46059
.
  • Slymaster
    Igen, ezt én is észrevettem, csak 2 vagy 3 kipurendszer van, és nem értem miért.
  • KapuBen
    Nem én csináltam csak 2.3.0-ába raktam:P
  • Vlala #42266
    Amikor él a GOM, akkor lehet róla letölteni, be kell jelentkezni, aztán 1 üzenet (általában bemutatkozás szokot lenni) után tölthetsz. Most azonban, úgy látszik, ismét sikerült megszakadniuk... mióta átköltözött erre a singh...valamis oldalra, azóta ilyen meseszerű, hol volt, hol nem volt.

Gibor: Ez nagyon állat lesz!

Lenne egy (láma...) kérdésem: mostanában kiadott autóknál előfordul, hogy nem találok hozzá kipuffogócsövet. Sehol sem. Persze, szét lettek válogatva a motoralkatrészek hengerelrendezés szerint, de bármelyikbe nézek bele, sehol nincs. Vagy csak én nem találom?
  • Gibor
    Na a Challenger-el tovább jutottam:

A T/A felni:

Az R/T feli:

• Dani1234
    A G.O.M Team oldalról lehetetlen le tolteni. Miért?
  • Vlala #42262
    2.2.1 save gomb? ööö...

Slymaster: a Challengerért!
  • Erneszt
    Nagyon királyul néznének ki a "nyújtott szoknyán" :D kis téglalap jukak,hátul meg azon kijönne ki 2x dublakipufogó.Nagyon álat lenne...
  • ALIENwoods
    mikor előszőr moddoltam SLRR-t akkor az Einvagennek adtam hasonló külsőt, nyútott szoknyák stb :P
  • 12346
    ó jessz, ecc-n van 3 javított bringa. a riviera azér lájvban jobban néz ki. nem tom ezt a modellt honnan vadászták.
  • KapuBen

Szedjétek!:P
  • kemszi2
    a gom a változatosság kedvéért megint nem jó...
  • KapuBen
    Linket privi-be és átrakom!
  • zoolee
    Kössz.
    Semmi baj .(ültetés miatt)
  • Slymaster
    Ja bocsi hogy egy kicsit megültettem, de nekem így tetszett, meg feljebb raktam a motort és a kipufogót, mert az beleért a talajba
  • Slymaster
    Itt is van a challenger 2.3.0!!!

• Slymaster
    Nekem megvan az is de most nem jó a szerver, de majd belinkelem.
  • zoolee
    tlg. A motorok verzió függöek ???
  • zoolee
    Faszom .
    Mér nincs 230 hoz challenger?
    Mer most akarom fel rakni mer a GTO 221 es verzsön xar.
  • ALIENwoods
    ...és Isten megteremti a Save gombot amenübe és látja, hogy ez így jó...
    :D
  • Erneszt
    Még jó hogy vannak akik még a 2.2.1 -el szórakoznak...
  • Vlala #42247
    Tököndöföm magam! A Challenger 2.2.1-es...
  • Vlala #42246
    Néhány autót nálam sem mentett el, pl. Stratosom csak addig volt, míg ki nem léptem. Poén: az SL/save könyvtárbn ugyanúgy megvolt az autó, csak a garázsomban nem jelent meg...

Apropó, a Challenger megy valakionél? Lassan újra kellene telepíteni a játékot, tele van mindenfélével.
  • Noy
    úgy sem jó sajna...
  • Erneszt
    Próbáld meg azt hogy kilépsz a főmenübe a carrierből sztán vissza a carrierba...
  • Noy
    Hello!
    Van egy apró problémám a játékkal, remélem tudnátok segíteni...patcheltem a 2.2.1-es patchel, de mikor kilépek a carrierben lévő autómat nem menti le...mit lehet ilyenkor tenni??? (patch nélkül azért nem jó, mert szétesik a kép, a patch4 v2.1.8-as meg hibát jelez)
  • Erneszt
    Nemtudom,zért kérdem hogy hogy lehet megcsinálni.
  • Vlala #42241
    A motor? Nem a kocsi .rpk-jába kell belemászni?
  • Erneszt
    hogy is kell azt megcsinálni hogy ha valamlyik kocsi motorját bele akarom tenni egy másik kocsiba?Gondolom a motornál valamelyik cuccot kell áttírni nem?Ha igen akkor meyliket és hogyan?valaki segítsden!!slőre is kössz!!!
  • Vlala #42239
    Hétvége van :)
  • Slymaster
    Az elmúlt 24 órába 2* annyi hozzászólásom volt mint az összes többi tagnak... És szerintem nem én irtam sokat.
  • Slymaster
    Átalakitottam a baiern hood, és frontbumperjét, igazábol majdnem olyan mint az eredeti, csak az arányai mások, de ha valaki átkonvertálná nekem scx-be akkor annak nagyon tudnék örülni.
    Na jó, mutatok képet...
  • Slymaster
    Én nem foglalkozom fantázia autókkal. De van több hibás autó is.
  • Vlala #42235
    Próbálta már valaki a Blistát? (asszem GOMos) Az ablakoktól és a kasztnielemektől (rpk hiba) eltekintve elég pofás.
  • Slymaster
    Akkor nincs pangás mi?
  • Slymaster
  • 12346
    gecijó ez az ecc. mióta ismerem, nekem beszteszt^^ mégha be is figyelnek bakik az autókban. épp megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajh mé nem készülnek tepsik is. aztán fórumban lestem, hegesztődik egy magnum. az már majdnem tepsi..:D
  • Slymaster
    8-as 3ds maxxal pötyögök és az jutott eszembe, hogy esetleg valaki át tudná konvertálni scx-be, ha valami értelmeset tudok majd kreálni
  • Slymaster
  • 12346
    én azokat régen ráfújogattam:) meg most is. alex oldalán egyszer az egyik "nap képe" is lett^^
    [villog^^]
  • Slymaster

unatkoztam