Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Vagy valaki rakjon be valamit a verdájáról amin dolgozik.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
HA olyan a kocsi akkor hasonló motorút kell alapnak használni
Na most ezt a kiterjesztes nelkuli autot hexa editorral megnyitottam es einvagen.rpk-t a vegen atirtam lobaszo.rpk-ra, majd elmentettem es mikor load car-nal be akarom tolteni,akkor hibauzenettel kilep!!
De mar minden verziot kiprobaltam es semmi!! :(
Uzi:
!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()
java.game.parts.Part:createFromFile (line:117)
java.game.Vehicle:load (line:418)
java.game.MainMenuDialog:osdCommand (line:297)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)
Nekem ami rc verdám van akkak mos 2,5 LE a teljesítménye de azon van egy átalakított fõ tengely !<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
ENNYI!
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Mi a baj !
Lehetne egy kicsit nyugottabban is !
Na az a kérdés amit lezedtem a ger-tech - rõl SXC import filet a 3ds max hoz azt hova kell rakni ???
PLS segítsetek .
Mert Nem tudom hova kell rakni !
segítsetek kösszi .
Most keszulok leszedni MAx 5-ot, akkor szedhetem ezt,tudom majd piszkalni gamet ugye?
@Gibor: NFS-ben baszott jó modellek vannak... Max annyi hogy télleg beltér meg motortér... Amúgy honnan tod hogy nfs-bõl van?? : / Lehet hogy a gyerek magától csinálta...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
és? sztem bõven megfelel. feltéve ha sikerül kreálni normál belteret, mociteret stb:)
szvsz a hozzáfûznivalómból leszûrhetõ, hogy én is csak találtam:) jó lenne, ha én csinálnám:D én még csak übernoob módban nyomom^^
Most azt írja ki mikor elakarom indítani hogy:
Distribution version missing.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
lesz ilyen, vagy csak privát okosítás, vagy mi van? fõoldalon a random pikcsõrök közt figyelt.

sry^^
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Veletek se könnyû :(
Na akkor:
Ha ide kattintasz, kapsz egy szép Impalát. Regisztráció után.
ECC-ék sem pihennek... Most nézem az Accordot.)
Gibor: Gratulálok a 125p felnikhez, igazán jól mutat a játékban!
nekem csak a mustang 68 ba rakja be
meg van valami más weboldal ahonnan lehet letölteni modokat? a fenti 3-on kivül?