Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nem mer megszolalni mert tudja hogy egy hanyadek fostalicskat csinaltak!
Szerintem ha dolgoztak volna kemenyen meg rajta 1 felevet akkor kasszasiker lett volna...
Anno az Insane egyik kedvencem volt LANon, sot meg neten is el tudott vele szorakozni 2 ember (lehet tobb is, nem probaltuk tobben)
De ez??? Randa, lassu, bugos. Ez meg betanak se nez ki. Hogy lehetett igy kiadni??? Az osszes koder meg grafikus nyugdijba ment az Invictustol?
Az Activision meg minden szart megvesz manapsag?
Remelem sose derul ki hogy ezt magyarok keszitettek mer' kulonben eghet majd az arcom a DAoCban. Nem baj, majd azt hazudom nekik hogy erdelyi magyarok voltak, az man' ugyis romania
Es akik dicserik: NINCS IZLESETEK??? (illetve van, de milyen
) Attol meg hogy a mi fiunk el kell ismerni ha 7 feje van, 1 laba meg 3 keze! Es nem dicserni kritikatlanul! Ilyen jatekot kiadni a GTA3 meg a Mafia utan hat komolyan
en szohoz se jutok. Talan csak annyit meg hogy AZ a patch NINCS ami ebbol elvezheto jatekot csinal. PONT.
ui: nemtom mennyire bugos, nalam GF3on 21.81es asus driverral nem fagyott, "csak" a kocsi egyes kasztnireszeit nem jelenitette meg.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A gombokat azóta nem tudom bebindelni, szal kezét csókolom....
Ekkora égést INVICTUS....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a kamerakezeles a garazsban fortelmes!
neha csak ugy magatol beleraadok az autoba, vagy lemegyek a nem letezo aknaba es ottragadok
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Remélem ha kijön a patch, akkor ez meg fog szûnni, addig Battlefield
dddstudio.tk
Nemtom de ez inkabb alpha elotti verzionak nevezheto, a szereles mar kezdett izgalmas lenni, mondom probaljuk meg a varosban ez ment vagy 2 percig es quit Undorito a vezetes
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Ha nem latsz urget akkor keress meg egy gyalogost es kerdezd meg tole hova bujtak a versenyzok...
És a fölös tárgyakat hogy tudom értékesíteni?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

:DD지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE