Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@syscoHUN :Bakker szented mér nincs több link oda ki rakva ???

KraZ
Csak ezt rakjad fel:SLRR_2_0_0-to-2_2_1.exe

MAN T.G.A.

streeter
Na a ladán javítgattam kicsit. Tudjátok voltak érdekes csíkok amikor két különbözõ színere festették, mondjuk pirosról feketére akkor maardtak piros csíkok az ajtóknál. Na azt sikerült kijavítani. Meg az egyik morcosított lámpa rossz volt de azt is megcsináltam. Most még kicsit szenvedek a scriptekkel is.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
@syscoHUN

LOL itt összvissz két kocsit láthattál ami nincs meg a külföldi oldalakon.. 😛

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szasztok.
Van egy kérdésem.Régen sokat játszottam a játékkal,és most ujra telepiteni fogom,a kérdés az,hogy milyen javitást érdemes most használni?2.2.1 jo lett?Ér valamit?Mert anno én 2.1.8-ig használtam a hivatalost,aztán 2.1.9r5 vagy valami hasonlo.Ahhoz akkor jo sok cucc volt,nem tudom hogy most ezek kompatibilisek-e,illetve jobb e nekem ha a 2.2.1-et rakom fel?
streeter
A Lada linkje a #41301 hsz-be van. A BMW meg kb. 95%-ös fázisban van. Már csak annyi hiányzik, hogy megjelenjen a kereskedõknél is.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

+halok,ha ezeket a kocsikat nemtudom valahonnan letolteni.
Akkor a fenti oldalakon kivul hol lenne meg erdemes szetnezni letoltheto kocsik utan.A google kizarva.<#zavart1>

nagyon komoly a 2107!!!
szerintem jó lenne ha belehetne állítani a difi zárását is

+neztem oket,de toredek kocsi van ott az itteniekhez kepest.

Az új bömös még asszem, nincs kiadva.

HiPPoNaX
Nezd meg a banner alatti 3 linket...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Sziasztok,kerdesem lenne.hogy az itt kozzetett gepeket le lehet valahonnan tolteni,pl az 5-os BMW-t mert szamtalan kulfoldi oldalrol toltottem kocsit,de az itt belinkelt gepeket nem talalom sehol.Keresobe kiad egy halom oldalt,ami nem igazan ezzel foglalkozik.Szoval valahova felkerulnek az itt betett gepek?

SZilaJMaGGoT
Figyelj, szerintem ez nem ide tartozik.. Asszem van valahol warez topic is... Ja és ha letöltötted, és utána modellezõs/textúrázós stb kérdéseid lennének, akkor 3ds topic/GOM, GER tutorialok.. csá

ALIENwoods
or katz.ws

Figyi ha van "lime wire" -d akkor keress rá 3ds max 7 !
és ott van egy ilyen hogy 3 ds max 7 english (full) kb 470 mega töltsd le és ott is van !

romet
már visszaolvastam de nem találtam? de jó a 3ds max 7 is ?

Ombika
READ BACK!!!!!

romet
Honnan lehet letölteni a 3ds max 5-öt ? vagy a 3ds max 7 is jó a modellek tervezéséhez?

romet
Köszi!

streeter
Jah ez még az. Nemsoká nekilátok véglegesíteni 😄

Streeter ez még a beta lada ???

Ombika
Kicsit Off de ha vki latna vhol MAx 5-ot torrenten please jelezze,koszonom!! <#worship>

12346
és ez mitõl olyan geciszép?

SZilaJMaGGoT
Nyugi egyszer úgyis megcsinálom... 😄

streeter
Örökre, mert nem fogom megcsinálni. Elegem van belõle. Eddig minden oldalam mûködött max 1-2 hétig aztán mindig valami cink volt vele. Mostmár elegem van.

Ladához meg itt a link.

Meddig lessz még rossz?

JA, DE MOSZ ROSSZ STREETER OLDALA, ÚGY HOGY VÁRJ !

romet
Van lada a játékhoz? mert a 29. oldalon már volt egy kép róla

SZilaJMaGGoT
Az nincs kész...

Halli KapuBen,azt a H2 -es Hummert honnan szedted???
Adj rá légyszives egy linket hogy honnan lehet leszedni.
Elõre is nagyon KÕSZI!!!

SZilaJMaGGoT
Há intercoolert nem ügy csinálni, ha nem tud modellezni akkor szedhet másik kocsiról is...

Kár hogy nincs hozzá intercooler mert igy kicsit porszívos.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Egy szép kis 350Z!!!

Ombika
Nekem fennt vagy a partnereim kozott csak en neked Jack neven!! <#eljen>

basta002
van egy mostani munkám, fiat tipo. néhány napja kezdtem, szóval nem kell véleményezni, kérdezem, hogy valakit érdekel-e sl-be megcsinálni. mert megcsinálom a modellt, de berakni valószínûleg nem lesz idõm (érettségi). ha valakit érdekel, majd konzultálunk!

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
Írtam hogy bocs bazzmeg 😛

Szaszura
Hülye állat kicsikét erõs nemde?Te csillagos pöcs!!!!!!!!!!!!!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

romet
Akkor csak a BMW fixált változatával kell felülirni az eredetit és jó lesz?

Van fixált BMW, az eredetin én is nagyot néztem, amikor még a kereskedõnél sem maradt a kerekén, ott is pattogott összevissza... (repülõnek kellett volna beszámíttatnom, kaptam volna érte csomó pénzt - kár, hogy ezt nem támogatja a játék 😊 )

SZilaJMaGGoT
Hülye állat! Ilyennel nem szabad viccelni! Annak a linknek bizony mi is örülnénk.. Kicsit jobban is szét nézhetnél.. 😛(azé bocsa a jelzõér de ez kicsit lámaság)

Szaszura
Hali!Lécci adjatok már 1 1inket RAXAT Patch-hez köcce<#vigyor3>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

ALIENwoods
majd visszaküldöd a BMW-t kicsit nézek rajta 1-2 dolgot 😊, mi is az MSN címed?

romet
nem tudna valaki abban segiteni hogy én feltettem a BMW 2002 turbo-t és mikor elkezdem szerelni akkor a garázsban elkezd összevissza repkedni!és nem lehet leállitani! valaki segitsen!PLS

SZilaJMaGGoT
Hehe.. Én 13 éves korom óta mondhatni aktívan iszok.. Nekem ez a buli.. 😄 Szal 2 éve...

Ombika
PEdig te irtad anno bmw telepitojebe,hogy einvagent (GTK) tipusut vegyek es azt irjam az de vhogy sose sikerul!
Ha atirom einvagen.rpk,mint ahogy te irtad Kunulu.rpk-ra, aszem igy irtad es a fenntmarado tobbi betut ponttal helyettesitem, az ugy jo nemde?
Jah es megvmi amikor kimentem az autom csak 1 kiterjesztes nelkuli fajl keletkezik es nincs olyan ,hogy gtk1,gtk2 stb....11-ig!!?<#fejvakaras>

Huh, remelem erthetoen irtam le! <#beka2>

off
Hehe, 12-13 évesen buli? És minek vagy amúgy a 18-25 között az SG fórumon? 😛
on 😊

Nem tudjátok, Gniazdo nem publikálta még a befejezetlen SLRR -es cuccait?
romet
Kösz!!!

SZilaJMaGGoT
hehe... Régen én is csináltam ilyen baromságokat... Majd te is kinõssz belõle egyszer.. ^^ De nem rossz.. 😊

SZilaJMaGGoT
hehe... Régen én is csináltam ilyen baromságokat... Majd te is kinõssz belõle egyszer.. ^^ De nem rossz.. 😊

romet
na ez hogy tetszik?