46059
.
  • Vlala #42887
    FONTOS: a Gom-team visszakapta a régi URL-jét (www.gom-team.com), a singh336stb.info-ról bejutni elég körülményes, legalábbis Explorer alatt.

A banner csak akkor lesz javítva, ha Streeter visszatér közénk.
  • Vlala #42886
    Nekem csak elmosottak a gombok, de benéztem, pont ott, ahol alaphelyzetben ablak volt a garázson. Tehát csak az alkatrészkatalógus, a Nograv és a 8 órás alvás gombja van elmosódva.
  • 12346
    az barát. mind1, én is kösz az infót:D
  • george4
    ok. koszonom szepen az infot!
  • SZilaJMaGGoT
    ja...
  • 12346
    hö. ha nincs maxon, akkor télleg eltűnnek a gombok? 0.0
  • SZilaJMaGGoT
    textúrákat maxra tekered...
  • 12346
    há pl reinstall. aztán föltolod csak ezt. ezzel a szűz 2.0.0.-ás sl-ed 2.2.1.-es lesz. aztán ez után ráhányhatod a 2.3.0.-at, ha akarod és heló.
  • george4
    #42871? van ra valami megoldas?
  • Vlala #42878
    /\
    /\
    /\
    Ott találsz autót hozzá.

Betenni egyszerű, általában mellékelnek hozzá útmutatót, de ha benézel a játék könyvtárába, van Cars/Racers mappa, az tárolja az autókat. Értelemszerűen ha beteszel melléjük egy másikat, az megjelenik a játékban, de a verziószámra ügyelj!
  • thed007
    sziasztok most raktam fel ennek a játéknak mind a 2 részét elég jó game:D tudna valaki segíteni nekem ilyenben hogy hogy kell berakni kocsit??megküldenétek pár db-ot hozzá? msn [email protected] köszi
  • ALIENwoods
    "újaknak meg segítsenek a nagyöregek, én is így tennék " - hahh egy nagy ló*aszt
  • zoolee
    Csá...
    Kéz és láb törést.
  • SZilaJMaGGoT
    ég veled streeter....
  • 12346
    písz n láv, jó legyé
    segítünk majd mint állat^^
  • streeter
    Na srácok én mától pontosan 2 hétig nem leszek. Légyszi ne hányjátok tele a topikot mindenféle off-al meg veszekedéssel. Legyetek jófiúk az újaknak meg segítsenek a nagyöregek, én is így tennék

Na szal. minden jót mindenkinek 2 hét núlva itt vagyok.
  • george4
    Udv!
    Felraktam a 2.3.0 patch-et es egy jo par ikon nem latszik!:( pl:a garazsban fent a felsosorban, meg az alkatreszeknel. Nem is latom mit vennek meg. Rakattintani es kivalasztani ki lehet csak nem latszik. Lehet valamit tenni, hogy latszodjanak az ikonok, hogy ne vakon keresgeljen az ember? thx
  • zoolee
    Tényleg régebben ki mondta hogy torrenten nincs slrr ???

Fenn van az egéssz 1 file ban csak 1 nap mire le jön.
  • allyouneedisme
    Streeter:
    a skodán én(meg elméletben Kapuben)dolgozok,és octavia lessz 1x majd,csak VC-s és elég sok munka van vele.
    mér kérdezted?
    Vlala:eggyet értek,sztem egy bogár tökéletes lenne,mert azt rengetegféleképpen lehet tuningolni,és mindenki ismeri meg stb....csak ahoz a motor is kéne.
  • streeter

• Vlala #42867
    én több szoci autónak örülnék inkább :) Vagy valami veteránnak, pl. Kadett C kupé, rally kittel. Vagy egy régi Bogár...
  • streeter
    Nekem abból az A4-es a Lexsus az SLR e GT40 kellene. De jöhet még az Aston vagy a Porschék is.
  • n0rad
    Az jó lenne, ha az MW -s autók átkerülnének SLR -be, mert szimuban kicsit érdekesebb lenne azokat vezetni, és kárpótolná azt a vajmi kevés bodykit-et...

Ha már csinálnak több MW -s autót, akkor jól esne, ha mind az 5 body kit benne lenne :D
  • Vlala #42864
    Néhány Most Wanted-ből ismert autó kerül át SL-be, egyébként szerintem nem megyünk le a NFSMW "nyomd a gázt meg a nitrót, király vagy!" szintjére. Ez még mindig egy szimulátor, fizikával.
  • Mexx
    Mi ez a Street Legal Most Wanted? Kamu vagy tényleg van ien ? :D
    Kiba nagy ^^
  • ALIENwoods

hahaaa :D
  • zoolee
    Ok kössz.
  • SZilaJMaGGoT
    Majd ha lesz kedvem/időm kiolvasztalak.. Most úgyis alien bütyköli az oldalt a régi css-em + headeremmel úgyhogy nincs sok látnivaló...
  • zoolee
    Akkor léci kérdmeg aki banolt hogy engedjen vissza.
    Léci.
  • SZilaJMaGGoT
    Passz, nem én bannoltalak...
  • zoolee
    DE miért ???
    Mit csinaltam vagy csak unatkoztatok és valamivel el kellett csszni az időt ???
  • SZilaJMaGGoT
    BANN
  • zoolee
    Miért van az ki írva az slm nél mikor be akarok lépni , hogy hiba,az ön felhasználói fiókját le tiltottuk ?????

• Erneszt
    Egy NOS-os SuperDuty:

• ALIENwoods
    előbb utóbb ahhoz is megcsinálják majd :D
  • zoolee
    Egész fasza, de most van egy nagyon fura billentyűm és még mek kell szoknom.
  • SZilaJMaGGoT
    Mivan??
  • zoolee
    Ja ez egyesz fasz.
  • Erneszt
    Jó lett??

• Erneszt
    Honnan lehet letölteni??