Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ez meg mi?? ill hol találni ilyeneket? ecc-n láttam a só jór rájdz topikban.

Azért, sztem a modell naon szép!! A másik hogy azért én segítek neked 😛 De mindenesetre csináld majd szólj föl ha valami gond van. 😛

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Próbálj 21-es felnire 19-es gumit tenni. itt egy üzenetnek kellene megjelennie, miszerint "The inner radius of the tyre doesn't match the rim", ehelyett puff, kilép. (elõtte ments, mivel ez a verzió már nem menti el magától a karriert.) az enter és a num0 az idõlaassítás és stop funikció, azt hiszem, a 2-essel lehet visszafelé kockázni, mint a videót 😊

12346
azt tom mire jó az f9, csak elsõ próbálkozásra kb semmit sem értem vele😊 aztért írtam, hogy majd még bevizsgálom párszor ezt a témát. gumi-felni hibát sem tapasztaltam eddig. majd ma^^ tesztpályás enter + num0 se nézegettem😊

A kilépés a fõmenübõl, betöltés nélkül tényleg nem akar menni, de ha töltesz egy állást, onnan lépsz ki, akkor megy. Az F9 a free camera option, nyilakkal-egérrel oda viszed az operatõrt, ahová akarod, nekem valahogy mindig az autó alatt/elõtt köt ki... 😊 Ha F2-vel visszaváltasz belõle állókamerára, egy-két szép jelenetet elkaphtsz vele közelrõl is.
Nekem a legbosszantóbb a gumi-felni hiba, ha nem méretes gumit teszel fel egy felnire, úgy kilép, mint a sicc.

tesztpályán entert próbáltál már nyomni? Vagy num0-t? 😊

12346
elkezdtem ismerkedni a 230as peccsel. annyira nem vagyok hasraesve tõle, mint ahogy vártam. régi bogarak helyett vannak újak^^ van pár hasznos okosság benne, de pl ez a mósön baromság nem tom minek. a köddel együtt. és azt se igazán értem, hogy az "exit game/yes" kombóra mé nem lép ki:C aztán autókázás közben nyomtam egy f9-et, oszt láttam egy jó nagy semmit, meg mégnagyobb ködöt. + néha hallottam mocihangokat, egyebeket. ebbõl hogy kell visszakeveredni? mer az ismételt f9 nyomkodásra nem történt semmi, így inkább kidzsasszoltam a fõmenübe.
no mind1, majd még ráfekszem erre, aztán tapasztalgatok.

Slymaster
Elküldtem a linket... mikor teszed fel???

12346
nm. ari vagyok, segítek^^
ha tok

MikX
Nem is neked szántam az üzi 2.felét... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

12346
cars/racers könyvtár

Csabesz6
amugy akocsikat amiket leszettem azokat siman csak másoljam be a cars mappába?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
jolvan na<#lookaround>de egy m6-os bömöstöl azé távol van

kemszi2
remélem ez csak vicc akart lenni
MikX
Igen, jól mondod, az, bár elég egyértelmû sztem 😄
4ajtó, hátsó üléssor...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ez is nagyon ALLAT!!!

12346
x. én még le vagyok ragadva az 50-nél vagy hánynál, aztán azt letolták mit tom én mennyire.

Annyira jól lett az a kép hogy úgy gondoltam muszáj lessz felraknom!

Csabesz6
nem nem ez egy 2006-os subaru impreza .....jol mondom?<#nyes><#buck>

KapuBen
M6-os bömös?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

MikX
Na hali mindenkinek!
Belefogtam én is egy verdába:
Bár még alig csak egykét percet foglalkoztam vele, sztem már azért ltszik valami... 😄

SZilaJMaGGoT
180sx-et v10-el?? Ilyet viccbõl se mondj!! Szentségtörés!! 180sxet csak is 4 hengeressel...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Csabesz6
nah siker 2.3.0 rajta van CSÁSZÁR😄 de ez a get more money ez hogy került ide......?

KapuBen
Pedig milyen jó lenne pl. egy V10 el nyomatni😞

LAMBORGHINI THE BEST CAR

SZilaJMaGGoT
Pont 180sxnél nem okés... 😞

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

A GOMon még mindig csak 1 kell, azt írják.

Quick konvertor

Ez a progi állítólag nagy segítség az ótók 😊 2.3.0-sításában, még nem próbáltam.

12346
nem tom most mennyi kell. talán 20.

Slymaster
ezt nemtom mér 2nek irta...<#zavart2>

KapuBen
Már kész Mr. MultiPost😉

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Slymaster
Hajrá, hajrá... tellenek az 5percek
<#nyes>

Segítsetek!!! G.O.M team oldalról nem tudok letölteni.
KapuBen
5 perc!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Akinek van ideje az küldje már át nekem 2.3.0-ba az Acura NSX-et.
Megköszönném ha valaki betolná. Kirakom SLM-re is.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
és erre utana mehet a 2.3.0 igaz?

Csabesz6
köcce megnézem ezzel<#worship>

12346
kapásból a 221-es peccset akarod rátenni? az nem fog menni^^ meg nekem gyanús az a 203as verzsönszám is, (az nem a letõttõs-aktíválós cucc?) mind1. egy tiszta, peccseletlen sl-re ezt ajánlom, hogy feldobd, utána a 230-at, aztán lesz vmi.

Slymaster

kemszi2
szed le újra lehet szarul szedte le
Ombika
Talan nincs meg az elegendo hozzaszolasod!!

a G.O.M Team odalon miért nem tudok letölteni? Pedig már bejelentkeztem.
ezt írja ki You're not allowed to do this.
Csabesz6
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\meshes\R_seats.scx
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7

Csabesz6
de hogyha ráakarom tenni a 2.2.1 et akko valami errort ir (amugy a jatek menüjének a bala also sarkaba az van: ,,v2.0.3 (build 460)"<#pardon1>

streeter
Na mostmár 2.3.0-ba is.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
érdekel, sõt szerintem töltsd fel SLMre !

most meg azt írta ki, hogy Create hw 3d device failed.ez mit jelenthet?azon kívül hogy nem tudja elindítani a játékot.
Igen, az a directX 3D-s része, a Direct3D. Tedd fel a dx9-et, megoldódik. Remélhetõleg. 😊

a d3d9 az a directx?mert azt hiányolja most, hoyg felraktam a 2.3.0-át
streeter
Na kitakarítottam az elmúlt pár nap lámaságát. Volt munkám bõven. Szerintem kitöröltem vagy 30hsz-t. A láma kérdéseket + a hozzájuk tartozó válaszokat 😊

Slymaster
http://www.slymaster.extra.hu/text.jpg
http://www.slymaster.extra.hu/text2.jpg

Slymaster

Texturapack valakit érdekel???