46059
.
  • WiZZaRD
    pontosan, en is erre akartam kilyukadni, csak kicsit hosszan sikerult:-)
  • CybearBoy
    http://www.buildersedge.org/page.php?id=23&a=dl
    Ez a link van rá, erre gondoltál, ezt írjam át? Csak mert nem tudom... :(
  • M@TriX
    nem kell konzol vs. PC. Ez szubjektív kérdés. Akinek ami. Én is szeretm az NFSt, és az árkád. :)
  • WiZZaRD
    na azert vannak koztuk elvezheto darabok! pl burnout2...hatalmasra sikeredett az a game, irtozatos nagy feeling...de szvsz nem is volt cel a hiteles fizika...a jatszhatosag volt a cel, es az 10/10-es
  • M@TriX
    abból nekünk itt lesz az NFS. reméljük betölti a rá szánt (árkád) feladatot. :)
  • I-NoVa
    A shlebyt frissítette a tulaja, 0.20-ról 0.40-re, a linkben frissítsd a számot, és tölti. Vagy a file-t vedd ki a végéről, és ott lesz a legfrissebb verzió.

Az SL motorban még van lehetőség, bár tény, hogy egy insane szerű offroad motort jobban össze tudnának hozni invictusék. Legalább van magyar játékfejlesztés, a hazai informatikai helyzet mellett még ez is csoda...
  • Alexease
    Biztos hogy nagy rakas shit lesz. (PC szinten)
    Persze ez nezopont kerdese. Aki a konzolos, arkad, csicsa grafikas, latvanyos, kulsonezetes, fizika-, tores nelkuli autosjatekokat szereti, annak biztos tetszeni fog.
    De aki az ilyet szereti, annak ugy is van konzola.
  • WiZZaRD
    hat igen...csak azert kovetem en is, mert hazai fejlesztes...
    de ez a grafika tenyleg elavult, vagyis az meg nem is baj, hogy elavult, de ahhoz merten is ronda:((( sajnos ez van..
    termeszetesen meg fogom nezni a vegeredmenyt, s csak utana itelkezem, addig nem...de a kepek kiabranditoak...
    az a nagy baj, hogy az sl motorjat toldozzak foltozzak, az szvsz soha az eletbe nem lesz eletkepes...elhiszem, hogy nagy melo egy graf+fizikai motor fejlesztese, de akkor valahol sporolni kellene...pl az idetlen varosokkal, tok felesleges, nehany jol eltalalt racing track eleg lenne+egy tesztpalya es a kocsik+tuning barkacs...
    ha nem kellene egy varosnyi terkepet mocorgatni, talan egszerubb lenne a dolog, szvsz ennek a motornak ezek a nagy tervek tulmutatnak a lehetosegein:(
  • M@TriX
    megerősítve. Amúgy amitől a film jó volt, a név még nem kötelez. Reméljük, hogy nagy rakás shit lesz. (Akkor nem bánkódunk majd miatta. :))
  • Alexease
    Igaz.
  • M@TriX
    elméletileg igen, sőt az Invictus sem cáfolta meg.
  • CybearBoy
    Igen ezt tudtam. Megnéztem a képeket is, mit is mondhatnék, alig várom! :) Ha jól láttam vhol, még nyáron kijön?
  • CybearBoy
    Szivesen! Én is kösz a linket! Buildersedgen van egy Shelby, de nem lehet leszedni, pedig nagyon kééééne... :( Vkinek nincs meg???
  • M@TriX
    amúgy el ne felejtsd megnézni az SL2 képeket. Inkább már azzal érdemes foglalkozni. :)
  • M@TriX
    és ami alapvető: slc.hsw.hu ide költözött Alexease barátunk. :)
  • M@TriX
    az éppen nem működő http://www.street-legal.tk-n és a jleneleg működő http://www.buildersedge.org -on.

Kösz, hogy szóltál a hibáról, átköltöztük egy új szerverre és nem az utolsó verzió csusszant át. Kösz!
  • CybearBoy
    Amúgy honnan lehet ilyen sok szép autót leszedni? Rég jártam errefele... :(
  • CybearBoy
    Jatekhirek honlapján SL résznél nem ó a link az új autókhoz. MaTriX, kéretik javítani! :D Pl az a lentebb látható kék murciélago is fent van amúgy? Nagyon durva!
  • M@TriX
    hát ez az. legyünk optimisták aztán reménykedjünk. :) Többet jelen pillanatban nem tehetünk.
  • M@TriX
    egyes dolgokat igen, de messzemnőeket nem. Én mindig akkor ítélek egy játékot ha a saját gépemen fut. :)
    Egy nem túl szép graffal megáldott játéknak is lehet nagyon jó hangulata, és egy elég szépen kinéző játék is lehet nagyon szar. Pl.: hőn szeretett Codemasters termékek. :)
  • Fefe
    Inkább ne mondjunk semmit, majd meglátjuk.
  • Fefe
    Na de a képek alapján már le lehet szűrni egyes dolgokat.
  • M@TriX
    ez a beszéd! :) Kiderül ha kiderül. :)
  • Fefe
    De azért a garfika se mellékes, mert nem mindegy ahogy Alexease írta hogy kartondobozt szerelek vagy autót. Elvégre már 2003-at írunk. Jó tudom adtak ki már ennél jóval bugosabb,játszhatatlanabb játékot is.
    Viszont abban igazad van hogy a buga és a hangulat is nagyon fontos.
  • M@TriX
    ide be ne hozd a Colin 3-at!! :)
    "ettől tartok a legjobban, hogy nem fog sikerülni"
    Rossz hozzáállás!!! :) Ezt nem tudhatod. Mi se tudhatjuk milyen lesz mi reménykedünk, hogy jó lesz. Mást jelen pillanatban nem lehet csinálni. Ha megjelenik majd minden eldől. Sztem ennyi. Nem érdemes vitázgatni, hogy akadni fog-e vagy nem. Én bízok a srácokban, sok e-mail váltottam velük, nem tököréztek. Aztán majd meglátjuk ki nevet a végén. :)
  • Fefe
    De ettől függetlenül már türelmetlenül várom, elvégre hazai a fejlesztés:)
  • M@TriX
    "Ha sikerul bugmentesre csinalni, normalis FPS-t fog nyomatni, es a DevKit hasznalhato lesz, akkor sikeres lesz."

Ezt mondtam el én is vagy 3x. :) A hangulat a lényeg. Ha végre nem fog akadni, akkor nekem jó lesz. Elvonulok a garázsba tuningolni és nem érdekel senki. :)
  • Fefe
    Jó ez valóban igaz. pl: Colin 3-hoz is nagy reményt fűztek és az lett a vége ami.
    "Ha sikerul bugmentesre csinalni, normalis FPS-t fog nyomatni, es a DevKit hasznalhato lesz, akkor sikeres lesz" ettől tartok a legjobban, hogy nem fog sikerülni bár ne nekem legyen igazam.
  • Alexease
    Ha sikerul bugmentesre csinalni, normalis FPS-t fog nyomatni, es a DevKit hasznalhato lesz, akkor sikeres lesz.

Az hogy a varos, kornyezet nem olyan extra mint pl. a ViceCity-be, az egy dolog. Itt a fizika, a tores az elsodleges. Es azert nem annyira "ronda" az a kornyezet. Jonnek ki manapsag grafikailag sokkal igenytelenebb autosjatekok is - Maluch Racer, Midnight Outlaw Illegal stb. - amikben raadasul csak egy "szep" dobozt tologatsz kivulrol.
  • Fefe
    Szerintem sokakban egy világ omlott össze a képek alapján.
  • Fefe
    Igaz. Attól tartok,hogy ez a game is elbukik úgy ahogy az Sl1
  • Nyiri
    Ez a grafika mar ket evvel ezelott is csunya lenne. Valamit nagyon at kellene gondolni az invictusnal
  • M@TriX
    én is annak örültem volna, ha off-road lett volna (nem kell város) és terepjárókat tuningolhattunk volna. :)

De én bízok abban, hogy sikerült a grafmotoron annyit javítani, hogy élvezhető legyen. Amire az esély megvan. Lásd lentebb.
    De ha kijön akkor mindenki derül, azaz minden kiderül. :)
  • M@TriX
    arra van az in-game videó. Azokat nem láttad?
  • Ombika
    Szoval megvan game sorrendben hogyan rakjam fel patchokat? Koszi
  • WiZZaRD
    megneztem az uj sl ingame kepeket a gamestaron fent vannak...miert kell eroltetni ezt a varost?! mi a fenenek, ha egyszer latszik, hogy nem fog menni! grrr!!! es azok a texturanak nevezet pacak! miert nem jo valami sima verseny aztan azon belul a tuning! ami nem megy miert kell eroltetni annyira!?
  • dav
    Az optimizmus sajnos elég távol áll a személyiségemtől :( A 13887-es hozzászólásom nálam már szinte ömlengésnek számít :)
  • dav
    Az intróra gondoltam. Tisztában vagyok vele, hogy az semmit nem mond magáról a játékról. Viszont mint videó, nekem tetszik. Mondjuk a játékbeli képek is csalósak, mert mozgás közben általában azért szebb egy játék, mint kimerevítve. Például az új NFS egyik képén a szikrák tök bénák, de mozgás közben nyilván csak egy pillanatra villannak fel, és biztos jobban néznek ki. Végülis lesz, amilyen lesz, azért én is remélem a legjobbakat :)
  • M@TriX
    na, de ezért bízzunk, hogy fejlesztenek a grafmotoron, ha nem fognak, hanem ugyan olyan lesz mint volt, akkor amúgy is gáz lenne. És nem láblógatással töltötték az eddigi időt, szóval légy egy kicsit optimista. :)
  • M@TriX
    az intróra gondolsz?
    Abból ne vonj le messzemnő következtetéseket.
    Nézz meg pár játékközbeni képet. Azokon látszik a hamisítatlan NFS-fíling. Szóval annyira nem fognak egészen mást alkotni, mint eddig, de reméljük jó lsz!!