Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De tényleg jó lenne ha egy nagyon gagyi gyéri beállítás lenne és azt kéne finomra hangolni szvsz,.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Tulsagosan reteg jatek es nem fizetik meg,ezert nem lesz meg1 ilyen game! 😞
ಠ_ಠ
Ebben a videóbanOlyan autót mutat be ami : Kardántengely van az autóba ,meg hogytok betteni olyan Feltöltõt Meg Hangfalak vannak benne Meg , IC (InterColer(hûtõ) van az autóba..
NA énis szeretnék ilyeneket és Hogy honnan tok leszedni ilyet meg hogykell berakni.?? (2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> 2.1.8 - to - 2.2.1 -> 2.3.0 ezek a Patch ek vannak berakva)
Elõre is kösz (Megnéztem a Fenti LINK-eket de csak 1 jött be)
a motor az egy Lama Performance V12 stock,de a váltó,meg a turbófeltöltõ az a racingbõl van kivéve!!
(fõleg mikor hangeffekt jön be vagy menüt váltok)
Burn tire, not your soul!
64biten hogy oldottad meg a 230LE-t?
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
Nekem is 64es vistám van,XP-n ment!
lehet hogy live-on kellene patchelnem?
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
csak nekem nem megy vistán?
KErék > fék > rugó> csillapító>léengõkar
rugo>csillapito v csillapito> rug oebben em vok biztos
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nekem olyan gondom van hogy veszek egy autót és nemtom kivenni a futómûvet mert kiírja hogy mi a neve meg hogy menhogy mennyire használt de hiába kattintgatok bármeik részére nem veszi ki (pl Rugó,teleszkóp,lengõkar..)de pedig bevan rakva a 2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> 2.1.8 - to - 2.2.1 -> 2.3.0 patch ek.ja ésmég az hogy hol tok drag versenyezni ahol csak egyenes szakasz van???elõre is kösz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"