Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a 2.0.0 to 2.2.1 és a 2.3.0-t de úgy sem jó!!Mi a baj?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ACER Aspire 5738ZG
Van egy problémám. A játékba tudom, h lehet rakni kocsikat de csak a 2.1.8 Patch-el lehet na de ha leszedem a 2.1.8 Patch-et és felrakom akkor nem megy. Utánna le szedem a crack-et és azzal sem megy. (a crack-et a www.gamecopyworld.com-ról szedtem)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Aham, a BMW-t láttam, és olvastam Alienwoods kommentjét is 😄
Az autó nagy királyság, nagyon durvát lehet vele driftelni.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
mellesleg DogTag: az összes autót ember modellezi!<#falbav>#falbav> De amúgy 1-2 progival meg tutoriállal elvileg te is tudsz alakitani kocsin vagy esetleg újat csinálni (ha ügyes vagy)... pl: nitrot berakni könnyü..