46059
.
-
#42806 Sikerült reggelni :D
Úgy kell hogy az első a nicknév második és harmadik a jelszó A negyedik az igazi neved ötöfik pedig az e-mail címed. -
braien01 #42805 Meg most jut eszembe aszem kell egy HSZ-is. -
braien01 #42804 Nekem egyböl sikerült reggelnem, nemtudom nekem nem sok nehézségem volt vele. Igazábol már nem is emlékszem h sikerült. De azt tudom h félig angol:) -
#42803 Én csak az email-es rész fölötti izét nem tudom micsoda. A többivel el lehet boldogulni. Valaki aki tud oroszul az segítsen már nekünk mert sok jó cucc van fent. -
Erneszt #42802 Te hogy tudtál ide regisztrálni????Csak úgy tippelgettél hogy ezt ide azt oda vagy érted ezt az írást??? -
braien01 #42801 Nektek jó az SLM oldal? Mert nekem nem akar bejönni.
az Audit innen tölthetitek le: http://promods.ucoz.ru/ -
#42800 ...mintha tele smpammelnénk virító magayr nyelvtannal :D -
#42799 Minek?! Mégis mit írjunk?? Ha nem tud senki írni valami értelmeset akkor jobb ha nem is ír... -
Vlala #42798 nem tudnád valami filemegosztóra (rapidshare, megaupload, stb. - esetleg Slmodders :) )feltenni? -
zoolee #42797 Na vazz nem ülök egész nap a gép előddt de néha nézem a top ic ot.
És már majdnem 1 nepja baszott akárki is írni. -
braien01 #42796 Nem én csináltam. Ha kell átküldöm MSN-en. -
#42795 Ezt te csináltad?? Ez nekem kell ez az egyik kedvenc kisautóm. -
n0rad #42794 @Zoolee:
Nem mindenki olyan kocka, hogy ott üljön a gép előtt egész nap -
braien01 #42793 Megosztom veletek a legújabb kis kedvencemet.Igaz ezen nincsen bodykit, mert nekem nem jön be"nemtetszik":D:D.
-
zoolee #42792 Mi a rák van itt???
Mi ez a pangás ????
-
Vlala #42791 fene tudja. Ennél volt már durvább is...
Dexter V8-as motorcsomagjának második verzióját próbálta már valaki? A szívbajt hozta rám, amikor betette középre a vezérműtengelyt... -
#42790 Majd az adminok eldöntik, de ez is ingyenreklám..... -
#42789 Profiljaba 14-18-ig van irva de inkabb meg csak most lett 14,ahogy elnezegetem!! :)
Mindig erdemes ide visszanezni,meg nyaron is ugylatom :P -
#42788 ha igy hirdetek az nem spamelés ugye?Mármint az urás alatt a magamrolban -
#42787 Annyira örülnék ha nem offolnád szét ilyen szarságokkal a topikot.... -
Erneszt #42786 Annyira megköszönném ha valaki tenne fel egy linket hogy honnan lehet lehúzni a 3D Studio Max 5-ös torrentjét.Előre is nagyon köszönöm!!! -
Erneszt #42785 Abba is SCX -ek a modellek nem?? -
#42784 Olyan csak crc-hez van... -
Erneszt #42783 Ha valakinek megvan az a Plug-in amivel a 3dsmax 7-esen importálni meg exportálni lehet a SCX -filet az küldje el nekem E-mail -be.Előre is nagyon köszi!!!Ja és nem baj az se hogyha csak exportálni tud csak legalább ezt tudja.Mégegyszer kössz!!! -
Erneszt #42782 Ez biztos??Mer már lehúztam a 7-est.5-ös torrentet sehol nem találok. -
#42781 7-el nem... -
buster01 #42780 3ds max 5-tel vagy 3ds max 7-tel -
Erneszt #42779 Na és hogy lehet visszaalakíttani a Zmod-ból SCX-re??Valami programmal,ha igen akkor melyikkel??? -
#42778 Zmod súgó !!!!!!!!!! -
Erneszt #42777 Hogz kell Zmod-ba konvertálni?
-
#42776 Ha jól tudom valaki munkálkodik itt egy Skodán. De az Octavián vagy a Superben??? -
#42775 Amikor a gumikhoz akarok menni akkor kilép!
Error.log-ban ez áll:
Invalid clickdef (000000da) in 003700b9 (cars\racers\challenger70.rpk)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\Mazda_787B_data\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\Mazda_787B_data\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\Benz_rims\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\eclips_data\scripts) -
#42772 G.O.M van nezz szet!! -
#42771 Kár. Mondjuk 4 géppel ezelőtt láttam a gémet először, és a mostani az első amin fut, szal ez a "gyengébb gépeken is mennyen"... Háátt.. De azé htx. -
#42770 A ködöt nem tudod lekapcsolni. Az pont azért van hogy a kisebb gépeken is fusson viszonylag jól a játék. -
#42769 Utánajártam több helyen, de sehol nem találtam megoldást: a 2.3.0ban ki lehet iktatni ezt a szerencsétlen ködöt valahogy?? Találtam valami fixet, ami állítólag megoldja, de nem... -
zoolee #42768 Mer valószínűleg nem jól méretezted.
Ha max 7 -ed van akkor próbálgass, ha pedíg max 5 akkor olvasd el az SLM -en az exportos cikket. -
zoolee #42767 Végül is mind be jó.Csak bele kell irkálni az rpk -ba. -
#42765 pro tuning motort melyik kocsiba lehet rakni? -
#42764 A kis Galantom :)