Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
LOL itt összvissz két kocsit láthattál ami nincs meg a külföldi oldalakon.. 😛
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Van egy kérdésem.Régen sokat játszottam a játékkal,és most ujra telepiteni fogom,a kérdés az,hogy milyen javitást érdemes most használni?2.2.1 jo lett?Ér valamit?Mert anno én 2.1.8-ig használtam a hivatalost,aztán 2.1.9r5 vagy valami hasonlo.Ahhoz akkor jo sok cucc volt,nem tudom hogy most ezek kompatibilisek-e,illetve jobb e nekem ha a 2.2.1-et rakom fel?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Akkor a fenti oldalakon kivul hol lenne meg erdemes szetnezni letoltheto kocsik utan.A google kizarva.<#zavart1>#zavart1>
szerintem jó lenne ha belehetne állítani a difi zárását is

és ott van egy ilyen hogy 3 ds max 7 english (full) kb 470 mega töltsd le és ott is van !
Ladához meg itt a link.
Adj rá légyszives egy linket hogy honnan lehet leszedni.
Elõre is nagyon KÕSZI!!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

..::S::L::M::..
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Ha atirom einvagen.rpk,mint ahogy te irtad Kunulu.rpk-ra, aszem igy irtad es a fenntmarado tobbi betut ponttal helyettesitem, az ugy jo nemde?
Jah es megvmi amikor kimentem az autom csak 1 kiterjesztes nelkuli fajl keletkezik es nincs olyan ,hogy gtk1,gtk2 stb....11-ig!!?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Huh, remelem erthetoen irtam le! <#beka2>#beka2>
Hehe, 12-13 évesen buli? És minek vagy amúgy a 18-25 között az SG fórumon? 😛
on 😊
Nem tudjátok, Gniazdo nem publikálta még a befejezetlen SLRR -es cuccait?