46059
.
  • kemszi2
    ez nagyon kész van ráadásul ah jól látom mecsinálják hozzá a W12 motort is.Remélem minél hamarabb kiadják
  • 12346
    ez is egy olyan autó, amiről sose gondoltam volna, hogy lesz, de zsír. egy phaetont én is elfogadnék^^
  • streeter
    Elég jó cuccnak ígérkezik.

• Ombika
    Ez hitetlen,hogy meddig kepesek moddolni 1 jatekot! :P
  • Vlala #42173
    Betegek...

Ezek se teljesen tiszták. :)
  • Slymaster
    Ma is mennt a pangás
  • 12346
    ne kreálj már elméleteket:D nincs kiadva, oszt szia. vagy lesz, vagy nem lesz. utóbbi esetben fákk.
  • MikX
    Hát lehet...
    De nem tom miért ne lehetne ps... Tudnak olyant csinálni, hogy még egy eredeti képen sem fedezed fel, nem hogy egy játékban...

De végülis lehet, és ha egyben van az egész, akkor nem is olyan nehéz kivitelezni rövid idő alatt...
    Mást nem tok, hogy miért ne lehetne letölteni...
  • Csabesz6
    köszi (ezt is)
  • 12346
    messziről virít, hogy se ps, se max. ezt is csak csinálta vki, aztán örül neki, és mutogatja.
  • 12346
    ne töröld a régi autókat. akkor behal a gáma. tekerd a napokat, vagy csinálhatod azt, hogy állandóan veszel, és eladsz autót, ezzel is frissül a kínálat.
  • MikX
    És ennek mi köze az F40-eshez a képen?
    Azt értem, hogy CRC, meg SLRR, de én arról az F-40 esről beszéltem, hogy azt vki csinálja, vagy csak úgy lett csinálva...
  • Csabesz6
    figyusztok betettem az uj autokat de nem látom öket a kocsiboltba...a játék elején vok....talán töröljem a régi kocsikat(bocs ha naon hüe vok)
  • kemszi2
    szép kis autó.A modell-t te csináltad vagy konvertáltad?
  • SZilaJMaGGoT
    Dehogy is az... :S
  • streeter
    Gondolod???
    IDE nézz be!!!
  • MikX
    Itt van még kép az Imprezáról, már festhető, textúra kell neki, és a kasztni asszem meg is van...
    A többi meg majd utána...
    A Tuning bodíkiten gondolkodom, hogy mient is kéne csinálni hozzá, de egyenlőre nincs vmi túl sok 5letem, talán a Rally-st, meg még vmi tunereset kellene, de vagy átalakítok vmit amit találok, vagy magam csinálok egyet...

• MikX
    Ez tod mi? Megmondom, egy Maxban renderelt kép, vagy PS...
  • SZilaJMaGGoT
    Mi se tudunk túl sokat ugye alien??:D
  • ALIENwoods
  • malter
    ez elég lol:D
  • kemszi2
    erről a hibrid game-ről mi újság.Bocs de mivel nem vagyok túl jó angolból ezért nem igazán jövök ki a fórumból!
  • ALIENwoods
    nekem annyira nem jött be a 2.3.0, a tükröződés nem az igazi, inkább engine szinten kéne azt babrálni. Szúrja a szemem hogy nem illik be a környezetbe a jármű, örölnék továbbá valami frankó bumpmap effektnek bele. A ködöt pedig szerintem le lehetne hagyni, meg a motion blur-t is
  • Vlala #42154
    Mindenki játszik :) Annyi autó jött most ki, hogy nem győzzük kijjebb próbálni, és ráadásként még megleptek egy konverter programmal is... (:
  • Slymaster
    Tökre bevan halva az egész slrr-es élet.
    Pangás 1000-el!
    Mindenki videót készít?
    Vagy most annyi az új autó, hogy mindenki elvan vele?
  • KapuBen
    Nah 1 kép az acuráról hogy szedjétek:P
  • Vlala #42151

Bazz...
  • 12346
    mind1, közben még láttam egy párat, ami "nincs". camaro, meg ilyenek.
  • 12346
    ez meg mi?? ill hol találni ilyeneket? ecc-n láttam a só jór rájdz topikban.
  • Gibor
    Azért, sztem a modell naon szép!! A másik hogy azért én segítek neked :P De mindenesetre csináld majd szólj föl ha valami gond van. :P
  • Vlala #42147
    Próbálj 21-es felnire 19-es gumit tenni. itt egy üzenetnek kellene megjelennie, miszerint "The inner radius of the tyre doesn't match the rim", ehelyett puff, kilép. (előtte ments, mivel ez a verzió már nem menti el magától a karriert.) az enter és a num0 az időlaassítás és stop funikció, azt hiszem, a 2-essel lehet visszafelé kockázni, mint a videót :)
  • 12346
    azt tom mire jó az f9, csak első próbálkozásra kb semmit sem értem vele:) aztért írtam, hogy majd még bevizsgálom párszor ezt a témát. gumi-felni hibát sem tapasztaltam eddig. majd ma^^ tesztpályás enter + num0 se nézegettem:)
  • Vlala #42145
    A kilépés a főmenüből, betöltés nélkül tényleg nem akar menni, de ha töltesz egy állást, onnan lépsz ki, akkor megy. Az F9 a free camera option, nyilakkal-egérrel oda viszed az operatőrt, ahová akarod, nekem valahogy mindig az autó alatt/előtt köt ki... :) Ha F2-vel visszaváltasz belőle állókamerára, egy-két szép jelenetet elkaphtsz vele közelről is.
    Nekem a legbosszantóbb a gumi-felni hiba, ha nem méretes gumit teszel fel egy felnire, úgy kilép, mint a sicc.

tesztpályán entert próbáltál már nyomni? Vagy num0-t? :)
  • 12346
    elkezdtem ismerkedni a 230as peccsel. annyira nem vagyok hasraesve tőle, mint ahogy vártam. régi bogarak helyett vannak újak^^ van pár hasznos okosság benne, de pl ez a mósön baromság nem tom minek. a köddel együtt. és azt se igazán értem, hogy az "exit game/yes" kombóra mé nem lép ki:C aztán autókázás közben nyomtam egy f9-et, oszt láttam egy jó nagy semmit, meg mégnagyobb ködöt. + néha hallottam mocihangokat, egyebeket. ebből hogy kell visszakeveredni? mer az ismételt f9 nyomkodásra nem történt semmi, így inkább kidzsasszoltam a főmenübe.
    no mind1, majd még ráfekszem erre, aztán tapasztalgatok.
  • Slymaster
    Elküldtem a linket... mikor teszed fel???
  • 12346
    nm. ari vagyok, segítek^^
    ha tok
  • MikX
    Nem is neked szántam az üzi 2.felét... :D
  • Csabesz6
    köszi
  • 12346
    cars/racers könyvtár
  • Csabesz6
    amugy akocsikat amiket leszettem azokat siman csak másoljam be a cars mappába?