46059
.
-
#42268 Igen, ezt én is észrevettem, csak 2 vagy 3 kipurendszer van, és nem értem miért. -
#42267 Nem én csináltam csak 2.3.0-ába raktam:P -
Vlala #42266 Amikor él a GOM, akkor lehet róla letölteni, be kell jelentkezni, aztán 1 üzenet (általában bemutatkozás szokot lenni) után tölthetsz. Most azonban, úgy látszik, ismét sikerült megszakadniuk... mióta átköltözött erre a singh...valamis oldalra, azóta ilyen meseszerű, hol volt, hol nem volt.
Gibor: Ez nagyon állat lesz!
Lenne egy (láma...) kérdésem: mostanában kiadott autóknál előfordul, hogy nem találok hozzá kipuffogócsövet. Sehol sem. Persze, szét lettek válogatva a motoralkatrészek hengerelrendezés szerint, de bármelyikbe nézek bele, sehol nincs. Vagy csak én nem találom? -
Gibor #42264 Na a Challenger-el tovább jutottam:
A T/A felni:
Az R/T feli:
-
Dani1234 #42263 A G.O.M Team oldalról lehetetlen le tolteni. Miért? -
Vlala #42262 2.2.1 save gomb? ööö...
Slymaster: a Challengerért! -
Erneszt #42261 Nagyon királyul néznének ki a "nyújtott szoknyán" :D kis téglalap jukak,hátul meg azon kijönne ki 2x dublakipufogó.Nagyon álat lenne... -
#42260 mikor előszőr moddoltam SLRR-t akkor az Einvagennek adtam hasonló külsőt, nyútott szoknyák stb :P -
#42259 ó jessz, ecc-n van 3 javított bringa. a riviera azér lájvban jobban néz ki. nem tom ezt a modellt honnan vadászták. -
Szedjétek!:P -
#42257 a gom a változatosság kedvéért megint nem jó... -
#42256 Linket privi-be és átrakom! -
zoolee #42255 Kössz.
Semmi baj .(ültetés miatt) -
#42254 Ja bocsi hogy egy kicsit megültettem, de nekem így tetszett, meg feljebb raktam a motort és a kipufogót, mert az beleért a talajba -
#42253 Itt is van a challenger 2.3.0!!!
-
#42252 Nekem megvan az is de most nem jó a szerver, de majd belinkelem. -
zoolee #42251 tlg. A motorok verzió függöek ???
-
zoolee #42250 Faszom .
Mér nincs 230 hoz challenger?
Mer most akarom fel rakni mer a GTO 221 es verzsön xar. -
#42249 ...és Isten megteremti a Save gombot amenübe és látja, hogy ez így jó...
:D -
Erneszt #42248 Még jó hogy vannak akik még a 2.2.1 -el szórakoznak... -
Vlala #42247 Tököndöföm magam! A Challenger 2.2.1-es... -
Vlala #42246 Néhány autót nálam sem mentett el, pl. Stratosom csak addig volt, míg ki nem léptem. Poén: az SL/save könyvtárbn ugyanúgy megvolt az autó, csak a garázsomban nem jelent meg...
Apropó, a Challenger megy valakionél? Lassan újra kellene telepíteni a játékot, tele van mindenfélével. -
#42245 úgy sem jó sajna... -
Erneszt #42244 Próbáld meg azt hogy kilépsz a főmenübe a carrierből sztán vissza a carrierba... -
#42243 Hello!
Van egy apró problémám a játékkal, remélem tudnátok segíteni...patcheltem a 2.2.1-es patchel, de mikor kilépek a carrierben lévő autómat nem menti le...mit lehet ilyenkor tenni??? (patch nélkül azért nem jó, mert szétesik a kép, a patch4 v2.1.8-as meg hibát jelez) -
Erneszt #42242 Nemtudom,zért kérdem hogy hogy lehet megcsinálni. -
Vlala #42241 A motor? Nem a kocsi .rpk-jába kell belemászni? -
Erneszt #42240 hogy is kell azt megcsinálni hogy ha valamlyik kocsi motorját bele akarom tenni egy másik kocsiba?Gondolom a motornál valamelyik cuccot kell áttírni nem?Ha igen akkor meyliket és hogyan?valaki segítsden!!slőre is kössz!!! -
Vlala #42239 Hétvége van :) -
#42238 Az elmúlt 24 órába 2* annyi hozzászólásom volt mint az összes többi tagnak... És szerintem nem én irtam sokat. -
#42237 Átalakitottam a baiern hood, és frontbumperjét, igazábol majdnem olyan mint az eredeti, csak az arányai mások, de ha valaki átkonvertálná nekem scx-be akkor annak nagyon tudnék örülni.
Na jó, mutatok képet...
-
#42236 Én nem foglalkozom fantázia autókkal. De van több hibás autó is. -
Vlala #42235 Próbálta már valaki a Blistát? (asszem GOMos) Az ablakoktól és a kasztnielemektől (rpk hiba) eltekintve elég pofás. -
#42234 Akkor nincs pangás mi? -
#42233 -
#42232 gecijó ez az ecc. mióta ismerem, nekem beszteszt^^ mégha be is figyelnek bakik az autókban. épp megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajh mé nem készülnek tepsik is. aztán fórumban lestem, hegesztődik egy magnum. az már majdnem tepsi..:D -
#42231 8-as 3ds maxxal pötyögök és az jutott eszembe, hogy esetleg valaki át tudná konvertálni scx-be, ha valami értelmeset tudok majd kreálni -
#42230 -
#42229 én azokat régen ráfújogattam:) meg most is. alex oldalán egyszer az egyik "nap képe" is lett^^
[villog^^] -
unatkoztam