Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Lehetnének tápos packettek, hirtelen megfognák vele pistáékat is, aztán az okosabb user úgyis összetudna hozni jobb setupokat, utána meg kinem szarja le ha lecsítereznek, a support úgyis elmagyarázza, hogy szósincs csalásról, de akkor már megvette a gémet... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ChuckyHUN
Igaz, állítgatás kimerült a veztengelyek állítgatásával, futómûvel, befecskendezéssel, szerintem akiket akkoriban próbáltak vele megcélozni azoknak ez is bonyolult volt -.-'
De tényleg jó lenne ha egy nagyon gagyi gyéri beállítás lenne és azt kéne finomra hangolni szvsz,.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SZilaJMaGGoT
Az engine pack nem azt jelentené, hogy nemszerelgethetsz alkatrészenként, max nemkell kiklikkelni a blokkot az autóból, és nemkell beklikkelni... Ez se egy olyan értelmes dolog, max elcseszhetsz egy kis idõt a legózással... VISZONT, sl-ben alapból nem igazán voltak igazi beállítási lehetõségek(talán a váltót leszámítva), és ez a sima alkatrészpakolgatás így értelmét veszti... Hidd el elég kihívás lenne az is ha lenne a egy lista a motor alkatrészeivel vagy 100 alkatrésszel, és azokat megfelelõen cserélgetni, és finomhangolni!... Szal persze jól néz ki ez a pakolászás, de szerintem egy idõ után unalmas, és fölösleges is... :/

Shifter
szerintem is fontos... a kis vér istvánok meg használják az engine packot aztán csõ 😄

ಠ_ಠ

Ombika
Szerintem meg nem!!!!!!!!!!

SZilaJMaGGoT
Sztem kurvára nemfontos a vizuális része, sok fölösleges object... Elég ha a fizikába beleszámítanak ezek...

SZilaJMaGGoT
Egyszerû... Lennének elõre összerakott packettek, max ha értesz hozzá behangolhatod jobban a verdát...

adeex7
a bloodsteve-eknek az autós játék az NFS-nél indul,és ott is ér véget...:SS

Shifter
ja mert a kis vérpisti magyarul sem tudna összerakni 1 motort ha lennének alkatrészek nemhogy angolul...

ಠ_ಠ

Ombika
MEg tobbet varsz, mikozben SLR ota meg ennyit se tesznek bele egyik gameba se,mert a sok balfasz nemtud vele mit kezdeni, loll! 😊
Tulsagosan reteg jatek es nem fizetik meg,ezert nem lesz meg1 ilyen game! 😞

Shifter
szerelés része a legjobb 😄 de sztem lehetne 1 kicsit komplexebb

ಠ_ಠ

Ombika
HAt pont ez vonzotta a tomeget, aki ilyennel jatszot, h o szerelhette!! En ezt nem hagynam ki belole! 😞

kemszi2
de ez a beállítás téma is érdekes.mivel sokaknak még az sok,hogyha annyi van megadva,a váltónál pl: low speed,normal,meg high speed.ezt úgy lenne jó megvalósítani ha lenne 1 egyszerûsített,meg egy összetettebb nézet azoknak akik szeretnek molyolni vele.
Shifter
kezdhetsz is hozzá 😛 én leszek az elsõ aki megveszi a játékod

ಠ_ಠ

SZilaJMaGGoT
Nembiztos... Egyébként nekem nemlenne fontos, hogy vizuálisan lássuk a szerelgetést, bõven jólenne az ha alkatrészenként cserélgethetnénk a motor(nameg futómû etc.) részeit mondjuk egy listából, + állítgathatnánk... Simán atomzsilet lenne a multiba, hogy felraksz a gépedre egy bodykitet+festést, de azzal lófaszt se érsz, sõt még a legfullosabb alkatrészekkel se, mert akkor még a beállításaid is számítanak... Mint pl. LFS-be... sok múlik egy jó setupon... Az singleplayerbe pedig elõre megírt setupokkal lenne egy jó AI...

kemszi2
a jó öreg sl3 gondolat😊bizony nagyon jó volna...még ha lenne is 1 akkor is szerintem stage1-2-3 tuningolási sémát kapná mint a crc,pt<#sir>azzal már nem lenne az igazi
Ombika
Lehet ,h kioregedett, de mai napig etalon es nincs is hozza hasonlo PT 1 uncsi szamomra, arcadeos t..i! 😞

SZilaJMaGGoT
Jah az a gamestar-os interjú... Hát nemtom mi lesz belõle, de egy komolyabb mod support nemártana... :/ De jólenne ha egy új street legal jönne... 😄

kemszi2
én arra a single player játékra leszek kíváncsi(mármmint ha lesz),amit az egyik videóban említettek az invictusnál
SZilaJMaGGoT
Nah meg PT nem is élvezhetõ igazán zseton nélkül...

SZilaJMaGGoT
2.3.1-nek örülhetünk ha idén elkészül... Raxat olyanokat is beszélt, hogy 2010-re is kitolódhat... :/ Nemtudom ti hogy vagytok vele, de mára már egy rakás szar a game... Persze jó móka lenne meg minden, de kurva régi... Lassan a CRC-s engine is teljesen elavul, és kurva nagy korlátokba ütközik vele az ember... Nekem se a csillivilli kéne, hanem egy olyan street racing game amibe viszonylag elfogadható fizika van és jó multi... De ez csak álom... Project torque is nagyon árkádosodik hiába van benne az a bizonyos "sim" mód...

kemszi2
de mondjuk ha vissza gondolsz a 2.3.0le is sok hiba üzenetet dobott.legalább is nállam
Ombika
Nem hinnem hisz nem 1 perces video volt rola, igaz lehet vagva volt! 😊 Bar ketlem,h ennyire osszetudta volna olozni! 😊

kemszi2
de lehet hogy 5 percenként dobott 1 kékhalált tõle a gép<#hehe>
Ombika
Pedig mar 1 evvel ezelott is volt bemutato video, tehat mukodott a patch! 😞

kemszi2
a gom-on néztem.elég sok témát kidobott 2.3.1-es "szóra" a keresõ.ott találtam az egyikben ezt a álvaszt
Ombika
No igen, de forumba se volt semmi se? Nem is tudom,h o honlapjuk el e meg?

kemszi2
fene se tudja :I continue the work, i just got very little free time, i have to sleep for only 2 hours just to make a very slight progress on patch so you may imagine how much other work i got here. ezt írta Raxxat 2008 novemberében
Ombika
Nemtudjatok , h a 2.3.1 projekttel milett?

Shifter

&#3232;_&#3232;

skate00
Hello
Ebben a videóbanOlyan autót mutat be ami : Kardántengely van az autóba ,meg hogytok betteni olyan Feltöltõt Meg Hangfalak vannak benne Meg , IC (InterColer(hûtõ) van az autóba..

NA énis szeretnék ilyeneket és Hogy honnan tok leszedni ilyet meg hogykell berakni.?? (2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> 2.1.8 - to - 2.2.1 -> 2.3.0 ezek a Patch ek vannak berakva)

Elõre is kösz (Megnéztem a Fenti LINK-eket de csak 1 jött be)

adeex7
itt az én kis csodám,egy Chevy Camaro SS meg egy kis tuning 😛

a motor az egy Lama Performance V12 stock,de a váltó,meg a turbófeltöltõ az a racingbõl van kivéve!!

dmx
csõ srácok! Még most se tudtok valami megoldást arra hogy a játék ne indítsa újra a gépet egyfolytában? Régebben mûködött az hogy a kompatibilitását átállítottam windows2000-re de most már ez se mûködik.
(fõleg mikor hangeffekt jön be vagy menüt váltok)

Burn tire, not your soul!

milyen patch-et használtok?
64biten hogy oldottad meg a 230LE-t?

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

basszus akkor nálam mi lehet baj ?
Nekem is 64es vistám van,XP-n ment!
lehet hogy live-on kellene patchelnem?

GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD

Nem rossz játék. Csak van benne valahol asszem 1 hiba ezért nem tudtam benne tovább menni.

skate00
Jaj a Második kép nemaz Bocs

skate00
Monster Garage VALAKI TUD VALAMI ERRÕL A GAME RÕL??

skate00
Nekem megy VISTA n !!

"Hasta La Vista Baby"

Ombika
Nalam gond nelkul 64 bitesen!

Shifter
ja

&#3232;_&#3232;

hy
csak nekem nem megy vistán?

Az a vicc hogy ha nem indul a motor kiveszem utána visszateszem és indul. A kettõzõs dolog se semmi mert kiveszek kettõt,visszateszek 1-et és mûködik. A másikat meg eltudom adni jópénzért😄 Elég frissen van telepítve a játék úgyhogy nem tudom mi a hiba de annyira nem zavar amég pénzt tudok belõle csinálni😄

kemszi2
nincs
skate00
van olyan Car Pack vagy ilyesmi amit bemásolok vagy feltelepítek és Betesz sok autókat és hozzá tartózó alkatrészeket

ChuckyHUN
így kell leszedni sorrendben:
KErék > fék > rugó> csillapító>léengõkar
rugo>csillapito v csillapito> rug oebben em vok biztos

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

skate00
Hali
Nekem olyan gondom van hogy veszek egy autót és nemtom kivenni a futómûvet mert kiírja hogy mi a neve meg hogy menhogy mennyire használt de hiába kattintgatok bármeik részére nem veszi ki (pl Rugó,teleszkóp,lengõkar..)de pedig bevan rakva a 2.1.4 -> 2.1.5 -> 2.1.6 -> 2.1.8 -> 2.1.8 - to - 2.2.1 -> 2.3.0 patch ek.ja ésmég az hogy hol tok drag versenyezni ahol csak egyenes szakasz van???elõre is kösz

Csabesz6
Trueno

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ChuckyHUN
Elõfordul ez a bug, 2 motor van a kocsiban. Próbáld meg mind2 blokkot kivenni és csak azt rakd vissza amelyik teljesen mûködõképes.

Shifter
lehet akksi hiányzik...

&#3232;_&#3232;