46059
.
  • 12346
    áá csak találnátok más mókát:D
  • ALIENwoods
    GT4 intro
  • ALIENwoods
    játék nélkül sok modder kuka lenne :D
  • Vlala #42085
    Azt meg lehet kérdezni offban, hogy milyen zene szól a videó alatt?
  • 12346
    modderek nélkül sok játék kuka lenne.
  • malter
    csak hivatalos verdák stb?sztem mehetne bele minden,mert a modderek nélkül már kuka lenne régen.
  • ALIENwoods
    Nem, az Invictus MAGYAR játékát reklámozzuk, nem Raxatot
  • malter
    nem 2.3.0?:)
  • ALIENwoods
    Egy közös Street Legal Racing videót készítünk és szükségünk van rátok is! A videó témája az eredeti 2.2.1-s 'végleges' SLRR minden érdekessége, járgánya, garázsa.
    Nemszámít hogy géped milyen gyors mivel a szerkesztés alatt mi eljátszunk az FPS-ekkel :P.

Programok amik kellhetnek:

- Fraps (MSN-n csipogj érte ;)
    - Photoshop

Egységes SL beállítások:

- 1024*768*32
    - Textúra részletesség : High
    - Árnyék : Medium
    - Minden más csúszka: közepes
    - Kocsi szín a garázsban, minden autó eredeti festése stock állapotban, tuningolton lehet saját skin

Videó szempontjai:

- legyen mindenféle versenyről legalább 10 másodperces videód
    - lehet tört járgányos is :)

Videó alaptörténet:

Kezdő emberke, vesz egy kék Einvagent madj kigördül a városba elkezd versenyezgetni nappal. Közbe a kapott/nyert pénzekből néha néha kicsit tuningolja a járgányt. Zajlanak a versenyek még több pénz mégtöbb zsé. Majd az első éjszakai futamán leveri az első helyezett. Hőzünk nem adja fel, kellő pénz üti a markát abból, hogy eladja járgányát és így vesz narancssárga Duhen SunStrippet. Ezzel is addig versenyezget míg maxon nem lesz a kocsi + elkezti festegetni, s az egyik bika futamon leveri a club elsőt is...

Telnek múlnak az 'idők' :Ð. Hősünk má a pirosaknál áll a toppon, mikor az egyik éjszakai futam során követni kezdi ellenfelét, aki a verseny után nem áll meg (erről majd mi gondoskodunk :D). Majd másnap fényes nappal és egy teli tank benzinnel mi is elindulunk azon az úton, majd szerény áttűnéssel a ROC pályán lyukadunk ki. Gyorsan letáboruzunk miután információt kapunk a helyi versenyről...

A végkifejletet rátok bízzuk !

A kedvcsináló moviet innen letölhetitek !

A project fóruma pedig itt található !

(És tudjátok hogy mi a legjobb, az hogy a sok hüle külföldi nem tudja hogy mire készülünk :D)
  • ALIENwoods
    Sony Vegas 6
  • malter
    dobok majd fel én is,de versenyt ne várjatok drift agyig:D
    van lementve pár g,késöbb vágok valamit
  • malter
    mivel csináltad?
  • ALIENwoods
    sajt videóm :D

http://slmodders.extra.hu/SL4.avi
  • 12346
    megint ellátogattam ide, hogy mi újság, aztán csak fájt a szívem^^ túl igényesek ezek a bringák még mindig abba a retekbe. jó lenne má túl lenni az okj-n, aztán folytatni kéne a mester úrral a fleet-et. vagy ezeknek kéne az értésükre adni, hogy igazándiból ők az sl-be vagy crc-be akarnak autót csinálni/konvertálni, csak még nem tudják. or ví vill fákk júú.
  • GamerAdams007
    ja igaz bocs elirtam
  • Vlala #42063
    Lada rulez :)
  • Slymaster
    2.3.0 szerintem...

Dogtag: mi ebben a nehéz???

Game install, 2.2.1 install, copy 2.3.0!
  • Slymaster
    A képpel ellentétben az egy kockalada, de mindjárt átküldöm a zsigulit is ami a képen van.
  • ALIENwoods
    ugyan :D

Felraktam SLM-RE a 2.3.0-s Ninja-t és Slymaster LAdáját !
  • Slymaster
    Mire feljövök.. megy a pangás :(
  • Gibor
    Tanulj még egy kicsit.....
  • 12346
    őő.. asszem ez idevág. ha jó.
  • Milán1986

Hát így néz ki a kocsim!Jól néz ki a matt fekete(azért fekete mert 3ds max-ben ez a szín van beállitva), de szeretném festeni
  • Milán1986
    Segítsetek nekem!Nem tudom festeni az autó elemeit!Következőt csináltam:Zmodellerrel átkonvertáltam az scx-et 3ds-re, ezt megnyitottam 3ds-max5-tel, megcsináltam az alkatrészeket és exportáltam scx-be, beraktam a játékba és nem tudom festeni!Mit csináljak és hogyan???
  • Vlala #42044
    Akkor az volt a baj, most a 2.3.0-bna vannak 2.2.1-es autók, azt nem igazán kedveli a program.
  • Ombika
    Szuz slr-re rakd de ha olvasdnal readme.txt,akkor lathatnad ,hogy abba is irjak vagyis javasoljak!!
  • 12346
    mondjuk még nem próbáltam a 2.3.0.-at, de sztem szűz sl nem árt, abból kiindulva, hogy a 2.2.1. bringák nem mennek az új peccsel.
    szal sztem reinstall, azt jóvan.
  • Dani1234
    nem már tettem a 2.0.0.->2.2.1 javításba új kocsit és utánna tettem fel a 2.3.0-at.
  • a3a
    szedd ki belőle a kocsikat(ha vannak külön mint pl a lada)
  • 12346
    fákk. micsináltál? szűz sl-re 2.0.0.->2.2.1. peccs, és csak ez után hánytad rá a 2.3.0.-at ugye?
  • Dani1234
    Nálam nem indul el! Hibát észlel ezért le áll.
  • Dani1234
    © Vlala kösz szépen
  • Vlala #42035
    A 2.3.0. patch tulajdonképpen egy tömörített fájl, amit ki kell tömöríteni a Street Legal könyvtáradba. Semmi install, semmi setup, csak egyszerűen (Mondjuk Total commanderben) kivcsomagolod, aztán bemásolod a játék könyvtárába.
  • Dani1234
    Segítsetek nem tudom fel rakni. A G.O.M Team-ről szedtem le.
  • Dani1234
    Hogy kell fel tenni a 2.3.0-at??????????????????,
  • Ombika
    Felteszem en is szivesen neked de amugy pofon egyszeru csak a profilodnal a tarhelyre tedd ki es mar kesz is!!
  • streeter
    Már felvettelek msn-en csak vagy nem fogadtad el vagy nem jelentkezel be nem tudom. Az a legegyszerűbb ha átdobnád msn-en és én meg feltölteném.
  • PeeVee
    Ez után én el se vinném neked!

Mellesleg van valami info, hogy hogyan haladnak a SL3-al?!
  • braien01
    Már készen van. Csak mondd meg hogy hogyan töltsem fel az SLM-re és megcsinálom.Vagy valaki más.:))
  • streeter
    Jó látni :D Remélem hamar kész leszel vele. Vagy már kész is vagy?