Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
de jó cucc😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Ez újvas😊
tegnap láttam, jó??
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

HOGY VAN ILYEN JO GRAFIKA??
Mit KELL CSInÁlni ha leszedtem vmi Cuccot ? HOVA KELL BEMÁSOLNI
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
lenne egy olyan problemam hogy felteszem a gamet, patchelem invictus Live-val 2.2.1 re es utana beteszek valamit a gamebe (motor, auto stb ami 2,2,1hez van). elinditom a jatekot es a video utan hibauzivel kidob. valaki tudja mi lehet a problema? tegyem fel inkabb a 2.3LEt?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
pl rád?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ಠ_ಠ
amúgy én 1 kocsi összerakásával több órát bíbelõdtem (néha) mert ez a lökös nem tetszik akkor ez a felni nem jó áá akkor a motor is legyen kicsit erõsebb nahjó mégsem jó akkor vissza az egészet... szóval értitek... jó kis játék ez,
a másik meg sztem ha valamelyik játékkészítõ cég jó játékot akar akkor sztem megveszi az utolsó NFS-ek valamelyikének a grafikai motorját + az LFS fizikáját + és hozzárakják az SL építési módját kicsit komplexebb módba és kész is a tökéletes játék, ja és hogy a vérpityukára is gondoljanak raknak bele 1 kapcsolót arcade/sim arcade-ba csak kiválasztod a kocsit megmondod mi legyen rajta és kész (pl.: NFS) sim módba pedig az utolsó kis csavart állíthatod a kocsin, netán ha online is van akkor 2 részre választani a dolgot, lesz arcade és sim szerver természetesen az arcade-ba a fizika is változik
nekem ez a véleményem
ಠ_ಠ
Engem iszonyat módon lekötött az sl, sõt a mai napig fenn van a gépemen a 230le(lassan egy éve(!) nem indítottam el), de letörölni semmiképp sem fogom a rengeteg modding miatt. Volt, hogy egyszere 3 sl volt a gépemen, különbözõ frissítésûek-mert ugye nem minden addon verda ment az adott patch-el. Szal én állítom nektek, hogy soha nem kapunk még egy olyan szerelgetõs-versenyzõs játókot mint az sl. A fizika szvsz még mindig jobb egy jópár mai játéknál is, mégha nem lett teljesen kész az sl....
Abban igazatok van, hogy rétegjáték, de ha a régi lehetõségekkel írnának egy legyen- a neve SL3-at és teljesen befejeznék, akkor képes lennék adni érte akár kétszer annyit is mint egy akármilyen nfs-ért.
Az sl-nek olyan fílingje volt, mint még soha semmilyen játéknak és attól félek nem is lesz hasonló sosem....
A grafika meg mellékes dolog, ha olyan lenne mint mondjuk egy lfs, akkor bõven jó lenne nem kell ide tdu szint.