Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wing 4 0.651233000 0.187319000 -0.015464300 0.654791000 0.280045000 -0.632114000 1.413387000 -0.250 0.666
Tehat ebben kell piszkalnom?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Új project... Van még munka vele jócskán...
ACER Aspire 5738ZG
És mi az hogy V8 turbó? van külön V6-ra is? 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Regen jatszottam ezzel a jatekkal, es amint nezegetem itt a kepeket, ugy dontottem, megint eloveszem. Szeretnem tudni, hogy honnan toltsem le a patcheket hozza, es, hogy kijott-e mar valami olyan javitas hozza, ami az iranyaitast, kanyarodast kijavitja? Mert amikor en regen jatszottam, akkor azert hagytam abba, mert egyszeruen iranyithatatlan volt. Meg ugy is, hogy kanyarnal nem nyomtam gazt, es kanyar elott fekeztem. Sehogy nem birtam normalisan iranyitani. Remelem ehhez mar kijott valami patch. Es meg az is erdekelne, hogy ezek az autok, mint az az Rx8-as, amirol lentebb van kep, azok egy MOD-ban vannak, vagy mindet egyesevel kell letolteni? Es ha igy van akkor honnan?
Elore is koszi...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Szal az, hogy egy V8 van benne, meg ez a bodíkit...
Jahh, meg a matricázás... V8, és ottvan a GReddy, A'PEXi, meg az OZ, és nem oan felni van rajta...
De most nem fikázni akarok, ne sértõdj meg, csak én a valósághûbb autókat favorizálom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Unatkoztam otthon, szal csináltam egy Paintkit-et a Mazda RX-8-hoz:
Bocs a nagy képekért!
ACER Aspire 5738ZG
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Elõbb majdnem sikerült megkérdeznem: mi a megoldás a multiple package placed at the same locationra?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
mit tegyek HEEEELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ
Ez a versenymazda mûkszik valakinél? Most teszem miatta újra a gamet, már amúgy is tisztítani kellett, mert nagyon tele volt mindennel.
Az mit jelent, hogy "multiple packages placed at the same location"? Iélyenkr mi a teendõ? Ezt írja az error.logba.
Holnap nem leszek egyáltalán töri témazáró😞
KITÉPEM A HAJAM<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>