46059
.
-
dav #13892 Ja, az nekem is feltűnt, hogy az ablakok nem átlátszóak, tehát a belső teret biztos nem rajzolja. Viszont ha már ott vannak, akkor fizikát kellene számolnia rájuk, mert mi van, ha nekimész (mondjuk bénázásból, vagy direkt gonoszságból). És ha a fizikát számítja, meg törést is (például olyan szinten, mint a forgalom autóinál), akkor már nagyon nagy gáz van megint. -
dav #13891 A Need For Speed videóról csak annyit, hogy szerintem nagyon hangulatos. A fizika helyenként elég gyenge (nem meglepő), de grafikailag mindenképpen nagyot alkottak. És oltári poén, hogy a csajszi menet közben tuningolja a verdát :)
Üdv:
dav
-
#13890 "Meg tetszik az a nagy szabad tér a hullámos úttal"
Ja, nagyon ígértes.
"Az első részben két részletes autó (játékos + ellenfél) egyidejű megjelenítése esetén is beszaggatott, "
hát igen, ezért van optimalizálás alatt a garfmotor, amiért én állandóan sírok, hogy jól sikerüljön. :)
"ebben meg látszólag az út szélén is olyan szintű kocsik parkolnak"
Ha jobban megnézed. :) Nem részletes járgányok. Az ablakukon látszik.. Azok csak díszletek, persze ezt a következtetést csak a kép alapján vontam le.
-
Sero #13889 www.street-legal.tk
------------------------------------------
Street-Legal.tk
That our site is down, will not say we don't do anything... This week screenshots SL2 here :)
Very sorry
Fixing Time Approx. 3 days
The SL.TK Crew
Always Chat IRC Channel for help
Server: irc.quakenet.org
Channel: #SL.TK
Download mIRC from www.mirc.com
-----------------------------------------------
A srácok azért nagyon nyomják !!! :))
-
#13888 nem hinném, az NFS-szerű játékokba még ok, mert csak egy autó helyzetét kell bemutatnia. Az SL sokkal több adatnak kell ármolnia. Az összes alkatrész helyzete, állapota, vezető modell helyzete, szóval enyhén szólva is nehéz dolog. -
dav #13887 Hi!
A sötét képek a fényszórókkal már egész hangulatosan néznek ki. Meg tetszik az a nagy szabad tér a hullámos úttal. Meg az egyik kép hátterében a felüljáró. Vajon fel is lehet majd menni rá, vagy csak díszlet?
Viszont nem tudom, hogy fog ez futni (lépni, vánszorogni). Az első részben két részletes autó (játékos + ellenfél) egyidejű megjelenítése esetén is beszaggatott, ebben meg látszólag az út szélén is olyan szintű kocsik parkolnak (például a Chargerek az egyik képen).
Üdv:
dav
-
#13886 és reméljük használhatóbb devkit is lesz, aztán a határ a csillagos ég. Csak a grafmotor legyen gyors és stabil és akkor sokáig lesz a toppon.
Amúgy azt az infót kaptam Tamástól, hogy már szinte be van fejezve a játék most az optimalizáláson van a hangsúly. Szóval gyorsítják a progit rendesen. Mondjuk beszállnék egy bétatesztbe. :) -
#13884 egyet értek...
az 1Nsane-el bemutatták a fiúk, hogy tudnak alkotni, szóval most csak követni kell a jópéldát. :) -
Sero #13883 Ha és ha szerencsénk van akkor jön ki mikor a 2 FAST 2 FURIOUS és még dobni fog rajta egy lapáttal. :) -
Sero #13882 Szerintem mindenki azért imádkozik,hogy most végre mutatnak valamit az Invictus-os fiúk mert azért hozzá kell tenni, hogy a Street Legal nem egy BEST OF ,de mindenki imádja aki autó örült.
A kettő ha bejön nekik akkor a mennybe mennek a srácok!! :)
Hajrá INVICTUS !!! -
#13881 Ugye azt nem ígérték, hogy dinamikus lesz a napszak igaz, pedig ha megfigyeljük a képeken van hajnal, naplemente, este, nappal, szóval nem csodálkoznék ha szépen követnék egymást átmenetbe a napszakok. Király lenne.
Átszólni egy másik kocsiba:
"- Ha lement nap, az a startjel, faszikám!" -
#13880 "szemmel látható óriási változás", ezt én úgy értelmeztem, hogy látszik, hogy az előző motorból fejlesztik a 2. részt, amit ugye tudunk.
Óriási változás tehát nincs. :)
Viszont sok apró, stílus beli sok plsz, amiből kóstolót kaptunk a patchekkel.
Én csak azért imádkozok, hogy a sebessége megfelelő legyen a játéknak!!! :)
Amúgy Nyiri nézd meg a többi képeket is! -
#13879 Ugyan az az emberke vezeti mint régen! Király:) -
Nyiri #13875 Street Legal Redline kepek! -
#13874 :) ha lejjebb néztetek volna úgyis megtaláltátok volna. :) -
Sero #13873 Én is kérdezni akartam a galériát !! :)) -
#13872 EnneK a galériának a végére, azaz az utolsó hat, az nincs fönnt a Bedgen. -
#13870 valaki írja má meg, hogyan kell képeket benyomni ide a gépemről! -
Sero #13868 na végre ....
-
#13867 :DDDDDDDDD -
#13866 Van egy jó hírem, kaptam 6 darab exkluzív shotot az Invictustól. :)
Amúgy a B.edgen lévő képeket a kiadó adta ki.
Éppen most csurog fel a lenti galéria végére... -
#13865 En is igy gondoltam:)))) -
#13863 Erre sztem akkor van joguk ha exkluzív a dolog. De olyat nem olvastam. :) -
#13862 En ugy gondoltam, hogy a Builders Edge-ek szedetik le.:((
Mar tobbszor volt ra pelda, hogy kiraktam dolgokat, es szoltak hogy szedjem le. Ezert vannak ritkabban, a kinti siteokon megjelent dolgok kirakva nalam. Max hirnek. -
#13861 hát, nem hiszem, csak úgy nem szivárognak ki képek...
amúgy írtam nekik ezzel kapcsolatban... -
#13860 Kirakom a Catalogra is. Kivancsi leszek, leszedetik-e a kepeket... -
#13859 nem mondhatnám, hogy 100%, hogy nem, mert a motor ugyan az. Szóval lehet, hogy bele lehet implementálni... -
#13858 legalábbis alakul. Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, én mozgásban vagyok rá kiváncsi. Ha pöccre beröffen és sivít akkor ok lesz. :) -
#13856 Végre úgy néz ki, ahogy szeretném :). -
#13855 12nél több? -
#13853 azért látszik, hogy az ismert motor dolgozik a játék alatt, ami nem is baj. Elég jól néz ki, csak produkáljon normális FPS-t és én boldog leszek... :) -
#13852 azért ezt az Invictustól nem vártam volna. :(
Ide magyaroknak nem szóltak, hogy adnak ki képeket...
Pedig írtam is nekik, hogy pár külföldi lap azzal hírez, hogy hamarosan lesznek képek, nem is válaszoltak.
Azért gyorsan áttükröztem a képeket. :))
-
ent #13850 Na és szerintetek a Burnout2!
Ha persze kijön PCre egyáltalán.
Mert a bemutatós képek alapján sirály! -
#13847 OFF:#13841-ben írt idén nyarat a gyerek, csak a válasznál félreklikkeltem.
ON -
#13846 off: én úgytudom hivatalosan 2004 eleje
on: vagy nem? -
#13845 OFFTOPIC: most nyáron jön ki az új NFS? Nem 2004 elején? Az kira lenne.
ON -
#13844 'Autószimulátor' műszerfalas belső nézet nélkül...
Most sírjak vagy nevessek? -
#13843 ja én is ettől tartok s sajnos az előzetes videók ezt támasztják alá. Pedig reménykedtem, hátha egészen újjat alkotnak.
Az SL-ről jut eszembe láttátok, hogy a Ferrari Furrano benne lesz a Charlie Angyali 2-ben? :) -
#13842 Igen az NFS az extra csicsa lesz. De: nem lesz tores, nem lehet ilyen szinten tuningolni, elore beepitett versenyek lesznek, nem lesz belso nezet, es full arkad.
Evileg "sima" NFS "kovetkezo resz" csak a most divatos utcai versenyben... -
Stöndykoma #13841 ha eredeti verdákat akarsz akkor ha minden igaz most nyáron jön ki az NFS Underground vagy mi. az is ilyen SL stilusu, meg egy csomo szépet írtak róla a Sl.tk-n de a törést nem láttam. egyébként már videót is adtak ki róla.