Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Nem akarok mer az még erõsen wip... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

streeter
Nah veszekedések nélkül nem is él a topic?? Valami értelmeset írjatok már :D
Vagy valaki rakjon be valamit a verdájáról amin dolgozik.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
fontos, hogy a berakni kívánt kocsi motorja megegyezzen a felül írt kocsi motor igényével, szal pl. Einvagen-t nem írhatsz Nonus-t, I4-s-re I6-st.
HA olyan a kocsi akkor hasonló motorút kell alapnak használni

Ombika
Alien anno irta,hogy ha be akarok rakni 1 auto, akkor mentsek ki pl einvagen GTK-t!
Na most ezt a kiterjesztes nelkuli autot hexa editorral megnyitottam es einvagen.rpk-t a vegen atirtam lobaszo.rpk-ra, majd elmentettem es mikor load car-nal be akarom tolteni,akkor hibauzenettel kilep!!
De mar minden verziot kiprobaltam es semmi!! :(

Uzi:

!Script error

Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.parts.Part:createFromFile (line:117)
java.game.Vehicle:load (line:418)
java.game.MainMenuDialog:osdCommand (line:297)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)

de ha növeled akkor nagyobb lessz mivel kissebb fordulat számon nagyobb forgató nyomatékot ad le ! Az rc autókném is pedíg ott milikröl van szó !
Nekem ami rc verdám van akkak mos 2,5 LE a teljesítménye de azon van egy átalakított fõ tengely !<#lama><#banplz>

12346
lemaradtam a partyról:(

SZilaJMaGGoT
Na ezz az kösz a takarítást! ;) :D

streeter
Jó abba lehetne hagyni ezt a vitát. Fölösleges, mert úgy is tölrlöm azokat a hsz-eket. Nem kell háborogni, mert törlöm itt a bazdmegeléseket meg hasonló. Nem kell teleszemetelni a topicot. Rendezzétek le privátba a dolgot vagy személyesen.
ENNYI!

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

romet
jólvan na csak kérdeztem nem kell mindjárt <#hamm><#hamm>a fejemet BOCS!!!!

SZilaJMaGGoT
Detto... Ezért kezdtem el inkább én is csinálni valamit.. Nameg aztán várakozok a RAXAT féle patchre...

Passz, de ne ijedj meg a regisztrációtól. Azzal feltárul elõtted a SLRR tuning Mekkája, onnantól csak arra vigyázz, nehogy úgy járj, mint én: már nem is játszom, csak teszek bele új autót, megnézem, aztán jöhet a következõ...

SZilaJMaGGoT
Ne zavarjon hogy importer csak zmodelerhez van és maxhoz csak exporter van... Egyébként modellezéssel kapcsolatos kérdéseidet a 3ds max topikba rakd fel!

Ja most be raktam oda ahhova mondtad és most is azt írja ki hogy amit meg akarok n yitni nam 3ds max file !

Mi a baj !

Jó van streeter, öv. 3 napja van eg és nincs read me !

Lehetne egy kicsit nyugottabban is !

Streetet.Mikor lessz újra üzemképes az oldalad?

streeter
Nehezen ki lehet találni. Valszeg van mellé read me. Ha nincs akkor igen nagy a valószínûsége hogy a plugins mappába. Mivel ez egy plugin....

Ja fáradt vagyok és most jöttem a buiból !
Na az a kérdés amit lezedtem a ger-tech - rõl SXC import filet a 3ds max hoz azt hova kell rakni ???

PLS segítsetek .

SZilaJMaGGoT
Mivan?? Ez teljesen értelmetlen és olvashatatlan...

Ma max 7 ben hova kell tenni a ger - rõl lestedett filet ?
Mert Nem tudom hova kell rakni !
segítsetek kösszi .

SZilaJMaGGoT
Én alienére szavazok mer én csinálom a bodykiteket!! :D Amúgy alien jólenne ha a textúrákon kicsit javítanál... Vannak még fehér részek..

ALIENwoods
majd meglátjuk melyikõnké lesz szebb :)

Ombika
Opera!!

Most keszulok leszedni MAx 5-ot, akkor szedhetem ezt,tudom majd piszkalni gamet ugye?

SZilaJMaGGoT
Ki nem szarja le backa-t?? Õ is csak GTA-ból konverteli... Meg ehez lesz initial-D bodykit... :P :D Max annyi hátrányosság hogy nem elsz lekapható a sárvédõ.. De az nem gond.. Sõt a sárvédõket lehet õ se csinálja meg...

streeter
Alien azzala az rx7-el mi van? Csak mert szerintem ne kezd egy full újba mert Backa már elég jól áll egy rx7-el és nemsoká ki is fogja adni.

SZilaJMaGGoT
@Kapupben: Ennyire nem szereted a nõket?? Ki nem szarja le ha abbahagyod?? :P
@Gibor: NFS-ben baszott jó modellek vannak... Max annyi hogy télleg beltér meg motortér... Amúgy honnan tod hogy nfs-bõl van?? : / Lehet hogy a gyerek magától csinálta...

Semmibajom vele, sztemis megfelel mert szépen van megcsinálva csak a tuningot ne vegyék onnan mert az hány*s

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

12346
és? sztem bõven megfelel. feltéve ha sikerül kreálni normál belteret, mociteret stb:)

szvsz a hozzáfûznivalómból leszûrhetõ, hogy én is csak találtam:) jó lenne, ha én csinálnám:D én még csak übernoob módban nyomom^^

Ja tényleg, te készíteted? Énis csinálgatok valamit, de leginkább azzal foglalkozok hogy új autó kereskedést rakok be, de a legnagyobb probléma hogy max5-öm van és az scy pluginem max7-es :(

streeter
Tök jó a garázs :D

LOL... láttcik rajta hogy MW vagy NFSU2...

malter
nem értem miért nem jön be neked
milyen böngészöd van?
KapuBen
Help!
Most azt írja ki mikor elakarom indítani hogy:
Distribution version missing.

LAMBORGHINI THE BEST CAR

12346
lál ez mi?? 8o
lesz ilyen, vagy csak privát okosítás, vagy mi van? fõoldalon a random pikcsõrök közt figyelt.

12346
gyááá de hülye vagyok... sry, nevet nem is figyeltem, csak hogy nem jön be a képe neked. így kapásból összekapcsoltam az infót alien piros x-ével <#idiota>
sry^^

KapuBen
Rájöttem!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Ombika
Jah de ez egyertelmu mivel valasz volt a malter kepere csak 12345 nezte el :D

KapuBen
Ja és légyszíves segítsetek mert akkor ezért fogom a game-et abbahagyni!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
Lenne egy kérdésem!A "nénis" textúrákat akarom gyárira!Na szóval reinstall.De melyik fájlok kellenek akkor gyárira?Azt tudom hogy amelyikbe néni van!:D

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ALIENwoods
Neki a "brutálfüstös" kép nem jön be szerintem :) s arra gondol

(az is én voltam...)

Ombika
Uff most,hogy mondod mintha mar irta volna vki, sorry a figyelmetlensegemert!!!

Jaj...
Veletek se könnyû :(

Na akkor:
Ha ide kattintasz, kapsz egy szép Impalát. Regisztráció után.

ECC-ék sem pihennek... Most nézem az Accordot.)

Légyszives valaki mondjon egy linket arra az impalára hogy honnan lehet lecsípni.Elõre is nagyon köszönöm!!!

Igen! Fenn, a bannerben van egy ECC team link, onnan szedhetõ le, néhány klasszikus amerikai vas társaságában.

Gibor: Gratulálok a 125p felnikhez, igazán jól mutat a játékban!

Ombika
Ez letoltheto vhonnet?

Ombika
Whaaaaaaaa vakon vagyok nem ertem ,ne haragudj... <#conf>

romet
Mien autók vannak amibe a Turbotechnic V8 motort be lehetne tenni?
nekem csak a mustang 68 ba rakja be
meg van valami más weboldal ahonnan lehet letölteni modokat? a fenti 3-on kivül?

12346
szted? nézd meg a piros x linkjét, aztán megtod^^

Ombika
De ennek mi koze a malter kepehez?