46059
.
-
#13979 Kizárt, nem vagyok jó grafikus, kevés dolgot tudok összedobni. Ellenben egy AI-t, fizikai modellt könnyedén leprogramozok, játékengine-t is valamennyire. -
#13978 van ott 3D modellező, grafikus is, szerintem az jobban fexik neki... -
Sero #13977 Kicsit jobb irányba haladna a fejlesztés ,nem ?? -
Sero #13976 Hát csak poén szinten gondoltam ,de megpróbálhatod valami Programozó Grafikus állás játékfejlesztőnek !! :)) Gondoltam megpróbálhatod. -
#13975 Danke, úgy tűnik kicsit foglalkozom a 3d enginemmel, aztán megpróbálom :). -
Teveminden #13974 Ki tudja hogy hol lehet letölteni a Street Legal-t? -
#13973 mail -
#13972 Miféle hirdetés? Dobnál róla egy mailt a [email protected]? -
Sero #13971 Nova : Láttad már az 576 -on a hirdetést ???
Gondolkozz el rajta szerintem van esélyed és különben is mit veszíthetsz ???? :)
-
#13970 thx:)de amugy sztem miután felpakolja az ember az összes patch-ot sokat javit a szineken no meg a +járgányokrol nem is beszélve:) -
#13969 na végre egy ember aki értékeli a játékot! Juhejj! Itt a helyed. :) -
#13968 A vice city kicsit jobb fizikát kapott, mint a sima gta3, bár úgyis az első rész viszi a pálmát :).
Az sl-be a vice cityből csak a defekthangot kéne áttenni :).
Amúgy a fakósággal semmi gond, hasonlít az utcára :). -
#13967 a vice city is tetszik de ha öszintén beszélünk,az autok irányitása....hát szal szép szép meg minden de max 2 hét alatt meguntam,az 1 részt gyürtem 3 részt sokáig gyürtem mert nagy áttörés volt a driver után és ujdonság de a vice cityben már nincs meg ez a varázs:( -
#13966 hali all,láttam jo néhányan fikázták az SL2 képeket,nem tom aki ilyen véleményen van az hogy lehet szimulátor rajongo?nekem volt ps2-öm is a gran turismo nagyon full volt 1 idejig,de semmi törés ilyesmi,s a turismo 3 után leesett az álam mikor a street legallal játszottam,HOGY VÉGRE ÉLETHÜEN törik a járgány szerelhetem is (amire a C64-es street road)ota várok és abszolut nem izgat hogy "fako"az csak plusz hogy magyarok csinálják bármilyen haveromnak mutattam mindegyiknek az volt a reakcioja hogy "anyád de állat!!"és alig várom a második részt bárki bármit mond:) -
#13965 egy kicsit lejjebb olvasnál, amúgy iTT találhatsz segítséget. -
#13964 Az általánosban lévő topicban is mindenki szidja őket. Én a kopaszok farkára kötnék egy vékony zsinórt, aztán egy Merci terepjáróra aggatnám őket, majd beneveznék a Párizs-Dakarra, és amíg bírjuk, addig nekik is bírniuk kellene ...
Szóval fúúúúújjjjjjjjjjjjj! -
#13963 Lehet lázadni az ilyesmik ellen, igaz olyan szinten kell, amilyenek azok, akik tették. A szemben lakó szomszédom már nem meri a kutyáját bántani egy ideje, legalábbis akkor, ha itthon vagyok, vagy fel van húzv a redőny. -
#13961 OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON -
#13960 lattad te valahol, hogy osszehasonlitottam?! grrrrr!!! -
dav #13958 Csatlakozom, 3 :) -
#13957 nálad rendesen futott? Akkor te boldog ember lehetsz. :)
Nekem kinnt a városba 5-20 FPS között mozgott, szóval élvezhetetlen volt...
A tesztpályán 50-60, ott elszórakoztam. :)
Én mint láthatjátok Alexease elvárásaival 99%-ban egyet értek. Szóval már 2en leszünk, aki örül a stabil FPS-nek. :)) -
#13956 Valamelyik verzió jól futott nagy forgalommal is (1.2?), de az meg túl bugos volt. Türelem, türelem... :) -
#13955 Az SL-ben jo volt a forgalom max-on, csak hat a 4-8 fps miatt nehez volt koztuk kozlekedni:)) -
#13954 Arra leszek kiváncsi, hogy a forgalom mennyire lesz normális az SLR-ben. Király lenne, ha lehetne közöttük saszézni :)) -
#13953 Nekem a (textura) szinekkel nem is lenne gondom. Egy "igazi" varos sem annyira szines mint egy GTA vagy NFS (bar azok a latvany miatt potoljak a hatast). A nagyobb problema az, hogy keves a textura. Egyszeruen csak van nehany textura tipus (aszfalt, fal, fu stb.) es azzal vannak csempezve az objektumok. A masik ond az arnyekolas. Az Sl-ben meg abszolut nem volt (vagyis volt, csak nem mukodott rendese - en azert bekapcsoltam:DDD) azert volt annyira kopar az egesz. Itt, a SL2-ben mar lesz, de a sebesseg miatt, itt is csak statikus. Vagyis egy elore "legyartott", nem tul reszletes, textura map van/lesz rateve a varosra. Ami persze, mar sokkal jobbb hatast nyujt mint a semmi. De az objektumoknak (fak, padok, kukak stb.) meg itt sem lesz arnyeka.
De nekem sok FPS kell!!:DDD Sajnos az elozovel nem tudtam jatszani, mert annyira szaggatott. Ha ez menne rendesen, veglegesen felkoltozne az Insane melle. -
dav #13952 Nova, Alex és Mátrix:
Egy malomban őrölünk, és is éppen azt mondom, hogy tökéletesre nem lehet megcsinálni, mert az fizikai lehetetlenség ma még, és ezzel nem az Invictust akartam fikázni.
Egyébként hozzátok hasonlóan én is sokkal fontosabbnak tartom a jó fizikát, mint a szép grafikát. Pont ezért sajnálom, hogy Invictus-ék egy csomó effektet erőltettek rá a játékra, amitől állatira beszaggat, és az a fizika és a játszhatóság rovására megy. Másrészt szerintem az SL grafikájával az a legnagyobb baj, hogy nagyon rosszak, fakók a színek. Ettől olyan ótvar az egész, holott szebb, élénkebb színekkel sem lenne lassabb. Ezért tetszenek nekem jobban az éjszakai shotok az SL2-ből, mert ott van kontraszt, nem egy szürkeség az egész.
Üdv:
dav
-
#13951 Jujj :). -
#13950 Azert osszehasonlitasnak van azert egy-ket jatek. Pl. a Muscle Car, vagy az Ilegal Street. Mindketto mostani fejlesztes, ugyan ebben a temakorben. Leszamitva, hogy azokban sem fizka, tores, alkatresz stb. nincs, meg grafikailag is igenytelenek. Pl. http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=478 -
#13949 Ez pozitiv. A Kurumamrol mindig leszakadt az olajtekno:DDD -
#13948 Én azért nagyon tudok örülni, hogy végre nem 30 fokos szög lesz a legkissebb aszfaltegyenetlenség, hanem íveltebb átmenetekkel oldották meg, kevesebbet fogom lekoppantani az alvázat :). -
#13947 Nincs támogatás, nincs megfelelő anyagi háttér, és az olcsó de agyondolgoztatható munkaerő képe erősen ránkragadt. Ezért senki ne várjon el egy magyar mafiát, doom3-at, vagy ha mégis, akkor fizesse 3-4 évig a fejlesztés teljes költségvetését. Ezt senki nem meri, mert senki nem hallott még igazi magyar kasszasikerről. -
#13946 Nem azt mondtam, hogy olyan varos grafika kellene mint a GTA-ban, vagy azt hogy lehetne, csak azt, hogy ha lenne sok penz, normalis kiado, meg egy ev fejlesztesi ido, akkor meg lehetne kozeliteni a varos minoseget. De persze, ugyanazt elerni, ilyen szintu fizikaval, alkatreszekkel stb., lehetettlen.
De engem szemely szerint nem is nagyon izgat az a csicsa varos grafika. Nekem meg az elozo is (SL1) megfelelt volna - max. egy kis varos arnyek, meg ha statikus is:) - csak legyen korrekt fizika, tores, franko belso nezet, legyen bug mentes, es fusson legalabb 30-50 fps-sel. A mostanitol (SL2) ez a legnagyobb elvarasom. A tobbi grafikai cucc - ejszaka, napszakok stb. - csak hab a tortan ha megy. -
#13945 amúgy a saját honfitársaitól mindig többet vár el az ember. Majd meglátjuk mi lesz. Remélem mi fogunk nevetni! :) -
#13944 a GTA3 ha jól értelmezem, akkor azért tud ilyen gyors lenni, ami a hibája is. Odaforulsz jó kocsi, visszafordulsz, majd megint rá és már nincs ott. Azaz véletlenszerűen generálja a városi életet. Ezzel nagyon sok energiát levett a proci válláról, csak ez a szépséghibája. De tény, nekem is eddig a GTA3 tetszik eddig a legjobban, mert azért fizikája és törésmodellje is rendesen van. De ne felejtsük el a Mafia-t megemlíteni, mert azért ott van szeren rendesen.
Egyébként nemtudom miértnem lehet megérteni, hogy az SL-ben az autók közel valós fizikával törésmodellel, sok alkatrésszel vannak megjelenítve, minden számít a gyorsuláskor, lassuláskor. Ezért szép várost már nem lehet csinálni, mert azt a jelenlegi gépek nem bírják el. -
dav #13943 Azért ezzel nem tudok egyetérteni. A GTA elég egyszerű fizikával dolgozik (ennek ellenére k**** jó játék, imádom), de rengeteg mindent mozgat és számol mellé némi mesterséges intelligenciát is. De azt a grafikát egy részletes, élethű fizikai- és törésmodellel még az Invictus sem hozza össze (úgy, hogy játszható sebességgel fusson), sőt, szerintem egy ideig senki sem. Azért ők is csak emberek, még ha Te félistenként tekintesz is rájuk :)
Másrészt nem tudom, mennyire fér össze a jó fizika és a hálózati játék. Jó, tudom, hogy a Live for Speed-ben működik (bár kipróbálni sajna még nem volt lehetőségem), de ott meg a pálya elég kicsi, nincs törésmodell (még), nincs civil forgalom, gyalogosok, és a grafika sem éppen GTA szintű.
Üdv:
dav -
Sero #13942 Akkor nézd meg jobban azokat a képeket!!! :))
-
#13941 ??? -
#13939 Ez egyszeruen pech meg uzletpolitika hogy "igy keszul" ez a jatek:(((
Ha nem az AV adna ki, hanem valami "normalisabb" kiado, szannanak ra meg egy kis penzt, meg egy ev fejlesztesi idot, csucs lehetne. Biztos vagyok benne, hogy megtudnak kozeliteni a GTA szintu varos kinezetet, napszakokat, idojarast, es valoszinu lenne a halozati resz is.
Azert ilyen fizikaval, auto reszletesseggel, toressel, alkatreszekkel stb. vilagszenzacio lehetne.
De nincs szerencsenk...:((
Ha nem lett volna semmi extra grafikai valtozas, csak egyszeruen bugmentes lenne es normalisan futna (FPS) akkor mar nekem tokeletes. -
#13937 meg meg sokan masok is, de midnight club2 lesz pc-re legalabb, ihnseges idokben jo az:))) meg az sl2-ig:)) aztan meglatjuk....kicsit korainak tartom amugy a megjelenest...meg iden, vagy osszel raadasul? korai az... -
#13935 Nem, amire onnan redirect. (pl amit a flashget elkap, ha használsz olyat). Pl ez: http://www.roemedia.com/games/sl/cars/downloads/ShelbySeries1_v040.rar
Csakazértselinketteszek :).