Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ja

Csabesz6
csasztok
ha ráteszem az alap játékra a 2.2.1-et+a 2.0.3-at akko az jo igaz?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

12346
áá csak találnátok más mókát😄

ALIENwoods
GT4 intro

ALIENwoods
játék nélkül sok modder kuka lenne 😄

Azt meg lehet kérdezni offban, hogy milyen zene szól a videó alatt?

12346
modderek nélkül sok játék kuka lenne.

malter
csak hivatalos verdák stb?sztem mehetne bele minden,mert a modderek nélkül már kuka lenne régen.
ALIENwoods
Nem, az Invictus MAGYAR játékát reklámozzuk, nem Raxatot

malter
nem 2.3.0?😊
ALIENwoods
Egy közös Street Legal Racing videót készítünk és szükségünk van rátok is! A videó témája az eredeti 2.2.1-s 'végleges' SLRR minden érdekessége, járgánya, garázsa.
Nemszámít hogy géped milyen gyors mivel a szerkesztés alatt mi eljátszunk az FPS-ekkel 😛.

Programok amik kellhetnek:

- Fraps (MSN-n csipogj érte 😉
- Photoshop

Egységes SL beállítások:

- 1024*768*32
- Textúra részletesség : High
- Árnyék : Medium
- Minden más csúszka: közepes
- Kocsi szín a garázsban, minden autó eredeti festése stock állapotban, tuningolton lehet saját skin

Videó szempontjai:

- legyen mindenféle versenyrõl legalább 10 másodperces videód
- lehet tört járgányos is 😊

Videó alaptörténet:

Kezdõ emberke, vesz egy kék Einvagent madj kigördül a városba elkezd versenyezgetni nappal. Közbe a kapott/nyert pénzekbõl néha néha kicsit tuningolja a járgányt. Zajlanak a versenyek még több pénz mégtöbb zsé. Majd az elsõ éjszakai futamán leveri az elsõ helyezett. Hõzünk nem adja fel, kellõ pénz üti a markát abból, hogy eladja járgányát és így vesz narancssárga Duhen SunStrippet. Ezzel is addig versenyezget míg maxon nem lesz a kocsi + elkezti festegetni, s az egyik bika futamon leveri a club elsõt is...

Telnek múlnak az 'idõk' :Ð. Hõsünk má a pirosaknál áll a toppon, mikor az egyik éjszakai futam során követni kezdi ellenfelét, aki a verseny után nem áll meg (errõl majd mi gondoskodunk 😄). Majd másnap fényes nappal és egy teli tank benzinnel mi is elindulunk azon az úton, majd szerény áttûnéssel a ROC pályán lyukadunk ki. Gyorsan letáboruzunk miután információt kapunk a helyi versenyrõl...

A végkifejletet rátok bízzuk !

A kedvcsináló moviet innen letölhetitek !

A project fóruma pedig itt található !

(És tudjátok hogy mi a legjobb, az hogy a sok hüle külföldi nem tudja hogy mire készülünk 😄)

ALIENwoods
Sony Vegas 6

malter
dobok majd fel én is,de versenyt ne várjatok drift agyig😄
van lementve pár g,késöbb vágok valamit
malter
<#eljen>mivel csináltad?
ALIENwoods
12346
megint ellátogattam ide, hogy mi újság, aztán csak fájt a szívem^^ túl igényesek ezek a bringák még mindig abba a retekbe. jó lenne má túl lenni az okj-n, aztán folytatni kéne a mester úrral a fleet-et. vagy ezeknek kéne az értésükre adni, hogy igazándiból õk az sl-be vagy crc-be akarnak autót csinálni/konvertálni, csak még nem tudják. or ví vill fákk júú.

GamerAdams007
ja igaz bocs elirtam

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Lada rulez 😊

Slymaster
2.3.0 <#zavart2> szerintem...

Dogtag: mi ebben a nehéz???

Game install, 2.2.1 install, copy 2.3.0!

Slymaster
A képpel ellentétben az egy kockalada, de mindjárt átküldöm a zsigulit is ami a képen van.

ALIENwoods
ugyan 😄

Felraktam SLM-RE a 2.3.0-s Ninja-t és Slymaster LAdáját !

Slymaster
Mire feljövök.. megy a pangás 😞

Tanulj még egy kicsit.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

12346
õõ.. asszem ez idevág. ha jó.

Hát így néz ki a kocsim!Jól néz ki a matt fekete(azért fekete mert 3ds max-ben ez a szín van beállitva), de szeretném festeni
Segítsetek nekem!Nem tudom festeni az autó elemeit!Következõt csináltam:Zmodellerrel átkonvertáltam az scx-et 3ds-re, ezt megnyitottam 3ds-max5-tel, megcsináltam az alkatrészeket és exportáltam scx-be, beraktam a játékba és nem tudom festeni!Mit csináljak és hogyan???
Akkor az volt a baj, most a 2.3.0-bna vannak 2.2.1-es autók, azt nem igazán kedveli a program.

Ombika
Szuz slr-re rakd de ha olvasdnal readme.txt,akkor lathatnad ,hogy abba is irjak vagyis javasoljak!!

12346
mondjuk még nem próbáltam a 2.3.0.-at, de sztem szûz sl nem árt, abból kiindulva, hogy a 2.2.1. bringák nem mennek az új peccsel.
szal sztem reinstall, azt jóvan.

nem már tettem a 2.0.0.->2.2.1 javításba új kocsit és utánna tettem fel a 2.3.0-at.
a3a
szedd ki belõle a kocsikat(ha vannak külön mint pl a lada)<#finom><#integet2>

12346
fákk. micsináltál? szûz sl-re 2.0.0.->2.2.1. peccs, és csak ez után hánytad rá a 2.3.0.-at ugye?

Nálam nem indul el! Hibát észlel ezért le áll.
© Vlala kösz szépen
A 2.3.0. patch tulajdonképpen egy tömörített fájl, amit ki kell tömöríteni a Street Legal könyvtáradba. Semmi install, semmi setup, csak egyszerûen (Mondjuk Total commanderben) kivcsomagolod, aztán bemásolod a játék könyvtárába.

Segítsetek nem tudom fel rakni. A G.O.M Team-rõl szedtem le.
Hogy kell fel tenni a 2.3.0-at??????????????????,
Ombika
Felteszem en is szivesen neked de amugy pofon egyszeru csak a profilodnal a tarhelyre tedd ki es mar kesz is!!

streeter
Már felvettelek msn-en csak vagy nem fogadtad el vagy nem jelentkezel be nem tudom. Az a legegyszerûbb ha átdobnád msn-en és én meg feltölteném.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ez után én el se vinném neked!<#papakacsint>

Mellesleg van valami info, hogy hogyan haladnak a SL3-al?!

Már készen van. Csak mondd meg hogy hogyan töltsem fel az SLM-re és megcsinálom.Vagy valaki más.😊)
streeter
Jó látni 😄 Remélem hamar kész leszel vele. Vagy már kész is vagy?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Slymaster
<#wave>

Egy szpé kis BMW E36
Bocs a dupláért, de a GOMon készül valami, QuickVerter néven. Állítólag egy rém egyszerûen kezelhetõ 2.3.0 konverter lesz, ill. már az, csak levették, mert finomítanak rajta, az újban már Java sem kell a konverthez. (ha jól fordítottam)

SLM: együttmûködtök GOMékkal? A bömös, most meg a kereke...

Az sl3-ba már kérünk baltát is 😊

kemszi2
tudot valamit a gyerek
Baltát? Wow.

SZilaJMaGGoT
Errefelé volt egyszer olyan, hogy egy csávónak nem indult a kocsija és a motorba bele állította a baltát... 😄 lol Vagyis gondolom motorburkolatot foghatott csak mer azér fémbe kicsit necces lehet beletenni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Ok, ok... De azért amennyiben lehet, kerüld az ilyen hsz-okat..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)