad el vagy nem jelentkezel be nem tudom. Az a legegyszerűbb ha átdobnád msn-en és én meg feltölteném. -
PeeVee #42030 Ez után én el se vinném neked!
Mellesleg van valami info, hogy hogyan haladnak a SL3-al?! -
braien01 #42029 Már készen van. Csak mondd meg hogy hogyan töltsem fel az SLM-re és megcsinálom.Vagy valaki más.:)) -
#42028 Jó látni :D Remélem hamar kész leszel vele. Vagy már kész is vagy?