Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az alkatrész kettõzésre nem tudok mit mondani.egy újra rakást érdemes kipróbálni.a motorral szerintem te rontottál el valamit.ellenõrizd hogy biztos nem hagytál e ki valamit.de induláskor ki is írja hogy mi a baja a motornak.ha nem megy vegyél 1 komplett motort
Feltettem hozzá elõször a 2.2.1.-et aztán a 2.3.0 LE-t.
Csáó
Nekem olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy szétszedem a motort és minden alkatrészbõl 2-t vesz ki??:S Meg ha belépek és betöltöm a profilom olyat ír ki hogy nem mehetek sehova mert nem mûködik a motor. Pedig minden alkatrész megvan és jó állapotban.
Elõre is köszi.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy szétszedem a motort és minden alkatrészbõl 2-t vesz ki??:S Meg ha belépek és betöltöm a profilom olyat ír ki hogy nem mehetek sehova mert nem mûködik a motor. Pedig minden alkatrész megvan és jó állapotban.
Elõre is köszi.
akkor meg slrr editor :D
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Toyota Tureno...
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Még valami: nem tudtok valami jó kis oldalt, ahonnan felniket meg autókat lehet leszedni a gamehez?
Hali!
Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy beraktam a "Mega i4 Engine Pack"-ot, ami elvileg kicseréli a soros 4 hengeres mocit a játékban sokkal élethûbbé. Az vele a gond, hogyha ilyet rakok egy autóba, akkor a városban megyek 100 métert és hibaüzenettel kilép a játék. Mi a gond? Rossz a verziószám? Jelenleg SLRR v2.3.0. LE van fent.
Más: nem tudnátok valami jó kis összeállítást mondani az alap 4 hengeres motorra, hogy milyen alkatrészekkel lehet kihozni belõle a legtöbb pacit?
elõre is thx a válaszokat
Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy beraktam a "Mega i4 Engine Pack"-ot, ami elvileg kicseréli a soros 4 hengeres mocit a játékban sokkal élethûbbé. Az vele a gond, hogyha ilyet rakok egy autóba, akkor a városban megyek 100 métert és hibaüzenettel kilép a játék. Mi a gond? Rossz a verziószám? Jelenleg SLRR v2.3.0. LE van fent.
Más: nem tudnátok valami jó kis összeállítást mondani az alap 4 hengeres motorra, hogy milyen alkatrészekkel lehet kihozni belõle a legtöbb pacit?
elõre is thx a válaszokat
A program neve SLRR editor 2.1
Na még nem válaszólt senki, de nem baj. Volt már nekem minden féle kocsim, de akkor is az igazi az einwagen nekem. Imádom ezt a kis kocsit. Van valakinek valami jó Einwagene? Nagyon fasza lenne. Nekem van Dragwagen de az szar, lolwagen meg kiakad. Egy szép einwagen kéne. help
hy. Hol is van az a kis fájl hogy minden motor belemenjen minden kocsiba? már fél 4 és nem találom :S
Szevasztok a GER-TECH oldal megszûnt vagy mi van vele ??????
nálam sem jellemzõ a kilépkedés LE-nél, pedig raktam már bele pár járgányt, alkatrészt, egyéb modot^^ sõt, a gyári autókat már nem is rakja be nekem a kereskedõkhöz, és így sincs para.
En nem hasznalok es hasznaltam soha olyat az eletbe! MErt a balfaszok teszik fel csak!!!! Verdak mar ezer eve ahhoz keszultek rengeteg pl, de jo hozza a 2.2.1 is ! Kasznik kulon vehetoek , minek soroljam ha probaltad mar?! :)
arra adtak ki vmi cuccot hogy levegye.én is jobban szeretem a 2.3.0.t fõleg hogy meglehet venni a csupasz kasznit egybõl és arra építhetsz
Akkor írd le plz mivel jobb? azzal az undorító zöld meg piros fényekkel? O.o
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
2.3.0Le nem szutyok! :) 2.4.0 duva lenne, ha befejezte volna tag, bar nem neztem,h haladt e vele vmire!!
2.2.1 a max utána még vannak ilyen házilag csinált szutykok mint pé 2.3.0 stb... de sztem felesleges és csak kidobál... am azért dob ki mert valami olyan cucc van a kocsidra téve ami addolt szóval veszel egy shimitsut és töltesz le egy interrior packet és a kocsidba beleteszed a szõnyeget pl akkor már kifog halni a game... ha beraksz egy addon verdát és vannak benne plusz sorok, értem ez alatt hogy mivel minden autó valaminek a konvertálása pl az én polski fiatom a ishima convertje volt, és ha én tettem az autóhoz olyan alkatrészt amit már az autóhoz én írtam bele akkor a játék máris kifagyott a városban. na kb ennyi remélem érted és énis jól írtam le :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
errorlogból sokminden nem derül ki számomra
Please Insert the SL2 disk.
---
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.cars.Baiern_CoupeSport:addStockParts (line:155)
java.game.Vehicle:<init> (line:78)
java.game.MainMenuDialog:osdCommand (line:478)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)
Please Insert the SL2 disk.
---
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.cars.Baiern_CoupeSport:addStockParts (line:155)
java.game.Vehicle:<init> (line:78)
java.game.MainMenuDialog:osdCommand (line:478)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)
2.4????
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Hello! Letöltöttem a RL-t 2.4-es verziót de ha a városban cruise-olok akkor 2percenként hibaüzenettel kidob a windowsba... ötlet?
hali. megnéztem és semmit nem ír ki, csak egy bejegyzés van, még a telepítésrõl(tegyem be a cd-jét).
Szia, szerintem nézd meg a Gom team-et.
És tudod hogyan kell Slrr-ba raki dolgokat?
Sziasztok. Régen toltam sokat. most leszedtem de kéne hozzá pár cumó... Patch eket találtam de kiegészitõ cuccokat nem. A fenti linkek nem mûködnek,viszont régen egy halom cumó volt a gémhez. Valaki dobhatna egy linket ha tud... Köszi elõre is..
u.i.: vissza is olvastam jópár oldalt de már kifolyik a szemem.. :)
u.i.: vissza is olvastam jópár oldalt de már kifolyik a szemem.. :)
3Ds MAX :)
cyasztok. letöltöttem a gémet és van egy kis gondom vele:S állandóan rebootol a gépem(de csak ennél a játéknál) pl.: elkezdem tuningolni a kocsim és kiakarom próbálni mit megy akkor egy pillanatra fekete kép és utánna meg hallani a gép rebootolását. :S légyszíves segítsetek
Dolgoztam már vele, csak kár hogy DirectX 9-t támogat csak, régebbieket nem pedig az lenne nagy fun :)
3D Ripper DX
Szereztem egy olyan programot amivel más játékokban lévõ jármûveket be lehet tenni a 3d Studio Max-ba. Csak az a gond, hogy nem tudom hogy kell onnan a street legal-ba tenni. Ha tudtok valami okosat akkor írjatok.
Nekem Invictus Live és utána a 2.3.0 telepítése.
a 221re kell telepíteni. nekem úgy müködik
2.3.0-ás patchet a 2.2.1-re kell telepíteni? vagy a sima játékra?mert ha felakarom telepíteni a patcheltre és valami hiba kódot ír ki.
Bocsi az "A" ért de már 3szor begépeltem mire kiirta,h még nem írhatok! az "A" volt a próba! :D
Ismét fellángolt bennem is az SL szerelem!
Régen sokat toltam, nem vagyok full alma a játékhoz, de lenne egy-két bajom!
A telepítéssel és a játék futásával nincs baj! 221 és 230as patch is felment rá tökéletesen. Autókat is sikerült berakni, igaz pont ami a legjobban kellene a Subaru Impreza megakassza a játékos. sebaj...
Amit nem értek. nem olyan a játék kinézete mint itt a képeken, nincs intercooler sem az autókhoz. Mit kellene még ehhez felraknom?
Van valami tippetek? a wankel motort sikerült valakinek már bele raknia?
Elõre is köszi
Ismét fellángolt bennem is az SL szerelem!
Régen sokat toltam, nem vagyok full alma a játékhoz, de lenne egy-két bajom!
A telepítéssel és a játék futásával nincs baj! 221 és 230as patch is felment rá tökéletesen. Autókat is sikerült berakni, igaz pont ami a legjobban kellene a Subaru Impreza megakassza a játékos. sebaj...
Amit nem értek. nem olyan a játék kinézete mint itt a képeken, nincs intercooler sem az autókhoz. Mit kellene még ehhez felraknom?
Van valami tippetek? a wankel motort sikerült valakinek már bele raknia?
Elõre is köszi
a
Hogyan lehet versenyzésen kívül pénzt keresni?
Köszi szépen!!
Hosszú lenne ezt ecsetelgetni, lényeg, h bonyolult... A legegyszerûbb, módosítás, a scriptelés, de sok leírást találsz GOM-on, meg sztem SLM-en is van de nembiztos... :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Kicsit pontosabban esetleg?
Painttal is tudsz...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...